Jelenleg 249 vendég és 4 tag online

2019. november 21. 16:33

Mi az az Anonimizáló?

Írta:
(49 szavazat)
204 hozzászólás

Akik sokat játszanak a játékkal, pláne ha nagyon jól, bizonyára kerültek már olyan helyzetbe, amikor bizonyos fokú anonimitás nagyon jól jött volna egy csatában:

Újoncok, streamerek és nagyon jó játékosok

...és ezzel nagyjából fel is soroltuk a leginkább érintett célcsoportokat, gondolom nem kell magyarázni egyikőjük jogos anonimitási igényét sem (stream snipe, XVM fókusz, stb.).

Hogyan működik?

Az Anonimizer kizárólag a csaták alatt működik és a következő panelen kapcsolható be (Beállítások - Általános):

Az opció a random csatatípusok (Standard, Assault, Encounter, Grand Battles) és a Frontline, Ranked Battles, PvE és PvP módok alatt működik. A következőkben tehát nem:

 • Csapat tréning
 • Stronghold
 • CW
 • Kiképző tábor
 • Tornák

Ha bekapcsoljuk az anonimitást, a játék minden csatában egy random nevet ad nekünk. Egy nem egy összedobált full random karaktersorozat lesz, hanem egy "hihető" nevet kapunk majd (értsd: nem lehet majd tudni hogy melyik név generált, azaz hogy kinél van bekapcsolva az opció). Az inkognitónk azonban csak a csaták végéig tart, az eredmény kijelző panelen ugyanis már a valós nevünkkel szereplünk majd.

A csaták alatt mindenki a valós nevét látja majd, ahogy a szakasztársaknál is egymás valós neve jelenik majd meg.

Dinamikus szakaszok

Az inkognitó felfedése a dinamikus szakaszokban is bekapcsol, szóval jól gondolja majd meg mindenki hogy kivel áll össze átmenetileg egy-egy csatában.

Utoljára frissítve: 2019. november 21. 17:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LisztQkac · 1 éve
  Átnéztem az utolsó 10 csata generált neveimet.
  Ebből kettő létező is. Igaz az egyiket csak regisztrálták 2013-ba és sose mentek vele (Carpete). A másikkal néha játszanak bár több mint 8 hónapja nem használták már (MOPS).
  Volt egy közeli nick is. Generált enyém BENDI2003 az eredeti BENDI2002 magyar srác
  További 5 név kétjegyű számra végződött a maradék meg olyan random.

  Gondolom senkit nem érdekel de csata helyett inkább ezzel "játszottam"

 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Irvin · 1 éve
  A lényeget nem látja már megint senki.Ennyi manipulált csatát még nem láttam. Folyamatosan 15-0 vagy 15-3 végeredmény 30 csatából 5-6 csata győzelem.Ez megint csak lehetőség a wg-nek,hogy úgy manipulálja a játékot ahogy úri kedve tartja.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Irvin · 1 éve
  A lényeget nem látja már megint senki.Ennyi manipulált csatát még nem láttam. Folyamatosan 15-0 vagy 15-3 végeredmény 30 csatából 5-6 csata győzelem.Ez megint csak lehetőség a wg-nek,hogy úgy manipulálja a játékot ahogy úri kedve tartja.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
   Of course

   Biztos nem a bot játékosok miatt van , hanem a WG manipulációja nyilván.

   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Irvin · 1 éve
    Persze hogyne.Biztos a bot játékosok miatt csinálták. Csak is .Csak azért,hogy tisztább legyen a játék. Ennyire nem lehetsz naív. Arról híres a Wg,hogy nem manipulálja a csatákat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jkrisz79 · 1 éve
  XVM-röl csak annyit: befolyásolja a játékodat, a játékmenetet, és a csata kimenetelét is ha használod! Remélem ez a mod majd hazavágja!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ZOKOM · 1 éve
  ha lehet csak ezeket az embereket fogom loni mindennel amim van
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Szazados_ · 1 éve
  Ez fasza dolog lesz. Így már nem fog rám három arty várni percekig, csak hogy meglőhessen.

