Jelenleg 492 vendég és 14 tag online

2018. október 5. 16:00

Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 49 (by Volvo_elcsap)

Írta:
Értékelés:
(22 szavazat)
10 hozzászólás

Minden részben véletlenszerű időben előjön 1-1 karakter (részenként általában 5-6 db), ezeket kell majd összeolvasni a megadott sorrendben. Az 50. rész végére reményeim szerint ezekből egy értelmes mondat fog összeállni (ezen epizód alatt a wotinfo-n megtalálható lesz majd a nyereményjáték részletes leírása: jutalmak, határidők, pontos feltételek, stb.). Terveim szerint több nyeremény is várható: a helyes megfejtést beküldők, a legviccesebb jelenetet prezentáló játékosok, ill. az azokra szavazók is jutalmakban részesülnek majd, amelyek felajánlói egyelőre jómagam (Volvo_elcsap), ill. Jacktor apánk, a wotinfo üzemeltetője. Ha bárki úgy érzi, hogy szeretné és tudná anyagilag támogatni a fenti nyereményjátékot, az jelezze nekem ez irányú szándékát PM-ben (Volvo_elcsap) vagy a videók alatt megtalálható elérhetőségeim bármelyikén. További részletek tehát a következő rész megjelenésekor, addig is várom mindenkitől a humoros jeleneteket tartalmazó visszajátszásokat!

Üdv: Volvo

Kedves TŐGY-nézők!

Mint sokak által már ismert, a 47. epizód óta tart egy betűjáték, amelynek a lényege: minden részben véletlenszerű időben előjön 1-1 karakter (részenként általában 5-6 db), ezeket kell majd összeolvasni a megadott sorrendben. Az 50. rész végére reményeim szerint ezekből egy értelmes mondat fog összeállni (ezen epizód alatt a wotinfo-n megtalálható lesz majd a nyereményjáték részletes leírása: jutalmak, határidők, pontos feltételek, stb.). Terveim szerint több nyeremény is várható: a helyes megfejtést beküldők, a legviccesebb jelenetet prezentáló játékosok, ill. az azokra szavazók is jutalmakban részesülnek majd, amelyek felajánlói egyelőre jómagam (Volvo_elcsap), ill. Jacktor apánk, a wotinfo üzemeltetője.

Ha bárki úgy érzi, hogy szeretné és tudná anyagilag támogatni a fenti nyereményjátékot, az jelezze nekem ez irányú szándékát PM-ben (Volvo_elcsap) vagy a videók alatt megtalálható elérhetőségeim bármelyikén. További részletek tehát a következő rész megjelenésekor, addig is várom mindenkitől a humoros jeleneteket tartalmazó visszajátszásokat!

Üdv: Volvo

Utoljára frissítve: 2018. október 6. 07:47
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  0rsi · 11 napja
  Tökéletes videó, ahogy azt már megszoktuk Köszönjük, hogy ennyi időt és energiát fordítasz rá minden alkalommal
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lajbiohhun · 11 napja
  Köszönjük Volvó!!! És örömömre újra magyar nyelven!!!! :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sandman · 12 napja
  Volvo! Csak gratulálni tudok a munkádhoz! Szenzációs ez a mostani (is :))!!!
  A zene, a háttér, az időzítések és az alámondások... Mind szuper!
  Nálunk szinte az egész család könnyesre röhögi a szemét a TŐGY-ektől. Ez az igazi elismerés! Csak így tovább és sok sikert!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Volvo_elcsap
  • VIP
  · 14 napja
  Köszi Baluka, a lényeg: a 47. résztől érdemes ismét megnézni a videókat és a felvillanó idézőjeles karatereket a megadott sorrendben összeolvasni, a mondat vége az 50. részből fog majd kiderülni.

  A tegnap általam írt extra nyeremények felajánlója egyébként Frankenstein_Bourne (https://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/profilom/18828-frankenstein-bourne) kolléga, részletek később!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Baluka92 · 14 napja
  Minden elismerésünk az eddigi munkádért Volvo! Ismeritek azt az érzést, amikor nyugalmi időszakban nyomtok egy YouTube refresh-t, és mindentől elkülönülve beadja a friss és ropogós vadiúj TŐGY-et? :P Amikor várod, hogy vajon melyik másodpercben ugrik fel a neved és a tankod? Mikor az asszony átrohan a másik szobából, hogy "te marha, azt hittem nyúznak, aztán csak itt visítasz". Mindenképp jár egy virtuális pacsi, esetleg igyál a kedvemért egy pofa sört, abból is a drágábbat

  Utólag ez nem fontos, de beharangozhatnád ezt a betűkeresést, én most hallok róla először

  Üdvözletem a mesternek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kazmerka · 14 napja
  Én is köszönöm a 15 mp-es hírnevet! Eddig csak "törzsnéző" voltam, de ma nagyot dobbantottam a világhírnév felé. LOL
  A tartalom mellett én kiemelném a zenéket. Bejövős! Még egyszer köszönet!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Volvo_elcsap
  • VIP
  · 14 napja
  Köszönöm Nyúl úrnak, igaz, hogy némi noszogatásra , de legalább előbújt a nyúlodúból és megtette a dolgát A többieknek is hálás vagyok a pozitív visszajelzésekért no meg persze a replayekért, mert ezektől TŐGY a TŐGY

  Ami pedig a fenti nyereményjátékot illeti, pm-ben már most érkezett egy komoly, több részletből álló felajánlás - az illető személye és az általa adandó nyereményEK (igen, a többesszám nem elírás) egyelőre maradjanak titokban (Nyúl úr sejtheti, kiről van szó, többet most még nem árulnék el róla )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi · 14 napja
  Bennfentesként egyszer már szétröhögtem magam rajta, de mivel mondta hogy jöjjek nyalni, hát itt vagyok...
  gégé meg eföt, de leginkább köszi a munkád celeb, személy szerint nagyra értékelem, hogy arra fordítasz nem kevés időt, hogy másoknak örömet okozz. - és ezt most kivételesen nem nyomásra (tud olyat) hanem magamtól írom
  6*
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  9k135 · 14 napja
  Köszi, jol sikerült Ez egy dopping, h meg több vicces replayt küldjek
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M_E_T_A_T_R_O_N · 14 napja
  Mindig felülmúlod önmagad mester Maratoni élvezed!

  Köszönöm a munkád!

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.