Jelenleg 573 vendég és 7 tag online

2018. október 4. 18:00

Straubbazsi újra akcióban... (by Bodzy)

Írta:
Értékelés:
(99 szavazat)
127 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. október 4. 21:00
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  straubbazsi
  • Kiképző
  · 1 éve
  "De mi értelme van egy prémium tanknak full apcr-el?"

  Mint általában, a győzelemért való játék? Ez egy kérdés is volt rámutatólag.

  - Mert egyébként mire játszunk?
  - Miért nem a győzelem, eredmény van fókuszban?
  - Miért nem a fejlődés van előtérben?
  - Miért nem törődünk egy csapatjátékot játszva?
  - Miért nem igyekszünk előrébb jutni?
  - Miért húznánk inkább vissza a másikat is?

  Ezt miért nem kérdezzük? Nem kínos, hogy ezek nem előkerülő, lesajnálandó, nem valódi, költői kérdések? Nem kínos, hogy közben egy T8 260 APCR pen alá századszorra is odakommenteltük a százat?

  Kínos lenne, ha én odamennék visszajátszások alá kommentelni, hogy mondjuk xy tankban miért használsz kis vagy nagy tűzoltót, amikor zéró ráció van benne? Amikor buksz rajta, a csapatod is veled bukik rajta? Ejjnye?! Biztos az lenne.

  És századszorra is:
  https://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/blogok-avagy-levelek-a-frontrol/1826-blog-egy-lelkes-superunicum-utja?start=645#264680
  ---

  "De mi értelme van egy prémium tanknak full apcr-el?"

  Ez a tank optimális felszerelése. Egy hétig volt nálam (bónuszkód), hét skilles legénység, egyoldalú - egyébként: sajnos - lőszerkínálat, és még fejlesztett bondos equipment is volt rajta. Ez a fenti tank optimális felszerelése.

  Ha nem egy hétig lett volna nálam, akkor valószínűleg kis medkitet használok, hogy azért érezzem, hogy spórolok! :kacsint:

  Egyébiránt, creditboosterekkel jelentős profitot termeltem vele, aminek mértékével tökéletesen elégedett voltam.

  Egyébiránt másodszor, száz millió crediten ülök. Minden kifejlesztett tízes tankom meg van vásárolva. Ha van kedvetek listát írni, hogy szerintetek mire kellene költenem ezt az összeget, akkor hajrá! Én nem tudom mire költeni.

  Egyébiránt harmadszor. "Fizetős" és "nemfizetős" játékos. Ebben az évben kettő prémium lightot vásároltam. Minden más a játékból jött. Érdekességképpen, a két korábban vásárolt nyolcas prémiumommal harcolok a legkevesebbet. Egyetlen további forintot sem tervezek költeni a játékra. Relatív jól játszom egy relatív jó klánban. (A klánonban is van nem egy, nem is kettő ember, aki zéró befizetésnél tart.) - Ez egy lehetőség megjelölése is.

  ---
  "Stathúzás. A lényege, hogy a lehető legtöbb lövés érjen sebzést. A full goldos videók többnyire erről szólnak."

  Igen, aki nyer, aki teljesít, aki minden lehetőt próbál megtenni, aki sokszor hátán cipeli a csapatát, az statot húz. Az statért játszik. Az statért él. Ennek bégetése sem kínos.

  ---
  "Ja hogy top tier? [spaz] én le se mentem az ilyen replayeket. [spaz]"
  ("Na basszus, lebuktam. [spaz] van 10killes replayem, igaz top tier, de legalább papír Skodával")

  Mindig is csodálkoztam ezen a szemléleten.

  Mindig is csodálattal töltött el, tekintve, hogy az elmúlt évem wotos fejlődésének egy fókusza éppen az volt, hogy miként tudnék a toptier csatáimból még többet kisajtolni?

  Mert láttam, hogy mások sokkal jobban csinálják. Láttam, hogy másoknak jobbak az eredményei. Láttam, hogy el vagyok maradva ebben.

  Különösen a 3-5-7 után rendkívül fontos toptier a lehető legtöbbet kihozni, a lehető legtöbbet megnyerni. A mid és bot teljesítményünk mellé.