  Vesszenek a klikkerek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  harakiri · 1 éve
  amugy mar eldontotted hogy a lilakkal vagy a pirosokkal van problemad ? mert en meg ugy latom h ha barki ir valami ellenervet te egybol hozod a magad ellentmondasos hulyeseget . vki irta ( mar nem nezem vissza ) h ti raertek e-peniszt meregetni csata kozben ?
  mig egy masik emberke ironikusan hozzafuzte h keghatul a bokorban lassan tellik az ido ! mar ne is haragudj de sztem te ebbe a kategoriaba tartozol. mert aki frontban harcol , biztos se ideje se oka nezegetni ki a lila es ki a piros . azt mar akkor xwm nelkul is tapasztalhatod , mikor csata elejen mennek az adott tanktipusook a nem neki kitalalt helyekre , pl heavyk csata elejen openen a bokorba. miert piszkalod a lilakat ? te is lehetnel az . az h nekik jobban kezre all a jatek es ezt kihasznalva farmolnak amit farmolnak ez legyen mar mindenki egyeni dolga , ne akard mar te meghatarozni h kik jatszak a jatekot es ki ne . jo h nem azt akarod h a lilak 2 perccel kesobb induljanak el a csataban, ha meg pirosokkal van gondod iranyitsdd oket , tudod vannak azok a kis messenger gyors uzenetek , mint pl vissza , allj , kovess stb
  tobbet hasznalna az ha ilyenen torned a fejed mintsem h te legyel a megvalto a jatekban , aki a szabalyokat hozza. attol fuggettlenul sok ertelme nincs ennek az anonymizer programnak velemenyem szerint , max annyi h az artyk talan kevesebbszer allnak ra az unicum jatekosokra , es kevesebbszer dongathatjak a melkasukat h mekkora pro-k mert egy 3000 wn8.al rendelkezo spotter tankban ulo jatekost sikerult artyval kilonie
  a sok hiszti nelkul tanacsolom neked a fejlodest , mert fura modon leragadtal a piros es a lila jatekosoknal , ebbel fakadoan te sem lehetsz tonn 1000 wn8-nal .
  nem bantasbol irtam , nekem meg ez a velemenyem , gondolo te sem bantani akartad a lilakat
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   szkzs76 · 1 éve
   Ajánlom figyelmedbe perretz hozzászólását lentebb, de idézem is:
   "Azért írom le, mert nem használod az XVM-et. A tank felett megjelenő infopanelen, a HP-t jelző progressbar mellett egy kis négyzetben megjelenik a WN8 értékének megfelelő szín. Szóval semmit nem kell elemezni, az ember rápillant és tudja, hogy az ellenfél vagy csapattárs melyik kategóriába tartozik. A színezés a térképen is megjelenik, a megfelelő színnel jelenik meg a tank neve, rápillantasz, már látszik, hogy amerre te haladsz, arra milyen színek haladnak."

   Ennyi, semmi hosszadalmas elemzésre nincs szükség, amíg haladsz a kiválasztott pozíció felé, van időd ezt "kielemezni".
   Ha tovább olvastad volna a hozzászólásokat, akkor az én, egyébként részben ironikus hozzászólásomra is rátaláltál volna:
   "Mert annyira epic-ek vagyunk, hogy megtehetjük!
   "e-peniszt mericskelni" - Te ilyet szoktál csinálni? Én nem."


   De kérlek fejtsd ki, hogy hol érzel ellentmondást?

   A WN8-am messze magasabb, mint 1000, de szándékosan nem írok pontos értéket, mert azzal már tényleg ellentmondásba kerülnék.

