Jelenleg

34
látogatónk van

2019. június 8. 07:42

Emlékeztető: Az 1.5.1 verziótól tiltott újabb modok

(12 szavazat)
18 hozzászólás

A Wargamig három újabb mod típust helyez tiltólistára az 1.5.1-es verziótól, melyek szerintük - és a közösség szerint is - ugyancsak tisztességtelen előnyökhöz juttatják használójukat. Nézzük, hogy mi is lesz ez a három mod típus:

  • Modok, melyek megmutatják a tankok ágyúinak irányát:
  • Modok, melyek megmutatják a közelben lévő ellenfelek irányát:
  • Modok, melyek a kirajzolási távolságon túl megjelölik az ellenfelek helyét (vörös oszlopokkal, gömbökkel, stb.):

Megjegyzés: Bár a közeljövőben ismét lesz egy masszív ban hullám, de ez nem tartalmazza majd még a fenti modokat (mint említettük, ezek csak június 1-gyel kerülnek a tiltólistára).

Utoljára frissítve: 2019. június 8. 07:45

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    geritango
    • Tankos
    · 4 éve
    Don Quiote ismet nekiszalad az oriasoknak.


    A jatekba kb minden modbol atemeltek a tenyleg hasznosakat, az uj patchel jon a statisztika integracio is es kb mas nem is hianyzik mar. (Tudom, ora a garazsba..)


    Aki nagyon akar modolni ezek ellenere is megteheti majd, bar nem lenne rossz, ha eljutna egyszer odaig a jatek, hogy a modolas megszunne es akkor a kicsit hasrautes-szeru fair play harcuk is lezarodhatna.


    Az viszont kb koztudott teny, legalabbis az ertelmesebb jatekosbazis koreben, hogy az xvm egy jo nagy rakja a jateknak (ironikus, hogy a kovetelmenyeket ehhez tamasztjak, indoklas meg mindig az, hogy a wg rating nem eleg reprezentativ - na mert a wn8 am teljesen az...mindegy). Hogy miert? Pszichologia az egesz. Pro es kontra elemeivel egyutt. Ha veresek, mint a k.tyaf.sz elbizod magad, behentelnek. Ha meg sokkal jobbak dezertalsz. Esszeru mindketto...

    Lasd tovabba egy masik hozzaszolot, akit ha ellonek (falon keresztul ???????????????) es zold vagy jobb a lovest leado, megy az autoreport. Vagy amikor radmegy a yoloplatoon es utana radirnak, hogy a weennyoc miatt volt es szaz hasonlo eset sorolhato lenne meg.

    Azok a jatekosok, akik komolyan veszik ezt, annak ellenere, hogy CSAK egy jatek...nos azok nem hasznalnak modokat.

    Akik meg csak azt elvezik kb, hogy zug meg puffan, mezo kozepen trackelt E100ban meg toljak az F7et, mert gyorsabban javit... Nos ezek azok, akiknek a modok es a karacsonyfa kinezet az egyik alapvetes a jatekban. Tucatnyi felesleges informacio, amitol az alap dolgokat meg kevesbe veszik eszre, mint a halak a villantora rabuknak azt jonapot. Na ezektol viszont ki kellene pucolni a jatekot, mert vallalhatatlanna teszik lassan az egeszet ugy, ahogy van.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi41
    • Tankos
    · 4 éve
    Ne legyen semmilyen mod, anélkül is lehet játszani. És talán kiderülne, hogy a nagy profik, akik használnak ilyeneket, mennyire profik nélküle. Vagy tudnák-e ugyanazt a teljesítményt hozni, amit az ilyen modokkal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    TD-s
    • Tankos
    · 4 éve
    Hello ha a 2. modot betiltják akkor tiltsák be a többmonitoros és szélesitett képernyős lehetőségeket mert a pénzes zsákok akik megtehetik hogy vesznek 3 db pl: LG 38WK95C-W
    és lessz neki 11520 képontnyi képe mig mondjuk én aki FULL HD ban játszik látok szélességben 1920 képontot ez pontosan a 6 szorosa tehát neki nincs szüksége a modra mert egyszerüen látni fogja mert szélesebb látómezőt tölt be neki akkor az nem csalás?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Weizen_Bier
      • Tankos
      · 4 éve
      Lol.

