Jelenleg 425 vendég és 19 tag online

kedd, 29 máj. 2018 07:18

Szuperteszt: Chimera - Tier VIII-as brit prémium közepes tank

Írta:
Értékelés:
(23 szavazat)
81 hozzászólás

Friss ropogós Tier VIII-as prémium jelölt a briteknél, hajtás után a galéria és a paraméterek is:

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
ArrowArrow
Slider

Paraméterek

 • Életerő: 1400 HP
 • Motor teljesítmény (fajlagos): 1040 LE (18,43 LE/t)
 • Végsebesség: 50/20 km/h
 • Fordulási sebesség: 36°/mp
 • Torony forgási sebesség: 33,4°/s
 • Talajellenállás: 0,959/1,055/1,822 m/s2
 • Látótáv/rádió hatótáv: 380/782 méter
 • Test páncélzat: 114/76/50 mm
 • Torony páncélzat: 203/76/76 mm
 • Ágyú - Gun: QF 5-in. Gun:
  • Sebzés: 490/490/630 HP
  • Átütés: 202/252/64 mm
  • DPM: 2190 HP/perc
  • Töltési idő: 13,42 mp
  • Pontosság: 0,336 m/100m
  • Célzási idő: 2,4 mp
  • Vertikális kitéríthetőség: -10/+20°
 • Legénység: 4 fő (Parancsnok, Lövész, Vezető, Töltő)

Utoljára frissítve: szombat, 02 június 2018 08:56
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  G_niusz · 3 hónapja
  [quote name="pap32"][quote name="G_niusz"]Tegnap megnéztem Dez bemutató videóját a tankról, és elég brutálnak tűnik így elsőre is, viszont a videóban a Chimera töltési ideje 6.6 mp volt holott a paraméterek között az áll, hogy a reload time az 14 mp. Valami nem kerek, mert nem hiszem, hogy létezik olyan felállás (crew+fogyóeszköz+kötvény) ami a töltési időt 8! másodperccel csökkenti. Az ominózus videó meg itt van:
  https://www.youtube.com/watch?v=vlAYzUnmgs4&lc=z23fsdlo4tqfuj20oacdp43bzjahkty4gtg144clumxw03c010c.1527724390212539

  Ha meg mégis létezik ilyen tápolás akkor ez a tank egy ilyen 6 mp-s töltési idővel meg pláne brutális.[/quote]

  Ha arra a 6.80-as töltésre gondolsz, akkor az a Centu X-é, nem a Chimera-é...
  Ameddig nincs videó direktben az új tankkal, DEZ gyakran a hozzá vélhetően leginkább hasonlóval csinál "aláfestő" videókat, közben ismerteti az új cucc stat-jait meg pár fotót is, ha van...kissé megzavaró lehet, de csak az új nézőnek... ;-)[/quote]

  És valóban. Erre illetve az oldalsó tanklistára nem figyeltem, és valóban eddig nem nagyon követem Dez videóit, szóval ahogy írtad engem is sikerült megtéveszteni. Köszi a rávezetést :thx1:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pap32 · 3 hónapja
  [quote name="G_niusz"]Tegnap megnéztem Dez bemutató videóját a tankról, és elég brutálnak tűnik így elsőre is, viszont a videóban a Chimera töltési ideje 6.6 mp volt holott a paraméterek között az áll, hogy a reload time az 14 mp. Valami nem kerek, mert nem hiszem, hogy létezik olyan felállás (crew+fogyóeszköz+kötvény) ami a töltési időt 8! másodperccel csökkenti. Az ominózus videó meg itt van:
  https://www.youtube.com/watch?v=vlAYzUnmgs4&lc=z23fsdlo4tqfuj20oacdp43bzjahkty4gtg144clumxw03c010c.1527724390212539

  Ha meg mégis létezik ilyen tápolás akkor ez a tank egy ilyen 6 mp-s töltési idővel meg pláne brutális.[/quote]

  Ha arra a 6.80-as töltésre gondolsz, akkor az a Centu X-é, nem a Chimera-é...
  Ameddig nincs videó direktben az új tankkal, DEZ gyakran a hozzá vélhetően leginkább hasonlóval csinál "aláfestő" videókat, közben ismerteti az új cucc stat-jait meg pár fotót is, ha van...kissé megzavaró lehet, de csak az új nézőnek... ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  G_niusz · 3 hónapja
  Tegnap megnéztem Dez bemutató videóját a tankról, és elég brutálnak tűnik így elsőre is, viszont a videóban a Chimera töltési ideje 6.6 mp volt holott a paraméterek között az áll, hogy a reload time az 14 mp. Valami nem kerek, mert nem hiszem, hogy létezik olyan felállás (crew+fogyóeszköz+kötvény) ami a töltési időt 8! másodperccel csökkenti. Az ominózus videó meg itt van:
  https://www.youtube.com/watch?v=vlAYzUnmgs4&lc=z23fsdlo4tqfuj20oacdp43bzjahkty4gtg144clumxw03c010c.1527724390212539

