Jelenleg

21
látogatónk van

2018. február 28. 06:56

Fejlesztői hírrepeszek #281 - Jármű változások (WG konferencia)

(9 szavazat)
16 hozzászólás
  • EviL GrannY: Hatalmas és fájdalmas probléma ami a harckocsik versenyét érinti. Az "öreg" tankok felett eljárt az idő és ott vannak az újak amik könnyedén felülmúlják a régieket. Buffolni kéne a régieket, leállni az újak kiadásával és nerfelni a nemrég megjelenteket. Ha tenni akartok valami ez ügyben, javítsátok ki az ágakat. Miért nem teszitek meg bizonyos típusokkal? Nézzétek meg az IS-4-et és az E 100-at, az idejük a végéhez közeledik. Minden egyes típust újra kellene balanszolnotok.
  • Pankov: Ez túlontúl komplikált és nem oly egyszerű dolog. Először is kutakodnunk kellene a témában kicsit. Számos jelölt van, de nem akarunk előre rohanni.
  • Beletsky: Mi vezetett minket az ágak változtatásainál? Az, hogy el akartuk érni azt a tiszta helyzetet, hogy ha nekilátsz egy ágnak lesz egy elképzelésed arról, hogy milyen lesz az ág vége, így egy specifikus játékstílust vihetsz az elejétől a végéig.
  • EviL GrannY: Ez a járművek versenye. A tankok egyre erősebbek és erősebbek. A lehengerlő csaták mindennaposak már.
  • Pankov: Körültekintően analizáljuk a helyzetet. Nehéz ezeket a csatákat azonosítani és osztályozni, mert különböző játékosokkal, tankokkal, pályákkal és dinamikával van dolgunk. Bizonyos esetekben a gyors győzelmek helyet masszív kempelés van.
  • Beletsky: A lehengerlő csatákkal kapcsolatosan a múltat szemlélve, az elmúlt másfél évben a csaták lassabbak lettek régiótól függően.
  • Pankov: Négy évvel ezelőtt a csaták átlag időtartama 6 és fél perc volt, ez fokozatosan növekedett 7 perc 40 másodpercre. A játékosok a gyors lemming vonatokat preferálják nehogy kapjanak párat az artyktól.
  • Beletsky: Egykoron volt, hogy két napig is emlegettél egy artytól bekapott egylövéses kilövést.
  • Pankov: Az emberek pedig elmondták nekünk is.
  • Beletsky: Akárhogy is, de vannak terveink. Ismerjük a tankok versengését. Részben azért is van most ez így, mert a játékosbázis növekszik. Úgy van ez most, mint régen a Type 59-cel, nagyon erős volt, aztán átlagos lett, most pedig már unalmas. Ugyanakkor nem akarunk vele semmit se csinálni.
  • Vspishka: Az ökoszisztéma is megváltozott.
  • Beletsky: Igen, meg. A svédekkel kezdődött, ahol új mechanizmusokkal ismerkedhettünk meg. Eléggé óvatos folyamat. Az olaszokkal fog folytatódni.
  • EviL GrannY: Látni 10 OP tankot egy rangsorolt csatában: felbecsülhetetlen.
  • Beletsky: Tudunk róla. Ez is egy fincsi szituáció, mert ha megváltoztatunk valamit, vagy kivesszük a tankok kétharmadát a játékból, akkor abból hisztéria armageddon lesz.
  • Pankov: Tipikus csata módok... Ha emlékszel a kláncsatákban Himmelsdorf Maus-okkal volt blokkolva, Erlenbergen a hidak voltak blokkolva. A "meta" változik. Új tankok jönnek, az ökoszisztéma is változik.
  • Beletsky: Ha emlékszel az első rangsorolt csata szezonra és összehasonlítod a mostanival látni fogod, hogy a felállások is változnak. Néhány tank elavult lett. Az Object 907 egy kipróbált, jól működő tank, az IS-7-ből pedig egyre több van. Az újak közül pedig az Object 268 4.

