Jelenleg 483 vendég és 10 tag online

2018. január 18. 11:40

Fejlesztői hírrepeszek #275

Írta:
Értékelés:
(28 szavazat)
81 hozzászólás
 • Az olasz fejlesztési fa, melyek főként TD-k és közepes tankok alkotnak majd, valószínűleg már idén bekerülnek a játékba. Ha mégsem, akkor jövőre.
 • Sok új prémium tank is érkezik idén, ilyen lesz a tier VIII-as amerikai T42 is.
 • A WG egy új, Kalinin nevű térképen dolgozik.
 • Lesznek új szovjet prémium tankok is.
 • A marketing és történelmi osztálynak teljesen más az elképzelése a játékról.
 • Még több prémium tank, fizetős álcafestés és embléma kerül majd be a játékba.
 • Sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudják a többágyús mechanizmus idei érkezését.
 • Nem szivárogtak ki új prémium tank eladási adatok, de azt tudni, hogy a WG nem örül a Mauerbrecher eladási statisztikáinak.
 • Lehetséges, hogy a WT E 100 (P) a személyes küldetések következő szezonjának fődíja lesz.
 • A WG-nek vannak adatai japán, kínai és olasz SPG-kről.
 • Megvan az esélye, hogy a japánok és csehek kapnak egy TD ágat is.
 • A kínai fa lehet hogy kap egy M4A4 "Tuji" Sherman tankot.
 • Vannak tervek azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi fejlesztési fákat jugoszláv, izraeli és svájci tankokkal bővítik majd tovább. Az EU fa ötletét kukázták és helyét egy "Világ" fa veszi majd át, melyben osztrák, argentin, ausztráliai, belga, bolgár, kanadai, kubai dán, egyiptomi, spanyol, finn, indiai, pakisztáni, holland, perui, román és magyar tankok keverednek majd.
Utoljára frissítve: 2018. január 18. 11:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wrett · 1 éve
  Nem örülnek a Mau... eladási adatainak? Szerintem örülhetnek, hogy egyáltalán megvette valaki azt a szutykot... mit vártak, min csodálkoznak?
  Új térképek legyenek, minél több!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matt__Kirby · 1 éve
  [quote name="miszterq"][quote name="Robb_HUN"]Tehát akkor mivel a szovjet harckocsi fejlesztés onnan indult, hogy az elvtársak megvették az angol Christie licenszet, és elég sokáig minden tankjuk erre alapult, akkor az összes szovjet tank angol? :)[/quote]
  Tehát az interkontinentális/kozmikus rakéták is német mérnökök valamint a V2 tapasztalatain alapultak, tehát minden orosz(szovjet)/USA űrrakéta német? :spaz:[/quote]

  Igen, ezt kérdezem én is. A példád ugyanolyan.:)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 1 éve
  Jönnek a klingon tankok :izmena:
  Szóval ha kilősz egy izraeli tankot akkor antiszemita leszel, úgyhogy csak óvatosan...
  Bár lehet, hogy kárpótlásul és vezeklésül nem fogja majd a golyó... :izmena:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miszterq · 1 éve
  [quote name="Robb_HUN"]Tehát akkor mivel a szovjet harckocsi fejlesztés onnan indult, hogy az elvtársak megvették az angol Christie licenszet, és elég sokáig minden tankjuk erre alapult, akkor az összes szovjet tank angol? :)[/quote]
  Tehát az interkontinentális/kozmikus rakéták is német mérnökök valamint a V2 tapasztalatain alapultak, tehát minden orosz(szovjet)/USA űrrakéta német?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matt__Kirby · 1 éve
  Tehát akkor mivel a szovjet harckocsi fejlesztés onnan indult, hogy az elvtársak megvették az angol Christie licenszet, és elég sokáig minden tankjuk erre alapult, akkor az összes szovjet tank angol?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  laciqwer1 · 1 éve
  [quote name="robertgida"][quote name="laciqwer1"][quote name="Zender85"]
  AZ M1 és a T90 tudtommal nem egyiptomi fejlesztés [/quote]
  ez 100%-ig igaz, de értsünk egyet abban is, hogy a TigerI az sem japán fejlesztés pedig japán fában vásárolható, ahogy a Turan sem német fejlesztés, de az is2 sem kinai fejlesztés, és az m41 90 sem német fejlesztés mégis van német vásárolhatóban de lenen még hova sorolni, és ha már ezt a listát is nézzük akkor a Wotban simán lehet egyiptomi fejlesztés az m1 és a t90 is. ahogy lehetne mondjuk magyar ágnál tier8ban obj257hu nevű tank ez utóbbit nagyon várom :D[/quote]

  Tiger l. nincs is a japán tankok között,mert ha te a japán tankoknál látsz Tiger l. néven tankot,légyszives csinálj képet róla.HT No. Vl. van kint,az más tészta hogy a japok a tiger l.-böl alakitották át.[/quote]
  már leirták, de http://www.wotinfo.hu/images/cikkek2/elemzes/heavy6_comparison.jpg
  ezt tudom csak válaszolni rá, más csö vagyis a kisebb tigerI csö talán pár apro kiegészitü lekerült de ennyi. mondhatni egy stockos TigerI amit te ht no vi-nek hivsz.[url]https://tanks.gg/tank/tiger-i-l56/stats?l=000000&cs=ht-no-vi[/url] ezt tudnám még adni , ugyan aza csö minden ugyan az, kb a különbség satokban van ami a tier7 tier6 különbsége , de az csak szám attol még fizikailag ugyan az más festéssel más nemzetnél, különbség is csak azért van mert más tier, [url]https://tanks.gg/compare/tiger-131?t=tiger-217[/url] nézd meg ezt, név szerint 2 különbözö tank de mivel itt még tierben is 6-os igy pont ugyan az mind a kettö [url]https://tanks.gg/compare/tiger-131?t=tiger-217%7Eht-no-vi[/url] kibövitve a ht-val nem kicsit hasonlit de ismerjük a wg-t copy paste tankokrol hires.
  a bejelentet sok uj tank is valoszinüleg lesz közte minimum 1 ami copy paste csak más nemzet vagy más festéssel jön mint uj tank lásd: t34b is6b .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyadi_Loveszdandar · 1 éve
  Megfigyeltétek, hogy a kínai legénység csatakezdéskor azt mondja, hogy:

  "Csing-csung sült tészta"

  :rofl:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  balishop · 1 éve
  Nekem kicsit olyan érzésem van, hogy lassan eljutunk arra a pontra, hogy több prémium tank lesz a játékban mint normál. És amikor már mindenki prémium tankkal fog rohangálni (mint már most sok 8as meccsben), mert lassan egy fingásért is lehet nyerni egyet... akkor bevezetik az SUPER PREMIUM tankokat, és azokat SUPER PREMIUM áron vásárolhatjuk majd meg.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.