Jelenleg 508 vendég és 5 tag online

2017. december 4. 06:57

Várható tartalmak az adventi naptárban

Írta:
Értékelés:
(18 szavazat)
59 hozzászólás

A WG egy élő adásban megerősítette (39:30), hogy sem a Defender, sem Grand Final tank nem kerül be az adventi naptárba. Ezzel szemben kapunk majd olyan tankokat mint a Mutz, az E 25, a mai Fury vagy T-44-100. A hajtás után látható 9 tank felbukkanása már biztos, azonban sorrendjük még ismeretlen:

 

Utoljára frissítve: 2017. december 4. 07:04
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  esefi · 10 hónapja
  Szomorú vagyok. Engem csak a feka Bulldog érdekelt volna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kukoricajancsi67 · 10 hónapja
  De most gondolkodjunk mi varható meg?? ami nincs benne a tech treeban es betehetik? 14 nap van meg
  En szerintem lentrol felefele indulva VII-es Scorpion, VII ISU 122S, VIII Pvictoria, VIII AMX Cda 105, VIII M6A2E1 (??), VIII Guard, VIII Skorpion G... ez 7 tank... lehet meg par premnapos akcio talan ilyesmi.. ötlet meg???
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 10 hónapja
  És az a 15% is csak a csomagban való vételre vonatkozik, magára a standart ajánlatra (tank+garázshely) nem.
  Nem is értem, év közben jó néhány tankot 30%-al leárazva lehetett megvenni, ha volt kupon mellé, még olcsóbban.
  Az advent inkább a gyűjtőknek való ritkaságokról szól, mint a Fury, vagy a viszonylag ritkán shopban lévő tankokról, mint a Mutz, T44-100, Patton Kr.
  Talán ez éven lesznek a korábban megszellőztetett újfajta prémekből is, lásd T92 light, mint első ilyen tank.
  Az egész naptárból sajnos csak 3-4 tank az, ami jól használható.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lamer_hero · 10 hónapja
  [quote name="sk-skuba"]Itt csak 9 tank van, esetleg lenne még valakinek valamilyen ötlete arra, hogy mi várható még?
  Esetleg, arról mit lehet tudni, hogy mit jelent a WG-nél a hatalmas kedvezmény, ami Karácsonyra esedékes?[/quote]
  Eddig 15-18%-ot :-). Maximum a csomagban jó, mert az amúgy utánunk dobált 20%-os kupon is jobb, mint ez.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sk-skuba · 10 hónapja
  Itt csak 9 tank van, esetleg lenne még valakinek valamilyen ötlete arra, hogy mi várható még?
  Esetleg, arról mit lehet tudni, hogy mit jelent a WG-nél a hatalmas kedvezmény, ami Karácsonyra esedékes?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mr. Crimetime · 10 hónapja
  De miért nem rakják be a Defendert? Nem is értem....

  [quote name="Szamóca"]Anno megvettem az E25-öt és a Panther/M10 -et. Az E25 akkor még nagyon OP volt, sokat vártam tőle. Nálam gyakran van városi pályán, vagy 8-as tier ellen. Lehet, hogy jó a DPM-e de mit ér az egész, ha goldoznod kell (oda a nyereséged), vagy szemből nem visz át semmit sem. A városi pályák és a csőpályák pedig a tank halálát jelentik magasabb besorolású ellenfelekkel szemben. Az OP-ságát pedig az utóbbi nerfek miatt el is felejtheted (hova lett az álcája?). Lényegében azt a funkciót vesztette el, ami miatt anno megvettem. [/quote]

  Nem igazán értelek!

  Nekem 2014 óta van E-25öm, lassan 4 ezer csatával, és azt kell mondjam hogy az egyik legélvezhetőbb tank amivel játszani lehet mostanság. Nyilván egyfajta perverzség is kell hozzá, de szinte az egyetlen tankom amivel ha belépek játszani, tudom hogy sikerül valamit alkotni. Nem mondható el ugyanez a Fury-ról, amit pár napja vettem meg. Saját tierjében jó lenne, de állandóan tier 8 ba küldik, ami megöli a vele való játszani akarást is. De ez jellemző úgy általában a tier 6 ra.

  Én aztmondom hogy aki teheti azt vegye meg mert nagyon fun kis tank, amellett hogy jól keres!
  Persze nyilván vannak olyanok akik nem fognak tudni vele játszani, sok balfasz E-25 öt láttam már rossz stattal. Valakinek passzol a stílusához, valakinek nem.

