Jelenleg 473 vendég és 6 tag online

2018. június 9. 06:57

Tudtad-e? #1

Írta:
Értékelés:
(33 szavazat)
16 hozzászólás

...hogy az M3 Lee-t Burmában sikerrel vettek be, mi több, az afrikai harcok során a Pz III-asokkal szemben is fölényben volt?

Utoljára frissítve: 2018. június 9. 14:40
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  38M_Toldi · 1 éve
  Azért a hadszíntereken a taktika is sokat számított. Rommel afrikában sokszor a kevesebb és gyengébb tankkal is eredményes volt. A Kasserine hágó környékén lefolyt csatákban volt egy eset amikor a Pz-III Pz-IV esekkel felszerelt németek megtámadták az amerikai Shermannokkal felszerelt páncélosdandárt. Ezután fejvesztve "menekültek" - az amerikai csapatoknak nem volt meg a harctéri rutinjuk és üldözni kezdték őket. A németek pedig egyenesen egy beásott 88-asokkal felszerelt pak-front elé vezették őket. Eredmény 81 amerikai páncélosból 50-nél többet kilőttek. (azt hiszem egy tavalyi haditechnika újságban olvastam).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csatabika · 1 éve
  [quote name="atilis81"]Persze, hogy sikerrel vetették be a pz III-asok ellen, hiszen azok 3-as tieres tankok, az M3 Lee meg 4-es tank. Egy tierrel felettük van.[/quote]

  Itt most ugye csak viccelsz és tisztában vagy a játék és a valóság közti különbséggel ?
  ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hifimumus · 1 éve
  Üdv. Igen a korai pzIIIakkal szemben a 75mm-es ágyú tényleg előny biztositott. A 37mm-es ágyús németek nem igazán tudtak kárt tenni benne messziről,még az a 75mm es lőccsel simán kilőtte őket. A későbbi 50mm-es vrziók már sikeresebbek voltak a Lee-vel szemben,de akkor már Sherman is volt bőven a túloldalon. A legtöbb Lee-t nem is a páncélosok,hanem a páncéltörő tüzérség szedte le. A magas felépitményű tank remek céltábla volt a PAK ütegeknek. Az afrikai harctéren rettegettebbek volt a páncéltörők,mint a német tankok...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  [quote name="jamon_serrano"]Mit lehet egy kérdésen minuszolni? :scr:[/quote]
  Van olyan tag,felhasználó aki el se olvassa a hozzászólást,és csak úgy nyom éppen valamelyikre.Vagy mert hosszú a hozzászólás,és lusta elolvasni,vagy mindenféle képen mínuszt ad mert nem szimpi az adott tag,vagy felhasználó.

  Nem bántom,mert nagyon jó ez az oldal a WOTINFO,de én JACKTOR helyébe kivenném ezt a fajta funkciót,és legyen helyette egy köszönöm gomb.De nem én akarom megmondani mi hogyan legyen,mivel ez az ö oldala,ez csak ötlet.Mert néha olyan jó dolgot ír valaki mi után megmosolyogtat,majd tele van rakva mínusz jellel.Ha lehetne én már tuti kikapcsoltam volna ezt a fajta funkciót a beállításokon belül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sat Okh · 1 éve
  [quote name="jamon_serrano"]Mit lehet egy kérdésen minuszolni? :scr:[/quote]
  ... miért is nem csodálkozom ezen ... :-?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Mit lehet egy kérdésen minuszolni? :scr:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  D00M · 1 éve
  Ingame se rossz gép, csak nem szabad vele az ellenség arcába menni. Inkább TD-ként érdemes vele játszani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atilis81 · 1 éve
  Persze, hogy sikerrel vetették be a pz III-asok ellen, hiszen azok 3-as tieres tankok, az M3 Lee meg 4-es tank. Egy tierrel felettük van.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.