   És nem akarok megváltó lenni, de mivel "csapatjáték"-ról van szó, ezért igenis fontos, hogy kikkel/milyen képességű csapattársakkal hoz össze a "sors" keze.
   A lilákat sem "piszkál"-om, sőt grat nekik, hogy képesek lilák lenni, és velük amiatt mert lilák, semmi bajom.
   Ellenben a tudatlan több ezer vagy tízezer csatás játékosokkal igenis van bajom, mert részben rájuk (is) vagyok/vagyunk utalva, még akkor is, ha sokszor csak nevezzük csapatjátéknak a randomot, és elég bosszantó tud lenni, ha zsinórban több csatát is elbuktok, mert a csapatod jelentős százaléka az első 3 percben kimúlik, a hihetetlen képességei miatt.
   De ezzel sem lenne semmi baj, ha nem győzelem-vereség alapon jutalmazna a WG, hanem a csatában nyújtott teljesítmény alapján. Ne a győztes csapat 15 tagja kapjon jobb xp és kredit szorzót, hanem a csata első 15 játékosa, mondjuk összesített sebzés alapján rangsorolva, és máris ki lenne lőve a képletből a sok suicide idióta miatti vereség által okozott frusztráció.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    harakiri · 1 éve
    na de latod? most is teljesen mas a mondanivalod . en mar komolyan elvesztettem nalad a fonalat . szerintem egy olyan temaba merulunk megint aminek se eleje se vege . nyugi tapasztalom en is h miket csinalnak a csapattarsak , ezert is elemeztem a kedvenc tortenesem :_- heavyvel bokor camp openen persze_- es 30 csata utan a mai wn8am volt 1800+ , gondoltam megyek meg nehany kort . eltelet egy ora , egy rohadt gyozelem sem volt persze ertekelesem is sokkal lement , de attol meg lehet loni , de eszrevettem h ha berambozok az elejen lovok akit erek , hiba csinalok akarmilyen statisztikat , ha nem elek mar a vegen , szinte mindig vesztunk . ahogy korabban sem ugy lathatoan most sem a superunicum jatekosoktol rosszak a meccsek , hanem mert sok a teljesen idiota. es ha meg merek irni valakinek , meg en kapom a fuck u retardot
    jo az xwm , de ez az arty focus valami borzalom . en szeretnem ha nem is lennenek de akkor meg jonne az a bizonyos masik oldal aki meg amiatt hisztizne , mert mas tankban nem tud ervenyesulni.
    szoval ennek se eleje se vege. majd ez az uj dolog kivancsi leszek mennyire lesz hatekony, de sok ertelmet meg mindig nem latom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szkzs76 · 1 éve
  Persze-persze! Kapjon az összes lila full OP tankokat, és most még ne is láthassuk, hogy kivel állunk szemben, vagy épp, hogy kit kerüljünk el/ hagyjunk a csata végére, amikor már, mivel más nem maradt a csapatából, kénytelenek vagyunk letámadni.
  Az előbbiből rájöhettetek, hogy én lelkes XVM használó vagyok, mert igenis szeretem tudni, hogy mivel/kikkel állok szemben.
  Egy lilával szemben sokkal óvatosabban viselkedek, mint egy pirossal szemben.
  És most írhatják sokan, hogy mekkora noob vagyok, mert nem keresem a kihívást, de számomra a szórakozás nem a kihívásokról szól, az van a való életben is, ha játszok akkor szórakozni akarok, és az nem azt jelenti, hogy szétlövetem magam egy lilával, mert nem tudtam, hogy ő az, és letámadtam.
  De ez igaz a saját csapatra is, mert pirosakkal nem fogok elindulni, hogy támadjak/tartsam az egyik oldalt, mert azzal csak azt érem el, hogy menekülhetek, ha még lehet, kb. 1 perc múlva.
  Vagy spotterként, nem fogok előre rohanni valami agresszívebb spot pozícióba egy full piros csapattal, mert tudom, hogy képtelenek megfelelően támogatni, ezért választok egy kevésbé agresszív spot pozíciót, vagy módot.
  Ja, hogy ez beleszól a játékmenetbe?!
  Miért ne?!
  Amúgy meg kevésbé szólna bele, ha arra is kitalálnának valamit, hogy a sok piroskát valahogy felhozzák egy használható szintre, hogy ne csak a létszámot és az ellenfél DMG-jét növeljék!