Forrás

Utoljára frissítve: 2018. február 28. 07:51

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ggamer4
    • Tankos
    · 6 éve
    Ha pedig tier8as nehezeket nézünk akkor T32 meg Tiger2 buff kellene. Mindkettővel elég fájdalmas és nagyon munkás most a játék. Még mindig lehet jó csatákat menni velük, de lőbb egy rakás szopatást kell kibírni míg eljutsz addig az egy jó csatáig. Pedig a T32-ben a legénység se gagyi nálam...és persze minden tierben szét lehet nézni és meg lehet találni a régi tankokat melyekhez már nagyon régen nyúltak és rájuk férne a frissítés. Az újak minden tank ágon, vagy a régiek de nem túl régi buffokkal a meta, a többi meg csak úgy van...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pap32
    • Tankos
    · 6 éve
    [i]Szerintem[/i] - érzésre - valamennyivel kevesebb 15-3 van, mint az új MM előtt, viszont egyrészt még mindig túl sok, másrészt magas szinteken eleve nem is szabadna ilyen eredménynek lennie egyáltalán...volt már nem egyszer tier 10-ben 15-0-s (!) végeredményhez is "szerencsém"...nah ez az, amit a 30-ból kb. senki nem élvez, mivel egyik oldalról kb. nincs értelme érdemben bármit is tenni (az alt+F4-en kívül :troll2: ), másik oldalról meg nincs semmi kihívás+futni kell a dmg után, ha az ember nem 500 sebzéssel akar pl. szorzózni egy tankot... :-|
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KUF
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Ynnegaf"]Az a baj, hogy állandóan csak a statisztikákra hivatkoznak, miközben a játékosok panaszai sokkal inkább a játékélményről szólnak, mintsem a meta teljesítményéről.

    Mondjuk azt nem tudom, hogy sikerült elérni, hogy az átlag csatahossz növekedett, mikor érzésre pont az ellenkezőjét tapasztalom, egyre több, az 5 perc alatt bedarált meccs, ahol 0-15, 3-15, stb. végeredménnyel zárnak a csaták.[/quote]

    Ez így van sajnos, és amíg a statisztikák azt jelzik, hogy dől a lé hozzájuk, addig a játékosok panaszait huszadrangúként fogják kezelni.
    Ezt általánosságban is lehet érteni akár a régebbi tankok esetére, akár a csaták hosszára. A statisztikák szerint mindkettő rendben van, tehát [u]jóvanazúgy.[/u]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gamer Patrik
    • Tank elemző
    · 6 éve
    Nem ez az a cikk, ami az IS-4 ágra koncentrál, de én röviden elemezni fogom ezt az ágat a KV-1-től és külön szedem két részre (tier 5-8 és 9-10).

    Tier 5-8

    Erre a négy tankra közösen jellemző, hogy jó páncéllal van megáldva, korrekt löveggel rendelkeznek (főleg a T-150 és a KV-4), tűrhető a mobilitásuk. Nem ,,noobfogó'' páncélzattal rendelkeznek (japán nehezek khmm), szögelni kell, sidescreapelésre elég jók. Lövegeik átütése közepes, vagy gyenge (bár a KV-4 nagyon kilóg a sorból), alfájuk a legmagasabb (KV-4 ismét kivétel), DPM-ük közepes (itt nagy a szórás, 5-ös az egyik legjobb, 6-os gyenge, 7-es az ismét az egyik legjobb, 8-as közepes), lassan céloznak és pontatlanok (KV-4 ismét kivétel). Kis és közepes távon a legjobbak, a KV-4 akár közép-nagy távon is, de inkább közepesen érzi magát jól. Ágyúsüllyedésük is tűrhető (ez is lehetne egységesen 7 fok).

    Ezeknek a tankoknak a mobilitását lehetne közel azonos szintre buffolni (max sebesség, LE/t arány, fordulási sebesség).

    Tier 9 és 10

    Kicsit mobilisabbá válnak a járgányok, a páncél kialakítása lényegesebben jobb (főleg a fronton), a torony páncélnak is jelenősége van, a lövegük meg a következőket tudja: jó átütés, közepes alfa, DPM az gyenge (hátulról az 5.), lassan céloz, nem kifejezetten pontos (KV-4 szintet hozza), ágyúsüllyedés a kilencesen a legjobb (-8 fok), a tízesen csak -6 (ezt is lehetne -7-re növelni, nem tartana semeddig). Itt is a kis-közepes táv a legjobb. Side és páncél szögelés nem árt.

    Nekem az b'ssza a csőrömet, hogy amikor az ST-I HD modellt kapott, akkor az ,,okosok'' (játékosok visszajelzései) miatt képesek voltak az ST-I páncélját buffolni (még akkor is, ha nem kifejezetten nagy volumenű volt), bezzeg az IS-4-nél ha ilyen lenne, akkor menne a tiltakozás. [i] ,,Ez túlontúl komplikált és nem oly egyszerű dolog.''[/i] Aha, persze, a f'szomat. Az ST-I-nél ez egy pillanat alatt megvolt, és nem volt túlkomplikált.

