Jelenleg

23
látogatónk van

2020. április 26. 06:11

Fejlesztői hírrepeszek #306

Írta:
(33 szavazat)
151 hozzászólás
 • A kerekesek újra lesznek egyensúlyozva. Azzal kezdjük, hogy javítunk a kerekek megsemmisítésének hatékonyságán. Ha ez nem segít, akkor növeljük a talajellenállást is. Ha ez nem jön be, akkor más szemszögből vizsgáljuk meg a problémát.
 • Tűz mechanizmus. A tűz hamarabb elalszik ha állunk a járművel? Nem, a tűz hosszát nem befolyásolják olyan paraméterek, mint a mozgás. Talán az elején volt így, ez egy Wiki hiba.
 • Játék balansz. Miért vesz olyan hosszú időt (akár egy-két negyedévet is) igénybe az op tankok újraegyensúlyozása? A 3-6 hónapos időtartam túl rövid, mert ha összecsapva csinálnánk meg valamit, az újabb módosításokhoz vezetne. Megvizsgáljuk hogy hogyan változik a tank győzelmi aránya. Ha a játékosok 50%-ának 48-52% közé esik a győzelmi aránya vele, akkor a tank rendben van. Ha 50%-uknál viszont 65%-os ez az arány, akkor nyilvánvalóan cselekednünk kell.
 • Új gyűjtői tankok. Sok ötletünk van, de még sok egyéb más dolgot is meg kell  csinálnunk. Át kell gondolnunk annak kritériumait, hogy milyen tankok kerüljenek még ebbe a körbe és hogyan férhessenek majd hozzájuk a játékosok, gondolunk itt például a magyar vagy argentin tankokra. Tavaly még egy nemzetközi fában gondolkoztunk, de a gyűjtői tankok behozatalának köszönhetően már számos új módszer is létezik egy ilyen ötlet megvalósításhoz.
 • Sandbox teszt és lőszer változások. Nagyon sok változás van és bonyolultak is, ezért úgy döntöttünk, hogy részekre daraboljuk őket és szakaszonként kerülnek bevezetésre, verzióról verzióra, persze egy alapos Sandbox tesztelést követően. A lőszer változásokat nagyon jól fogadták, de a HE lőszer és az SPG-k módosításai már nem voltak ilyen népszerűek. Jelenleg nem akarjuk csak az egyik csomagot megváltoztatni úgy, hogy a másik érintetlen marad, ezek módosításait egyszerre kell elvégeznünk. Visszavontuk a módosításokat, de azt tervezzük, hogy a jövőben nagy változtatásokat hajtunk végre a lőszerek terén.
 • Sebesség, normalizáció és RNG változás a lőszereknél. Egyelőre nem tervezzük, hogy hozzányúlunk ezekhez az értékekhez. Azt szeretnénk ha minden lőszertípus saját feladattal rendelkezne, és ezt nem szeretnénk tovább bonyolítani a paraméterek buherálásával.
 • Ismétlődő térképek. Nem változtattunk semmit, azon kívül, hogy megbizonyosodtunk arról, hogy a játékosok nem találkoznak sorozatosan ugyanazon térképpel. Szinte minden panasz megszűnt ezzel a témával kapcsolatban.
 • Miért drágultak a prémium lőszerek? A költségek alapja a valós DPM, azaz az adott időegység alatt kiosztható elméleti sebzés. A speciális lőszereknek magasabb a DPM-ük, így az áruk is. Jövőbeli feladataink egyike az árak kiigazítása lesz, mivel a normál sebzések mértéke is nőni fog.
 • A Leopard 1 és STB-1 változásokat jól fogadták. Lesz módosítás az E 50M, AMX 30B és T-62A tankokon is? Úgy tervezzük hogy beszorítjuk őket valahova. Az E 50M Sandbox tesztjén mindenképpen még idén el kellene kezdenünk. A 121 (kínai X-es) kérdése már kicsit nehezebb, még gondolkozunk rajta. Talán egy szintre kellene hoznunk a DPM-ét a 430U-val?
 • Jobb változtatások a T110E-nek? Hogy semmilyen szempontból ne maradjon a Super Conqueror árnyékában? Nincs elég információnk az E5-ről, de szeretnénk megváltoztatni a jelenlegi játékstílusát. "Tumor" eltávolítása? Nem lehetséges, mivel így nézett ki a tank.