  Ez ismét egy, a felső 1-2% játékost támogató akció a WG-től.
  Nagyon okosak, csak azt nem tudom, hogy annak utána számoltak-e, ha mindig ezt az 1-2%-ot támogatják, akkor ez az 1-2% el fogja-e őket tartani?
  Szerintem nem, ez lehetetlen.

  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 éve
   Az, hogy nem látod kivel állsz szemben (mint felhasználó) irreleváns, lévén 500 barát lehet friendlisten (+klántárs 100db), és velük is ritkán dob össze a játék. Az, hogy mondjuk a klánnevüket nem fogjuk látni, valóban kellemetlen. És itt térnék át a mod részre.

   Egy facebook commentemből vágok ki egy szeletet, így kérlek ne sértődj meg:
   "Azzal, hogy van e a csapatodban bot, eddig és ezután se tudsz majd mit kezdeni. Vagy kérdem én, olyankor ha látod hogy rosszabb a csapat direkt jobban játszol? Máskor miért nem adsz bele mindent? Több esélye van annak, hogy az ellenfélnél bot van mint saját csapatban, azért mert TE nem vagy az. 14:15 a botra való esély a 2 csapatban.
   A profik kb most is legelöl szoktak játszani. Ha a rosszabbak campelnek, attól neki rosszabb nem lesz, hisz helyezkedni tud, a sebzést kiosztja. Vagy talán az egykori xvm használók fognak campelni (eddig is csak ők látták a statisztikáit az ellennek)? Ez elég egységesen jellemezné az összes használót, értelmet nyerne, miért is kéne valóban betiltani az xvm-et." (idézet vége)

   Az, hogy a rossz játékosok fejlődhetnének igaz (mint minden játékban), de nem várhatunk el senkitől ilyesmit. Harry Potter idézet: Segítséget kapnak mindazok, akik azt kérik.
   Miszerint ez a felső 1%-ot támogató módosítás lenne nem igaz. Mint pár kommentel lejjebb is írtam: szavazás és tapasztalat alapján a játékosok 50-60%-a fog élni ezzel... minimum. Személyesen eddig csak olyan mondta nekem, hogy nem kapcsolja be aki használ xvm-et (ami logikus).

   Személyes hozzászólásom pedig annyi lenne, hogy a játékosközösség jelentős része (több mint negyede, köztük én is) , erősen mod ellenes (az volt, vagy időközben vált azzá), akik mindent megtesznek csak azért, hogy az xvm színét (ha érted a humort ) eltüntessük mindenkiről.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dobilaci · 1 éve
   De jo nektek, hogy raertek csata kozben statokat elemezgetni meg e-peniszt mericskelni!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz · 1 éve
    Azért írom le, mert nem használod az XVM-et. A tank felett megjelenő infopanelen, a HP-t jelző progressbar mellett egy kis négyzetben megjelenik a WN8 értékének megfelelő szín. Szóval semmit nem kell elemezni, az ember rápillant és tudja, hogy az ellenfél vagy csapattárs melyik kategóriába tartozik. A színezés a térképen is megjelenik, a megfelelő színnel jelenik meg a tank neve, rápillantasz, már látszik, hogy amerre te haladsz, arra milyen színek haladnak.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
    Persze hogy ráérnek, a bázis melletti bokorban lassan tellik az idő, amíg a fél csapatot kinyírják.

   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76 · 1 éve
    Mert annyira epic-ek vagyunk, hogy megtehetjük!