    [quote name="SovietJosie"]Végigvittem az is4 ágat mentem is vele, de harmat gyenge. Nem fognak semmit se csinálni vele. Túl régóta húzzák halogatják a buffot, inkább behoztak helyette egy új heavy ágat és a t10-ből is hamarosan jön egy újabb szovjet heavy. Nem véletlenül tér ki a válasz elől.[/quote]

    Mert az IS-4 ágból nem jönne elég pénz!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    SovietJosie
    • Tankos
    · 6 éve
    Végigvittem az is4 ágat mentem is vele, de harmat gyenge. Nem fognak semmit se csinálni vele. Túl régóta húzzák halogatják a buffot, inkább behoztak helyette egy új heavy ágat és a t10-ből is hamarosan jön egy újabb szovjet heavy. Nem véletlenül tér ki a válasz elől.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gamer Patrik
    • Tank elemző
    · 6 éve
    Végre egy normális téma, ami engem is érint.

    [i]EviL GrannY: Hatalmas és fájdalmas probléma ami a harckocsik versenyét érinti. Az "öreg" tankok felett eljárt az idő és ott vannak az újak amik könnyedén felülmúlják a régieket. Buffolni kéne a régieket, leállni az újak kiadásával és nerfelni a nemrég megjelenteket. Ha tenni akartok valami ez ügyben, javítsátok ki az ágakat. Miért nem teszitek meg bizonyos típusokkal? Nézzétek meg az IS-4-et és az E 100-at, az idejük a végéhez közeledik. Minden egyes típust újra kellene balanszolnotok.[/i]

    Igen, én az IS-4 ágat húzom, mint első nehéztank ágamat. Nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy befejezzem, de tartom magamban a lelket, hogy egyszer jó tankot csinálnak belőle, mert mostani állapota a következő: egy lánctalppal a sírban, a másikkal meg egy banánhéjon.

    [i]Pankov: Ez túlontúl komplikált és nem oly egyszerű dolog.[/i]

    Jah, persze, a hülyék meg a túloldalon! Magyarázza már el valaki, hogy meddig tartana az IS-4 felső frontját 170-180 mm vastagra átszabni? Semeddig. De túlmegyek ezen. Az túlkomplikált volt, hogy a Maus-t túlbuffolják (aztán kapta az ívet, de most sem egy szar tank), vagy akárcsak a zseniális Type 5 buffot megcsinálják? Nem. Azt, hogy a Type-pal mit csináltak, azt ne firtassuk.

    [i]Jove: Mi van az IS-4 != ST-1 problémájával?
    Pankov: 6 hónapon belül bejelentjük, hogy mi lesz a csere sorsa.
    [/i]

    Ezt sem akarom elhinni, de 8.

    [i]Jove: Jól gondolom, hogy akkor ez alacsony prioritást élvez még?
    Pankov: Igen.
    [/i]

    Már 2 (ha nem több) éve bejelentették, hogy valami ,,extravagánsat" akarnak csinálni az IS-4-gyel. Látszik, mennyire fontos...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Silent Eagle
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Varacskos"]
    Milyen érdekes hány nemzet is van a játékban? Mégis mindhárom kiemelt OP tier 10 es : orosz....[/quote]

    Igen, ez azért elgondolkodtató, hogy a komoly új tankok mind oroszok. Másrészt szerintem nem véletlen van, hogy az új tankok egyre erősebbek, így sokan kezdik el fejleszteni azokat az ágakat, ami plusz gold, plusz kredit, plusz prémium nap, vagyis plusz bevétel nekik. Ha nem lennének erősebbek, akkor kevesebben esnének neki az új tankok fejlesztésének. Ez egy ingyen játszható játéknak csomagolt igen drága játék valójában.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Freepunk_Hun
    • Tankos
    · 6 éve
    Nagyapám, aki megjárta a Don-kanyart, mindig mondogatta.
    "Nagy ganék ezek az oroszok"
    Mióta a wottal játszom, gyakran eszembe jut.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Varacskos"]" A "meta" változik. Új tankok jönnek, az ökoszisztéma is változik.
    Beletsky: Ha emlékszel az első rangsorolt csata szezonra és összehasonlítod a mostanival látni fogod, hogy a felállások is változnak. Néhány tank elavult lett. Az Object 907 egy kipróbált, jól működő tank, az IS-7-ből pedig egyre több van. Az újak közül pedig az Object 268 4. "

    Milyen érdekes hány nemzet is van a játékban? Mégis mindhárom kiemelt OP tier 10 es : orosz....[/quote]
    Tévedés, szovjet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Varacskos
    • Tankos
    · 6 éve
    " A "meta" változik. Új tankok jönnek, az ökoszisztéma is változik.
    Beletsky: Ha emlékszel az első rangsorolt csata szezonra és összehasonlítod a mostanival látni fogod, hogy a felállások is változnak. Néhány tank elavult lett. Az Object 907 egy kipróbált, jól működő tank, az IS-7-ből pedig egyre több van. Az újak közül pedig az Object 268 4. "

    Milyen érdekes hány nemzet is van a játékban? Mégis mindhárom kiemelt OP tier 10 es : orosz....
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.