Jelenleg

17
látogatónk van

2019. augusztus 20. 06:46

Steel Hunter (Battle Royal) mód - Frissítve! (08.26-09.16)

(39 szavazat)
75 hozzászólás

"Csak egy maradhat". Részletes ismertető:

Augusztus 26-ától belevághatunk az új Steel Hunter módba, melynek keretein belül harcolhatunk majd egyedül vagy akár egy hármas szakasz tagjaként is. A csaták egy Dreamland nevű hatalmas városi térképen zajlanak majd, minek mérete azonban az idő múlásával folyamatosan csökkenni fog a csatákban.

Összefoglaló

A Steel Hunter a WOT Battle Royal játékmódja, melynek leglényegibb jellemzője, hogy a csaták végén "csak egy maradhat", feladatunk pedig nem más, mint hogy lehetőség szerint ez az egy mi magunk (vagy a szakaszunk) legyünk. Íme néhány fontosabb tudnivaló, pontokba szedve, lentebb pedig további részletezésük:

  • Solo módban 20, szakasz módban pedig 21 játékos kerül be a csatába.
  • A csaták ideje alatt fejleszthetjük tankunkat.
  • A kilőtt tankok kilootolhatóak.
  • A legértékesebb lootokat a repülők dobják majd.
  • A járművek egyedi, ehhez a játékmódhoz kitalált fogyóeszközökkel szerelhetőek fel.
  • A felderítési rendszer működése is egyedi ebben a módban. A rádiós felderítés segítségével detektálhatjuk az elhelyezett kincseket és az ellenfeleket is a pályán.

Általános áttekintés

Mielőtt a csata elkezdődne, választanunk kell majd egy helyet a térképen, ahová spawnolni akarunk. Mi magunk azon 20 játékos egyike leszünk, akik csatába vonulnak a győzelemért, feladatunk pedig "mindössze" az lesz, hogy mindannyiukat túléljük majd (aka. Battle Royal mód). Uralnunk kell majd a harcteret, miközben a lespawnolt kincseket lootoljuk és a Veszélyzónán kívül tartjuk a tankunkat (itt a visszaszámláló leteltét követően megsemmisül minden tank). Ha nekünk úgy tetszik, akkor akár csak lootolhatjuk folyamatosan a kincseket anélkül, hogy az ellenséges tankokkal összetűzésbe kerülnénk, a taktika ránk lesz bízva (gondolom ha nem is játszottatok, de láttatok már PUBG mérkőzést, szóval értitek mi lesz a lényeg).

Egyedi járművek

Mikor az esemény elindul, a Steel Hunter garázsba a CSATA gomb legördülőjén keresztül juthatunk el. Ott találni fogunk 3 speciális járművet: egy amerikait, egy németet és egy szovjetet. Válasszunk egyet a három tank közül és már nyomhatunk is majd a CSATA gombra.

Egy adott csatában mindhárom tank Tier I-től Tier VIII-ig fejleszthető fel. Ezekhez a fejlesztésekhez harci XP-t a kincsek lootolásával, illetve az ellenséges tankok sebzésével és kilövésével szerezhetünk majd.

A garázsban egy diagramon láthatjuk majd a tankunk sebezhető pontjait. Ha az ellenség ezeken a pontokon talál el minket, a kritikus találat esélye jóval nagyobb lesz, mint a random csatákban.

Legénység

A legénység fixálva van a tankokhoz, tehát nem küldhetjük őket a barakkba, nem mondhatunk fel nekik és nem változtathatjuk meg a perkjeik összeállítását sem. A legénységi tagok nem kapnak külön XP-t és a következő két fix perkkel rendelkeznek:

  • 6. érzék: Lehetővé teszi a parancsnok számára, hogy felismerje ha a járművét felfedezték. A felderítést követően három másodperccel érkezik a jelzés egy égőt ábrázoló ikon formájában. A jelzés pár másodperc múlva kikapcsol, függetlenül attól, hogy a jármű még mindig fel van-e derítve, vagy sem. Ahhoz nincs jelzés, hogy a jármű mikor vált ismét rejtetté.
  • Sasszem: Lehetővé teszi a parancsnok számára, hogy felismerje a becélzott ellenséges tank sérült moduljait 4 másodperc elteltével. A sérült modulokat jelző ikonok az ellenséges tank mellett jelennek meg. Csak azon ellenfelek esetében működik, melyeket te fedeztél fel. Közvetlen és közvetett (tüzérségi) célzás közben is működik.

A legénységi tagok nem sérülhetnek meg ebben a módban.