  Ezért tehát a csodálat és minden tiszteletem azoknak, akik úgy gondolják, hogy már nincs mit tanulni, egyáltalán semmi látnivaló akárki másnak a toptier csatájában. Nincs benne kunszt, lehetőség, nyújtózkodás, semmi.

  ---
  "Ha egy szarabb tankkal ment volna Bazsi 2+ tierbe és minimális goldot hazsnált volna,na az már érdekesebb lett volna."

  Kora délutáni napsütésben, üvöltő sziréna mellett, két hét lékúra után, rizsen térdelve. Az már igen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi · 1 éve
  Mivel spúr ingyenélő vagyok és szerintem még 100 goldot nem lőttem el mióta játszom, komolyan érdekel már, hogy mi van emögött az állandó, nagy vitát felkavaró téma mögött.

  Jelen esetben tök igaza van annak, aki nem érti miért megy full golddal egy top tier csatában valaki, egészen amíg le nem esik, hogy 3GM-re hajt, ahol (saját tapasztalat) akár répát is dugsz a fenekedbe ha attól nagyobb esélyed van elérni végre (20. alkalommal) a 94.99-et.

  Azt is tökre megértem aki azt mondja, hogy az eredmény nem ettől függ, mert tényleg nem. Elég lett volna nagy sunggal beállni a bokorba, hogy majd jól kispotolod a maradék 2 tankot, aztán amikor villan a fosólámpa 2 mp alatt szedték volna darabokra a férgek. Ehelyett körbe, féregirtás, aztán már "könnyű menet".

  Ahogy az is tök jogos példa arra, hogy nem a goldon múlik, amikor az elején visszamegy, hogy lekapja a medet a sarokból mert kb. ott ment volna el az egész meccs, ha nem rendezik le a srácot.

  Aztán ott van a foglaló TD aki nem hiszem hogy a páfrány kategória volt, mert mégis onnan várta ahonnan "nem kellett volna" jönnie.

  Amit én kritikaként fogalmaznék meg, ha már valamiért tényleg kákán is csomót keresnék, az max a tárazás lenne, de az is csak idő szempontjából lenne releváns, plusz magamról tudom, hogy csata közben, pláne amikor szorul a hurok, az utolsó dolog amire figyelni tud az ember a tárazás.

  Summa summarum, én annak vagyok a híve, hogy mindig azt nézem, hogyan lehetek több valami által. Itt például nálam elment volna a móka ott, amit a végjátékban említettem. Ziher hogy a bokornál maradok, hogy majd spotolom és ziher hogy szétkaptak volna a férgek.

  Eredmény:

  Nálam többek között azért 5 csillag mert tudom, hogy én hol buktam volna el ezt a csatát és lévén főhősünk nem bukta el, jobban csinálta mint én. Nem csak ezt, de ezt mindenképp, ergo megsüvegelem golddal, top tierrel, op tankkal, répalével.

  Nálam már régóta csak annyi a kérdés, hogy milyen routert használsz a resetre, mert ziher hogy beszerzek egyet.

  Gratula
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 1 éve
  Sírjatok csak, csak egy dolgot nem vettek figyelembe a goldért sírók, akik szerint akinek van ideje farmolni, meg van pénze költeni a játékra, csak az lő színtiszta "golddal":

  Fejből írom: Bazsi, előtt kb 25 lőszert, kivétel nélkül prémiummal. keresett 110 ezer kreditet. Ment alatta booster, ha azt levesszük, akkor vhol 30-40 ezer kreditet termelt így is, hogy fosta a goldot.

