Jelenleg 397 vendég és 8 tag online

2019. július 5. 19:37

Angliában parádézott a német monstrum, amit a franciák Hitler ellen fordítottak

Írta:
Értékelés:
(17 szavazat)
4 hozzászólás

"Egy tankfesztivál nem hétköznapi dolog, hiszen hányszor történik meg az emberrel, hogy egymás után hatvan különböző harckocsi vonul el tőle alig pár méterre? A bovingtoni rendezvény egy laikusnak is élmény, viszont a háttérben zajló események néha még a több tucat működő tanknál is érdekesebbek."
A teljes cikkért klikk ide (24.hu)

Utoljára frissítve: 2019. július 5. 19:41
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsikatoma · 3 hónapja
  2012ben kezdetem a játékot és ha jól emlékszem 2014ben került be a játékba a történelmi mód egy időre. Tiger II vel nyomtam hellcat ellen.... Mostanság több történelmileg hirteles német tank van szövetséges oldalon,mint német oldalon. King tiger c ne is beszéljünk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfreshfishb · 3 hónapja
  "...és mindezért cserébe a fejlesztők hozzáférést kapnak a felhalmozott tudásanyaghoz, tanulmányozhatják a tankokat, aminek hála hiteles, a valóságnak megfelelő gépek kerülnek be mind a mai napig a játékba."


  Persze utána ezzel folytatódik:
  "A mozgásuk, a működésük, a harci képességeik ugyan nem feltétlenül reálisak, lévén mégiscsak egy szórakoztatásra tervezett programról van szó, külalakra viszont biztos, hogy nem lehet belekötni egyetlen olyan járműbe sem, ami megtalálható a World of Tanks kínálatában."
  Amúgy ez valami WOT reklám a 24.hu-n?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sass Tamás · 3 hónapja
   Szerintem a páncél és mozgékonyság hitelessége ugyanannyira hozzátartozik egy tankhoz, mint a kinézete. Ha pistike rajzol egy Tigrist - amiből egyet sem tudtak kilőni szemből - majd ezt úgy rakja be a játékába, hogy mindenki keresztúl hugyozza és talán a legkönnyebben gyújtható szemből, akkor én nem nevezném hitelesnek a játékot, csak mert pisti selyempapírral körbe tudta rajzolni a tankot. Ebben a játékban annyira megvan gyalázva a történelem... De ez csak egy szubjektum.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KUF · 3 hónapja
   Az utóbbi idézett bekezdésre még azt mondom rendben van egy játék esetében.

   Viszont az előbbi, az már tényleg politikusi-igazmondás kategória
   Jó példa a sok közül, az Obj.279 esete, amikor is nem volt elégséges a páncélzat a prémskulók özöne ellen.
   Úgyhogy gyorsan satíroztak még neki +30mm tornyot a valóságból építkező fejlesztők, hogy nehogy szégyenben maradjon a ruszki csodamasina

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.