 • A Chieftain ész Object 279e megváltoznak, így kevésbé befolyásolják majd a játékmenetet mint egyéb tankok? Az MM változtatásai lehetőséget adnak a rangsorolt csatás tankok kizárására vagy szimmetrikus csapatokba helyezésükre. Nem akarjuk kihúzni a gyufát azon játékosoknál, akik időt és izzadságot nem kímélve szerezték meg ezeket a tankokat.
 • Rangsorolt csaták és CW. Talán jó ötlet lenne korlátozásokat bevezetni a tartományokra, tierekre és országokra? A CW fejlődésével kapcsolatos hosszútávú terveket egy külön csapat kezeli. De ez egy érdekes ötlet.
 • 7v7 vagy 9v9 CW formátum? Más ötletünk van a CW-vwl kapcsolatban, de mindenképpen szeretnénk a kisebb klánokat is behozni a globális térképre. Lehet kicsit a Crusader Kings irányába tolnánk el a dolgot, politikával és még több mélységgel.
 • Minsk változtatások érkeznek? Igen, készen állunk a módosításokra. Teszteltük, de továbbra is problémák vannak a történelmi elemekkel, ezeket szeretnénk először megoldani. Pearl River hamarosan érkezik.
 • Újraterveztek olyan térképeket mint Ensk vagy Mines, hogy magasabb tierben is jól működjenek? Nehéz elképzelni egy más Ensket vagy Minest. Ez nehéz ügy, jelenleg a helyreállításokra koncentrálunk, csak ezt követően készítünk újakat vagy dolgozunk át és állítunk vissza másokat. Pearl River és Berlin még idén megjelennek. A Steel Hunter mód is kap egy új térképet. A további térképekkel kapcsolatos tervek 2021-re maradnak.
 • Tervezitek-e további hango hozzáadását a tankokhoz, motorokhoz, stb.? Igen, vannak terveink. Egyelőre nem mondhatok többet, de a hangmérnökök tervezik az 1.0-val bevezetett hangmotor továbbfejlesztését.
 • A Battle Hits mod kerül be a játékba vagy egy páncél nézegető? A modok nem olyan stabilak mint a kliensünk és sok hivatkozást használnak. Néhány modot nehéz beépíteni. Dolgozunk néhányuk beépítésén, és ezek egyike valószínűleg a Battle Hits lesz. És talán egy páncél nézegető is, de ez csak 2021-ben.
 • Tervezitek latin-amerikai vagy egyéb országból származó tankok bevezetését? Igen, mint gyűjtői tankok, már bekerülhetnek külön nemzeti fával nem rendelkező járművek is. Idén három ilyen nemzet tankjai érkeznek. A többi titkos, ahogy a japán TD-k ügye is.
 • 10. évforduló. Valami nagyon különlegeset tervezünk augusztusra, de nem spoilerezhetünk el még semmit.
 • Hogy fogadták az anonimizálót? Nagyon elégedettek vagyunk a megvalósításával, a streamerek imádják.
 • Valami hír az olasz nehezekről? Még semmi.
 • Nagyon sok játékos összezavarodott a legénységi rendszerben bekövetkező változások miatt, amit az év végén tesztelhettek a Sandbox szerveren. Tudtok adni nekünk további infókat arról, hogy hogyan is működinek a parancsnokok, egységek és mentorok/speciális egységek? Bővebben kifejtettük a mechanizmust egy másik videóban. Egy felújított perk fát akarunk, és tankonként egy parancsnokot. Azt is szeretnénk hogy ezek a parancsnokok több tankot is képesek legyenek kezelni újraképzés nélkül. A Mentor valaki egyedi lesz, mint például a Mikulás (vagy valaki, pl. George Patton). Ezeknek a mentoroknak speciális pontjaik lesznek speciális skillekhez, tehát néhányukat nem kell majd kiképeznetek. Egy parancsnokhoz több build is tartozik majd, melyek között könnyen váltogathattok majd attól függően, hogy épp milyen játékstílusú tankkal akartok menni. Az egységek ötletét elvetettük, túl bonyolult volt.
 • Hogyan zajlik majd az átállás a legénység 2.0-ra? Zökkenőmentes átállást akarunk, és hogy mindenki kompenzálva és elégedett legyen.
 • Csak egy gyors fun-fact a legénységgel kapcsolatban: Kicsit több mint 1000 játékosnak van már 11 skilles legénysége, gratulálunk nekik.
Utoljára frissítve: 2020. április 26. 07:40

