Jelenleg 522 vendég és 16 tag online

hétfő, 25 december 2017 08:16

Mi várható 2018-ban?

Írta:
Értékelés:
(20 szavazat)
58 hozzászólás

World of Tanks 1.0

Igen, jól olvassátok, 18 hónap megfeszített fejlesztés után a 2018 márciusában a World of Tanks 1.0-s verzióba lép. Hogy hogyan fut majd az új grafikus motor a gépünkön, ezen benchmark futtatásával előre letesztelhetjük.

0.9.22 - Szovjet fejlesztési fa átdolgozás

A februárban érkező 0.9.22-es verzió sok változást hoz a szovjet fejlesztési fába: két alternatív nehéz tank miniág, egy új hátsó tornyos közepes tank miniág, valamint az Object 430 ág és a hátsó tornyos TD ág is változásokon esik majd át.

Új nehéz tankok

Három új hátsó tornyos nehéz tank kerül a játékba:  IS-2Sh (tier VIII), Object 705 (tier IX) és Object 705A (tier X). A miniág a KV-13-ból indul majd és páncélozottságát illetve mobilitását tekintve egy IS-7/Panzer VII keveréket képvisel majd.

Valamint, mivel a könnyen páncélozott T-10 nem igazán illik az IS-3 és az IS-7 közé, ezért az Object 257 veszi át a helyét a két tank között, miközben a T-10 egy új miniágat kap a fejlesztési fában egy új tier X-es nehéz tankkal, ami a 0.9.22 után érkezik majd.

Új közepes tankok

Itt is egy új miniág kerül be, mely a T-44-ből indul majd el. Az Object 430 lekerül tier IX-be, helyet adva ezzel az Object 430U-nak tier X-ben és létrehozva ezzel egy új, páncélozott, magas alfás, támadó med elágazást a fában.

Hátsó tornyos TD-k

A SU-100 vonal átalakul támadó TD ággá. Mobilis, jó tűzgyorsaságú középtávú tankoknak szánják őket. 

 • A SU-122-54 el lesz távolítva.
 • A SU-101M1 és SU-101 visszatér tier VII-be és VIII-ba.
 • Az Object 268 Variant 4 lecseréli az Object 263-at tier X-ben, míg utóbbi lekerül tier IX-be.

Megjegyzés: Igen, a WG Fest-en adott információk alapján úgy tánik, hogy a 263 mágis lekerül tier IX-be, annak ellenére hogy a WG már lenyilatkozta hogy a játékosok visszajelzései miatt elállnak ebbéli szándékuktól.

Könnyített MM-es prémium járművek

Mivel az egyedi módosítgatások nem hoztak eredményt, ezért a WG egy olyan komplex megoldáson dolgozik a könnyített MM-es prémium tankokkal kapcsolatban, ami nem borítja majd fel az általános egyensúlyt. Ennek tesztelésére a KV-5-öt használják majd és ha ezek a tesztek sikeresek, alkalmazzák majd a módszertant más tankokra is. Ez azonban néhány hónapnál hosszabb ideig is eltart majd.

Két új nemzet

A svédek debütálása óta már eltelt egy év, de a WG két új európai nemzet bevezetését is tervezi 2018-ban, nevezetesen a lengyeleket és az olaszokat.

Az olasz tank egy P 43 bis, a lengyel pedig egy Czołg średni B.B.T.Br.Panc. 25TP

A Kötvények megszerzésének új módjai

A WG igyekszik megtartani az ígéretét, miszerint új módokat kínáljon a kötvények megszerzésére.  Most a tier IV-X-es tankokkal szerzett Battle Hero és Epic medálok megszerzésével, a tier X-es random és a Grand battles játékmódokban, valamint a Global Map folyamatban lévő kampányain történő részvétellel juthatunk hozzá. A WG azonban nem áll meg itt, további módokat nyújt majd ahhoz, hogy kötvényeket szerezhessünk.

A tank testreszabás következő fázisa

A 0.9.21-gyel érkezett testreszabási rendszer további fejlesztése magas prioritást élvez a WG-nél. Három dologgal foglalkoznak majd: új stílusok hozzáadása, a mechanizmus kiterjesztése a tier VI-IX-es tankokra is és a 3D-s testreszabási elemek.

Események

Mint tudjuk, a 2018-as FIFA világbajnokság Oroszországban fog lezajlani, így a WG mindenképp feltámasztja majd a méltán népszerű foci játékmódot is jövő nyáron.