    "e-peniszt mericskelni" - Te ilyet szoktál csinálni? Én nem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     dobilaci · 1 éve
     Nem en hasznalok xvm-et... Engem nem erdekel kinek milyen a statja, en a csata megnyeresevel vagyok elfoglalva a jatekon belul, nem a szinekben gyonyorkodom.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      szkzs76 · 1 éve
      Te írtad, gondoltam magadból indulsz ki.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       dobilaci · 1 éve
       Rosszul gondoltad. Ezt is...
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        szkzs76 · 1 éve
        Olyan jó neked, hogy te mindenben hibátlanul gondolkodsz!
        De mindegy, hagyjuk. Teljesen felesleges ezt folytatnunk, mert soha nem fogunk egyezségre jutni. Te nem szereted tudni, hogy mi vesz körbe, én meg igen.
        Talán a WG-nek kellene elgondolkodni azon, hogy a sok totál nulla játékost valahogy rendszer szinten rávegye a fejlődésre, és nem azt értem ez alatt, hogy legyen mindenki lila, én sem vagyok az, közel sem, de legalább valami használható szintre fel kellene hozni mindenkit aki játszott már legalább 1-2-x ezer csatát. (Nem teszik, mert az nem tenne jót az üzletnek.)
        Ehelyett lehetővé teszik nekik, hogy elrejthessék a h.lyeségüket, a liláknak meg, hogy még lilábbak legyenek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AssistKing · 1 éve
   "Persze-persze! Kapjon az összes lila full OP tankokat, és most még ne is láthassuk, hogy kivel állunk szemben"
   Milyen OP tankot osztogattak alanyi jogon a liláknak? CW reward-ra gondolsz? Tudod azért meg is dolgoztak ám!
   Mondjuk amit írtál is eléggé hibás, hiszen a logikád szerint a lila OP tankban ül, ergo tudod ki a lila. Vagy mégsem csak lilák kapnak OP reward tankot?

   Képzeld, másnak az eredményes játék is szórakoztató. Nem zárja ki a kettő egymást.

   Pont az ilyen balfasz XVM-es fasz felfogás miatt olyan rákos az egész közösség, mint most. Mert Te csata elején megnézed, hogy ki a piros. És eldöntöd, hogy te akkor a lightoddal majd fogsz e spotolni, vagy inkább nem. Vagy a win % alapján eldöntöd csata kezdete előtt, hogy akkor nem is érdemes harcolni, mert úgyis loose

   "Ez ismét egy, a felső 1-2% játékost támogató akció a WG-től."
   Miért? Még mi az? Sorban hozták be a butított cső mapokat, és a broken agyonpáncélozott hulladék ágakat amivel 70 iq felett bárki képes játszani. Hetente van egy tucat küldetés. Tele van cseszve a játék TD-vel. Tényleg.. nem az átlagnak kedvez.


   Egyébként egy értelmes játékosnak nem kell XVM ahhoz, hogy megállapítsa, hogy ki a jó játékos.
   Játékstílus mindent elárul. Csata elején felvett pozícióból már tök jól be lehet lőni, hogy ki tud játszani. Csata közben meg még jobban. pl. nem nézi, hanem látja a minimapot, és pushol ha kell, nem a full hp-t őrzi valami totál irreleváns helyen.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76 · 1 éve
    És még egy észrevétel, kedves AssistKing: nem az xvm miatt ilyen"rákos" az egész közösség, hanem a játék, a WG rendszere miatt, amiatt mert mindent enged az idiótáknak is. ( és a 25% RNG, meg a +/- 2 tier miatt)
    Ha a használhatatlan szintű emberek el sem juthatnának magasabb tier-be, akkor egy nagy rendszerhibával kevesebb lenne.
    (Sajnos ez álom marad.)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AssistKing · 1 éve
     Ha a használhatatlan szintű ember nem jutna el magasabb tierbe, akkor nem lenne már Wot..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76 · 1 éve
    "Mondjuk amit írtál is eléggé hibás, hiszen a logikád szerint a lila OP tankban ül, ergo tudod ki a lila. Vagy mégsem csak lilák kapnak OP reward tankot? "
    Én semmi ilyet nem írtam, hogy a tank típusból következtetek bármire is! (Ezután majd lehet, hogy be kell vetni ezt a módszert. )
    Az engem meg nem érdekel, hogy megdolgozott-e érte, mert egy normális rendszerben senki se kapjon a OP cuccot. Kapjon olyat, amit az nem kaphat meg aki nem CW-zik, de ne erősebbet, hanem limitált darabszámút. Ennyi.

