Jelenleg 304 vendég és 2 tag online

kedd, 26 június 2018 07:04

Szuperteszt: Province változások

Írta:
Értékelés:
(9 szavazat)
12 hozzászólás

Sok játékos örült meg mikor Province ismét bekerült a játékba, néhány nap után azonban rengeteg visszajelzést kapott a WG arról, hogy a térkép egyáltalán nincs kiegyensúlyozva. Épp ezért pár napja a térkép egy módosított változata be is került a szupertesztre, ahol a WG reményei szerint megszűnnek az egyensúlyi problémák. Ezek a változtatások nyilván nem véglegesek. Hogy ismét tier korlátozás lesz-e bevezetve a térképen, az majd a tesztelési folyamat végén dőlhet el.

 1. A térkép délnyugati sarka. Több ház is át lett mozgatva, így a nyugati csapat számára könnyebb lőni az ellenfelet az indulóponttól jobbra (a keleti oldal már képes erre).
 2. A kolostor töve, a hegyi lejtő keleti oldala. A közeli épületek geometriája megváltozott, így lehetővé téve azt, hogy az alatta lerohanó és mögötte lévő csapatok hatékonyabban tevékenykedhessenek.
 3. Bekerült egy fedezék, ami segíti a nyugati csapatot a keleti lejtőn lévő ellenfelek ellen.
 4. Miután a nyugati csapat eléri a 3-as pontban említett fedezéket, a következő állomásuk egy nagy szikla, ami mostantól ugyancsak előnyösebb fedezék és jobb védelmet nyújt majd.
 5. Bázisok. A döntetlenek számának csökkentése érdekében bekerült néhány plusz fedezékes pozíció a foglalókörökbe. A jelenlegi térkép beállítások mellett szinte lehetetlen befoglalni egy bázist, hisz mindkettő lőhető a lejtőkről is.
 6. A nyugati csapat tankjai kaptak egy fedezéket, mely megvédi őket az emelkedőn feljövő keleti tankok tüzétől.

Utoljára frissítve: szombat, 30 június 2018 18:02
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Maustiger · 2 hónapja
  Nekem fel sem tűnt, hogy kivették csak az mikor visszarakták mert már nem tier limites sajnos. Egyenlőre egy vacak pálya majd kiderül mit alkottak belőle, de nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne. Mi lenne, ha végre gyártanának valami rendes nagy pályát amit nem spotol át a kezdő ponttól egy med is nemhogy egy light. Vicc osztály nagy tierben ez a pálya, de még van jó pár bár hozzá kell tennem a nagy frissítés óta sokat javultak, de még nem az igazi. Azt kellene megoldani, hogy értelme legyen a tankosztályoknak nagyobb pályákat csinálni újra balanszolni az összes tankot és pályát egyszerre és így stratégiát kellene összehozni, mert pl ha nehézzel elindulnál valamerre akkor nem volna időd visszafordulni ezért több felelősség hárulna a spotterekre és a medekre is ill a td-k is jobban ki tudnák használni előnyüket persze ha nem lenne ilyen okádék pontatlan az összes. Plusz a pályákat úgy megcsinálni, hogy nem cső a közepét is lehessen használni. A többi régi pályát miért nem rakják vissza mert volt jó néhány és pont a jókat vették ki.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FishTank · 2 hónapja
  Ennek a mapnak egy problémája van az hogy létezik :troll2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Simula · 2 hónapja
  Gyors tankkal átmenni, lassúval maradni és lőni. Ennyi a titka a térképnek, én kimondottan szeretem a jelenlegi formájában, magas tierben is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CSKA · 2 hónapja
  A Tier 1-2-3 ra ideális pálya volt a régi....
  Ez a mostani magasasabb tierekbe tényleg vicc...
  és baromira szögletes,
  és szintekre tagolódó;

  földszint, feljáró, félemelet, és egy-két kakasüllő.
  De összességében mégis egysíkú és szenvedős...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsikatoma · 2 hónapja
  https://esport1.hu/news/2018/06/26/esport-scheff-wot-worldoftanks-kozepes-tierek-ujraegyensulyozasa-nemetorszag
  Pályák helyet inkább a tankokat kéne helyre rakni és elvileg végre a németek jönnek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SirMowk · 2 hónapja
  Kár érte. Az egésznek a kulcsa,hogy villámgyorsan át kell menni a szembe oldalra és keresztbe lőni a pályát. Olyan sniper helyek vannak,hogy öröm játszani lightal,meddel és gyors td-vel,heavyvel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  38M_Toldi · 2 hónapja
  Pedig végre valahára kezdtem magam kiismerni a térképen és kitalálni melyik tankkal hol a helyem. Bár még mindig az a véleményem ennek a térképnek kis tierben a helye. A magas tierű lightok átspottolják a térképet az egyik sarkából a másikig, és a magasabb tierben a TD-k át is lövik. Én meg a med és heavy tankokat szeretem és a sz***** f***nak megint nem a jó felén vagyok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 2 hónapja
  Az a baj ezzel a pályával, hogy még nem magolták be az új srácok, és olyan balfék módon mozognak, hogy tanítani lehetne.... Egy 500-as WN8-as Lorr 40t-t szedtem így szét egy AMX light-al. (nem tudom, melyikkel, talán BatChat 12 t)
  Én régi motoros vagyok, még az eredetiben is játszottam ezt a térképet.

  Mindenesetre szerintem a bal alsó sarokból indulóknak kisebb az esélyük a nyerésre. Nagyjából a jobb felső sarokból indulva 60-65%-ban nyertünk eddig, a másik sarokból max 40%. Bár kicsi a mintavétel, 20-30 csata maximum.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  antomysm · 2 hónapja
  [quote name="Tyrannus9"]Nem a fedezékekkel van a baj, hanem azzal, hogy a térkép kicsi. Nagyon. Tier 10-ben minimum 3x, de inkább 5x nagyobbnak kéne lennie.[/quote]

  Nekem tetszik a pálya, mindössze egy tier limitet kellene bevezetni rajta. Maximum 8-as tierieg, de inkább csak 7-esig. Jó camo-s Td-knek amúgy paradicsom. Strv-vel ezen a pályán lett meg egy-két fontos küldim.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sics · 2 hónapja
  Szerintem eredeti verzió jobb volt, de ez se rossz.

  Nézni kell a minimapot, tudni honnét hova lehet belőni "keresztbe", szükség van együttműködésre a csapattagok közt.

  Ez utóbbi persze nem ritkán probléma...

  A tervezett változások egyéni játékot helyezik előtérbe a csapat helyett ... ezzel a WG belátja, hogy a játékosállomány egy jelentős része gügye, ami mondjuk igaz...

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.