Jelenleg 236 vendég és nincs tag online

2019. november 26. 11:20

Prémium ajánlat: Chrysler K

Írta:
(9 szavazat)
8 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2019. november 26. 11:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  2019tm · 1 éve
  Páncélja az tuti jó igaz gold kel bele bőven 56% a winem vele haszon az meg kb -20-30K
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  harakiri · 1 éve
  megvettem most ezt is ! mar regota szemeztem vele. nagyon jo tank nagyon jo toltesi idovel. a problema fokepp a csapattal van ! ez a tank pont arra valo hogy berambozzak a hevykre na de pont most volt veszekednem kellett a csapatom vk szakaszaval , mert megijedtek az is3-a-ktol , igy ugy gondoltak h skorpiok melle beallva nagyobb hasznukat veszem . szoval korultekintoen de lehet vele nagyon jo koroket menni . atlagosan 2500+ dmg-t siman osszehoztok vele. tenyleg igenyli a goldot de nem minden esetben . esetek 70 szazalekaban 10esekhez rak ott meg nagyon meg kell gondolni mi legyen a strategia mert lovik mindenhonnan es igen golddal . volt mar olyan korom is ahol egy fokuszbol en voltam ez elso halott 0 sebzessel . de azota nem kemenykedek elol ha tizesben vagyok . sajat tierben viszont sztem az egyik legjobb heavy
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  -EgyMedve- · 1 éve
  Akkor már inkább a Mutant, ugyan ezzel az ágyúval (ha jól tudom) és még tier limites is. Szerintem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagyzsolt · 1 éve
  A Crysler GF ami most a shopban van. Valóban olyan OP ahogy a legenda tartja? Hallottam, hogy Szőr.Foch kiragelt emiatt, mert annyira p2w és ki is tették emiatt a programból. Én akkor nem játszottam, csak hallottam róla meg most láttam a videot. Azt mondja nincsen weakspot a frontján. A géppuska fészek sem az, pedig minden tankén található, de ezen nincs. Jobb mint a legendás Defender vagy a Type 59 ami már meg sem lehet (hisz nem rakják be a shopba) ?

  Régóta szemezek a Krájzlőrrel valóban annyira egyedi és kiváló ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 1 éve
   Röviden: a powercreep éra egyik elő(?)futára volt ez a tank, amit azóta már megesznek az azóta kiadott powercreep tankok. Szomorú történet (nem).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vagyígyvagysehogy · 1 éve
   Magam is csak ritkán veszem elő. Nem OP, hanem csak egy jó tank. Ma már mindenki tudja, hogy a hasát és golddal érdemes lőni. Farmolásra alkalmatlan, mert igényli a drága lőszert. Lehet, hogy csak engem sz*pat az MM, de sokszor vagyok (voltam) kénytelen tízesek ellen játszani. Az meg nem esik jól.

   HÁTSÓTORNYOS! Dombos pályákon "haldoklik", nyitottabb városi pályákon van elemében.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   Type 59 már egy fos
   Az akkor volt OP amikor régen t5ös tankokkal is találkozott, és azokat farmolta. Azóta egyrészt más az MM, másrészt nerfelték 20x

   Krájzlőrrel spammelni kell becsülettel a goldot. Ezért igazán p2w a tank, nem csak a belőhetetlen páncél miatt (amit gold amúgy visz ugye mert wárgéming)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 1 éve
  Aki tud a hátsó tornyosokkal bánni, annak nem fog csalódást okozni. Alap lőszere magasabb tierben kevés, kell a gold. A "fénye kissé megkopott", de szerintem még mindig lehet vele jó köröket menni.
  KELL hozzá a "hátsótornyos" tudás! Akinek ez nincs, ne vegye meg, mert szenvedni fog vele!

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.