Jelenleg 390 vendég és 8 tag online

kedd, 06 március 2018 07:08

Fejlesztői hírrepeszek #288 - Falathi (lengyel CM)

Írta:
Értékelés:
(20 szavazat)
52 hozzászólás
 • A lengyel fa még idén kijöhet (a WG nem fog konkrét dátumot mondani és ez érthető).
 • A lengyel fejlesztési fa nem csak közepes tankokból fog állni, lesznek más ágak is.
 • Nincsenek tervek a lengyel artyk bevezetésére.
 • A WG tudatában van annak, hogy a légierő egy emblémája van az egyik lengyel tankon.
 • Még mindig van egy ötletük arra, hogy hogyan változtassák meg a Rudy nemzetiségét, de még nem született végső döntés.
 • A tankok kiegyensúlyozása olyan ciklusban zajlik, ami néhány hónapot vesz igénybe. Össze kell majd gyűjteni a releváns adatokat (és nem csak a győzelmi arányokat), majd meg kell vizsgálni az okokat és ezek alapján döntéseket hozni.
 • Lehetséges hogy az Object 252U (Defender) ismét elérhető lesz majd az EU szerveren is. Az ok, amiért nem történt ez még még meg eddig az, hogy az EU játékosok egyöntetűen rossz véleménnyel vannak a tankról.
 • Jöhetnek majd a japán TD-k, de nem mostanában.
 • Az új legénységi portrék valószínűleg a legénységi átdolgozással kerülnek majd be.
 • Vannak tervek a csehszlovák tankok bevezetésére még idén, de ezek nincsenek kőbe vésve.
 • Az olasz fa valószínűleg a lengyelek előtt érkezik majd meg.
 • A játékosok ne számítsanak külön magyar vagy más nemzet fejlesztési fájára a közeljövőben. A WG jelenleg az olasz és lengyel tankokra koncentrál.
 • Nincs tervben a T110E5 parancsnoki kupolája méretének csökkentése.
 • Kérdés: Tervezitek azt, hogy a lengyel tankokat november 11. környékén mutatjátok be, amikor a lengyelek függetlenségük 100. évfordulóját ünneplik? Válasz: Meglátjuk.
 • Az új rangsorolt szezonoknak elvileg gyorsabban kell majd követniük egymás, mint az eddigieknek.
 • A lengyel fa jelenleg egy ágból áll, legalábbis egyelőre, a magas terű tankok némi problémát jelentenek.
 • A T-55AM Merida vagy egy korai prototípusa valószínűleg nem kerül majd be a játékba, túl modern.
 • A Fiat 2000 nem kerül be a játékba.
 • Dragon Ridge érdekes koncepció volt, de nem működött.
 • Vannak terveink azon SPG-k megbüntetésére, akik szándékosan megfulladnak.
 • Van rá esély, hogy a következő maratonban a játékosok kiválaszthatják majd a nyereményüket, de ez még nincs kőbe vésve.
 • A könnyített MM-es tankok valószínűleg buffot kapnak majd és megváltozik az MM-jük is, így szembenézhetnek majd a tier X-es tankokkal is. A WG nem akarja hogy ezek a tankok túl legyenek erősítve a módosításokkal, inkább az új MM-hez igazítják majd őket ezekkel.
 • A lengyel CC-knek minimális vagy nulla hatása van a munkacsoportok döntéseire.
 • Egyelőre nem tervezzük az Strv 81 Sabaton festés nélküli verziójának bevezetését.
 • A blokkolt sebzésért járó XP egyelőre nem kerül bevezetésre.
 • A legénységi rendszer átdolgozása több lesz puszta kozmetikázásnál.
 • Studzianka térkép valamikor az 1.0 indulása után kerül majd be.
 • Létre tudnánk hozni egy szovjet tornyos TD ágat, de ez egyelőre nincs tervben.
 • Egyelőre nem tervezzük kétéltű járművek bevezetését a játékba, talán a jövőben valamikor.
 • A lengyel tankoknak valami egyedi különlegességgel kell majd rendelkezniük, mint pl. az amerikaiaknál az erős torony páncélzat.
 • A kötvények nem kerülnek be a boltba.
 • Van egy lehetőség arra, hogy aranyban kompenzálják majd azon játékosokat, akik könnyített MM-es prémium tankkal rendelkeznek és nem tetszik nekik az új, módosított jármű, de ez még nem végleges.