Utoljára frissítve: hétfő, 25 december 2017 21:19
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Cadeon · 8 hónapja
  Szerintem nem. Ki kellesz fejleszteni azt is az IS-3-ból. Nem hinném csak ugy osztogatnának 9-es tankokat. Még azt sem döntötték el a másik Heavy ág miből induljon.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Asd123 · 8 hónapja
  sziasztok. Olvastam,hogy a T10 új ágat kap,és a helyére egy másik tankot raknak.ha nekem megvan a t10,akkor mi fog történni a fejlesztés után?
  megmarad a t10 az új ágra, és megkapom Obj257 -et is?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Cadeon · 8 hónapja
  https://esport1.hu/news/2018/01/01/esport-scheff-wot-worldoftanks-uj-szovjet-nehez-tank-object705

  Akkor úgy néz ki az IS-ből lesz nem a KV-13-ból eldönthetnék már igazán mert ha 2 hetente megváltoztatják kicsit a ....... ki lesz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lajbiohhun · 8 hónapja
  Az új grafika gyönyörű! A videón! Meg azoknak, akiknek van hozzá egy jó vas! Nálam nincs ilyen gond. Az új grafika pocsékabb lesz, mint most a WOT Blitz! :-)
  De sebaj. Majd egyszer kiderül milyen vas is kell alá, hogy legalább medium beállításokkal jól fusson a játék. Majd akkor eldől, hogy beruházok egy újjabb gépre, vagy sem.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Karika
  • VIP
  · 8 hónapja
  [quote name="jamon_serrano"]Ez azért érdekes, mert a Centauro tudomásom szerint mai napig használatban van. Lehet, hogy mégis elindul a wg a modern tankok irányába?[/quote]
  A OTO Centauro egy csak papíron létezett, autoloaderrel szerelt Leopard 1 kísérlet volt. Összekevered a B1 Centauro-val. Bár azt is részben az OTO-Melara fejlesztette, itt most erre gondoltak:
  [img]http://ic.pics.livejournal.com/yuripasholok/765139/195254/195254_original.jpg[/img]

  Meg mellesleg a "Lion" is csak egy Leopard 1 koppintás, az OF-40 egyik előzménye
  [img]http://i.imgur.com/KrysJkv.jpg[/img]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  joker24 · 8 hónapja
  [quote name="Gest"][quote]De hát így szeretjük az oroszokat, ha azt se lehet elhinni nekik amit kérdeznek.[/quote]
  A fontosabb kérdés, hogy mit csinálnak meg. Az csak egy mellékszál, hogy korábban mit mondtak. Ez alapján az anyag alapján egészen sok mindent fognak szállítani 2018-ban. Az új grafika nagyon várós és a benchmark alapján jól is sikerült az optimalizáció. Lassú munka volt, nem kapkodták el, de talán jó lesz. A nagyon bugos kódolással kellene valamit csinálniuk, mert inkább adjanak ki valamit 1 hónappal később, de ne legyen benne ennyi tenger bug. A WG kódjai eddig egészen tűrhetűek voltak bárki bármit hisz, állít vagy gondol, elég csak megnézni más programokat, de az utóbbi 2-3 update feltűnően bugos volt, nagyon összecsapottnak tűnt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zotyesz · 8 hónapja
  sziasztok bocsi hogy ide írok de itt van mozgás :)
  feltelepítettem de nem indul el win problémát észlel és leáll ilyenkor mi a megoldás?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gest · 8 hónapja
  [quote]Ez azért érdekes, mert a Centauro tudomásom szerint mai napig használatban van. Lehet, hogy mégis elindul a wg a modern tankok irányába?
  [/quote]

  Még elvileg jönnek kerekes járgányok, de ha belegondolsz lassan kénytelenek lépni a modern gépek felé mert már a papír tankok is fogyóban vannak. Aztán a "márpedig sose lesznek t10 medek td-k lightok" után a "sose lesznek modern tankok" lesz zsinórban a negyedik nagy hazugság. De hát így szeretjük az oroszokat, ha azt se lehet elhinni nekik amit kérdeznek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Envagyokazapad_666 · 8 hónapja
  [quote name="Gaunt93"][quote name="Hunti"][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/271320339789643777/394817969894719488/Italian_Tree.png[/img][/quote]
  Ennyit arról, hogy "nincs egy teljes ágra elég magyar tank, szovjet harckocsikkal meg mem akarjuk feltölteni, mert nincs szükség több T-54 klónra." Úgy látszik, amcsikkal működik :trollol:[/quote]
  Majd ha egyensúly lesz az amcsi és ruszki klónok között, akkor megborítják megint.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 8 hónapja
  [quote name="Hunti"][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/271320339789643777/394817969894719488/Italian_Tree.png[/img][/quote]
  Ez azért érdekes, mert a Centauro tudomásom szerint mai napig használatban van. Lehet, hogy mégis elindul a wg a modern tankok irányába?

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.