Loot és Airdrops (repülőről ledobott légi utánpótlás)

Az egyik fő feladatunk a lootok begyűjtése lesz. Ezek olyan speciális objektumok, melyek periodikusan spawnolnak majd a pálya előre meghatározott részeire. Érdemes lesz rájuk hajtani, ugyanis tartalmuk jelentős előnyt adhat majd számunkra a csata további szakaszában, ennek megfelelően azonban bizton nem leszünk majd egyedül egy-egy airdrop begyűjtési kísérleténél. A lootokat és a dropokat egy későbbi, dedikált cikk fejti majd ki bővebben.

  • Zöld (fogyóeszközök): Fogyóeszközöket és bizonyos számú XP-t tartalmaznak.
  • Piros (hadizsákmány): A kilőtt tankokból lootolható, benne minden a kilőtt tank által birtokolt erőforrással és harci XP-vel. Ezt a típusú lootot piros füst jelzi majd. A következők esnek ki egy tankból: használt fogyóeszközök, megmaradt lőszerek és egy csomó XP.
  • Kék (légi utánpótlás): A legértékesebb lootokat repülők fogják ledobni a pályára. Tartalmuk igen értékes fogyóeszközök és nagyon sok harci XP lesz. Minden játékos látni fogja a pozíciójukat a térképen.
  • Sárga (muníció): Lőszereket és fogyóeszközöket tartalmaz; feltölti a HP-n egy részét.

A rádiós detektálás mechanizmusa

A rádiós detektálás egy exkluzív taktikai mechanizmus, mely megmutatja a fix loot helyszíneket és az ellenséges tankok pozícióit is a kistérképen. Ezt az X gombbal aktiválhatjuk majd, azonban okosan kell majd bánnunk vele, ugyanis az aktiválás pillanatában minden a detektálási rádiuszban tartózkodó tanknak felfedi majd a mi helyzetünket is a kistérképen.

A pozíciónk nem frissül majd ahogy a telik az idő és kizárólag az aktiválás ideje alatt látszódik majd az ellenség számára. A detektálási rádiuszunk függ majd a tankunk induló karakterisztikájától, valamint a választott moduljainktól.

Láthatóság/Célzó mechanizmus

A láthatósági mechanizmus teljesen új lesz a Steel Hunter módban és a körív-láthatóság elvén alapul majd. A láthatósági körívünk látszódik majd a kistérképen is és az ellenfelek és a lootok csak ezen belül válnak majd láthatóvá.

Viszont ha az ellenség elég közel jön hozzánk, ugyanúgy láthatóvá válik majd, mint a WOT más játékmódjaiban.

Összegezve tehát, bár minden tank rendelkezik majd 6. érzékkel, az ellenség így is csak akkor lesz felderítve (megjelölve), ha a célzóívünk az irányába néz (vagy ha 50 méteren belül kerül).

Fogyóeszközök

Steel Hunter módban négy egyedi fogyóeszköz lesz elérhető:


Turbófeltöltő
Átmenetileg megnöveli a tank végsebességét és gyorsulását

Helyreállító
Visszaállítja a tank adott HP mennyiségét

Célmegjelölő
Megnöveli a célzási sebességet, az ágyú stabilitását és egyéb harci paramétereket

Javító csomag
Megjavít minden sérült modult

Képességek


Helyreállító zóna
Létrehoz egy átmeneti zónát, amiben mi és a csapattársaink visszaállíthatják a HP-jukat

Légicsapás
Lehetővé teszi az ellenséges tankok repülőgépről történő bombázását

Csapda
Létrehoz egy átmeneti zónát, amiben az ellenséges tankok lelassulnak

Füstfüggöny
Létrehoz egy füstfüggönyt, mely elrejt minket az ellenséges tankok elől

Térkép és veszélyzónák

A 15 perces csaták egy Dreamland nevű hatalmas térképen zajlanak majd. Induláskor mi választhatjuk meg, hogy a térkép mely zónájában szeretnénk kezdeni. A térkép mérete az idő múlásával egyre csak csökken majd a csaták alatt, így terelve egymáshoz egyre közelebb a megmaradt tankokat. A lezárt területeket veszélyzónáknak hívjuk, ha itt tartózkodunk, a tankunk rövid időn belül megsemmisül. Hogy mely terület válik veszélyzónává, azt annak narancssárgára váltása jelzi nekünk előre. Miután a terület pirosra váltott és a visszaszámláló lejárt, az itt tartózkodó tankok folyamatos sebzést kapnak, míg meg nem semmisülnek.

