Jelenleg 273 vendég és nincs tag online

2018. október 5. 09:22

Prémium ajánlat: A szépség és a szörnyeteg - Mauerbrecher & leKpz M 41

Írta:
(16 szavazat)
15 hozzászólás

Most 8 napig megvásárolható a Mauerbrecher és a leKpz M 41 is. Utóbbiról itt megtaláljátok Mars1991 "Megéri?" videóját.

Utoljára frissítve: 2018. október 5. 09:29
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Allanon44 · 2 éve
  Srácok! Érdeklődnék hogy érdemes e berúházni erre kis light-ra? Mennyire jó úgy mond "kezdő" kézben? Megéri e az árát??
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 éve
   8-as szintű könnyű tankok között teljesen megállja a helyét. Az álcázása nem a legjobb, viszont a látótávja kitűnő. Ha a "kezdő kéz" azt jelenti, hogy nem játszottál még ilyen magas tier-ben light-al, akkor nem lesz egyszerű dolgod, de az nem a tank miatt lesz, hanem a tudás hiánya miatt. Maga a tank jónak számít, kláncsatákban is használják. 700 csatám van vele, ez az elsődleges farmoló tankom, bár tudom, hogy van jobban kereső tank is a játékban, de nekem mostanában a könnyű tankok a kedvenceim. Mivel lehet magában is kapni 7.800 Ft-ért, az jó ár érte, de csak annak, aki szeret lightozni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nistyy · 2 éve
  Egyelőre nem terveztem túl nagy karriert a könnyű tankok világában (max a T-100 LT ágat végighúzni), viszont az első és második frontos küldetéseket szeretném megcsinálni, amihez keresek egy megfelelő light-ot. Nyilván utánanéznék a light gameplaynek mielőtt belevágok, ne csak dísz legyek a csapatban, viszont nem tudom eldönteni, hogy az AMX 13 57, vagy a leKpz M 41 90mm lenne a legjobb erre a célra. Szerintetek?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   rotkcaj · 2 éve
   Mint ahogy lentebb írták, minél magasabb szintű egy light, annál több pontot tud spotolni, ezért 10-es lighttal jársz a legjobban, de persze 7-es, 8-as prémium tankokkal is meg fogsz tudni sok küldit csinálni csinálni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 2 éve
  A Mauerbrecher az egyik leggyengébb Tier 8-as heavy. Egy szuperheavy tank, amit Tier 6-os tankok is képesek bontani szemből, 150-es pennel. Plusz még ott van a németes alsó lemez is, 200 körül az is üthető. Ráadásul a mozgékonysága a mérete miatt gyenge. Az ágyúja még úgy ahogy elmegy saját szinten, de mivel rengeteget megy Tier 10-be, így oda meg már kevés. Nagyon nagyon ritka tank, nem véletlenül. Kétlem, hogy az akció után sokkal gyakoribbá válnak. Én is örülök, hogy nem vettem meg tavaly Karácsonykor.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Artyom1986 · 2 éve
   Én sajnos megvettem A vicc,hogy nehezebb mint a VK 1001P mégis sokkal gyengébben páncélozott, géppuska fészek,kupola,hasa,meg úgy az egész torony egy vicc. Cserébe még átkozottul lassú is,ezzel visszavonulni nem lehet

   Nagyon-nagyon megbántam,hogy megvettem
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 éve
    Ha gondolod, megpróbálhatsz írni egy ticket-e a supportnak, hogy most vetted meg ezt a tankot, játszottál vele és óriási csalódás számodra, mert semmi páncélja, stb.
    A pénzedet biztosan nem térítik vissza, viszont lehet, hogy jóváírják neked a tank ára -10% aranyat. Olvastam korábban egy-két hasonló hozzászólást (nem feltételen ezzel a tankkal) és írták, hogy a support meghallgatta panaszaikat és kompenzált. Magam sosem próbálkoztam ilyennel, de egy próbát megérhet, feltéve, ha inkább jobban örülnél némi aranynak, mint ennek a tanknak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Obito · 2 éve
  Szerintetek melyik éri meg jobban az alábbiak közül?
  - megvenni az M41 90 mm prémiumtankot
  vagy
  - megvárni az október 30-at, és kedvezményesen átváltani a szabad XP-t a tier VIII. amerikai Bulldogra
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KUF · 2 éve
   Szerintem döntsd el te magad a statjaik alapján:

   https://tanks.gg/compare/m41-bulldog?t=m-41-90-mm

   A prémverzió erőssége a 102mm !! átütésű repesz lőszer(320 alfa dmg), amivel igazi gyilkosává válik az ellenséges lightoknak és papír tankoknak.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Obito · 2 éve
    Jogosan mondod, nekem kell döntenem, de akárhogy nézegettem őket egyenlőre nem sikerült egyik mellett sem leadni a voksomat.
    Amire nekem kellene, az kampányok teljesítése... spot ide- spot oda ...
    Szerintetek arra alkalmas lenne a kis M41 90 vagy erre a szerepkörre más könnyűt lenne érdemes nézni?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 2 éve
     Az M41GF nagy előnye a 240-es alfa és a 102-es átütésű HE lőszerl, Hátránya és meg kell szokni a lassú lövedéksebesség (830 és 773). A Bulldognak 170-es alfája van 1200-as sebességgel. Látótáv megegyezik. Álcaérték, sebzés/perc, ágyúkezelhetőség, mobilitás is hasonló.
     Szóval, ha csak a tankot a csatában nézed, akkor az dönt, hogy melyik a szimpatikusabb ágyú.
     Más szempontok:
     - Az M41GF prémium tank, tehát farmolni is jó lehet vele és német könnyű tank legénység is képződhet benne.
     - A Bulldog mellett csak az szól szerintem, hogy ki lehet belőle fejleszteni Tier 9-es tankot.
     Megjegyzendő, hogy van még a T92 nevű amerikai prém light is, ami nagyon hasonló a bulldoghoz, bár az alfája csak 150 és a maximális sebessége is csak 60, de jobb álcázassal rendelkezik.
     Egyéb gondolatok: A tier 5-7-es amerikai tankok jól használhatóak. Nem értem, hogy miért lenne célszerű ezeket free xp-ből átugrani. Ha gondolod, elmondhatod, hogy miért jutott ez eszedbe.
     Magam részéről egyértelműen az M41GF-et mondom, nagyon szeretem ezt a tankot, többek között mert sokat light-ozok mostanában, de amiért még inkább, hogy mivel light, kevésbé zavaró vele a tier10-es csata számomra, mert spotolni ott is jól tudok, de egy tier8-as nehéz tank többnyire szenved low tierként.
     Kampányküldetések: A lighos küldetéseknél legtöbbször spotolni kell. Alapjáraton jók a 8-as lightok is, képesek jól rejtőzni bokorban, gyorsak, és erős látótávjuk (400) van az amerikai és német, kevésbé jó (380) pedig a francia, orosz, kínai járműveknek. Ami a fő gond lehet a küldetésekkel, az pont az, hogy tier8-asok és emiatt kisebb hp-pool-ból spotolnak. Egy 10-es light sokkal többet tud spotolni, mert több hp-ja van az ellenfélnek, amit le lehet lőni a csapattársaknak.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      rotkcaj · 2 éve
      Amíg a "németjuhásznak" erős a harapása, addig a walker bulldognak kirobbanó a mobilitása, és ez az, ami opévá tette a táras ágyús korában, és még a mai napig alkalmassá teszi aktív felderítő és a végjátékban, kivégző szerepre. Egy rakétákkal felszerelt tank hatalmas játékélményt nyújthat a játékban.

      Abban viszont nem lehet nem egyetérteni, hogy a jelenlegi MM mellett egy jó tízes lighttal könnyebb teljesíteni a spotos/kombinált küldetéseket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  k_m_k_2 · 2 éve
  Ez a maurerbrecher jó valamire ?
  A neve olyan jól hangzik,de a csatákban kellemes ellenfél.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ryek05 · 2 éve
  az a videó egy kicsit outdated....2016ban még nem is így voltak a light tier-ek és azóta volt rebalance is.
  Most valami infó, hogy megéri-e? mert sokan OPnak mondják ezt a német bulldogot
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wotman5000 · 2 éve
  Ha valakinek teteszik a GF skin. Nincs rá valami mód vagy mod amivel felhetető a tankra ?

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.