Jelenleg 670 vendég és 9 tag online

2018. december 5. 07:02

Végső simítások The Lost City térképen

Írta:
Értékelés:
(5 szavazat)
2 hozzászólás

A térkép alapja egy elhagyatott sivatagi város, mely már több alkalommal és formában is volt tesztelve (#1, #2). Nos, a térkép úgy tűnik kezdi elnyerni végső formáját és hamarosan kiadásra kerülhet. Addig is következzék egy összefoglaló a térképről és a rajta játszható szerepkörökről:

 • A helyszín kialakítása fejlesztve lett, de az olyan beállítások megmaradtak, mint a központi rész hangsúlyossága és a csapat csatákkal kapcsolatos szempontok.
 • A térkép nagyobb lett (1000x1000), így minden osztály és szint összecsaphat majd rajta.
 • A régi verzióban az akciók zöme a városi háztömbök közt zajlott (2), ahol a páncélozott és mobil tankok voltak előnyben. Az új verzióban külön útvonalak is a térképhez lettek adva, hogy a többi tank osztály is könnyebben érvényesülhessen.
 • A városi tömbök a térkép közepén helyezkednek el. Ez egy olyan hely, ahol szemtől szemben találkozhatnak és csaphatnak össze a nehéz és közepes tankok, valamint a frontharcra alkalmas (vastag frontpáncéllal rendelkező) TD-k is. Ez a tömb takarja az átlátást és a két szél között, de nem teljesen, vannak lyukak úgymond, melyeket érdemes majd figyelni.
 • A térkép nyugati része (1) egy hagyományos könnyű-közepes yolo lövölde. Innen az ellenfél bázisa is nyomás alá helyezhető, illetve a városi harcok is támogathatóak lesznek.
 • A keleti oldalon (3) a dolgok sokkal kifinomultabbak és átgondoltabb stratégiát igényelnek. A terep nyitott, csakúgy mint a nyugati préri, tele bokorral, mindezt úgy, hogy inkább a védekezést részesti majd előnyben a támadással szemben.
 • A térkép északi és déli szélein (4) találhatóak a TD pozíciók, bőséges bokor és terepadottsági támogatással.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Utoljára frissítve: 2018. december 5. 09:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Peter1918 · 5 hónapja
  Emlékszem régen ezen mennyit gyakorlóztunk. Tökéletes volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zolee701 · 5 hónapja
  Csak a felét tervezték meg, majd tükrözték....ezekben a szimmetrikus pályákban nem sok a fantázia.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.