Rangok és jutalmak

A 25 rang megmászása közben egyre értékesebb jutalmakat kapunk, úgymint például:

  • Egy kivetítés matrica
  • Két egyedi 2D stílus
  • Kredit
  • Kötvények
  • Medálok
  • Jelvények
  • Prémium napok

  • A harcban nyújtott teljesítményünk függvényében stráfokat kaphatunk vagy veszíthetünk el.
  • Ezek mennyisége attól függ, hogy hányadik helyen végeztünk a 20-ból solo módban, illetve a 7-ből szakasz módban. A különböző rangok eléréséhet szükséges stráfok száma változó.

Küldetések

További részletek (angol)

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 23. 08:46

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNknight
    • Tankos
    · 4 éve
    Ezzel a játékmóddal a WG tökéletesen bebizonyította,hogy mennyire el van b*szva a játék!! És,hogy pofára megy...de nevezhetjük RNG-nek is...vagy előre lejátszott meccseknek...nekem a legutolsó szimpatikus!

    Mondja már el nekem valaki,hogy van az hogy 2 ugyanolyan tank találkozik: az egyik mondjuk autoaimmel 100 méterről 5/5 sebző találatot bevisz szemből. A másik csak 5 lepattanót képes lőni...még prémlőszerrel is szintén szemből??? (Nem,nem csak én voltam aki a rövidebbet húzta a legelején!) Ne fogjuk a felszedhető trágyadombokra. (Ennyi idő alatt nem szedsz annyi xp-t,hogy übrebrutál elit tankod legyen.)
    Nekem ez előre eldöntött face-to face! Mi ez b*zdmeg a Skynet ahol kizárták az emberi tényezőt???

    Lehet mondani,hogy ezáltal izgalmasabb a játék.

    De vegyük a randomot is a másik izgalmi faktort: angol ágon Cent. 7/1 12K xp kell az AX-hez. Tegnap direkt számoltam. Minden 2. csatám 7/1-el vívtam. 12!!!!! vesztes csata a 7/1-el!!!! Természetesen 0 győzelem mellett. 0-3 kill 1-4K sebzés mellett. És az a jófajta 15/10-0-s vereségek ahol 3-4 perc alatt vége a csatának tier 10-be.... Azért csak 12,mert uninstall lett a vége... és egy szaftos levél a supportnak!


    Ty WG,hogy felnyitottad a szemem!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    SovietJosie
    • Tankos
    · 4 éve
    Ez tök mókás játékmód. Nem bonyolult, de néha el kell gondolkodni rajta hogy mit érdemes lépni a játékban. 3-4-en mindig bent maradnak a piros zónában és biztos csodálkoznak, hogy vége a dalnak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Cadeon
    • Tankos
    · 4 éve
    Én is örülök ennek a módnak. Tele van csaló kis csicskákal igy legalább jobb a random. Ez a mod meg vicc számomra 1 szintü jön velem szembe 3 lövés oszt ki is szedett én meg csak pattogok róla. Tele van csaló kis majmokal. De legalább hétfőtől suli ismét jobb lesz a helyzet
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Weder95
    • Tankos
    · 4 éve
    Nekem 54 csatából lett meg, azért volt néha -2 stráf mikor kezdésnek kb 10 méterre indult a másik és kapásból kigyulladtam miatta. Az 54-ből viszont csak 3-at sikerült megnyernem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    freezer
    • Tankos
    · 4 éve
    Na 86 csatából lett meg. De ma azt tapasztaltam, h sokan sztem haverok összefogtak, mert pl ketten jöttek rám, és nem azért mert az én tankom olyan erős lett volna, láthatóan összetartottak, de sebaj, megvan a 25ös rank, na ez jó volt, végre Amúgy tök mindegy, nyertem némettel is, szovjettel is, bármivel lehet nyerni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    NR76
    • Tankos
    · 4 éve
    Nagyon jó kis mód Elviszi a sok PUBG n nevelkedett kisgyereket a randomból. Szemmel látható a hiányuk. Így tovább gyerekek! Hétfőn suli
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      esefi
      • Tankos
      · 4 éve
      A gyerekek sokszor jobban játszanak, mint a felnőttek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    japán
    • Tankos
    · 4 éve
    Legendary rng itt is dolgozik rendesen
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti
    • Tankos
    · 4 éve
    Pár tanács:
    1. Ha jó játékosnak érzed magad, és elsősorban a 25 szint kifarmolása a célod, akkor játssz egyedül, így szerintem 25-30 csatából ki lehet szedni az egészet, és utána túl is léphetsz rajta. Ajánlott tank stabilan az orosz, heavy-re építve.
    2. Ha nem feltétlen vagy magabiztos a tudásodban, és a fightokat sem kedveled válaszd szintén az orosz tankot, de a nagy rádiótávot, és a fejlesztéseknél a gyors opciót választva. Csipegesd fel a lootokat a pálya szélén, és éld túl, hogy top3-ban legyél. A módszert sokan alkalmazzák, és az orosz ellenpár, vagy az amerikai tankok könnyen levadászhatnak. 25 szint kb. 35 csata.
    3. Ha kihívásra vágysz szólóban, az amerikai tank jó választás, mivel hátrányban van mind a német, mind az orosz tankhoz képest.
    4. Ha élvezed a játékmódot, jónak is tartod magad a harcokhoz és szereted a még nagyobb kihívást, a legjobb választás a szakaszban való játék. Itt egy taktikus kijelölése kimondottan fontos lehet. Ezen a módon szinte minden csatában más szituációval fogtok szembenézni, egy jó csapattal 35, azonban egy sikertelenebbel akár 50 csatába is telhet a 25 szint elérése. A lényeg a fókusz, a tankfejlesztés, és lootok megfelelő elosztása (mindenki egyenlően, vagy valakit feltoltok 8-ra és utána a többiek). Megfelelő setup szerintem 3 német, vagy 1 minden nemzetből.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      DraX_HUNM
      • Tankos
      · 4 éve
      Az én észrevételem: Hát egyedül nem vagyok valami nagy sztár de ha szakaszban megyek és van egy ember akivel biztos vagyok benne hogy jól játszunk, akkor a csata 50%-a arról szól hogy 2-en szétdaráljuk az egészet (nem vagyunk valami nagy unicumok) 30%-a arról hogy majdnem megvolt . 15%-a arról hogy egyedül elszaladgáloka végsőkig a maradék 5 pedig arról hogy majdnem elbuktunk egy stráfot XD.