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector
  • Tankos
  · 3 éve
  Nagyobb HE átütésük van mint a sokat rinyáltatott Type 5-nek.
  Csökkentsék le 40-re, aztán száguldozzanak a valós 0,4-es pontosságukkal. Jelenleg sermmilyen szórásuk nincs. (kb. mint a road to berlin mód panthereinek)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis
   • Tankos
   · 3 éve
   Te játszottál is velük, vagy ezt csak így tudod?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUN_Sector
    • Tankos
    · 3 éve
    Mivel minden csatában van belőlük, ezért ellenük. Ezen felbuzdulva megnéztem pár tucat videot is és néztem a menet közbeni statisztikáikat. Elolvastam / megnéztem az angol nyelvű elemzések és gameplayek egy részét.
    Hadd ne mondjam, hogy ha egy 8-as lightnak 2 lövés egy tier 6 med, ha menet közben szétszedi a hetes heavyket az orbitális HE pennel, ha lebontja szemből rejtőzve a 8-as heavyket, az "BROKEN".

    Artyval meg látni azt is, hogy fékeznek max sebességről 5 méteren belül nullára és elindulva az ellenkező irányba, ami nonszensz és felteszi az i-re a pontot.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kriminalis
     • Tankos
     · 3 éve
     Nézd... ez nem egy valós érv amit írsz.
     Tier6-os meddel téged minden csatában szétlő a 8as ebr? Értelemszerűen nem..
     Egy normális minta esetén kb a csatáid 30%-ában van egyáltalán matematiaki esélyed arra, hogy találkozz vele. De nincs minden t8as csatában ebr, ennek veheted a felét. És még ezt is oszd el 3-4-gyel, mert gondolom nem lőnek minden csatában pont téged szét.
     7es heavyt hogy farmolja le egy ebr HE-vel? Kb ha nem egy mező közepén forgatod a tornyod akkor sehogy. 8as heavydet meg ha szemből lefarmolja, akkor te csinálsz valamit nagyon rosszul.
     Az ebr elleni érvek az esetek 99%-ában teljesen felnagyított, mondvacsinált hülyeségek, amik nem is igazak.
     Az a helyzet hogy a WoT játékosok nagy részének kb nincs reflexe. Ennyi a probléma, semmi több. Ahhoz vannak szokva, hogy megy keresztbe a mezőn a tiger 2, és azt nagy nehezen el tudják lőni. Egy ténylegesen mozgó tankot meg nem.
     Persze ilyenkor jön az érv, hogy 20/20x lepattantam jgde100-zal a kerékről.. ami megint nem igaz, ellenekző esedben rakjátok fel azt a 20 darab replayt egyesével.

     Érdekes amúgy, hogy az immortal reward tankok nem zavarnak titeket, amikor egy csifténnel lassan 7000 kombinált kell a 3. gm-hez.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Slandyke
      • Tankos
      · 3 éve
      "ilyenkor jön az érv, hogy 20/20x lepattantam jgde100-zal a kerékről"

      Nyílván nincs ilyen probléma, ha már a WG is a változtatást fontolgatja..

