Jelenleg 308 vendég és 2 tag online

csütörtök, 21 június 2018 12:18

Szuperteszt: Újabb Ruinberg változtatások

Írta:
Értékelés:
(4 szavazat)
Írj egy hozzászólást

Egy hónappal ezelőtt már hírt adtunk arról, hogy Ruinberg térképe is átalakításokon fog átesni. Azonban mint kiderült, az akkori változtatásokkal nem sikerült az egyensúlyt maradéktalanul megteremteni a térképen, ezért a mai naptól két újabb módosított verziót is tesztelni kezdtek a szuperteszterek. Mindkét verzió több lehetőséget biztosít majd a déli oldalról indulóknak.

A déliek most könnyebben ellenőrzésük alatt tarthatják és így uralhatják majd a térkép nyitott részét, illetve a városi blokkot is keleten, ami által a csapatok győzelmi esélye is kiegyenlítődik majd.

Az 1. verzióban mindkét csapat kezdőhelye módosul, így ugyanakkor érhetik majd el az egyes kulcspozíciókat. Néhány épület a keleti városi blokkban át lett helyezve, így a déli csapat TD-i támogatást tudnak majd nyújtani a városban harcoló csapattársaiknak. Emellett a térkép délnyugati sarka további TD pozíciókat is kapott, új bokrok és lerombolhatatlan házak formájában.

A térkép 2. verziója új tüzelési pozíciókat nyújt a déli csapat TD-i számára egy új lerombolhatatlan épülettel a K0-s szektorban. A keleti házak a helyükön maradnak ennél a verziónál, a központi út azonban három új kulcspozícióból is ellenőrizhető lesz majd. Bekerül továbbá egy házrom, közel a kereszteződéshez, egy bucka az útra, a romtól nem messze és ugyancsak romokkal lesz bővítve az F7-es szektor is.

Forrás

Utoljára frissítve: csütörtök, 21 június 2018 12:38
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

Légy az első hozzászóló.


KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.