  Problem? Tanuljatok míg így játszani, aztán nyomathatjátok ti is ezerrel a goldot, és nem kell irigykedni. Szánalmas
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 1 éve
  Köszi a gyors választ. Már csak arra az opcióra lenne szükségem, ami az utolsó heti vagy hónapi eredményemet mutatja? Valamiért nem találom...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 1 éve
  Melyik oldalon tudom nyomon követni a friss wn8 statomat?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kaszas58 · 1 éve
  Szép kör. Csak most én is egy kicsit kritikás leszek. Tényleg nincs benne semmi egetrengető. Jöttek maguktól meghalni, ahelyett, hogy csapatmunkával egybetömörültek volna, vagy esetleg egy bázisfoglalással előkényszerítették volna. Ez számomra azt mutatja, hogy kb tomato szinten álltak. Itt látszik, hogy a játékosok képtelenek az eggyüttműködésre, csak a "kill" ösztön hajtja őket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Laccvacc · 1 éve
   Akkor ez a "kritikás" az ellenfélnek szólt, ugye. Mármint, hogy nem csapatként játszottak. Mi lett volna neked egetrengető? ha kilövi mind a tizenötöt? És nem jöttek meghalni, hanem ő ment el értük! Nagy különbség...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kaszas58 · 1 éve
   Oh, meg igen. Nem ide tartozik, de már leírom. Jó lenne, ha kapnánk új pingelési lehetőségeket. Mert chat ki. és kb semmi kommunikációd nincs a csapattársakkal. Most, ha odapingelek h figyelem az XY zónába, nem biztos, hogy értik mire gondolok. Jöhetnének új pingek, pl: Felderítőt a XY-ba, Az ellenség látja ezt a területet, ellenség a XY zónában, előrenyomulás!, az oldal tiszta...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 1 éve
  Nevetséges, hogy mennyi irigy embert fújt ide a szél. Bőgtök, mint a tehenek a legelőn, csak nem értem miért. Miért fáj bárkinek, ha Straubbazsi fullgolddal ledózerolja az ellenséges csapat 2/3-át? Tudtommal a "goldlőszer" már amúgy sem gold, egy alternatív, drágább megoldásként kell rá tekinteni. Ha Straubbazsi megteheti, hogy az 50 millió kreditjét a drágábbik, de hatékonyabb lőszertípusra költi, hát tegye csak meg! Ő termelte ki az 50 millió kreditet rá, vagy nem? A hatékonyabb lőszer sem fog sebzést csinálni, ha kilőni sem sikerül, mert nem tudja pozícióba vinni a tankot. De sajnos eddig már kevesen gondolkoznak. Van bárkinek kétsége afelől, hogy alaplőszerrel nem csinálta volna meg ugyanezt a kört? Top Tier volt, simán vitte volna az összes tankot, mint kés a vajat. És ahogy már többen is írták, előre sajnos senki sem tudja, hogy top, vagy bottom lesz. Kivéve, ha Tier10-ben megy. De mivel a Lorraine Tier 8-as, így az ő esetében úgy 10-ből 8x inkább a bottom a jellemző. Persze, tudom, a károgók elvből nem használnak drágább lőszert, még bottomban sem. Jó lenne már elfogadni, hogy ezek a videók azért kerülnek ki, hogy a fórum közössége TANULHASSON belőle! Én köszönöm Straubbazsinak és Bodzynak, hogy ez a videó létrejött, hasznos infok vannak benne a későbbiekre. Bazsi még Goldmalac karijával ment pár hónapja egy epic csatát Malinovkán, Ütközet módban. Ott is top volt, ott is goldozott, de azt a pozíciót amit megfogott az elején, AP-val is ki tudta volna használni. Mivel engem is kilőtt, láttam, hogy hova kell mennem legközelebb, ha én kezdek arról az oldalról. Megnéztem az ő szemszögéből a videót, és meglepetten tapasztaltam, hogy az a pozíció keletről indulva WN8 farmhely. Azóta mindig odamegyek, és még bottomban is hülyére lövöm és spotolom magam. Bazsi videója arról a csatáról szintén elérhető a fórumon, megnézheti bárki. Szóval jó lenne, ha nem az ilyen videók alatt élnék ki magukat az ügyeletes megmondóemberek, mert sajnos már így is kevés unicum van az oldalon, akiktől tanulni lehetne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Aur1n · 1 éve
   Hol van az a Malinovkás videó?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 1 éve
  Na meglestem a videót. Ha full gold ha nem, ez a csata ott volt!
  Grat.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.