      Nagyon életszerű amit írsz hogy valaki(k) 3 ultrawide monitoron játszanak, főleg WoT-ot. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni hány ilyen játékos van, de lehet hogy sokat mondok. Plusz attól hogy vkinek pénze van még bőven lehet bot 300 wn8al, ne gondold hogy az összes unikum 3/6/9db monitoron játszik. A 2. modnak semmi köze a széles látómezőhöz a legtöbb esetben amikor előtted, mögötted van az enemy. Tiltsák csak nyugodtan be. Viszont te se játszhass full HDben, addig amíg van vki ellened aki egy 15 collos laptopon vereti 1366x768-ban 20 fpssel, mert előnyhöz jutsz. Ha ez ennyire fáj akkor neked való a konzolos verzió. Garantált 16:9 minden játékosnak, viszont ott meg az a baj hogy vki 24 collos monitoron, vki meg 75 collos TV-n konzolozik, ez se fair.
      Viszont látszik hogy a matek se az erősséged, mert a 3db 21:9es monitor egymás mellett 63:9es lesz ami nem egészen 4szer szélesebb látómezőt eredményez a 16:9hez képest, nem hatszor.
      Ezért a hozzászólásért kár volt regisztrálnod. Írjál inkább ticketet a wargamingnek, hogy vezessék be a képarány és képméret szerinti Match makinget. Biztos sikered lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kjunik
    • Tankos
    · 4 éve
    Ez a minimap gun direction tényleg op volt, használtam is, rip.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    avion1
    • Tankos
    · 4 éve
    Amúgy meg minek a modok? Be kéne tiltani az összeset. Én elsőre az XVM-el kezdeném, hogy ne sírjanak a "szuper csillag harcosok" azon már a játék elején ki mennyire rossz játékos és legalább elvennék ezeknek a kedvét attól hogy már a csata elején kilépjenek a játékból.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kállai84
      • Tankos
      · 4 éve
      Semmi baj az xvm el játszani kell és kész de mikkor a negyedik kupolát lövi folyamatba vagy átlő a falon pont elég az xvm hogy tudja ja lila vagy zöld játékos és már értem is a dolgot ha tuti vagyok magamban jelentem is hogy használ valamit ,plusz ha választanom kell piros vagy lila játékost lőjek inkább a lilát választom hisz ő a veszélyesebb erre jó az xvm
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      NR76
      • Tankos
      · 4 éve
      Igen! Sajnos az xvm sok mindent elárul a játékosról. Persze nem mérvadó. De 30 K csatával 500 wn8 as játékosra nem nagyon számíthatsz. És rengeteg tizes tankja van. De lövése h mit,és h hol az nincs. A másik véglet h 2 k cstával küzd tier 10 ben. Szóval én is lehangolódom ha látom h a top player egy fos. Tegnap egy 277 beált mellém tédézni.Teljesen piros volt. Nem érdekelte senki és semmi. Kapot négyet tőlem,mentem pihenni. Ez van.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        avion1
        • Tankos
        · 4 éve
        Na épp erről beszéltem, ez oda vissza működik. Ha nem lett volna XVM-ed lehet nem lövöd seggbe az illetőt( de van aki megérdemli, és egyre több az ilyen!!!!).

        Nekem csak az bajom hogy csata alatt kiírja az adatokat minden játékosról, de ha mondjuk megoldanák úgy hogy csata alatt ez nem volna szerintem kicsit enyhittené a "NYOMÁST" pár játékoson. Nem vagyok ellene de ez már zavaró hogy mindenki XVM-re hivatkozik már a játék elején hogy mekkora noob a csapat meg milyen kicsi a winrate...stb. Na de azt nem tudom(mivel nekem sosem volt XVM-em, mert én nem is igénylem) hogy ez-e vagy egy másik mod jelzi-e ki hogy milyen nyelvre van beállítva a WOT volt hogy megkaptam hogy "mocskos MAGYAR" -vagyok pedig chatben be sem irtam emmit az egész játékba.(csodálkoztam is hogy ez most honnét tudják?)

