Jelenleg 433 vendég és 8 tag online

2018. július 18. 07:05

1.0.2 - Micro patch

Írta:
Értékelés:
(9 szavazat)
20 hozzászólás

Ma éjszaka újabb micro patch érkezik, ami valószínűleg a MOD-okat is megbolygatja majd az új garázs felületével, illetve az új 1.0.2.3 mappákkal.

Utoljára frissítve: 2018. július 18. 09:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 11 hónapja
  [quote name="FZRPUPU"]Modok sima másolással működnek[/quote]
  :taps:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 11 hónapja
  Joval kevesebb a csalo mint hiszitek. Minden nap vadolnak meg csalassal a szerintuk hihetetlen talalatok miatt. Egyszeruen a gyengebb jatekosok sokszor nincsenek tisztaban a jatek fizikajaval, a spotolsassal es ugy altalaban semmivel.. hogy szemleltessem, tegnap 2 fele uzenet jott 2 csata utan. Egy kis ujoncot tanitgattam szakaszban.
  A tarsamtol annyit kertem, tegye amit mondok es ha szolok probaljon pattintani blokkolni lovest felvenni. Ha talalatot visz be az legyen extra, de fontosabb, hogy ne haljon meg. Egyedül mindenki kevés, ha van társad aki nem engedi hogy szétkapjanak az óriási segítség.

  1. Csata tier X mi type5 es is7 ellenfel wz115a szakasz top5 klan egyike. Pont szemben. Kis tarsam jol harcolt pont azt tette amit kertem (800wn8) blokkolt, pattintott amig toltottem es lenyomtuk oket. Csata utan uzenet a postaladamban: dumb eastern gulash... nem vadolt csalassal csak felkurta magat a ket jo jatekos. Szakasztársam eufóriában indult a következő harcba :)

  2. Csata tier X mi ugyanez a setup ellenfelben volt noname szakasz 2db is7-1db is4 a vegkifejlet ugyanez lett. Szetcsaptuk őket, mi pedig túleltuk a csatat. Uzenet is jott mindharmojuktol: reported cheater aimbot stb... én is kaptam és a társam is. Egyertelmu csalassal vadoltak minket. Nem tudtak mi tortent.. Társam is mondta, már érti miről beszélek.. méghogy Ő csalt..... :)

  Semmi modot nem hasznalok..

  Hat ennyi...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FZRPUPU
  • Tiszteletbeli tag
  · 11 hónapja
  Modok sima másolással működnek
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wrett · 11 hónapja
  A lényeg, hogy úgy hiányoznak nekünk a csalók, mint terroristának a vaklőszer! ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 11 hónapja
  Freezer: egyetértek... anno en is ugyanigy jartam valami regi jatek god mode es el is csesztem vele az egeszet.
  Mikor vegigkinlodsz egy pályát napok alatt es vegul siker... az az igazi büszkeség
  Aki csal, magat csapja be es igazan jo ugysem lesz soha. Nem kihivas leloni itt a tankban sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  freezer · 11 hónapja
  [quote name="Hunti"][quote name="freezer"]Nem biztos, h a WG célja, h kiszűrje a csalókat, csak mondom :)
  Biztos vagyok benne, h komoly tanulmány van a háttérben, h pl van X csalónk, de ők pl költenek a játékra Y pénzt, mert attól, h vki csal, pl aimbot v akármi, attól még költhet pénzt.
  Továbbá szempont, h a nem csalókat bosszantják a csalók, ezért, ha nem szűrik ki a csalókat látványosan, akkor a nem csalók kilépnek a játékból.
  Namost ezt a két érdeket kell összeegyeztetni, és lehet, h pl arra jut a WG, h ok, legyen ez is az is, engedjük a csalást, de hogy a nem csalók is lássák, h teszünk ellene, ezért alkalmanként bannolunk pár accountot, látványosan, kihirdetve, h lássák, h rajta vagyunk az ügyön. A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.[/quote]
  Miért kell ezt mindig eljátszani?Linkeljek megint egy tucat játékost, aki ki lett tiltva millió +1 prémtankkal?
  Mindenki olyan okosnak képzeli magát a kis gépe mögül, közben kicsit sem ért az egészhez, csak találgat, meg elméleteket gyárt, de amikor már bizonyítani kellene az állítást, akkor hirtelen nagy lesz a csend.[/quote]

  Én csak annyit mondtam, h olvassatok néha a sorok között, semmi sem olyan egyértelmű.
  "Nem biztos, h a WG célja, h kiszűrje a csalókat, csak mondom :)"

  [quote name="GoldMalac"]De ki nem szarja le, hogy csal a nyomi, es meg igy is szerencsetlen....
  El kene ezt engedni. Tok jo lenne ha csak ennyi baj lenne

  Egy bot arta xvm fokusszal tobb bajt csinal mint egy csalo akit face to face porrá lohetek.[/quote]

  Engem amúgy nem zavarnak a csalók. Sőt sztem a csalók sajnálatra méltók, hiszen nem bíznak magukban annyira sem, h elhiggyék, h normál játékkal labdába rúghatnak. Én pl amikor annak idején a Doomba beírtam pl az örökélet kódot, már nem is lett érdekes az egész egy csapásra, ezért mindig is kerültem a cheateket, úgy már nincs kihívás a játékban, ha csal az ember.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Moderátor
  · 11 hónapja
  [quote name="Snoke"]
  A WG nem mond neveket, hogy kiket tiltott ki. Te honnan tudnál neveket linkelni? Neked mégis mi lenne bizonyíték? [/quote]
  Olvass bele a Fair play cikk hivatlaos fórumtopicjába. Minden 4-5. hozzászólás picsogás, hogy kitiltottak így úgy jaj.A hozzászóláshoz kapcsolódik egy felhasználónév, amire nem nehéz rákeresni.De itt is akad nyavalygó bőven a banhullámok idején és próbálják a Jackot packre kenni az egészet.

  [quote]Sokan írták, hogy ismerős meg ismerős haverja csal évek óta és soha nem tiltották ki. Vagy igaz, vagy nem, de mivel a wg évek óta nem tiltja meg a moddingot szánalmas baromságokra hivatkozva, engedd már meg, hogy gyanús legyen ez nekünk. [/quote]
  A szomszéd Marika néni barátnője állítólag minden héten kirabol egy bankot, már évek óta csinálja, de még mindig nem kapták el....Mesélni bármit lehet.

  [quote]Mi nagyon okosnak képzeljük magunkat szerinted, te viszont tudod hogy nagyon okos vagy. Bizonyítsd be te, hogy minden csalót kitilt a wg, miért mi bizonyítsuk, hogy sok csaló büntetlenül csalhat éveken keresztül?[/quote]
  A WG soha nem állította hogy 1 csapásra, 1 konkrét időben kitiltja az összes csalót.Nem is lehetne, hisz mindig lesz újabb és újabb játékos aki kipróbálja a tiltott modokat.Nem véletlen, hogy hullámokban történik a bannolás.
  Nyílván lehetne sokkal hatékonyabban ,és sokkal nagyobb számban kitiltani játékosokat, idővel ez is bekövetkezhet, a semminél viszont a jelenlegi is több, és nem kell belemagyarázni, hogy a fizetős réteg védve van, mert ez egyáltalán nincs így.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 11 hónapja
  De ki nem szarja le, hogy csal a nyomi, es meg igy is szerencsetlen....
  El kene ezt engedni. Tok jo lenne ha csak ennyi baj lenne

  Egy bot arta xvm fokusszal tobb bajt csinal mint egy csalo akit face to face porrá lohetek.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.