Jelenleg

16
látogatónk van

2019. március 6. 03:05

Kerekes járművek számokban

(14 szavazat)
30 hozzászólás

A WotExpress és Rykoszet oldala készített egy statisztikát a kerekes járművek számának alakulásáról:

Jármű EU RU NA SEA
1595 2116 622 253
2001 3012 494 210
8742 11998 2436 991
2786 4260 847 616
16100 29759 3263 1246
82322 246354 15097 6470
Utoljára frissítve: 2019. március 6. 03:36

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Chaos_42
    • Tankos
    · 5 éve
    Valaki mondja már meg, hogy én miért nem érzem, hogy a kerekesek megbontották volna tér-idő kontinumot. Pontosan az történt mint amikor a könnyű tank ágakat ki pótolták t10 ig. Nagy hype és hátsó sorban kempelő light-ok. A játékosok 80-90% -a amúgyis alkalmatlan (nem csak a kerekestankok miatt) a játékra
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ondi002
    • Tankos
    · 5 éve
    Ezek a szarok miatt hagyom abba a játékot. Dugják fel maguknak az F1 es tankjaikat.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 5 éve
      viszlát!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 5 éve
    Hát én sem fogom mi ez a rinyálás a kerekes tankokkal kapcsolatban. Úgy szedem le őket, mint a legyeket. Nem sok súlyt nyomnak a latba. Egyszer szépen bekocsikáznak az ellenfél térfelé, felspotolnak, aztàn egy szempillantás múlva a garázsban kötnek ki. A hype lassan le fog ülepedni, és épp úgy kialakul az a szűk réteg, aki ténylegesen használni fogja, és nem csak a felhajtás miatt szállt fel a szekérre, mint minden egyes koràbban bevezetett ágnál.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 5 éve
      Aki jól játszik a kerekessel, annak a kezében brutális a tank.
      Felháborodni, elégedetlenkedni divat, az újonnan érkezők szinte csak ezt látják, átveszik a rossz szokást.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Neon Puma
    • Tankos
    · 5 éve
    Nekem nem a kerekes tankokkal van bajom, hanem azokkal akik TD-nek használják. Valaki már írta , hogy elég sok csatában elől végeznek sebzésben és láttam már ilyet én is.

    Volt olyan csatám 6-os TD-vel , hogy a 8-as kerekes ott ácsorgott a közelemben és pufogtatott , nem ment spottolni , csak a sebzésre hajtott . Majd amikor a csaptunk előttünk elfogyott és jött az ellenfél úgy otthagyott segítség nélkül, mint eb a sza(ha)rát . Persze vereség lett és ő volt a top sebző! Az ilyen menjen a sunyiba !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 5 éve
    Látom megint a régi nóta megy. Bekerül a játékba valami új dolog, majd a játékosok szokásos egy harmada, jellemzően azok, akik még ki se próbálták az adott tankosztályt, itt rinyálnak, és temetik az egész játékot, ahogy tették azt már megannyi esetben. Japán nehezek, arty átalakítás, light átalakítás, svéd TD-k, olaszok új tárazási mechanizmussal, most meg a francia kerekesek. Komolyan, nem unalmas, hogy ugyanazokat a köröket futjátok le, és sosincs igazatok? =)

    Nekem megvan a kis 6-os kerekes jószág, nemsokára a következő is. Annyi előnye van, hogy gyors, és nem lehet le trackelni. Amúgy vaksi, alacsony életerő, semmi páncél, rendkívül modul érzékeny, nem képes se éles szögben, se egy helyben forogni. Az ágyúja papíron jó, de megáldották a tipikus franciás "pontossággal". A normál lightoknál is jobban igényli, hogy skilles legénység menjen bele. Álca, BIA, látótáv növelő skillek, de még a szerelés sem árt rá.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyopa
    • Tankos
    · 5 éve
    Én még mindig azt mondom minden csoda 3 napig tart. Najó egy hónapig.

    Hallottam itt már hőbölgést minden ellen, hogy majd a táras flansziák tönkreteszik a játékot, a defi ujraárulása felborítja a játékegyensúlyt, az e25-nél ugyanez volt, most meg a kerekes járművek.

