Jelenleg 413 vendég és 5 tag online

2017. december 6. 06:43

0.9.21: FV217 Badger ismertető

Írta:
Értékelés:
(12 szavazat)
13 hozzászólás

Hogy miért és hogyan lesz lecserélve az FV215b (183), azt már milliószor kiveséztük, de mivel magáról az új tankról még esett túl sok szó, ezért következzen most egy rövid ismertető az FV217 Badger TD-ről is:

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Védelem

Szemből harcolni a Badger ellen egy igazi rémálom. A 355 mm-es felső front páncél sok találatot ki fog védeni, és kétszer is gondoljuk meg hogy megpróbálkozunk-e az átütésével, hisz viszonzásként akár két válaszlövést is bekaphatunk majd. Azonban a tier IX-X-es tankoknak nem kell majd sokat kínlódniuk az alsó front lemez átütésével, hacsak ki nem maxolja annak effektív értékeit a használója vagy ha közepes és messzi távolból próbálkozunk azt eltalálni.

Tűzerő

A Badger legkiemelkedőbb jellemzője a sebzési potenciálja. Az erőteljes 123 mm-es ágyú kiváló tűzgyorsasággal és pontossággal, valamint remek átütéssel és célzási idővel rendelkezik, melyek mellé egy alapból közel 3400-as DPM társul, amit legénységi skillekkel, felszerelésekkel és egyéb jóságokkal közel 4500-ra növelhető tovább!

Ágyú kezelhetőség

A Badger dombos terepen érzi csak igazán jól magát, köszönhetően -10 fokos ágyúsüllyedésének; borzasztó nehéz feladat lesz egy beásott FV217 védelmének feltörése. Ágyújának oldalirányú kitéríthetősége 15° mindkét irányban, minek köszönhetően nem kell majd túl gyakran a tank testét is megmozdítani ahhoz, hogy lekövethessük az ellenfeleket.

Látótáv és álca

390 méteres látótávjával könnyedén felderíti az ellenfeleket még azelőtt hogy azok ráeshetnének, jó álca értékei pedig hasznos útitársak lesznek a kemperbokrok kedvelői számára.

Játékmenet tippek

 • Tervezz előre. A 30/-12 km-h sebességével a Badger nem lesz képes gyors pozícióváltásokra. Ha rossz irányba mész, akkor a háborús zónától távol nem sok lehetőséged lesz érdemben hozzájárulni a csata végkimeneteléhez.
 • Maradj biztonságban a frontvonal mögött. A tank nagy sziluettje és rossz mobilitása könnyű célpontot kreálhat belőlünk ha óvatlanok vagyunk. Foglalj helyet a fő csataszíntér mögött és támogasd a csapatod, amihez jó barátod lesz kiemelkedő tűzgyorsaságod is.
 • Ne marad egyedül. Tartsd magad távol a "magányos farkas" és "majd én megmutatom" szituációktól és próbálj mindig a csapattársaid közelében maradni.
 • Tartsd láncot az ellenséget. Ezzel a tűzgyorsasággal kevesebb mint egy perc alatt szétkaphatsz bármilyen tankot, illetve lehetőséged nyílik a perma track taktikára is, azaz hogy egy tankot folyamatosan leláncolva tartasz a 7 másodperc alá is leszorítható töltési időddel, már ha nincs épp javítója vagy kiemelten jó legénysége.
 • Használd ki hogy tartanak tőled. Ha a Badger rászáll egy ellenfélre, az nem menekülhet anélkül hogy ne pumpálná tele ólommal. Hamar megtanulja majd mindenki, hogy ne nagyon kekeckedjen veled ha van más lehetősége.
Utoljára frissítve: 2017. december 6. 07:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Admiral_von_Yorck · 10 hónapja
  [quote name="Snoke"][quote name="Admiral_von_Yorck"]Na most ezzel kellene szemben gurulni a T8-as tankoknak?[/quote]
  Nem mindegy, hogy ez jön szembe egy 8-as tankkal vagy egy halálcsillag, esetleg jgpz e100?[/quote]