      A reward tankok meg nem zavarnak, akinek van az megdolgozott érte. Általában használni is tudják. Eddig, amikor harcoltam ellenük kemény ellenfelek voltak. De nincs az a Sci-Fi feeling, mint a kerekeseknél..
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Kriminalis
       • Tankos
       · 3 éve
       "A reward tankok meg nem zavarnak, akinek van az megdolgozott érte. "
       Meg... milyenk is naiv vagy
       Én személy szerint több 279e tulajt tudok mondani aki fizetett valakinek a grindért mint olyat, aki saját maga húzta ki. Ismerősöm is húzott már ki 279-et pénzért másnak.
       Erősebb klánokba meg már teljesen természetesen, hogy tartanak 8-10 db fizetős helyet kampányra.

       De akkor az miért zavarja a többséget, hogy a ranked tele van velük? Valami sántít mégis akkor nem?
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Slandyke
        • Tankos
        · 3 éve
        Tisztában vagyok vele, hogy van aki kigrindelteti magának. Pénzért (majdnem) bármi kapható. Isten Hozott a való világban! Van aki meg tiltott modokat használ. Ezt nem tartom a rendes működés részének. Viszont a játékban jó érzés lesz kilőni az illetőt, mert a gyakorlat és tehetség nem vásárolható meg. A 279e is szét fog esni, ha avatatlan kéz irányítja.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Kriminalis
         • Tankos
         · 3 éve
         De miért lőnél be könnyebben egy 279et, vagy egy csiftént azért mert a benne ülő mondjuk nem super unicum?
         Kevesebb lesz a páncél rajta? Akinek van chiftean az accján az így is úgyis berakja majd hull downba. Ahhoz nem kell extra tudás.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Slandyke
          • Tankos
          · 3 éve
          Nekem eddig úgy tűnt, hogy a kevésbé ügyes játékosok hamarabb mennek a garázsba. Nyílván nehezebb lesz az illetőt kilőni egy 279 -ből mint egy 60TP -ből, dehát ezért fizetett.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Kriminalis
           • Tankos
           · 3 éve
           Persze, ez általánosságban igaz a játékban.
           De pont, hogy a skill igényesebb tankokra. A 279 pont nagyon jól tolerálja a hibákat.
           Szerintem mondjuk egy átlagos 1200 wn8as sokkal hamarabb hal meg EBR-ben ülve, mint 279-ben (igen, láttam már ilyen játékos kezében).
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Slandyke
            • Tankos
            · 3 éve
            Ebben például teljesen igazad van. Ettől még igaz marad, hogy a 279 keveseknek van meg, mert viszonylag nehéz beszerezni. Ebr -ből meg időnként 6 yolózik a pályán. A chieftan vagy az udes páncéljára nézve valahol érthető, ha hulldown -ban pattan róluk a lövedék, de az ahogy a kerék leveszi 15cm -es repesz rombolót az isteni csodának tűnik.. dehát nem az mert zavaróan sokszor előfordul (a WG szerint is). És ez csak egy a fantasztikus képességei közül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vzso
  • Tankos
  · 3 éve
  Szerintem teljesen elrontották a játékot a kerekesekkel. Nagyon nem illenek a játékba.
  Ha valaki ugyanígy gondolja az látogassa meg ezt a linket:
  http://chng.it/DbyNdWbSWL
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AssistKing
   • Tankos
   · 3 éve
   Szerintem nagyon sok dolog miatt lehetne akkor petíciót gyűjteni, nagyon sok tényező miatt olyan a játék, amilyen.
   Csak a teljesség igénye nélkül..
   Light + arty spam. Tier 10-ben szinte fix 6 arty + 6 light.
   Koncepció nélküli powercreep
   Új OP tankok, majd nerf. Régi tankok buffolása majd nerfelése.
   1.0, és az utáni pálya design. TD dombok, td camp bokrok lerakása a redline mellé.
   A játék gazdasági rendszerének tönkretétele. Tier10-ben már 700-1000 csatás emberek játszanak.
   15-2, 2-15 3 perces hulladék csaták
   Szinte folyamatos küldetések, eventek, maratonok. Csak annyi a baj velük, hogy szinte kivétel nélkül egy repetitív grindelésről szólnak.
   Játékmechanikai hibák: pixelhibák, rossz hitboxok. Bugos bokrok.