    1 hónap múlva majd mindenki elfelejti a kerekeseket, és csak azok fognak játszani vele, akik szeretnek pz1cézni tier 8-10-ben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atilis81
    • Tankos
    · 5 éve
    Arról is közzé lehetne tenni egy kimutatást, hogy hány meglévő játékost vesztett a wg néhány nap leforgása alatt, és hány új játékos jött a helyükre...mert nem hiszem, hogy több. Tuti, hogy látják a számokat, és vagy nagyon ostobák, vagy tényleg nagyon jók a számok, és mi gondoljuk másképp, őket meg nem érdekli néhány száz felhasználó nyavalygása. Én a Frontline miatt nem töröltem még a játékot, ott még valamiféle klasszikus-tankos játék hangulattal lehet találkozni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Balista1
      • Tankos
      · 5 éve
      Szerintem nem vesztettek számottevő számú játékost. Sokan szeretnek arcoskodni. Jól megmondják ők ezt csinálják, azt csinálják aztán nem csinálnak semmit. Itt a fórumon is van olyan aki versenyt utálkozott a többiekkel a bevezetésük előtt, a napokban meg azon örvendezett, hogy milyen jól teljesítette a küldetést.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bojack41
    • Tankos
    · 5 éve
    A magyar biciklis hadosztályt várom, hátha azzal hatalmasat lép előre a WG.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Feri38_HUN
    • Tankos
    · 5 éve
    Elcseszték a játékot véglegesen.Már 2 napja nem léptem be ebbe a szarba,lehet hogy többé nem is fogok.Heroes and generals.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    6hatvan6
    • Tankos
    · 5 éve
    Ezt a lövöldözős kisautókkal telehímzett sálat úgy tekerték a nyakunk köré, hogy szinte észre sem vettük, és úgy szorították meg, hogy sokan még örülnek is neki. Mire gondolok? A kerekes járművek bevezetésével egy időben küldetéseket és boostereket is aktiváltak ezek fejlesztéséhez, majd hipp-hopp elindult a prémium kisautó-maraton, ami éppen a felénél járt, amikor "rávarrták" az új verzió tesztszerverét (ami engem személy szerint sokkolt, de erről majd az új legénységről szóló cikkhez írok, talán oda való).
    Azzal, hogy rengeteg ember rengeteg időt és sok pénzt tesz bele ebbe az újdonságba, gyakorlatilag lehetetlenné vált, hogy megfontolás tárgyát képezze az eredeti "ha nem tetszik, nem erőltetjük - kivesszük" hozzáállás. Tessék csak megnézni a kerekes-tesztszerver kommentjeit: egymást érik a " ha ezeket a sz@rokat beteszik, én abbahagyom" hsz-ek, és nézzétek meg a Maraton-cikk hozzászólásait; egy-két ilyen nyilatkozat most "hurrá, megvan!" felkiáltássá szelídül. Hiszen amit beletett - hozzáköti immár.
    Egyik nap néztem Mr.Scheff élő közvetítését. T55A-val 3k sebzésnél járt full hp-val, 5-5-ös csata állásnál, amikor is azt mondta: "Ez a Lynx a végjátékban sok bajt okozhat, ki kell vennem", majd fogcsikorgatva üldözni kezdte. Hatot lőtt utána, hatodikra el is találta, közben beszedett egy 550-es pofont, és olyan helyre keveredett, ahová biztosan nem ment volna, és ahol pár másodperc múlva szét is kapták; ezt nagy üvöltéssel konstatálta, majd felállt, és eltűnt. Az jutott eszembe, irigy vagyok, mert egy órával előtte JPantherral én biza hetet lőttem ugyanilyenre és 1 se talált. Meg az a jelenet, amikor láttam a RU251-et menekülni (akinek 85-ről 70-re redukálták a sebességét, mert tank ennyire gyors nem lehet) 1 ilyen elől - hiába.
    A cirkusszá silányított pályák ( középen nagy, fényes porond, elöl-hátul pár bokor TD-nek, O-HO-nak, bal- és jobboldalt fák/épületek/kisebb völgy ) mintha ezek kedvére épültek volna. Hogy mi bajom velük azon kívül, hogy ISU-t, JPanthert tolok mostanában, és mindig jut 1 a hátsómba? NEM valók hozzájuk a tankok. Ők jó helyen vannak, tank nem kéne melléjük...
    Zárójelbe teszik az LT-ket, körberöhögik a TD-ket, kilövik az artikat, bealázzák a HT-ket... Mindezt saját szememmel látom újra és újra. Csak a medek partiképesek velük. Ráadásul minden csatában topon vannak: általában top XP, durva esetben top sebzéssel párosulva, és ha 4 van, többnyire mind a top 5-ben.
    Elnézést kérek a fanoktól, de én gyűlölöm őket: rosszul vagyok, amíg csak benn vannak a csatában, pláne, ha megtalálnak, és erre aztán végképp nem vágytam.
    Az elmúlt 2 és fél év legszebb 50 napja a tavaly nyári Kurszki kihívás esemény volt, amikor történelmi tankokhoz kapcsolódó kihívások voltak terítéken: na, az TANKJÁTÉK volt, 50 napig. Azóta egy tucat tank eluralta a játékot, majd tökönlőttek kisautóval.
    Nagyon szeretem ezt a játékot, úgyhogy vettem pár 2-3-4 szintű tankot, azokhoz menekülök, remélve, hogy meggyógyul a WOT, és végül nem zárnak ki belőle...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Balista1
      • Tankos
      · 5 éve
      Jól beszélsz. Én szabályosan undorodom tőlük. Most 60% ért megvehetném, de sose fogok ilyet a garázsomba állítani. A határozott elutasításokhoz képest én is csodálkozom a számokon - de az emberek már csak ilyenek.
      Most előszór gondolom úgy, hogy becsapott a WG mert innen már nincs visszaút.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.