Jelenleg

27
látogatónk van

2018. máj. 19. 08:48

Szuperteszt: Object 268 Version 4 nerf 2.0

(19 szavazat)
43 hozzászólás

Az Object 268 v4 újabb nerfeket kapott a szuperteszten (első körös nerf itt):

  • Célzási idő: 1,92 → 2,4 mp (2,21 volt az első nerf után)
  • Motor teljesítmény (fajlagos teljesítmény): 1500 (20) → 1350 LE (18) (nem változott az első nerfhez képest)
  • Tolatási sebesség: 22 → 20 km/h (nem változott az első nerfhez képest)
  • Mozgás és fordulás miatti szórás: 0,115 → 0,153 m/100m (0,144 volt az első nerf után)
  • Mozgás és fordulás miatti szórás végsebességnél: 6,33 → 7,67 m/100m (7,91 volt az első nerf után)
  • Test forgatás miatti szórás végsebességnél: 2,65 → 3,38 m/100m (3,31 volt az első nerf után)
  • Ágyú kitérítés miatti szórás: 0,096 → 0,115 m/100m (3,31 volt az első nerf után)
  • Életerő: 2100 → 2000 HP
  • Fordulási sebesség: 23 → 22 fok/mp
  • Végsebesség: 55 → 50 fok/mp
  • Ágyú kitérítési sebessége: 31,3 → 29,2 fok/mp
  • Páncélzat:
Utoljára frissítve: 2018. máj. 23. 07:03

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ionstorm
    • Tankos
    · 5 éve
    Egy tank szerintem nem attól OP, hogy a jó képességű játékosok nehezen leküzdhetők benne, hanem attól, hogy a kevésbé képzettek is remekül túl tudnak élni benne. No, az Obj.268/4 nem ilyen. Mondja ezt olyan, aki nem azon mérgelődik, hogy nem tudja belőni ezt a tankot, hanem azon, hogy képtelen túlélni benne 3-4 percnél tovább. Onnantól kezdve, hogy felvillantanak, számolatlanul záporoznak minden irányból az APCR lövedékek, és 10-ből 8-9 bejön. Komolyan érdekelne, hogy a MÉM gyártó szerencsétlenek, meg a folyamatosan panaszkodók közül hányan próbálták már ki ezt a járművet?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    WolframAlpha
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="attila_27"]mit nincs esélye t8 nak vannak lőszerfajták nem ismeritek[/quote]
    Azt hiszem túl vagyunk az első 100 csatán....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tothgabor1977
    • Tankos
    · 5 éve
    Ez így ezekkel a változtatásokkal, még mindíg egy nagyon erős és jól használható tank maradt. Semmi nagy problémát nem látok. Nem is értem a nyekergést?! Próbaként mentem pár agyatlan kört (nyomtam a W-t ) pillanatok alatt kiherélik. Szóval ehhez is kell agy és megfontoltság.

    [quote name="GoldMalac"]Sebesseget kellene amugy felére venni es kesz is[/quote]
    Na akkor tényleg megölik ezt a tankot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 5 éve
    Olyan aranyos amikor egyesek felróják, hogy VIII-as tankkal nem az a dolgod, hogy a X-es tankokat belődd. Hisz a csodás 3-5-7-ben így mennek a meccsek, hogy a 3-3 X-es tank elmegy a sarokba verekedni, az 5-5 IX-es középen lövi egymást a VIII-asok meg próbálnak foglalni miközben egymás ellen harcolnak
    Véletlenül sem az van, hogy az ágyútöltelék tomátók a VIII-as tankjaikban meghalnak 1 perccel a csata kezdete után, mellettük halnak a 'f*szomhogymegintpluszkéttiersza*rokbele" játékosok, majd magukra maradnak akik bottom tierként is próbálnak a csatához hozzátenni. Aztán VIII-as heavyben találkozol a heavy oldalon ezzel, vagy a Type 5-el. De a Type 5-öt legalább lehet flankelni, a Type 5 nem ér utol, a Type 5 ágyúja nem annyira OP, mint ennek (mind ismerjük a mágikus szovjet sniper lövegeket). A Type 5-nek lapos az oldala, nagy a teste. Soroljam még?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 5 éve
    Lehet itt vitatkozni, de ez egy megfontolt, jól felépített üzletpolitika, amely az elég jól, előre megtervezett állomásait hajtja végre. Ha azt gondolja vki. , hogy a tesztszerverből nem derülnek ki a járművek tulajdonságai az elég naív. E tesztek legalább annyira, ha nem jobban a játékosok leendő szokásait, érdeklődését próbálják meghatározni. Ez esetben is pontosan tudták, hogy igen erős járművet dobnak be, de ez is volt a cél, hogy jó sokan ráharapjanak! Persze hosszútávon ki kell egyenlíteni az erőviszonyokat, de ezt nem lehet egyszerre, hanem több lépcsőben kell, hogy a már "beetetettek" nehogy idő előtt abbahagyják. Ami a lX-est illeti, kiegyensúlyozást ágon belül is csinálnak, hogy ne lehessen könnyen eljutni az áhított célig, ennek áldozata lett többek között az említett előd.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    EnuresisNocturna
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="GoldMalac"]Sebesseget kellene amugy felére venni es kesz is[/quote]

