Jelenleg

25
látogatónk van

2017. október 17. 07:22

Lezárult az novemberi Top of the Tree szavazás

(5 szavazat)
5 hozzászólás

Lezárult a novemberi Top of the Tree szavazás a hivatalos oldalon, minek eredményeként november 1-étől az AMX 13 105 (francia könnyű) ág tankjaihoz juthatunk majd hozzá kedvezményes áron, illetve képezhetjük majd azok legénységét 1,5x-es szorzóval.

Utoljára frissítve: 2017. október 17. 07:25

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hector 72
    • Tankos
    · 6 éve
    Szerintem nem így van. Főleg manapság, amikor sok a TD. A TD felderítés nélkül nem tud megfelelően segíteni, pontosan neki van rá a leginkább szüksége és persze az arty-nak, de a nehéz és közepes tankoknak is. A light tank az a gép, ami a balfaszkodást legkevésbé tolerálja a speciális feladatai és a gyenge páncélzat miatt és nagy térképismeret kell hozzá, meg sok más is. A gyenge játékosok szerintem nem ezzel a típussal fognak megtanulni játszani, de fogják erőltetni, mert akciós.
    Engem nem nyugtat meg, hogy az én csapatom is balfék, meg az ellenfél is az. Néha egy színvonalas de vesztes csata sokkal élvezetesebb, mint egy olyan amit ugyan megnyersz, de pocsék meccs volt....
    Szerintem vissza kellene térni ahhoz a rendszerhez amikor szabadon lehetett szavazni gépekre és nem volt olyan megkötés, hogy most csak Nehéz/közepes/könnyű tank, vagy arty esetleg TD-re lehet szavazni. Persze akkor a light és az arty sosem kerülne sorra, de nem is lenne az olyan nagy baj.....szerintem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Hector 72"]Megint jön majd az ilyenkor szokásos trend. Lesz egy csomó light, olyan játékosokkal akik majd nem csinálnak semmi értelmeset, csak arra jók, hogy ki legyen velük a létszám. Nincs felderítés csapatsegítés, mert fogalmuk sincs, hogy mire való egy light tank. Egy rakás paradicsommadár, aki 20.000 csata után is max 40-45 % winrate-t tud összehozni, és azt is úgy, hogy végig goldozik. De ez nem számít, mert ő most csak arra hajt, hogy megszerezzen valamilyen gépet kedvezményes áron, amivel majd szintén nem tud játszani, mert az eddigiekkel sem tudott.
    Csapatonként 1 ilyen még elmegy, de ha lesz több az már lerendezi az ember vérnyomását, amikor a 3-4 light csak ül a TD mellett a bokorban, mert azt hiszi, hogy neki is az a dolga. És mindez 1 hónapon keresztül. Szép lesz no...[/quote]

    De ez jó amit írsz!
    Több Hp-t szedhetsz le TD-vel, és az ellenségnél meg több páfrányt lehet kinyírni.
    Ebben a játékban tipikus az, hogy ha valami negatívan érinti a csapatod, akkor az ellenséget is....
    Ne add fel, próbáld a jó oldalát nézni
    Én örültem a sok Type 5 Ht-nak...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hector 72
    • Tankos
    · 6 éve
    Megint jön majd az ilyenkor szokásos trend. Lesz egy csomó light, olyan játékosokkal akik majd nem csinálnak semmi értelmeset, csak arra jók, hogy ki legyen velük a létszám. Nincs felderítés csapatsegítés, mert fogalmuk sincs, hogy mire való egy light tank. Egy rakás paradicsommadár, aki 20.000 csata után is max 40-45 % winrate-t tud összehozni, és azt is úgy, hogy végig goldozik. De ez nem számít, mert ő most csak arra hajt, hogy megszerezzen valamilyen gépet kedvezményes áron, amivel majd szintén nem tud játszani, mert az eddigiekkel sem tudott.
    Csapatonként 1 ilyen még elmegy, de ha lesz több az már lerendezi az ember vérnyomását, amikor a 3-4 light csak ül a TD mellett a bokorban, mert azt hiszi, hogy neki is az a dolga. És mindez 1 hónapon keresztül. Szép lesz no...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 6 éve
    Én nagyon nem örülök, hogy megint egy light-med tank lessz az.
    Az én tankjaimnak meg nincs ilyen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    viktor9421
    • Tankos
    · 6 éve
    ennek örülök, még 10K XP és ki is tudom fejleszteni, legalább meg tudom venni olcsón
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.