Jelenleg 413 vendég és 3 tag online

2018. október 3. 07:30

Prémium ajánlat: Kanonenjagdpanzer 105 elővásárlás

Írta:
(19 szavazat)
90 hozzászólás

A prémium fiókkal rendelkező játékosok 5 napon át előrendelhetik az új Kanonenjagdpanzer 105 Tier VIII-as német prémium TD-t:

Ha már meg van neked a régi Kanonenjagdpanzer, december 31-ig +50% XP-t kapsz minden csatájára vagy a következő két opció közül választhatsz:

 • Október 23-ig megkaphatod 50% árkedvezménnyel a 105-ös verziót is ezen a linken (ehhez nem szükséges prémium fiók).
 • Ingyen becseréled a meglévő tankodat a 105-ös verzióra (ez esetben a Support-nak kell írni egy ticketet).
Utoljára frissítve: 2018. október 4. 16:10
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 2 éve
  Hétvégén csináltam vele egy Radley-t, igaz toptierként, és csak első osztályt ért.
  A Mastery Badge-t az XP-re adja, és csak akkor, ha többet szerzel, mint a játékosok 99%-a az elmúlt héten. Szóval ez van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CorradoCattani · 2 éve
  Hétfőn megvenném majd ha tudnám, hogyan lehet...először vennem kell prém napot ahhoz, hogy megjelenjen nekem a shopban? Jelenleg nem látom, bármire kattintok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sipmester · 2 éve
  4263 HP sebzés és csak másod osztály??? Mi a faszt kell itt lőni a Masterért? 8000-t?????
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   rotkcaj · 2 éve
   Szép eredmény. Amúgy nem sebzés, hanem xp alapján rangsorol.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sipmester · 2 éve
    Tudom, de az XP-t sebzésre adja. Itt írta valaki előttem, hogy 4400 sebzésre Mastert kapott. Nehogy azt mondja valaki, hogy 140 HP különbség csak 2-od osztályt ér.....
    Ma gondoltam játszok egy kicsit, elindítok 3 db boostot, 300% legénység, 200% XP meg 25% kredit, 3 csata 3 sima cumi. 4-ik csata top tier vagyok, erre segghülye csapat. A spotter LTG egy a TD-m mögötti bokorban ül? Írom neki meg más is hogy WTF??? idiot tomato. Erre nekem ront kitol a fedezékből és meglő..... Kapott 3 lövést tőlem, ő meghalt, engem meg kivágnak 1 órára. Szerintem figyeli a játék, hogy indít-e az ember boostot és akkor extra szivatást kap. Megnéztem, vérpistike ült az LTG-ben. Önérzetes Vérpistike. No comment. Egyre élvezhetetlenebb ez a játék.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     rotkcaj · 2 éve
     http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits

     Ilyen sok faktor van, amit számításba vesz, mikor az xp-t számolja. Hogy mennyire valid ez a táblázat, senki sem tudja, de azt most te is megtapasztaltad, hogy nem olyan egyszerű, hogy csak a pure sebzést veszi alapul. Igazából teljesen téves a közbeszédben az a szóhasználat, hogy "5000-et sebeztem, és erre kaptam tankászt", ezért értetlenkedsz, hitetlenkedsz te is.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 2 éve
     Nem mindegy, hogy azt a 4253 sebzést tier 6-oskba lövöd vagy tier 10-esekbe. Ugyanaz a sebzés mennyiség sokkal több xp-t ér, ha magasabb szintűbe sebzed. Az sem mindegy, hogy 300 méteren túlról vagy azon belülről sebezted, a közelebbi sebzést jobban jutalmazza a játék. Számít még a kill-ek száma is (itt is lehet többet ér a magasabb szintű, bár ezt nem tudom biztosan), az esetleges assisst sebzés.
     Amúgy nem számít, hogy boostal játszol vagy anélkül, ugyanazt kapod. Nekem mindig megy a boost és vannak jó meccsek és mega szívások egyaránt. Nincs benne rendszer.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sipmester · 2 éve
  Én megvettem, 5800 Ft-ot megért. Párat mentem vele, tier8-ban, top tierbe voltam, városi pálya + segghülye saját csapat kombóban, 2-15-ös cumi. Nem tudok nyilatkozni, hogy mit tudhat a gép nagyfiúként. TierX-ben meg sunnyogás, érdekes RNG-vel..... Bulldogról pattantam, illetve a 6 skilles csapat olyan volt mintha besöröztek volna, a skúló szállt mindenfelé, csak a célkör közepe felé soha. 3-or egymás után lőttem a földbe úgy, hogy álltam és teljesen beszűkült a célkereszt, az ellen is csak állt. Tölteni nekem 9,4 alatt betölt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kaszas58 · 2 éve
  Nos, nemtudom h a Wot fejlesztoi milyen kapcsolatban vannak a WotB-es barataikkal. Ott megoldottak egyszeruen, nagyszeruen ezt az uj agyus dolgot: a jelenlegi premium tanknak odaadtak az uj agyut 100 xp ert. Es ennyi. Onanntol mindenkinek szive joga, h melyiket valasztja...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ati76 · 2 éve
  Sziasztok ! Nekem megvan a régi, gondolkozom hogy becseréljem, vagy megvegyem a mostanit 50%- kedvezménnyel. Van valakinek tapasztalata ? Illetve a becserélt tank helyetti megkapja a párducos álcafestést is ?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  k_m_k_2 · 2 éve
  Ezzel hasonló helyzet ,mint az amx cda 105-el sehogy sem tudom 50% winrate-ra felhozni ,mert a 9-10-es csatákban hiába lövök össze akár 3000-t ,akkor is bukás van.
  Söt ez még rosszabbnak néz ki eddig ,mert 40-45 között ingadozik.
  Nem kell már sok az elsö gunmarkhoz .Azt felteszem és ez is csak akkor kerül majd elö ,ha belefér ennyi bukás .Igy tartósan viszont egyszerüen nem engedi a rendszer ,hogy gyözelmek terén is élvezetesebb legyen vele a játék vagy legalább ne bosszantson.
  Ráadásul ma különösen vonzotta az ellenfélhez topba egyes nagyobb klánok képviselöit.
  volt vagy 3x fame vagy red_s,kazna az ellenfélnél.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wotman5000 · 2 éve
  Ez a tank OP? Nevezhetjük annak?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   k_m_k_2 · 2 éve
   annak biztos nem.
   sokszor nagyon ügyesnek kell lenni vele különben gyorsan füstbe szállhat a terv.
   szigorúan bünteti a könnyelmüsködést.most belefutottam 1-2 ilyenben is. Érdekes módon azokat a meccseket mind megnyertem...
   De ahogy száll ennek a skulója az nagyon király.
   Nem is igazán löttem vele aranyat ,mert 10-eseket is elég jól beütötte a sima is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 2 éve
   Nem. Szerintem nem az.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.