Forrás

Utoljára frissítve: kedd, 06 március 2018 07:53
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Japánkórusvezető · 6 hónapja
  Most ez kurva jó! Ez aztjelenti hogy az E-25 el mehetek tier 9 be? Hogy az IS6-al mehetek tier 10 be? Hoghy a t-34-3-al mehetek 10 be? Nagyszerű.. Igazság szerint hónapok óta kínai egyenleteket tanulmányozok inkább mint ezt a foshalmazt, bár reméltem valahol hogy ez a március 20-ai buffolás ez megdobja majd, vagy működni fog. Ahogy olvasom, nem lesz itt nagy változás, csak szebb fák, több seprű a kocsik oldalán, meg egykét új map és jármű. A wg mindig elköveti azt a fatális hibát, hogy nem bassza végre ki az artikat a kukába, nem szünteti meg a csaló RANDOM NUMBER GENERÁTORT, és hogy még mindig mehetsz PLUSZ KÉT TIERBE!

  Egyszerűen nem fogom fel, miért nem ezzel foglalkoznak, miért a kibaszott fákkal..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 6 hónapja
  [quote name="Kertesz"]Komolyan mondom jobb elmenyt biztosit a forum olvasasa mint a jatek maga. Minden negativ kritikat amire nincs optimalis valasz a ( nem kell jatszani) kijelentes kovet. Emberek fontoljuk meg. En az elmult 5 evben kb 1200 eurot oltem az ingyenesen jatszhato jatekba (22 prem tank) + egyebek.Kar volt!! Inkabb vettem volna 5 ev alatt 30 top jatekot. De hat En voltam a hulye, mar latom.
  Teny: utanna lehet nezni, 2013 ban nyert utoljara golden joystick dijat a Wargaming amikor meg tenylegesen megerdemelte a jatek, azota a fejlesztok a profit bevetelet fejlesztettek 1-2-3 sorban is. A 2017 dij 16 ban meg nem is letezett ,elotte sem( szerintem nekik talaltak ki).
  Ha a vilag Gamer jatekosai nem ertekelik jol a jatekot TENYLEG szar a jatek. Ezert en is kijelentem IGAZ a valasz nem kell jatszani, mar en sem jatszom. Ha az EU szerverekrol eltunne mondjuk 100E aktiv jatekos nem nekunk kellene nyalni onkrnt nyalna a Wargaming nekunk.
  Nem azert Amerika az eggyik vezeto gazdasagi orszag mert Hulyek lakjak De meg lehet nezni statisztikaban mennyien wotoznak es mennyien jatszanak valodi jatekkal. Koszonom.[/quote]

  Meg valami: minden amit veszel csak virtualisan letezik nincs lemez nincs egyeb jatszhato lehetoseg Pelda:
  El lopjak az acc-od nincs garancia hogy visszakapod, bannolnak ( akar jogosan akar nem Nem kapsz indoklast se semmit vissza) Bezar a wargaming atmenti a lovet masik cegbe (nagyon divatos megoldas a kelet europai rendszerekben) ciprusi kozpont (pofa lapos). Koktelt szurcsolve a bahamakon elvezik a jatekosok penzet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 6 hónapja
  Komolyan mondom jobb elmenyt biztosit a forum olvasasa mint a jatek maga. Minden negativ kritikat amire nincs optimalis valasz a ( nem kell jatszani) kijelentes kovet. Emberek fontoljuk meg. En az elmult 5 evben kb 1200 eurot oltem az ingyenesen jatszhato jatekba (22 prem tank) + egyebek.Kar volt!! Inkabb vettem volna 5 ev alatt 30 top jatekot. De hat En voltam a hulye, mar latom.
  Teny: utanna lehet nezni, 2013 ban nyert utoljara golden joystick dijat a Wargaming amikor meg tenylegesen megerdemelte a jatek, azota a fejlesztok a profit bevetelet fejlesztettek 1-2-3 sorban is. A 2017 dij 16 ban meg nem is letezett ,elotte sem( szerintem nekik talaltak ki).
  Ha a vilag Gamer jatekosai nem ertekelik jol a jatekot TENYLEG szar a jatek. Ezert en is kijelentem IGAZ a valasz nem kell jatszani, mar en sem jatszom. Ha az EU szerverekrol eltunne mondjuk 100E aktiv jatekos nem nekunk kellene nyalni onkrnt nyalna a Wargaming nekunk.
  Nem azert Amerika az eggyik vezeto gazdasagi orszag mert Hulyek lakjak De meg lehet nezni statisztikaban mennyien wotoznak es mennyien jatszanak valodi jatekkal. Koszonom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 6 hónapja
  Bevallom, a tiedet nem olvasta végig, amikor már előtted is magarázták h miért is jogos vízbe ölnie magát, te meg megspékelted a bottom tierrel...

