Jelenleg

15
látogatónk van

2017. október 6. 07:48

Érkeznek az új HD térképek a Sandbox szerverre

(10 szavazat)
17 hozzászólás

Az új HD térképek Sandbox-os tesztelése október 11-én kezdődik. A teszt elsődleges célja az optimalizálás és a játékélmény további biztosítása az új térképeken is. A tesztelendő térképek listája a következő: Sand River, Redshire, Prokhorovka, Murovanka, Mountain Pass, Mines, Himmelsdorf, El-Halluf, Cliff, Abby, Steppes.

Az új grafikus motor erejét kihasználva a játékosok még jobban bele tudják majd élni magukat a játékba, és minden csatatér egyedi, jól megkülönböztethető hangulatú lesz, széles körű új vizuális effekttel. Bízz bennünk, még soha nem láthattad így a World of Tank játékot! A fejlesztések hosszú távú jövőjének nagy része a Ti kezetekben van. Ezért megkérünk rá mindenkit, hogy csatlakozzon, hogy saját kézből próbálhassa ki az új pályákat és ossza meg velünk a visszajelzéseit.

Több, mint egy éve volt, hogy bemutattuk az első HD pályákat, és most eljött az alkalom, hogy meghívjunk titeket a tesztelésre. A folyamatos grafikai fejlesztések mellett 12 teljesen átdolgozott HD pályát elérhetővé teszünk a Sandbox szerveren. A textúrák, megvilágítás, a környezet és minden más átdolgozása nagyobb mélységet, szépséget és realizmust nyújt majd a csatatereknek. Jelentkezz a Sandbox szerverre és segíts nekünk tökéletesíteni a pályákat a megjelenés előtt.

Igaz a játékmenetet érintő objektumok a helyükön maradtak, a fejlesztéseknek köszönhetően hatalmasat változott a játékélmény és a játék kinézete. Ezért van az, hogy a Sandboxon teszteljük először az új pályákat. Így lesz elég időnk elolvasni a visszajelzéseket, megtalálni a problémás dolgokat, amiken lehet még javítani, és egy finomhangolt élményt tudunk majd az éles szerverre kiadni.

A másik fontos célunk a kliens teljesítménye. Az ekkora mértékű változtatások jobban terhelik majd a videokártyákat. Emiatt extra időt ölünk majd az optimalizációba, a kliens stabilitásába és a képkocka/perc mennyiségére közepes beállításokon régebbi számítógépekkel úgy, hogy a fejlesztett grafikát ilyen gépeken is élvezni lehessen. A Sandbox segít mindenféle grafikai változtatást tesztelni, ellenőrizni, hogy ezek hogyan muzsikálnak különböző konfigurációkon, és továbboptimalizálni a programot.

