Jelenleg

24
látogatónk van

2017. október 3. 07:45

Gyorshír: Változás a rangsorolt csaták 2. szezonjában

(8 szavazat)
20 hozzászólás

A Wargaming lecsökkenti a Szezon vezetők közé történő bejutás követelményeit a második szakaszban, konkrétan mostantól a 8 helyett elég lesz 6 a szezonban felhalmozódott pont ehhez.

Utoljára frissítve: 2017. október 3. 07:52

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Scanmen
    • Tankos
    · 6 éve
    Nem lehet valami népszerű ez a rangsorolt csata... :trollol: Az alábbi ajánlatot, pár perce kaptam egy random csata után... :trollol:

    [url]https://kephost.com/image/Bi0o[/url]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Varacskos
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="viktor9421"]a megoldásod kb annyira lenne jó mint a mondat amiben megfogalmaztad[/quote]

    Elnézést ha túl komplikáltan fogalmaztam, nem gondoltam hogy bárkinek gondot okoz az értelmezése, legközelebb lassabban gépelek. Mindezek után gondolom neked van jobb ötleted hogy oldható meg hogy pl a spotter spotoljon, ne pedig az arty/td mögött cempel-jen. (Azért kapsz egy pluszt mert a te mondatod szép, van eleje is és vége is.)

    Tudom az én véleményem alapból rossz jópár ember számára, hogy pl egy artynak szüksége van spotterre hogy legyen mit lőnie mert önmagában vak, ugyanez elmondható a td ről és a nehéz tankokról is, cseszheti a páncélját a nehéztank vagy a td a pontos lövegét ha nincs mit lőnie, önmagában egyik sem hatékony, ezért kissé érdekes számomra hogy másnak nem fura, hogy az egymásra utaltság nem ugyanilyen más osztályoknál,vagy a csapatjátékra való rákényszerítés.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    viktor9421
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Varacskos"]Pedig de egyszerű lenne ezt a pontozást megoldani, ha egy felderítő és az ellenség közt van td vagy arty (nehéz az mehet , maus-sal e100-al japóval stb sok kamikaze tolja) akkor nem kap csak 50% -nyi pontot bármit lő(csak a felderítésért , ha azt hátúl próbálja szíve rajta), kempelésre a td-t(arty-t ?) tessék használni,annak az a feladata. Esetleg a tömeggel arányos pontosság nagy távolságba a tornyos vasaknak , mivel nem olyan stabil a löveg "alap". Mondjuk egy általatok felvetett aranymentes(hardcore?) játékmód nálam tuti állandóan aktív lenne az indítópanelen...[/quote]

    a megoldásod kb annyira lenne jó mint a mondat amiben megfogalmaztad
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sics
    • Tankos
    · 6 éve
    Alapvetően a WG xp-osztási mechanizmusa az elbaszott.

    Ha van egy 15 perces csata, akkor célszerű volna azt szétosztani mondjuk 5-6 szakaszra. És minden szakaszban kiosztani XP-t. Aki 3-5 szakaszon keresztül kempel és nem csinál semmit, hát ... ő csak abban a néhány szakaszban kapna XP-t, amiben aktív volt, amiben csinált valami hasznosat_: sebzést okozott,modult sebzett, assist sebzést szerzett, stunnolt, felderített ismeretlen helyzetű ellenfelet, pattintott, sebződött ...

    A campelésért nem szabadna hogy XP járjon és kész ... és nem szabadna hogy az értelmes játék-stratégia legyen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Varacskos
    • Tankos
    · 6 éve
    Pedig de egyszerű lenne ezt a pontozást megoldani, ha egy felderítő és az ellenség közt van td vagy arty (nehéz az mehet , maus-sal e100-al japóval stb sok kamikaze tolja) akkor nem kap csak 50% -nyi pontot bármit lő(csak a felderítésért , ha azt hátúl próbálja szíve rajta), kempelésre a td-t(arty-t ?) tessék használni,annak az a feladata. Esetleg a tömeggel arányos pontosság nagy távolságba a tornyos vasaknak , mivel nem olyan stabil a löveg "alap". Mondjuk egy általatok felvetett aranymentes(hardcore?) játékmód nálam tuti állandóan aktív lenne az indítópanelen...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Katsura_Taro
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Hawk_System"]
    Legutóbb 20 csatából 3!!! volt győztes.... nem rajtam múlott... [/quote][/quote]

    Ez most nem kimondottan Neked szól: Én béna vagyok, nem sikerült még soha (előző bétában sem) eljutnom az 5. csillagig. De ne gondolja már senki, hogy ehhez neki semmi köze. Pontosan tudom, látom, hogy vannak akik meg eljutottak. Csak is rajtad áll, igen. Ha másokra, mm-re, SerB-re, csapatra fogod, azzal csak áltatod magad.
    Idő és elszántság, az mindenképpen kell. Nem árt az sem, ha ügyes vagy.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    grisa74
    • Tankos
    · 6 éve
    Sziasztok!