  Talán azért tartod szarnak az álcát mert nem álcahálóval és periszkóppal használod.
  Volt időm kitapasztalni hogy mit tegyek rá, és így sokat nőtt a teljesítményem ezzel a kombóval!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sk-skuba · 10 hónapja
  Na itt a Mutz !! Szóval lehet tölteni a zsét ... mondjuk elég drága ...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robb_HUN · 10 hónapja
  #51Szamóca:

  Megértem, miért gondolod ezt.
  Én is átestem ezen, még el is adtam a Liberté-met. Szerencsére vissza tudtam állítani.
  Az a tapasztalatom, hogy ha változtatnak is egy adott tankon, akkor is megtalálhatod a módját annak, hogy érvényesülj vele. Én nem félek a T-10 ben a Libertével, mert elfogadtam, hogy ilyen is van. Nyilván nem fogok nekimenni egy e-100, Mause kombónak, hagyom, hogy másra figyeljenek. Ha tudom. De azért ki lehet bontakozni.
  Csak türelem, és hit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szamóca · 10 hónapja
  Soha többet nem veszek prém tankot... Mert kurva gyorsan jön egy új ötlet valamelyik WG-s vezető részéről és hopp, már oda is az a része, amely miatt kiadtál egy csomó pénzt!
  Ráadásul csak addig érnek valamit, ameddig hat az újdonság ereje, de az pár hét után elfogy. Max kredit farmolásra, vagy legénység húzásra kellhet, de nagyon meg kell fontolni, hogy mit szeretnél benne húzni, mert egy csomószor nem passzolnak a legénységi paraméterek (számok, funkciók) Lehet velük rendesen keresni, de: mi élvezet van abban, ha az FV brit meddel 10-ből 6X vagy T10 ellen, és talán egyszer top tier? 1-2 lövést bekapsz és annyi neked, vissza pedig csak 200 körül sebzel. Ráadásul DPM-ben még a VIII-as HT-ok is ugyan azt hozzák, ha nem vernek meg.
  Egy valag nyert tank használhatatlan, vagy nincs fun faktora. Anno megvettem az E25-öt és a Panther/M10 -et. Az E25 akkor még nagyon OP volt, sokat vártam tőle. Nálam gyakran van városi pályán, vagy 8-as tier ellen. Lehet, hogy jó a DPM-e de mit ér az egész, ha goldoznod kell (oda a nyereséged), vagy szemből nem visz át semmit sem. A városi pályák és a csőpályák pedig a tank halálát jelentik magasabb besorolású ellenfelekkel szemben. Az OP-ságát pedig az utóbbi nerfek miatt el is felejtheted (hova lett az álcája?). Lényegében azt a funkciót vesztette el, ami miatt anno megvettem.
  Szóval ott tartok, hogy a prém fiókra még befizetek, mert ott minden tankomat lényegesen gyorsabban tudom fejleszteni, de prémium tankra már nem. Egyszerűen nem éri meg és ha belegondoltok, ennyi pénzért egy egész játékot is lehet venni!!! Vagy egy csomó minden mást, ha nem ezen a téren gondolkodtok.
  A játék a korábbi értékeit elvesztette, a fejlesztők a folyamatos balanszokkal és újratervezésekkel minden fejlesztési irányt képesek tönkrevágni (Obj. 263-as vonal legújabban), csak azért, hogy maximalizálják a bevételeket.
  Ezért tök felesleges bármit is kifejleszteni, mert nem lehetsz biztos benne, hogy meddig játszhatsz a hőn áhított tankoddal. Így vesztettem el a WT E100-at, most az Obj.-et, az E100-at / Maust már meg sem veszem, pedig ki van fejlesztve. Ha pedig a tankot meg is hagyják, akkor azt a részt likvidálják, amely miatt sokan érdemesnek tartották arra, hogy megszerezzék (M41 10-es tár, ISU-152 BL-ágyú, RHM álca, E75/E100/Maus páncél, Chaffee fejleszett torony + ágyú + dpm/átütés...stb) És a sor itt nem ér véget, csak már meguntam felhozni a példákat. Minden egyes patch tönkrevág valamit, a régi hibákat pedig csak részben orvosolják.

  Kezdek kiégni ezek miatt a dolgok miatt, Rosszpénz-t tökéletesen meg tudom érteni, hogy abbahagyta.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sk-skuba · 10 hónapja
  [quote name="KLC_KTE"]Köszönöm az eddigi visszajelzéseket! Mentek a pluszok! El fogok gondolkozni rajta, ha a Fury ára körül lesz, akkor lehet, hogy megveszem, és nekiülök a legénységfejlesztéshez. De ezek szerint nem lesz könnyű.[/quote]
  Olyan 5-6 ezer Ft volt. Már nem tudom pontosan, nem olyan veszett drága,azért is vettem meg,mert német tank.


  UI: Utánanéztem, 16.06 € volt.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.