Utoljára frissítve: 2017. október 6. 08:14

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 6 éve
    Nem érzem offtopicnak. Arra reflektáltam, hogy grafikailag hiába jönnek a videón látható HD térképek, az összes konkurens játék szebb és optimalizáltabban fut, (most kizárólag a grafikára gondolok, nem a játékmenetre) így a játékot már nem menti meg, mivel ez a legkisebb probléma jelenleg. Javaslom akár Rita blogját vagy a hivatalos fórumokat, sehol nem látod suggestionben, hogy szeretnénk HD térképeket. Inkább csináltak volna 5-10 új nem HD térképet, ez jelenleg, ahogy az angol mondja, 'smoke and mirrors", parasztvakítás. 2017-ben támogatja a játék a többmagos procikat?
    Elismerem, a második része a mondandómnak a személyes "problémám", amivel megpróbáltam alátámasztani, hogy részemről mi is a gond ezzel az egész WG mentalitással. Amúgy tegnap kíváncsiságból beléptem az AW-be, szintén kb. 2 hónap kihagyás után, ahol iszonyat jó napi / heti küldik vannak, most épp 100%+ credit volt, így egy hard PvE küldiben a prémtankommal az első körben csináltam egy netto 510k-s bevételt. Ha ilyesmi lenne a WoT-ban, meggondolnám, hogy visszajöjjek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Grip
    • Tankos
    · 6 éve
    @Skjenngard
    Nagyon bunkó leszek, de senkit se érdekel. Full off topic sírás, semmi több.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 6 éve
    Az AW márpedig szebb, mint a WoT, már csak a motor miatt is. A fizika viszont tragédia, kezdve a kerekes járművek kezelhetetlen irányításától a járművek világgal való interakciójáig. A mögötte húzódó botrányokat ne is említsük, a mai napig kíváncsi vagyok, mi lett volna ha az Obsidiant hagyják dolgozni és engedik nekik az RPG elemek behozatalát. De ugye a my.com egy WoT klónt akart, megkapták, kibaszták az Obsidiant és most csodálkoznak, hogy senki nem játssza a játékukat. Aki igen, az meg vidáman elvan a PvE móddal.
    A másik, hogy igen, a WoT a legújabb grafikával is 10 évvel le lesz maradva kb. mindentől. Érted, hány éves a játék, 6? És még mindig béta. Az egyetlen látványos fejlődés 6 év alatt az MM megreformálása, az artyk nerfelése / átalakítása, az új HD térképek, és TALÁN a Grand Battles mode, hogy legyen értelme a klán nélküli embereknek is X-es tierben játszani (és nem mellesleg így legalább rendszeresen kivesz 60 top tier tankot a játékból, és játszhatóbbá teszi a tier VIII-at). És ez a 6 évre leosztva baromira nem fejlődés.
    Évekig monopóliumuk volt, élvezték a rubelt, kutyaként bántak a fizető userekkel (régi Q&A-k) és közben SEMMIT nem fejlesztettek... aztán elkezdett jönni a konkurencia, akik ugyan nem "győzték le" a WG-t, de megvetették a lábukat és elszipkáztak jelentős játékos bázist. Ekkor kellett volna a WG-nek kapcsolni de lassúak voltak és szerény véleményem szerint innen már feljebb nem fognak jutni. A lényeges problémák ott vannak a mai napig, de a megoldásuk helyett: jönnek az újabb prém tankok.
    Én kb. 2 hónapja hagytam abba, több okból: az egyik, hogy kihúztam mindent, ami érdekel. Még az AX-et kéne megnyitnom, de 30k XP és 5 milla kéne hozzá, és egyszerűen már unom a farmolást, hogy legyen egy tankom, amivel... nincs kontent. A Chieftaint vártam nagyon, és kicsit úgy érzem arcon köpött a WG a Super Conquerorral. Nem kapjátok meg a Chieftaint mert... találtunk MEGINT egy sose létezett tankot (ja bocs, de, egy példány, amit célpontnak használtak). Eközben Ázsiában... (ja igen, tudom, az a WG nem ez a WG). A másik meg, hogy úgy érzem, elértem azt a szintet, aminél feljebb nem fogok menni (30 nap alatt 2k WN8 recent). Ha drasztikusan ez alatt voltam bizonyos napokon, akkor frusztrált a játék, ami meg frusztrál, azzal nem játszok. És végül: elég komoly gamer PC-m van (i5, 1080), tényleg "pazaroljam" erre az erőforrásokat, amikor annyi más jobb játék van, amiben ha jó játékélményt szeretnék, nem vagyok ráutalva 14 gyerekre... TW - Warhammer I-II, jön a Shadow of War, ott a FIFA 18 / PES, koopba haverokkal GTA Online, The Division, Ghost Recon Wildlands... sorolhatnám.
    Úgyhogy szerintem ez a HD pakk nem oszt nem szoroz. Be fogok lépni, megnézem, ha kijön élesre, de szerintem ennyi. Nem igazán lesz ettől játszhatóbb a játék.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Juhász László · 6 éve
    Sziasztok!