      De szakasztársammal együtt a 2018-as halloween-i event jut az eszünkbe csak nem teljesen botok ellen játszunk ... vagy talán mégis
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        esefi
        • Tankos
        · 4 éve
        Nekem az a tapasztalatom, hogy szakaszban szinte biztos, hogy riggelőkkel rak össze. Így egy szakasz nem egy másik szakasszal fog összeakadni, hanem olyanokkal, akik 6-an vagy akár 9-en dolgoznak össze. Kb esélytelen az ember ellenük.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Tankpeti
          • Tankos
          · 4 éve
          A csapatok nem riggelhetnek, mert azzal a klánjukat is meg tudják szívatni. Ha mégis összeállnak, lehet őket reportolni. Egyébként szakaszban a jobb összeállítások (1. nap után segítettem más barátaimnak szintezni, és mondtam nekik a minimum 3 stráfos taxokat) simán beleállnak egy már zajló harcba, és az egyik fél úgy érezheti, hogy 6 ellen játszanak. Ez nem összjáték a csapatok között, egyszerűen a jobban állókat fókuszálják ki, így 5-6 killt is begyűjtve.

          Továbbiakban is úgy vélem, hogyha van klánbéli taktikus aki a battleroyal játékmódokhoz értő személy, akár tiszta győzelmi sorozatokat is könnyű összehozni, mert az wot alapkoncepciója egyszerűen lehetővé teszi ezt. Valamiért itt sem változtat a legtöbb játékos a stílusán (korai harcok=korai halál, folyamatos menekülés=valaki hátulról kilő vagy rád megy).

          Az eddig írt tanácsaimon kívül nem kívánok többet megosztani. Ennek ellenére, ha úgy véled, hogy egyedül nem lennél képes feljutni 25-ig, szívesen besegítek, írj rám itt fórumon, és a hétvégére beszélhetünk meg időpontot, 2-3 óra alatt 15-ről sima a 25. szint. (Ehhez 3. ember is kell, mert 2 nem elég a csata elindításához. Ha olyan klánból keres vki, amellyel kapcsolatot tartok, ott én is tudok harmadik embert megoldani)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    freezer
    • Tankos
    · 4 éve
    Kurva jó mod, végre nem az agyhalott csapattársakon meg a szerencsén múlik, h kiket sorsol melléd a játék. Itt te vagy egyedül, rajtad múlik az eredmény, jön is...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Trevissz
    • Tankos
    · 4 éve
    Én komolyan nem értem, hogy hol volt ebben a játékmádban a kihívás. Ahogy azt sem, hogy egyesek miért sírnak, hogy sz@r.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      NR76
      • Tankos
      · 4 éve
      Ügyes vagy
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.