   Nem értem miért lett ennyire kiélezve az EBR-re az, hogy most épp milyen a játék.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _tothjanos_
    • Tankos
    · 3 éve
    A torony csodák és az ő kis fedezékeik....ezt se hagyjuk ki a felsorolásból!

    A T10-es csaták heavy állománya 60-100%-ban S. Coqueror......azért ez sincs rendben egy kicsit sem!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankos1
   • Tankos
   · 3 éve
   a játék 2014 töl rossz már
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gell47
  • Tankos
  · 3 éve
  Jöttem pozitív kommenteket olvasni, lehet, hogy lesznek idén magyar tankok, erre a kommentek 90%-a "rohadt kerekes futrinkák"-os volt. XD


  Nem értem mi a kerekesekkel a probléma. A játékosok nagy része, (akik közé én is tartozom) megnyomja a w-t, élvezi a száguldást, aztán meghal az első percben. Én simán ki tudom szedni a kerekeseket. Igaz, ennek az oldalnak a kedvelői általában trier x-ben mozognak kizárólag, és aki odáig eljut kerekessel, az jó játékos. (Vagy töredékből kihúzta ) Én alacsony trierben tökéletesen élvezem a játékot.

  Amúgy azért is örültem a kerekesek behozatalának, mert nekünk magyaroknak is voltak... Hátha bekerülnek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32
  • Tank elemző
  · 3 éve
  Pedig a megoldás annyira egyszerű lenne, és megszünne a hiszti áradat. Max. 1 arty és 2 light/ csapat, amiből csak 1 kerekes lehet. Ennyi. Megnőne a várakozási idő? És akkor mi van? Aki artyzik meg lightozik fogadja szépen el. Kész. Probléma megoldva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 3 éve
   Ne menj se termék, se üzletfejlesztőnek ;D
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi41
  • Tankos
  · 3 éve
  Na ezzel van tele a faszom és a hozzá hasonlókkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf
  • Tankos
  · 3 éve
  Egy haszna volt a kerekeseknek, már alig vannak, akik az artykat szidják.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   DraX_HUNM
   • Tankos
   · 3 éve
   Jobban szidom még mindig az artykat, a kereseket nem annyira.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Khaled
  • Tankos
  · 3 éve
  A kerekeseket rövidre zárnám annyival, hogy csak 20 km/h alatt tudna lőni , aztán rohangáljon, ha akar !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ferenc_fater
  • Tankos
  · 3 éve
  Ezeket a kerekes akrobata csótányokat ki kéne venni a játékból úgy ahogy vannak. Én még akár pár hét bant is kiosztanák azoknak akik használják ezt a féreg tankosztályt. Menet közben 400 méterekről lövöldöznek be meg ott van az a bitang nagy HE sebzésük is. Rejtek mögött sincs nyugtod, szét szpotol szét köröz, szét lő robbanóval
  Ranked és CW csatamódból én kivenném a jutalom, személyes küldetés, kampáyn tankokat. Totál pay to win az egész szerintem.Óriási előnyben van rankedben egy 279 felhasználó mondjuk egy mezei is4 tank elen.
  Gold lövedék? Lassan valamit ki kéne talélni rá a wargaminnek. Igazából kellene külön random csata a sima lőszereseknek, akik csak szórakozni akarnak. Meg kellene egy másik, ahova a sok gold ammos hupi lila tini menne, aztán lehetne wn8-att nézegetni wotlife oldalon
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 3 éve
   Amikor mindenki szembe jön az autópályán, akkor valójában te vagy az az őrült, akiről éppen beszélnek a rádióban!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis
   • Tankos
   · 3 éve
   A magad fajta tomato trash-nek nem mindegy, hogy az ebr spotolja ki, vagy mondjuk a t100? Mit fáj neked ennyire? Úgysem tudod felfogni, hogy épp mi történik a pályán, azt sem tudod milyen rendezvényen vagy.
