Jelenleg

29
látogatónk van

2020. máj. 31. 15:30

Clan Rivals döntők magyar kommentárral

Írta:
(19 szavazat)
4 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2020. június 1. 10:26

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 2 éve
  Valóban igazán remek közvetítés volt szakszerű komentárokkal. Én még Scheffet is néztem amikor már közvetített, így mág változatosabb volt számomra.

  Had kérdezzek valamit, hogy tanuljunk is. A FAME a világ kiemelkedően legjobb játékosaiból áll össze. Sorra kozzák el a különféle kupákat a híres orosz NAVI-t is legyőzték nem egyszer. Európai versenyeken is tarolnak. Mégis mi lehet az oka a vereségnek? Egy előző csatájukban ugyanebben a versenykiírásban 3-1-re nyert a FAME míg a döntőben 0-4-es söprés. Mégis mi oka lehet a kontrasztnak ?

  Én azt figyeltem meg, hogy a Himmelsdorfi csatában az lehetett a kritikus pont, amikor az 50B a hegyről nem spotolta ki a Raydeseket, akik így ráömlöttek arra a pár FAME-sre. Kiikítatva őket emberelőnyben voltak. Aztán Sand Rivernél Kajzoo kiváló spot helyen maradt az IS-7-el, de sajnos egyedül már. Ilyen nüanszokon ment el a döntő vagy más is volt? Az volt a feltűnő, hogy nagyon statikus játékot ment a FAME. Míg a németek végig kezdeményeztek.

  Lenne még egy olyan kérdésem, hogy itt olvastam az út a döntőig párosításokat https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/clan-rivals-IF-win/ és azt látom, hogy a FAME az elődötőben és a döntőben is a Rayd-del küzdött. Ilyen nem szokott lenni egy nemzetözi sporteseményen. Mégis azt látni a képen, hogy a match10 és az azt megelőző elődöntő a match5 ugyanúgy FAME-RAYD párharc volt. Mégis mi értelme ennek ? Hisz aki az elődöntőben kiesik, hogyan mehetne a döntőbe ezután?

  Elnézést a kimerítő kérdését. Köszönöm a válaszokat!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hupihun1 · 2 éve
  Köszönjük a kommentárt és a közvetítést!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  classicblue · 2 éve
  1DAYPREMIUMCRIF2020 - 1 nap prém
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kolumbusz · 2 éve
   thx
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.