    "Egyébként egy értelmes játékosnak nem kell XVM ahhoz, hogy megállapítsa, hogy ki a jó játékos."
    Ez közel sem 100%-os módszer, nagyon sokszor balfaszkodnak a nagyon jó játékosok is! Számtalanszor kellett már csalódnom sötétkék/lila játékosban (acc-ban).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
   És mi tart vissza attól, hogy minden tankkal szemben olyan óvatosan járj el, mint egy lilával?
   De pont ezzel okozod a csapatod vesztét. Mint írod, ha pirosakkal vagy körülvéve akkor jóval hátrébb foglalsz pozíciót, pedig ilyenkor neked kellene hozni a fő dmg-t merthogy te vagy a jobb. Így aztán elhullik a csapatod, mert nem teszed oda magad, és a pirosak ezt tanulják meg, hogy így kell játszani, ahogy te teszed. Így aztán mégtöbb báziskemper heavy vagy light lesz. Gratulálok!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76 · 1 éve
    Te játszol ezzel a játékkal?

    Az én tapasztalatom az, hogy a pirosak/narancsok nagy részét nem is érdekli, hogy jobb legyen.
    Azt gondolod, hogy aki legalább 4-5k csatával rendelkezik és még mindig 500 alatt van a WN8-a, azt érdekli bármi is?
    Volt már olyan is, akire ráírtam, és megkérdeztem tőle, hogy mi a jó neki ebben, hogy a csata 2. percében szarrá lövik.
    Válasz: ő most játszik, szórakozik, és nem érdekli az eredmény.
    Nna, ilyeneknek akarsz te bármit is megtanítani?
    Én egy dolgot mutatnék meg nekik legszívesebben, az uninstall folyamatot.


    Vagy pl. amit írtál, egy base camper heavy vagy light. Nekik mit akarsz megtanítani?
    És szerintem nem értelmezted megfelelően amit írtam, én nem írtam olyat, de még csak arra utalót sem, hogy a kevésbé agresszív az a base camp, ezt nem tudom honnan vetted?!
    A base camp és az agresszív spot között azért még nagyon sok fokozat van!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
     Nincs rá garancia, hogy minden piros akivel összefutsz így fog viselkedni.
     Te az a típus vagy, aki a csata első percében beírja hogy "lost", mert a drága xvm-je 30%-ot mutat. Ha tudnád hányszor nyertem így! És ha tudnád mennyire káros ez a viselkedés!
     Magadat programozod be előre.
     Én nem használok xvm-et (már) elég régóta, mert teljesen feleslegesen rontom el a saját szórakozásom. Elég sok lilát győztem le, amit nem tehettem volna meg, ha tudom, hogy az, és akkor nem úgy teszem azt és akkor amit.

     Na persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy lilának is lehet szar napja valószínűleg azért tehettem meg mindezt. De ha előre feladod akkor semmi esélyed nincs.

     Felőlem továbbra is programozd magad ahogy tetszik, én beérem annyival, ha a csata elején megtartod magadnak az xvm-es infókat.

     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      szkzs76 · 1 éve
      Nem használok xvm %-ot mutató modot, mert azt károsnak tartom, és azt sem szokásom írogatni, hogy "lost".
      És igen, én is nagyon sokszor nyertem már sz.rnak tűnő helyzetből, és lilával szemben is, mert én is ezzel a játékkal játszok, DE az szinte biztos, ha egy csapat meg van tűzdelve piros/narancs stb játékosokkal, a másik csapat meg nem, akkor nagyon nagy esélye van a vereségnek.
      Épp ezért jó az xvm, mert:
      "Jobb félni, mint megijedni!"
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76 · 1 éve
    Miért halogassak, ha nem muszáj?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   Fuuuu de magyaros lett ez a komment
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76 · 1 éve
    ???
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.