    Azt megértem, hogy állati nehéz ennek a játékmódnak az egyensúlyát megtalálni, de szerintem a WG a ló egyik oldaláról folyamatosan a másikra esik.
    Az előző rendszer sem volt tökéletes, hogy vesztes meccsben top5-el is előrébb lehetett jutni, mert full kempet eredményezett. De most ez a másik véglet, ha beledöglesz akkor is max szinten maradsz a vesztes meccsben. Vér verejték egy harmadik rang elérése is, utána meg egy balszerencsés sorozat és máris kezdhetsz mindent elölről.
    Legalább a top sebzőt és a top xp-t díjazhatnák előmenetellel...

    Az első szériában elég sokat mentem, most látva a falat ami elválaszt rank 3-tól kettőnél rögtön meg is állok.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Grip
    • Tankos
    · 6 éve
    Nocsak, milyen meglepő hogy senki se akar játszani a legszarabb játékmóddal, mik vannak... :eek:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hawk_System
    • Tankos
    · 6 éve
    Na pont így érzem ezt én is valahogy...
    Nem látom eddig nagyon értelmét... mintha nem is azt a játékot játszanák az emberek, mint a Random csatákban... mintha a tankosztályok és szerepeik teljesen jelentőségüket vesztenék... remeg a bokorban hátul egy E100 vagy MAUS... nincs támogatás, nincs csapatszellem, nincs semmi... csak hogy sebezz, biztosra menj mert akkor bent vagy győzelem esetén a top 10-ben vagy ha esetleg vesztesz, akkor te maradj legtovább életben, mert akkor még lesz 1-2 bevitt lövés amivel talán Top 5 leszel és nem megy lejjebb a csík...

    Legutóbb 20 csatából 3!!! volt győztes.... nem rajtam múlott... hiába voltam 5-6 vesztes csatában top 5... a maradékban -14 csík... a 3 győztesben meg esély sem volt a top 10-re, mondván hogy light-tal mentem be, spotoltam , nem lőtték, nem fedeztek, rommá lőttek 1perc alatt azaz minimális XP, de legalábbis biztos kicsúszás a top 10-ből...

    Szóval ezt a fajta pontozó renszert vagy logikát a WG-től nem értem... de hogy itt semmi köze az egyéni játékos tudásához az egyszer biztos... másik 14 remegő birkára van bízva az előre jutása + arra hogy sikerült-e kifejlesztenie a BC 25t -t vagy valamilyen más táras OP tankot.... akkor talán kicsit nagyobb az esély...

    Egyszóval inkább dühítő és idegesítő, mintsem szórakoztató és kihívást jelentő ez a fajta ranked...

    [quote name="Lacika222"]Én itt már leírtam mindent, amit erről gondolok.
    Amiről viszont tényleg érdemes volna beszélni a ranked kapcsán, hogy most mi a frászkarika akar ez a mód lenni? A WG azt ígérte, hogy lesz egy olyan mód, ahol hasonló képességűekkel lehet meccselni. Ez szerintem semmilyen formában nem valósult meg, talán ranked 5-ben, máshol nem. A ranked mód ebben a formában sima nyeremény küldetés, se több se kevesebb. Persze hozzá társuló kellemetlenségekkel együtt, a folyamat 2 arty, folyamat tier10 csaták, az arany lőszer szükségessége, mert top 5-ben kell tartani a tankot folyamatosan, amihez kell a sebzés és az ellenfelek mind arany lőszert fognak lőni. Gyakran állatias csaták, még a random színvonalát is alulmúlják. Ezt még megfejelte a WG azzal, hogy csak győzelem esetén lehet előre jutni, de a győzelem nem egy emberen szokott múlni. Én pont emiatt minimalizáltam a ranked játékot, mert tudom milyen amikor jön a nem létező szop.roller és milyen kib.szott idegesítőek a folyamatos vereségek pláne ha nem is lehet előre haladni miatta a Ranked és már a szinten tartás is nehéz. Ez így nekem túl sok volt, túl stresszes és nem szórakoztató már kicsit sem.

    Szóval a nagy kérdés, hogy mi ez a Ranked és hova tart? Megmarad egy sima nyeremény küldetésnek, mert akkor így nem túl sok értelme van?

    [/quote]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    matyiabagoly
    • Tankos
    · 6 éve
    6 ponttal kerülsz fel a listára, aminek csak a felső 50%-a kerül a díjazottak közé.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.