Jelenleg

24
látogatónk van

2018. június 21. 12:18

Szuperteszt: Újabb Ruinberg változtatások

(4 szavazat)
Írj egy hozzászólást

Egy hónappal ezelőtt már hírt adtunk arról, hogy Ruinberg térképe is átalakításokon fog átesni. Azonban mint kiderült, az akkori változtatásokkal nem sikerült az egyensúlyt maradéktalanul megteremteni a térképen, ezért a mai naptól két újabb módosított verziót is tesztelni kezdtek a szuperteszterek. Mindkét verzió több lehetőséget biztosít majd a déli oldalról indulóknak.

A déliek most könnyebben ellenőrzésük alatt tarthatják és így uralhatják majd a térkép nyitott részét, illetve a városi blokkot is keleten, ami által a csapatok győzelmi esélye is kiegyenlítődik majd.

Az 1. verzióban mindkét csapat kezdőhelye módosul, így ugyanakkor érhetik majd el az egyes kulcspozíciókat. Néhány épület a keleti városi blokkban át lett helyezve, így a déli csapat TD-i támogatást tudnak majd nyújtani a városban harcoló csapattársaiknak. Emellett a térkép délnyugati sarka további TD pozíciókat is kapott, új bokrok és lerombolhatatlan házak formájában.

A térkép 2. verziója új tüzelési pozíciókat nyújt a déli csapat TD-i számára egy új lerombolhatatlan épülettel a K0-s szektorban. A keleti házak a helyükön maradnak ennél a verziónál, a központi út azonban három új kulcspozícióból is ellenőrizhető lesz majd. Bekerül továbbá egy házrom, közel a kereszteződéshez, egy bucka az útra, a romtól nem messze és ugyancsak romokkal lesz bővítve az F7-es szektor is.

Forrás

Utoljára frissítve: 2018. június 21. 12:38

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

Légy az első hozzászóló.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.