   Addig kéne örülnöd amíg az ilyen hulladék 30k csata 45% wr majmokat nem kezdi el kiszórni a WG, mert veled kezdené
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tnt79
    • Tankos
    · 3 éve
    Na hála az istennek végre itt van egy igazi penge játékos, tudod, szerencsére nem az olyan nagyképű hülyegyerekek döntik el ki játszhat és ki nem. Ez egy nyílt online játék az játszik aki akar, ha nem tetszik nem muszáj játszani.... Írj a wg-nek hogy csináljon külön ligát az olyan hiperszuper hupizöld játékosoknak mint te.....Ott lejátszhatod életed legjobb csatáit.... Arra azért kíváncsi lennék hogy akkor kit szidnál, kit szeretnél hogy kizárjon a wg......Ahelyett hogy másokat verbálisan abúzálsz inkább gondolkodj el azon, hogy nem biztos, hogy a gyengébb képességű csapattársad hibája az ha a tankod az rng miatt össze-vissza lő......mert attól hogy vereség éppen lehet jó a kör.... Ha meg 15-0 15-5 ös a meccs, akkor meg ugyan mindegy.... De persze értelek a wr meg a wn8 az legyen nagyon jó.... Hiszen akinek nem az, az már itt egy másodrendű állampolgár.......mielőtt nekem állnál én ezt úgy írom hogy ahogy te fogalmaztál nem vagyok tomato.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kriminalis
     • Tankos
     · 3 éve
     "Ez egy nyílt online játék az játszik aki akar, ha nem tetszik nem muszáj játszani...."
     Akkor gondolom nincs gond az EBR-rel sem. Ha nem tetszik ne játssz. Az játszik aki akar. Nem? Vagy alkalmazzuk a szokásos wotinfo kettősmércét?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tnt79
      • Tankos
      · 3 éve
      Nincs bajom az EBR-rel, minden csoda 3 napig tart, itt mondjuk lehet tovább, de nem tudunk vele mit csinálni, annak idején az artyk miatt is kapálóztunk...És mi történt?! Semmi!! Nem vették ki őket a játékból, és nem is fogják.... Ezeket sem talán kapnak egy nerfet....ha mindenen felhúznám magam az idegosztályon kötnék ki.... Szeretek játszani, ha nem megy vagy nagyon szarul adja pihi.......egyébként egy olyan játékos aki nagyon éli a könnyű tankokat egy szintén franica táras tankkal is berak a gariba hamar nem kell ahhoz EBR, sőt ahhoz sem hogy felspotoljon.......régi motoros vagy... Te is tudod hogy mindig jönnek az új sztár tankok, ha nem jók akkor ki húzza ki vagy ki veszi meg a prémtankokat ha szar.... Senki
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Khaled
    • Tankos
    · 3 éve
    Most valami nagyot akartál mondani, de nem jött össze ! Ugye az meg van, hogy mindig lesz utolsó 10% ? A végén csak 30 játékos maradna, de ott is lenne utolsó 10 % ! Amúgy te melyik keretszűkítésnél esnél ki ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nem_vagyok
   • Tankos
   · 3 éve
   Hál Istennek nem te vagy a wargaming igazgató
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Khaled
   • Tankos
   · 3 éve
   Mi gátol meg abban, hogy jutalom, személyes küldetés vagy kampány tankra tegyél szert, és ezek miért lennének pay to win tankok ?????????????????????
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AssistKing
  • Tankos
  · 3 éve
  8as ebr light azért ott a shopban
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Crown_2015
  • Tankos
  · 3 éve
  Jó reggelt!Picit vicces ez a WG.Itt irja hogy a kerekeseken ront,most meg piacra dobja
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 éve
   Ugyanez volt a KV-2(R)-rel is mikor bejelentette először a HE nerfet (még nem volt róla szó, hogy a KV-2 kivétel).
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.