    Nekem jelenleg ilyen konfig mellett, ...
    S1155 ASRock H77 PRO4-M
    S1155 Intel Dual Core G2130 (3200MHz Ivy Bridge)
    Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5
    DDR3 Kingston HyperX 1600MHz 8GB FURY
    Chieftec 500W CTG 50080PB ...
    500/200-as Net
    kb. 80%-os grafikus beállításokkal, stabilan 105-115 FPS-t( max. 160 FPS) produkál. Csata betöltéskor nagyon magas a ping ( akár 300 feletti ) de aztán visszaesik 26-40 magasságába.
    Gondolom az új grafika lezabálja majd a teljesítményt.
    ...
    Próbáltam az AW, a WT-t is de szerintem is a WoT a jobb és szebb is! Bár, ízlések és pofonok ...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gest
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="gabor622"]Az az igazság, hogy az Armored Warfare cyengine alatt fut és teszi a dolgát. Sokkal jobban optimalizált, és szebb. Más kérdés, hogy kicsi a játékos állomány és nagyon a wotra akar hasonlítani (minden hibájával együtt). [/quote]


    Pedig milyen szépen indult, a WoT legnagyobb idegbajait mellőzve csábította a játékosokat. Egész sokan is voltunk. Aztán a WoT-ból szalajtott (kinek nem inge....) lila köcsögök kisírták, hogy lehessen már Wiesellel meg a többi társával szemből láthatatlanul legéppuskázni az MBT-ket, mert ugye a lilulás alapja a láthatatlanság+70km/h+szemből átverj mindent. Erre rájött még a ruszki buff, míg minden egyes más nemzetiségű MBT-t lenerfeltek, és gyakorlatilag ki is halt a játék. Egy másik orosz játék, ami tökéletesen bizonyítja, hogy az oroszok képtelenek balanszolni, és hogy messzemenően túlzásba viszik a haza járgányok ajnározását. Tényleg nem veszik észre, hogy a fél világ az ellenségük, a másik fele meg 20 éve próbálja az ő uralmukat kiheverni, aztán annyira nem vonzódnak a ruszki cuccokhoz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Serious_Threat
    • Tankos
    · 6 éve
    Aki szerint az AW szebb, mint a WoT, azoknak van egy remek hírem: ismerek egy nagyszerű szemészorvost, amennyiben komolyabban érdekel az ajánlat priviben át is dobom a számát :trollol:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 6 éve
    Vajon az új térképen is fel fog borulni a tankom, mert felmászik a függőleges sziklafalon?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster
    • Tankos
    · 6 éve
    Ehhez a nagy szépüléshez egy fejlesztett replay-t és gyakorlót is kéne ehhez írni. Ezek nélkül ugyanaz a fapados eszközök maradnak a videó szerkesztők kezébe amik eddig is voltak:
    - a replay-hez a nehezen kezelhető necces és körülményes, néha bug-os "free camera" mód
    - a gyakorlóban a lerakható AI ellenfél hiányában, muszáj valakit megkérni, hogy segítsen a forgatás során.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gabor622
    • Tankos
    · 6 éve
    Az az igazság, hogy az Armored Warfare cyengine alatt fut és teszi a dolgát. Sokkal jobban optimalizált, és szebb. Más kérdés, hogy kicsi a játékos állomány és nagyon a wotra akar hasonlítani (minden hibájával együtt). Nem tudom a War Thundernek mi a grafikai motorja, de valljuk be, le van maradva a wot, ráadásul nem csak grafikailag. Nincs több magra optimalizálva, eszi, gyötri a processzort és eszi a videokártyát is. De nem ez a legnagyobb gond vele, hanem ahogy mondták a belbecs. Az alapból hibás mm, a grafikai hibák (amiből egyre több van - nem kirajzolódó tankok, stb...), a már már nevetséges és irreálisan magas szoftveres belenyúlás (rng, késleltetett, esetenként nem is működő 6. érzék), a torz gazdasági rendszer, a balanszozatlan új tankok. Erre adódik az amúgy elvileg csapat játékot játszó, de erre sok esetben magasról sz*ró játékos állomány illetve az, hogy Európa 2 szerveren osztozik, míg az oroszok külön vannak, ahogy ázsia és usa is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nobuo83
    • Tankos
    · 6 éve
    Nekem két gépem van eggyik sem a legujjab darab, de meg a régi intel core 2 quad q6600+ 6GB ram és egy Gigaybite r5670 OC 1GB os kartyaval is közepes beallítason 25-30 fps el megy a jatek.
    Az ujabb gépemen meg minden maxolva van es 90-115 fps el megy.
    Lehet en vagyok béna ,de szerintem elfut ez a jatek mindenen.
    Az hogy végre lesz HD map nekem meg tetszik. Igaz csak paraszt vakítas ,de attol még jó hogy lesz.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.