  Végül is igazad van bakker.... :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 10 hónapja
  [quote name="Admiral_von_Yorck"]Na most ezzel kellene szemben gurulni a T8-as tankoknak?[/quote]
  Nem mindegy, hogy ez jön szembe egy 8-as tankkal vagy egy halálcsillag, esetleg jgpz e100?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Admiral_von_Yorck · 10 hónapja
  Na most ezzel kellene szemben gurulni a T8-as tankoknak?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  fly · 10 hónapja
  Maradj biztonságban a frontvonal mögött. :troll2:

  bexarok ezen :P
  Mint TD,ez is csak egy kemper tank.Még szép,hogy maradj vele "biztonságban". :taps:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 10 hónapja
  [quote name="LazarusShield"][quote name="Rehabilitált sámán"]
  A bcről MINDEN pattan, mert bugos.[/quote]

  NeszivasSÁMÁN! :yk:
  Előre is bocsánat, de nem tudtam kihagyni :D[/quote]

  Ugyan Lazarus, ne kacagtasSÁMÁN! :rofl:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LazarusShield · 10 hónapja
  [quote name="Rehabilitált sámán"]
  A bcről MINDEN pattan, mert bugos.[/quote]

  NeszivasSÁMÁN! :yk:
  Előre is bocsánat, de nem tudtam kihagyni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 10 hónapja
  [quote name="Rehabilitált sámán"][quote name="Ryek05"]grille 15nek jobb az átütése és sz@ros medekről pattan. (pl battchat)..nem remek ez az átütés sajna ebben a remek RNG alapú játékban. Újabb használhatatlan teknős. A FV-nek legalább cvolt viszatartó ereje az 1750es sebzésével és a forgatható toronnyal legalább volt esélye. Nem látom hasznosabbnak mint az amcsi t95-öt...sajna az is egy kalap...[/quote]
  A bcről MINDEN pattan, mert bugos.[/quote]

  Nem bugos, a lánc megesz ezt-azt, illetve mivel gyors és sokat izeg-mozogsz vele, ezért bár nem tudatosan, de lehet kreálni autobounce szögeket. Ahogy mással is ha jó ütemben fordulsz bele egy lövésbe. Csak ott több tudatosság és némi szerencse kell, itt futrinka üzemmódban főleg szerencse kérdése.

  [quote name="Snoke"]Én már csak free xp-ből tudnám kihúzni, de nagyon félek, hogy nem lesz olyan jó, mint a teszt szerveren volt.[/quote]

  Én gyúrok rá, t7 1/3-nál járok. Ha jól metekozok talán éppen hogy meglesz ha végig xpbosstal húzom 9-esig, és ott freéből megveszema 10-est. De ha nem, akkor is letudok 15 nap alatt 9-ig egy olyan ágat, amit ToT és boost nélkül sose kezdtem volna el. Mondjuk kell a pörgős zene mellé, mert különben elunom magam mire odaérek bárhova is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 10 hónapja
  Én már csak free xp-ből tudnám kihúzni, de nagyon félek, hogy nem lesz olyan jó, mint a teszt szerveren volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rehabilitált sámán · 10 hónapja
  [quote name="Ryek05"]grille 15nek jobb az átütése és sz@ros medekről pattan. (pl battchat)..nem remek ez az átütés sajna ebben a remek RNG alapú játékban. Újabb használhatatlan teknős. A FV-nek legalább cvolt viszatartó ereje az 1750es sebzésével és a forgatható toronnyal legalább volt esélye. Nem látom hasznosabbnak mint az amcsi t95-öt...sajna az is egy kalap...[/quote]
  A bcről MINDEN pattan, mert bugos.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Golza · 10 hónapja
  Tanks.gg szerint csak a HESHes halálcsillagok verik dpmbe, az STRV-t kicsivel veri. Kíváncsi leszek a páncéljára. ha tényleg olyan jó hogy CWre is lehessen vinni akkor marad, ha nem akkor elgondolkodom a másik TD ágon.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.