Jelenleg 398 vendég és 11 tag online

2018. június 6. 07:21

WOT térképek: Játék vs valóság

Írta:
Értékelés:
(24 szavazat)
9 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. június 6. 07:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miszterq · 7 hónapja
  Harkov főtere kimaradt, igaz az nincs meg HD-ban.
  Érdekes hogy az Abbey az a Monte Cassino monostor. Mondjuk kicsit más környezetben van a valóságban, így persze hogy nem volt feltűnő. :scr:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 7 hónapja
  Mindenképp legyenek benne olyan jellegzetes épületek, amiről idegen is egyből felismeri h Budapest, uh lehetőleg ne a csepeli munkásnegyed utcai harcai legyenek benne... :trollol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Thothem
  • Tiszteletbeli tag
  · 7 hónapja
  [quote name="Balista1"]Néhány éve valaki már be is mutatott itt a fórumon egy Budapest map tervetetet. A vár volt nagyjából középen, de - ha jól emlékszem - a csata iránya nem Pestről Budára, hanem a Dunával párhuzamosan zajlott volna. A Gellért-hegy, ahonnan az egész város belőhető természetetsen nem volt a térkép része. A Pesti oldal néhány utcája három híddal afféle kerülő út lett volna - ismétlem, ha jól emlékszem.[/quote]
  http://wotinfo.hu/index.php/kunena/palyak/930-budapest-palya-terv?limitstart=0#84753
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1 · 7 hónapja
  Néhány éve valaki már be is mutatott itt a fórumon egy Budapest map tervetetet. A vár volt nagyjából középen, de - ha jól emlékszem - a csata iránya nem Pestről Budára, hanem a Dunával párhuzamosan zajlott volna. A Gellért-hegy, ahonnan az egész város belőhető természetetsen nem volt a térkép része. A Pesti oldal néhány utcája három híddal afféle kerülő út lett volna - ismétlem, ha jól emlékszem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Netgengszter · 7 hónapja
  [quote name="matyiabagoly"]A Corvin környéke olyan lenne, mint Párizs vagy Riunberg a mező nélkül, vagy Himmelsdorf a hegy nélkül. Akkor már inkább legyen egy vidéki pálya, mondjuk a balatoni vagy a tordai csata emlékére.[/quote]

  Csak ötleteltem.
  De ha kérdezik, hol lőtted ki a tigrist, válasz: az Üllői út 112. előtt, Géza Bá' pékboltjánál. Lengyel legény nem tudja hol van! :-)

  De legyen a Te verziód akár!

  :beer2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  matyiabagoly · 7 hónapja
  A Corvin környéke olyan lenne, mint Párizs vagy Riunberg a mező nélkül, vagy Himmelsdorf a hegy nélkül. Akkor már inkább legyen egy vidéki pálya, mondjuk a balatoni vagy a tordai csata emlékére.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Netgengszter · 7 hónapja
  Sziasztok!

  Nem tudom mi lesz a véleményetek, de felmerült bennem egy Budapest térkép ötlet. Mivel sajnos voltak itt is számunkra sok vért és áldozatot kívánó csaták, meg elég sok hazai játékos is jelen van, ezért ha egy külön magyar tank ágat nem is kapunk, legalább a helyszín legyen valamennyire sokunknak ismerős!

  Én helyszínnek az '56-os forradalom Budapesti központjának környékét tudnám elképzelni, azaz a Corvin Közt, korabeli képeket nézve elég sok katona és páncélos lelte ott halálát sajnos, akármelyik oldalt is nézve!

  A II-ik VH-s Budavári kitörés is elképzelhető lenne, de mivel egy dombon levő várból kell lejönni, és lent meg körbekerítve a nép, abból nem tudom mit lehetne kihozni, főleg annak fényében, hogy ott páncélos csata nem volt, hanem a kitörő gyalogos katonák mészárlása vitte sajnos a prímet.

  Szóljatok hozzá, kíváncsi vagyok, ki hogyan látná ezt! Ha tetszik, akár a WG-nek is lehetne javasolni!

  Köszi Mindenkinek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz · 7 hónapja
  Widepark már nincs a térképek között.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.