  Ha meg mégis létezik ilyen tápolás akkor ez a tank egy ilyen 6 mp-s töltési idővel meg pláne brutális.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyopa · 3 hónapja
  Régebben csak egy félelmetes ellenfél volt tier nyócban, aki lehápézott egy villanás alatt, az Isu-152.
  Ma már alig győz az emberfija óvatoskodni.
  Mostantól pedig már a medektől is tartani kell.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robb_HUN · 3 hónapja
  @Rotkacaj
  @Ssas
  A maga módján mindkettőtöknek igaza van.
  Az biztos, hogy amíg a WG ilyen és ehhez hasonló akciókat talál ki, addig özönlik a pénz a kasszájukba.
  A kérdés az az, hogy meddig tartható ez, és mi a vége a - szerintem esztelen - pénzhajszának.
  Mondom ezt úgy, hogy ha felbukkan egy kellemes prémtank, én is meg fogom venni, hacsak nem túl drága, vagy használhatatlan számomra.
  Mi lehet ennek a WéGe?
  Mi változtathatná meg a WG magatartását ezzel kapcsolatban?
  Az biztos, hogy amíg özönlik a gempa a kasszájukba, hülyék lennének bármin is változtatni. Lehet itt sírni különböző balanszért, régi tankok újra buffolásáért, azért valljuk be, a WG számára egy a lényeg: a profit, és annak maximalizálása. És amíg a pénzes csapot nem érzik veszélyben, addig nem fognak csinálni semmit. Mert egy dologgal tudsz rájuk hatni, ha elveszed azt ami fontos nekik. Ezt úgy lehetne megvalósítani, hogy kellene egy vásárlói összefogás, és mondjuk ne költsön senki többet a WG-re amíg néhány dolgot nem változtatnak meg.
  (Pl. az elavult prémtankok tuningját, a 8-as MM és egészében az MM újradolgozását stb. Ezek nem nekem fontosak, hanem NEKTEK, átlag játékosnak, ti írtátok többször.) Ehhez példátlan mértékű összefogás kellene, és nem igazán jeleskedünk ebben, elég ha megnézed ezt a fórumot....még azt sem tudja az istenadta "nép" megállni, hogy ne gyalázza a másikat, nemhogy még egy eszme mellé odaállni....Így aztán ennek a lehetőségnek a bekövetkeztét nagyjából 0-0,5% közé teszem.
  Aztán van a másik opció, hogy valami ismeretlen okból egyszer csak lesüt a napsugár a Wg fejeseire, és egyszer csak elkezdenek foglalkozni azzal, amit a játékosok szeretnének, vagy legalábbis érdeklődés szintjén....mondjuk kiírnak egy közvéleménykutatást, nyilvános eredményekkel, meg ilyesmik. Mert pl. a legjobb védekezés az lehetne a WG számára, hogy ti akartátok ezt amit csinálunk, tessék, itt a szavazás.
  Ennek az esélyét nagyjából 0,5%-30% közé teszem.
  És van a legvalószínűbb opció, erre 70%-ot taksálok, mégpedig az, ha minden megy tovább úgy ahogy eddig, majd a Wg a végén eladja az egészet valakiknek, mert már annyira szétkeresték magukat, hogy egyszerűen favillával forgatják a zsét, nehogy megpenészedjen. Egyre jobban el fog mászni ez az egész a mostani vagy a tavalyelőtti Wot-tól, mert gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak, semmiféle visszatartó erő nincs, hiszen úgyis megveszed a termékeiket kilóra. Lesz majd itt Helló Kitty, meg Samanosukei, és minden amiből csak egy minimális pénz kisajtolható. Ezen változások egy része bizonyosan fog tetszeni egy adott rétegnek, más rétegek meg eltűnnek, mivel nem azt kapják, amire gondoltak.

  Összegezve veszélyben van e a WG? Hát én nem hiszem......
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ssas · 3 hónapja
  [quote name="rotkcaj"]A WoT napjai meg vannak számlálva, ezért addig fejik a függővé tett embereket, amíg csak lehet.
  De addig még jön persze egy WoT VR kevesebb Objecttel, több történelmi hűséggel, ahol megint be lehet majd járni a pc-s verzió útját, újra el lehet adni majd 200 prémium tankot, és így tovább...