        u.i. Ha mindenki most az XVM re veri a nyálát akoor csak pár dolog a végére: bizonyos csaták "kulcs" játékosainak adatlapjára rá szoktam pillantani a mecs végeztével mennyire"noob" az illető. Bizony-bizony utóbbi időben meglepődve látom es ez egyre szomorúbb dolog hogy nem is a hogy akit "noob"-nak gondol az ember mert egész meccs alatt Hevy -vel kempel a hátsó sarokban vagy éppen egy spotterral aki nem spottolt a játék alatt semmit sem épp csak elmozdult pár métert a kezdő körtől hogy elbujjon a legközelebbi bokorban nem más mit egy 6K plusszos!!!! személyi értékeléssel bíró kolléga. Na ilyen játékosok az utóbbi időben egyre többen vannak ami számomra is meglepő. Még szerencse hogy nekem nincs XVM-em mert ilyenkor lehet nekemi elsülne az ágyúcsövem, de ilyenkor jobb az ártatlan tudatlanság.A meccs végével meg bosszankodhat az ember bakker mekkora noob volt az illető azzal a +6k értékelésével.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        bandras32
        • Tank elemző
        · 4 éve
        Neked meg mi a bánat bajod van? " hogy " fóbiában szenvedsz?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ______Pistike______
      • Tankos
      · 4 éve
      Az XVM stat listát én is teljesen tiltanám ,úgy hogy 3K csata alatt ne legyen X-es tank ,3ezer csata után legalább 800 WN8 alatt kidobni a PI...A (melegebb tájakra) a BOT játékost függetlenül attól mennyi prémtankot vásárolt . Meg a többit csakis a módoknak köszönheted . Azon kívül azt nem akarom megérteni hogy újabban olyan módokat tiltanak melyek szabadon letölthetőek voltak a WOT honlapján is és csak azért mert sok ember gyarlóságából nem akart vagy NEM VOLT KÍVÁNCSI merre forog a földgömb ... így születettet az inkvizíció.Máglyára a hülyékkel ! S engedelmetek nélkül is ezt akarom .mert ha pár hülyére hallgat az WG ,a többiek véleményére miért nem számítanak ?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Kállai84
        • Tankos
        · 4 éve
        Nevetséges amit írsz nem minden a wn8 ez egy csapat játék lehet neked lila wn 8 ad is ha a csapat leöleti magát és 5 en mennek rád vagy nincs spotod fókusz garázs van mikor a piroska tank többet csinál mint a sárga hewyvel bokorba kempelő az egész wn8 as dolog okés de nem ad képet mindenkinek van jó és rosznapja nem egyformán megy a játék hibás döntés stb ,na meg ez egy játék mindenkinek joga van hozzá kinek jobbak a késségei kinek kevésbé
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          tothistvan50
          • Tankos
          · 4 éve
          Nem, igaza van. Sőt ezt az elvet kell alkalmazni máshol is. Aki pl. nem tud leérettségizni, annak irány a bánya, aki csak épphogy végigbukdácsolja az egyetemet, annak pedig háromszoros tandíjat kelljen fizetnie!
          Le a hülyékkel! A harmadik UV után én már nem is engednék tovább napot lopni senkinek "iskola" címén!
          Ugye milyen szép? --- ja, nem is...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Gonoszbatsi22
      • Tankos
      · 4 éve
      Sajnálom, hogy ennyire tudatlan vagy. Bétában 2-3 féle célkereszt volt, nem volt találat- vagy sebzésjelző oldalt, nehezebben kezelhető garázs és semennyire sem rugalmas parancsok.

      Amit ma az alap kliensben látsz, használsz, és úgy érzed, hogy kényelmesebb tőle a játék, az mind a béta óta a modokból bekerült újítások (minimum a fele). Gondolj csak a legegyszerűbb dologra, hogy látod a csapattársaid nevét/tank nevét, vagy a HP csíkját a tankjaik felett. Ez egy mod volt anno....


      Az tény, hogy az előnyhöz juttató modokat nem szabad engedni, de a többi ellen mi a kifogásod?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Gerilla98
        • Tankos
        · 4 éve
        vagy akár az új arty nézet, a kistérkép bővített funkciókkal, a damage indikátor, a sebződési lista
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Megamax
      • Tankos
      · 4 éve
      En csak a csatateri modokat tiltanam, a garázsban lévő modok lehetnek akarmilyenek.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Gerilla98
        • Tankos
        · 4 éve
        az XVM rengeteg hasznos infót tud nyújtani a használójának, az már nem az XVM hibája hogy ragelnek miatta. Ugyanez a többi csatatéri moddal, miért akarnád megtiltani, hogy nekem más legyen a célkeresztem? Hogy egyedi skint rakjak a tankomra? Vagy akár azt hogy érdekesebb hangmodokat rakjak be magamnak? Akik modolnak próbálkák kicsit színesebbé tenni a játékot. Azért 20k csata után már kicsit unalmas a felület.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Phara
          • Tankos
          · 4 éve
          Az xvm-el szerintem sokaknak csak az a baja, hogy az ellenfél statját is lehet látni.Egyszerűen csak el kellene azt tüntetni és nem lenne sírás.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.