Jelenleg 246 vendég és nincs tag online

2019. november 22. 08:37

Prémium ajánlat: ELC EVEN 90 & Primo Victoria

Írta:
(17 szavazat)
9 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. november 22. 08:38
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 éve
  Anno megvettem a Primot hogy milyen faja tank lesz,de az 5/1 mellett csak egy töltelék, hogy kilegyen a létszám,meg a tököm....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balog · 1 éve
  Ez a tank csakis azoknak valo,aki tudja,hogy hogyan is kell a gamet jatszani,tudja,h mi egy LT szerepe.Ezzel a tankal a hibalehetoseg nagyon kicsi.Ertem ez alatt,hogy Rambot nem lehet vele jatszani.Van par pozitiv tulajdonsaga,ami nagy elonyt nyujt szamara.Csak macohistaknak. De ok imadni fogjak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 1 éve
  Kedvenc tankom, a legtöbb csatám vele van. Pici és jól rejtőzik, minden másban gyenge, kevés esélye van még a tier 6-os tankokkal szemben is face-to-face-ben, hát még a magasabb tier-űekkel. Spotolásra a legjobb tank volt (bár mást nem is tud), amíg be nem jöttek a kerekesek. Azok még ezt az egy szerepét is tönkre vágták.
  Nagyon szeretem, de csak annak ajánlom a megvételét, akit már az is boldoggá tesz, hogy egy Elc Even 90-ben ül, mert sajnos a csatához most már nagyon keveset tud hozzátenni átlagban. Persze, ha épp nincs kerekes vagy van, de rosszul vagy máshol játszik, akkor még lehet vele jókat gurulni, de ez ugye totál szerencse kérdése, amire építeni nem lehet.
  Aki nem kerekes lightot akar, az egy LT-432-vel sokkal jobban tud érvényesülni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 1 éve
  Az elc-t funolni vettem meg annak idejèn, ès tènyleg èlvezetes köröket lehetett vele menni.
  Passzív spotra, üss ès fuss taktikára kiválòan alkalmas. VOLT

  Ugyanis a wg egy tollvonással elintèzte szerencsètlent, mert a kerekesek behozatalát ez prèmtank szenvedte meg leginkább.
  1vs1 szituáciòban semmi esèlye nincs,mert repesszel agyonütik 3 lövèsből, passzív spothelyèt meg hamar felderítik egy-egy berohanással.
  Manapság már pènzkidobás sajnos.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 1 éve
  Az ELC az egyik leghasználhatatlanabb prém 8-as. Kriminálisan alacsony a DPM-je. Pontatlan, lassan szűkülő ágyú. Gyakran mellélő mindíg egy a tárból és nagyon csapatfüggő, hogy tudj vele érvényesülni. Manapság pedig acsapatjáték nem a wot playerek erőssége.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lingszilard · 1 éve
   Ez mind igaz is amit leírtál... csak az a baj, hogy ezek szerint te marhára rosszul használod. Ez a tank a passzív szpotolás királya! Egy láthatatlan kis vacak, ami a legkisebb bokorban is meg tud bújni az ellenség orra előtt. Ezzel a tankkal nem a sebzést kell osztani, ő nem arra való, max a csata legvégén levadászni a csordától lemaradt és lesebzett vadat. ?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Balista1 · 1 éve
    Igen, a passzív spotolás királya, de ezen kívül már semmire nem jó. Még az is előfordul, hogy az aktív spotoló kerekesek előbb találják meg, mint kellene.
    A spotolás fontossága nem kérdés. Viszont jót teszünk e a csapatunknak, ha egy olyan tankot viszünk a 15-be, mely egy funkción kívül másra nem használható?
    Ha meg városi pályát dob a játék, akkor csak egyel többen vagyunk. Az a szerencse, hogy ilyenkor az ellenfél csapata is kap valami hasonlóan használhatatlanan tankot.
    Mióta a kerekesek bejöttek - bár undorodom tőlük - de az ELC teljesen leértékelődött. Régen ő volt a "kerekes" és még kiváló álca is segítette.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AMD5 · 1 éve
     Igen. Az ELC a hasznos i*-nak való. A kerekesek ebben sokkal jobbak manapság, ezért nem ajánlom senkinek sem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tiger7373 · 1 éve
   Én nagyon szeretem,igaz csak spotra használom.Az álcája pazar.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.