    Ha így haladnak akkor meg lesz az is :P
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 5 éve
    Sebesseget kellene amugy felére venni es kesz is
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    joker24
    • Tankos
    · 5 éve
    hun_sector: mivel leginkább 8-as tankban találkozom a tier10-el ezért számomra a V4 olyan mindegy volt. +1 tank abban a sorban, amikkel nem akarok leállni szemtől szemben küzdeni. Kerülöm, ha tudok trükközök. A type5 még mindig komolyabb ellenfél, mert a láncolás sem segít és baromi nehéz amúgy is láncolni. Amíg itt nem olvastam ezt a sírást nekem fel se tűnt, hogy OP lenne. Egyébként meg ez is miféle érve, hogy gyors meg páncélja van meg TD ágyúja? OBJ907: gyors, komoly páncélzat, főleg a torony, embertelen átütés és DPM (a jó játékosok alap lőszerével), pontos ágyú, jó kamo stb stb. 430-430u dettó. Akkor mi is az OPÉ? A ToT előtt egyébként sem hemzsegtek a V4-ek a randomban. A CW más kérdés lehet, de az a (fizető) játékosok elenyésző számát érinti.
    Egyébként meg nem tudom, de ezek szerint nagyon kevesen ismerik az elődjét. Tier9-ben egy módosított változata van. Kifejezetten jó páncélja van/volt az obj263-nak. Tier8 med küzdött vele. Gyors, mozgékony tank volt és kiváló, precíz ágyúval, aminek kisebb volt az alfája, de jó volt a DPM. Teszten próbáltam, utána álltam neki. Több ellenféllel sokkal hatékonyabb a nagyobb RoF miatt, ha azok nem full hp-n érkeznek. Ehhez képest kapott + páncélt, elvettek viszont a mobilitásból. Az ágyú esetében növelték az alfát, de nagyon csúnyán rontották a pontosságot. Szerintem a régi OBJ263 egy több célra is jól használható TD volt, ez a mostani meg annyire nekem nem is tetszik. Inkább a tier9 tank lesz az amit megtartok, de ennek meg a mostani ágyúja nekem nem tetszik. A tier7 lesz másik, amit megtartok, mert az egyébként legalább ennyire OP a tierjében (a különbség persze van, hogy az kaphat +2 tier ellenfeleket).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tyrannus9
    • Tankos
    · 5 éve
    [quote name="Pozitron"]Bocsánat mindenkitől! Mikor 6 éve elkezdem a játékot,akkor még csak aranyért vehettél "arany" lőszert. Akkor is voltak kemény tankok,mumusok. Volt visszatartó erő, gyengepontokat tanultunk, 2-3 tankot is feláldoztunk hogy legyürjük a kemény tankokat. Láttam ezt a tankvadászt is kilőni. Nem lehetetlen. Csak össze kell fogni, és tudni pontosan lőni a kritikus pontikat. Nem ám betolom a goldot, és bárhova lőhetek. De ez az én véleményem ,én szeretem a kihívásokat.[/quote]

    Rendben is lenne, csak az a baj, hogy ezen kb. nincs rendesen lőhető gynge pont. A JPE 100 alsó lemeze rendesen beüthető, ennek még golddal is kétesélyes. Én mondjuk nem nerfelném le a páncélját, de a sebességét az e3 szintűre vinném le és akkor megvan a balansz. Sokszor viszont nem tudsz mást lőni arany helyett. Erre talán pont az orosz hevik (elsősorban a 10-esek) a legjobb példák. Nekem az IS-7-tel, ha nem 8-asok ellen megyek alap, hogy apcr-t lövök sajnos. De amíg vacak az átütés ráadásul egy hajítógép sebességével van megáldva addig a goldspam sem fog változni. Annak én is örülnék, ha lenne értelme a páncélnak, meg lenne a fear factor, de ehhez az kellene, hogy pl. 10-es tankoknál legyen rendes gyenge pont, ezen a szinten kb. 220-230 mm max, a többi helyen nyugodtan lehetne beüthetlen. Sokat javulna a game.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.