  Te nem érted, h mi a probléma a hozzászólásaitokkal, de inkább engedd el.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gest · 6 hónapja
  [quote name="Grande__Reagel"]Gest: sértőnek találod a kollégát? Ebbe belekötni :D

  Ismered a játék működését? Igen. Tetszik? Nem. Játszol vele? Igen. Akkor mi a mazoista?

  Egyébként egy szóval sem mondtam h nekem tetszik a +- 2 tier, a "probléma megoldásotokat" ítélem el, mert ezzel annak teszed tönkre az élményét, aki hozzád hasonlóan szőkévente top. Mert top tierként az a dolgom, h én foglalkozzak a nagykutyákkal, h a kis tieresek érvényesülhessenek, azáltál h ott vagyok a csata sűrűjében, és ideális esetben te tudj fedezni, vagy vhogy supportálni. Jah nem tudsz, mert úszkálsz.

  H ebbe neked mi az álszenteskedés, nem tudom. Majd szólj, ha már érted a problémát. Addig is jó pancsit ;-)[/quote]

  Ha olvastad volna amire először válaszoltál, akkor láttad volna amit odaírtam: 9-10-smm ezek mennek mostanában, pont azért mert nem mazozok. Csak a játék fele kiesik játszhatóság szempontjából, érted a problémát?

  [quote name="diszno_sajtt"]
  Nem igaz hogy nem látjátok a lényeget. Vagy csak sírtok, és nem akarjátok elismeri amiről az egész játék szól. Kellenek az OP páncélok, és kell a +2-es besorolás. Azért kell hogy több prémium lőszer fogyjon, ami drága. Ez a lényeg, ezt a többség látja. És ha nem akartok minuszosak lenni akkor legyetek nagyon jók a csatamezőn, ami ritka, vagy vegyetek prém napot, és prém tankot, és adjatok pénzt a WG-nek. Én megteszem, ritka a minuszos köröm, de ez havonta 2500-3000 forintomba kerül. Mert ez a játék a többségnek nincs ingyen, mint ahogyan azt a reklámokban mondják. Ez így van tudatosan felépítve. És pár ezer forint havonta nem túl sok egy hobbira.[/quote]

  Van prémem elég régóta, játszhatóbbak lettek a közép tierek? Nem. Én is ezt írtam, hogy pénz miatt van az egész. Most hogy mindketten megértettük, jobb lett? Nem. Kifejezhetem a nemtetszésem, akarhatok változást? Igen. Értem én, hogy mióta te fizetsz, azóta nem zavar, engem sajnos igen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pap32 · 6 hónapja
  [quote name="matyiabagoly"]Én általában az utolsó hp-ig küzdeni szoktam, még artával is. Volt már, hogy így nyertem csatát.[/quote]

  Ez mind igaz, csak kár, hogy 100-ból 1 esetért a "nagy átlagnak" 99%-ban NEM éri meg maradni...+-200xp meg kit zavar, most komolyan? Tier 8 felett kb. automatikusan deficit, sokszor még több ezer dmg után is...akkor meg nem mind1, hogy -15k vagy -30k? (Az egyén szempontjából; az ellenféléből nyilvánvalóan számít(ana)... )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  matyiabagoly · 6 hónapja
  Én általában az utolsó hp-ig küzdeni szoktam, még artával is. Volt már, hogy így nyertem csatát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 6 hónapja
  [quote name="crowley74"]Lengyel tier 1 és 10+ már van [/quote]
  Nem kérek még egy Renault klónt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 6 hónapja
  [quote name="SovietJosie"]Fulladás margójára: ha az arty marad utolsóként és előtte lövöldözött, akkor mehet fürdeni, az nem zavar. De aki még a csata kezdete előtt, amikor megy a visszaszámlálás és rögtön beírja, hogy "lost" és direkt lezuhan a mélybe vagy elmegy megfulladni /tank típustól függetlenül/, annak adnék szívesen 1-2nap bant.[/quote]
  Baromság. Nem látod az emberi hátteret. Ha végig lövöldözött a sarokból akkor igenis vállalja a végén hogy az ellenség semmisíti meg, megadva nekik valamelyest az elégtételt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SovietJosie · 6 hónapja
  Fulladás margójára: ha az arty marad utolsóként és előtte lövöldözött, akkor mehet fürdeni, az nem zavar. De aki még a csata kezdete előtt, amikor megy a visszaszámlálás és rögtön beírja, hogy "lost" és direkt lezuhan a mélybe vagy elmegy megfulladni /tank típustól függetlenül/, annak adnék szívesen 1-2nap bant.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.