  Én is már csak nosztalgiából rakom vissza a játékot pár havonta, mert elegem lett a végtelen xp meg kredit grindből, hogy a garázsom fél év alatt elavul a kompetítiv meccsekhez, és nem akarok több tízezret költeni az új ágak kifreezésére. Mondjuk a Type 5-öt azt pont a hozzám hasonlóknak találták ki. "Szóval van 10 új op heavy tank és páncélozott td? Hogy hol vannak a gyengepontjaik? Kiiit éééérdekel?! Szemből alá lövök, oldalról a görgők közé, és még a side scrape se működik ellenem."

  Amúgy van egy olyan érzésem, hogy most elmennek a végsőkig (elusive destination), aztán az új, totális rebalance-ot már nem a marketingeseknek kell eladniuk nekünk, hanem a játékosközösség fogja követelni. Hogy ez minnél előbb bekövetkezzen, Karácsony óta egy centet sem költöttem ^^' És ha nem raknak be valamilyen értelmes magyar prémet a játékba, akkor biztos, hogy már nem is fogok.

  Szóval amíg megveszitek a havi prémet, goldot, új prém tankokat, addig ezt a tendenciát támogatjátok. Legyünk őszínték, a fizetős játékosok akarják, hogy ilyen legyen a gém.[/quote]

  Amíg újra, és újra, és újra, és újra megveszik az aktuális prémium tankot, a prémium fiókot, a goldot free xp váltáshoz, a különböző bundle-ket, karácsonykor hetvenesével a dobozokat, addig ennek a játéknak nincsenek megszámlálva a napjai. Sőt!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robb_HUN · 3 hónapja
  [quote name="Grande__Reagel"]Rotkcaj: a hsz-ed után ez fogalmazódott meg bennem:

  Fuu g*ci...

  Ennyi.[/quote]


  Ez is egy vélemény, képzeld ismerek olyat, aki elkezdett artyzni.. Sajnos elfogyott a srác szókincse...:)


  [quote]Legyünk őszínték, a fizetős játékosok akarják, hogy ilyen legyen a gém.
  [/quote]

  Szerintem nem jutnak el addig. Túl öszetett gondolkdás kéne, meg ilyesmik.:)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 3 hónapja
  Rotkcaj: a hsz-ed után ez fogalmazódott meg bennem:

  Fuu g*ci...

  Ennyi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rotkcaj · 3 hónapja
  A WoT napjai meg vannak számlálva, ezért addig fejik a függővé tett embereket, amíg csak lehet.
  De addig még jön persze egy WoT VR kevesebb Objecttel, több történelmi hűséggel, ahol megint be lehet majd járni a pc-s verzió útját, újra el lehet adni majd 200 prémium tankot, és így tovább...

  Én is már csak nosztalgiából rakom vissza a játékot pár havonta, mert elegem lett a végtelen xp meg kredit grindből, hogy a garázsom fél év alatt elavul a kompetítiv meccsekhez, és nem akarok több tízezret költeni az új ágak kifreezésére. Mondjuk a Type 5-öt azt pont a hozzám hasonlóknak találták ki. "Szóval van 10 új op heavy tank és páncélozott td? Hogy hol vannak a gyengepontjaik? Kiiit éééérdekel?! Szemből alá lövök, oldalról a görgők közé, és még a side scrape se működik ellenem."

  Amúgy van egy olyan érzésem, hogy most elmennek a végsőkig (elusive destination), aztán az új, totális rebalance-ot már nem a marketingeseknek kell eladniuk nekünk, hanem a játékosközösség fogja követelni. Hogy ez minnél előbb bekövetkezzen, Karácsony óta egy centet sem költöttem ^^' És ha nem raknak be valamilyen értelmes magyar prémet a játékba, akkor biztos, hogy már nem is fogok.

  Szóval amíg megveszitek a havi prémet, goldot, új prém tankokat, addig ezt a tendenciát támogatjátok. Legyünk őszínték, a fizetős játékosok akarják, hogy ilyen legyen a gém.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pap32 · 3 hónapja
  [quote name="MaxWell125"]Még egy megoldás, menekülés lehet ettől az egésztől újra felfedezni magunknak a kisebb tiereket, a 4-7-es tankokat. Tudom sok emberben van ez a mentalitás (ami nem jó, vagy nem rossz), hogy mindenben el kell jutni 10-es tankig, sokan hozzászoktak hogy új ág húzását leszámítva nagyrészt csak magas tankokkal játszanak, ritka esetek kivételével eladjuk az alacsonyabb szintűeket, stb.
  De látom a problémák legtöbbje 8-as és attól magasabb tierekben vannak, itt is ezekről van szó. Akkor bassza meg magát a 8-9-10-es tier, azt mondom. A középső szinteken is rengeteg jó jármű, jó játékélmény vár, a magas szinteken mostanában tapasztalható kicseszés és szarkavarás nélkül.[/quote]

  Én már így játszok vagy 2 éve...igaz 2nd account-on, de így sokkal szórakoztatóbb a WOT...ha meg nem megy, kilépek, azt' jónapot...

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.