Jelenleg 430 vendég és 3 tag online

2019. december 4. 17:04

[ST] Projet 4-1 francia Tier IX közepes tank

Írta:
(14 szavazat)
15 hozzászólás

Ma egy új francia közepes tankot üdvözölhettek a szuperteszten a Projet 4-1 személyében. A tank igen dinamikus: a 60 km/h-s végsebesség mellé 26,7 lóerőt kapott minden tonnájához. Ugyanakkor ez a francia sem az ellenséges vonalak közvetlen áttörésére készült. 120 mm-es lekerekített tornya alatt 55 mm-es páncélzat védi a szúnyogoktól a legénységet. Ágyúja azonban egy kiválóság, legalábbis a tárasok közt: 0,32-es pontossággal és 2 másodperces lövések közti szűküléssel 4x390 HP-t tud kiosztani akár 36 másodpercenként.

Utoljára frissítve: 2019. december 4. 17:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KSA___ · 1 éve
  Úgy is 65 nerfet kap még mint az az orosz cucc. Semmi értelme a WG-nek jelenleg bármit publikálnia, úgyis porba nerfelik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  death_train · 1 éve
  Lootbox?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
  Nézegetem ezt a tankot, és elgondolkodom.
  Kellett ez? Oké, érdekes, meg minden, de mi van a Bc vel? Amikor elkezdtem kihúzni a B 25-t, egy legendára számítottam. Ő volt a "BAT" csupa nagybetűvel. Kezdődött az ELC BIS-el, ami egy megállíthatatlan rakéta volt, veszélyt jelentett bárkire és bármire. Le kellett nerfelni. Manapság - bár ez lehet az én csekély tudásom bizonyítványa - kb. arra lehet használni, hogy beállj vele egy bokorba, és 50%-os hatékonysággal snipeolj, mert a többi eshetőség még rosszabb. Minek a Nerf? Már az obj v4 idején sem értettem egyet a nerfeléssel, de sokan köztük nagyon jó játékosok megmagyarázták, hogy az kell mert így a korrekt. Most sem értek egyet azzal, hogy a fában lévő tankokat lenerfeljük, aztán behozunk egy prémiumot, ami ugyanazt tudja - pénzért. Nyeremény lesz...mondhatnád, de biztos vagyok benne hogy meg is lehet majd venni.
  Minek a nerf? Mert "sírnak" a játékosok. Miért is? Mert annyiszor elkalapálták őket, hogy biztos a tank a hibás, túl OP. Pedig dehogyis. Itt vannak a kerekesek. Mindenki azt mondja nagyon OP nerf kellene. Tudod milyen nehéz egy kerekessel játszani? Mi a nehéz rajta? Villámgyors reflexek kellenek és gondolkodás. Egyetlen rossz döntés és garázsmenet. Egy kicsit szélesebben veszed a kanyart, és garázsmenet. Vagy azért mert felkenődtél az ellenségre, vagy azért mert kaptál egy fókuszt. Vagy mert elakadtál egy sziklában.
  Tényleg OP? Minden tanknak van gyengesége. A V4-et ha megkerülöd, halott ha leláncolod halott. A Type 5 nek az oldalába tudsz menni. Azt is ellehetetlenítették, a 0 ágyújával.
  Már az a marslakó aki behozza a csatába. Tényleg ez kellett? Ki kell herélni mindent ami egyedi? X-es csatában lehetetlen összeszedni a pattintásos küldiket, mert sistereg a "2"-es varázsgomb. Tényleg ez kell? És ha toptier? Toptierként aranyat tölteni a semmire? Még egy TD-vel is, aminek maga az alaplőszer átütése elegendő? Miért zavar a goldozás? Mert 8as tankként meg tudom szívatni az idiótát aki X-esben ül, és azt sem tudja merre a tank eleje. De a "varázsgomb" neki is segít.
  Aztán a clickerek. Sokat írtam már róluk, nem merülnék bele. De tényleg X-es artystaként a bottom medet kell lőni? Amikor körlülöttem áll vagy 5 db ht tank? És még jó játékos sem vagyok.
  Nagyon rossz felé megy a játék szerintem. De a játék hagyján, a játékosok mentalitása a lényeg. Toptier löwével beállni a bázis mellé egy bokorba? Mindannyian láttatok már ezer ilyet. Annyira akarja bővíteni a WG a játékosbázist, hogy mindenki jó? Csak fizessen? Értem én ezt oké, ebbe van a lóvé. Nem lehetne egy kicsit oktatni a játékosokat? Vagy nem lehetne szerepkörökre adni az XP-t mint rankedben? Ha ht tankkkal bázist kempelsz ne kapj lófaszt sem. Mert annyira segítetted a csapatod.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   a9574bc7ceb6637fcb907c9f11f7de36 · 1 éve
   A szerepkörre adott xp randomban nagyon jó ötlet, de akkor is lennének olyanok akik ezt pont lesz*rják. Randomban a csapatmunka ritka mint a fehér holló. Tipikus példa amikor mondjuk hárman maradunk 4-5 ellen. Írom, hogy maradjunk együtt, de neeem, majd egyedül megoldják. Aztán persze tudjuk mi a vége legtöbbször. A játékosállomány 70%-a csak gyorsulgatni driftelgetni sznájperkedni szeret. Én ezt már rég elfogadtam. Ilyenkor kell beülni egy KV-2-be és odacsapni egy két super hellcatnek. Tedd te is azt. Megnyugtató..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  a9574bc7ceb6637fcb907c9f11f7de36 · 1 éve
  Nekem már most tetszik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AssistKing · 1 éve
  12 sec alatt üríti a tárat + 36 sec töltés
  Picit soknak tűnik. Igaz, egyéb statok kárpótolnak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Feherbee18 · 1 éve
  Várjuk csak ki a végét, ezt még vagy 5-ször "balance"-olni fogják
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 1 éve
  A 2020 frontline nyeremeny( ajandek) tankja lessz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 éve
   A tavaly a nyeremény tank az év felénél derült csak ki, szerintem vagy valami egyéb nyeremény, vagy (remélem, de nem nagyon hiszek benne) a fejlesztési fába jelenik meg.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   Elméletileg igen
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bandi762 · 1 éve
    Addigra már nem sokat fog érni, mire hozzájuthatunk. Szerintem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 1 éve
  A 2 másodperces szűkülési idő tényleg jó, de a lövések közötti idő 4 másodperc, ami nagyon hosszú. Persze, ha még az is jó lenne, akkor teljesen OP lenne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 1 éve
   A 264es átütés sem szar, t9 ben meg kb a top3 ban van
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 1 éve
   Szerintem én is azt írtam
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 1 éve
    Igen. Újraolvastam és gyorsan átírtam a hozzászólásomat, hogy ne írjak teljesen hülyeséget, de te gyorsabban reagáltál.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.