Jelenleg 423 vendég és 4 tag online

2020. január 8. 13:54

[ST] IS-2 Screened Tier VII szovjet prémium nehéz tank

Írta:
Értékelés:
(41 szavazat)
35 hozzászólás

A tankon található lemezek extra védelmet nyújtanak majd a HE és HEAT lőszerek ellen, cserébe veszít majd a tank némileg a dinamikájából.

Utoljára frissítve: 2020. január 8. 13:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gabi418 · 4 hónapja
  Itt már minden van: kerekesek, hólapátos tank, duplacsövű harckocsi, lemezes jármű... Mi jön még?...
  Repülő tank szárnyakkal?...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hebrencs77 · 4 hónapja
  sziasztok!
  Demount Kit: Save Your Gold!
  Starting with Update 1.7.1, it will be possible to unmount and send Complex Equipment to the Depot for free without spending 10 gold. To do this, you need to use the new Demount Kit. It has varying chances to drop from the large Reward for Merit in the fifth round of this special in-game reward.

  Each Demount Kit can be used only once to unmount one piece of Complex Equipment. You can still unmount Complex Equipment for gold – just select the option from the menu on the equipment screen. But why not simply remove it for free and save your gold for something else?

  Earned Demount Kits will be stored in the Stock section of the Consumables tab in your Depot and automatically debited after use. Remember: these items cannot be sold! erről valaki tud valamit??
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atis123Juve · 4 hónapja
  IS-2 (A-T) Alias A-Team version aka Szupercsapat verzió?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ugiatesz · 4 hónapja
  Akárhova nézek be mindenhol a nyafogás. Honnan ez a sok jó indulat? Nem értem ha minden baj akkor mi a hóbanfialt lókolbászért tankoztok. De most tényleg?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan · 4 hónapja
   Lehet a nyafogóknak is abba kellene hagyni, de lehet nem lenne annyi nyafogó, ha azok is abbahagynák, akik 20K csata után sem képesek 1200 wn8 szintet lehozni. Sőt ugye akkor lehet kevesebb lenne a nyafogás
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 4 hónapja
   Azt nem értem miért WoT-ozik a sok hülye aki minde topik alá böfögi be görcsösen a baromságait.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fabatka · 4 hónapja
   Nem zörög a haraszt, ha nem fújják!
   Alapvetően nem rossz ez a játék, de van néhány dolog, ami idegesít.
   - A WoT felépítése eleve hosszú időre szóló játékot feltételez vagy kíván. Az állandó változtatások, módosítások, extrém fantázia tankok megjelenése egyszerűen havonta felrúgja az ember eltervezett fejlesztési stratégiáját.
   - Ha sikerül kifejleszteni hosszas küzdelem után egy áhított tankot, azért mert a paraméterei tetszenek, agyonverik a "tunning" módosításaikkal. El is veszik ezzel az ember kedvét, hiszen a semmiért hajtott.
   - Kifejezetten rossz húzásnak tartom a baráti tűz és az ütközés miatti büntetés megszüntetését. Semmi sem tartja vissza így azokat az agresszív bunkókat, akik csapattársuk kárára próbálnak előnyt szerezni maguknak. Igen! Ha valaki nem tudná, ez egyben csapatjáték is!
   - Nem tudom megemészteni ezt a sok csodaszép, valóságtól elrugaszkodott stílust se. Karácsonyi hangulat miatt? Az rendben van, de nem az álcafestés terén a helye. Elképzeltem, hogyan festett volna, ha a németek az Ardenekben ilyen álcafestéssel törtek volna előre. Na ne!
   - Szóval van WoT fejlesztői között is több elmebeteg, amelyik csak arra hajt, hogy menjen a bolt, s ezért extrém hülyeségekkel rukkolnak elő feleslegesen. Bár bocsánatos bűn ez manapság a mai világban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Puma_81 · 4 hónapja
   Egyetértek. Aki már unja, van egy csomó más tankosjáték próbálja ki egy kicsit azokat...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 4 hónapja
  Sziasztok!
  Én kis balga, annó megvettem az is2m-t, hogy majd milyen jól "elszálydolgatok" vele, csak a wg ezt nálam úgy gondolja hogy ezt inkább T9-ben gyakoroljam. Mivel én azt tapasztalom, hogy t7-s tankkal érezhetően sokat kell menni t8-t9-be, azok több mint valószínű hogy nem HEAT-tel lövöldöznek majd rá, így ezeknek a csodálatos lemezeknek nem sok értelmét látom. Gondolom az arty ellen se ér majd semmit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atilis81 · 4 hónapja
  Egy cső lemaradt róla, nem?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 4 hónapja
   Nem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankos. · 4 hónapja
  Egy fostalicskával több.........
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tomato · 4 hónapja
  Szemet gyönyörködtető (ex) szovjet design!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.