Jelenleg

46
látogatónk van

2017. szeptember 6. 08:05

0.9.20 - Gyakran ismételt kérdések és válaszok (by bittus)

(10 szavazat)
24 hozzászólás
Teszteltétek a brit tankok változtatásait a szuperteszten. Miért nem vezettétek be a változásokat ebben a patchben?

Szeretjük megmutatni nektek a korai elképzeléseket és lehetőséget adni arra, hogy visszajelzést adjatok róluk, de általában ezek még nem véglegesek. Amikor a tankok egyensúlyozásának javításait bevezetjük a szuperteszten, azok általában még nagyon korai szakaszban vannak.

A 9.20-ban azt ígértétek, hogy a mászási/boost lehetőségeket lehetetlenné teszitek néhány térképen, de a változások nem segítettek. Mi a hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban? Folytatjátok a változtatásokat annak érdekében, hogy a játékosok ne tudjanak mászni/boostolni?

Ha még vannak területek, amiket szerintetek nem szabadna elérni, jelezzétek a fórumon. Folyamatosan elemezzük a visszajelzéseiteket és a térképek statisztikáit azért, hogy a problémát az ellenőrzésünk alatt tartsuk.

Milyen a Grand Battles gyakorisága a többi csatamódhoz viszonyítva?

Tier X-es tankban ülve 10%, a normál csatáé 60%, az Encounter és az Assault módé 15-15%. A számok változhatnak, ha kevesebb játékos van online.

Fogtok-e változtatni néhány tank lőszer kapacitásán a Grand Battles miatt?

Jelenleg nem tűnik szükségesnek ilyesfajta változtatás bevezetése, de folyamatosan figyeljük a statisztikákat. Ha kell, újragondoljuk a dolgot.

A személyes küldetések és kitüntetések teljesíthetőek Grand Battles módban?

Igen. A kitüntetéseknél néhánynak változtak a feltételei:

  • Top Gun: 8 kill a 6 helyett
  • Radley-Walters's: 10-12 kill a 8-9 helyett
  • Pool: 13-20 kill 10-13 helyett
  • Raseiniai hősök: minimum 21 kill (14-15 helyett)
A Grand Battles beleszámít-e a kiválóság jelbe?

Nem (a több potenciális sebzés lehetősége miatt).

Mikor várható a Rangsorolt csaták következő szezonja?

A 2. béta szezon szeptember második felében kezdődik majd és 3 hétig tart. Részletek hamarosan.

Tervezitek azt, hogy kötvényt alacsonyabb tierben is lehessen szerezni?

Azt tervezzük, hogy sokkal hozzáférhetőbbé tesszük a kötvényeket, nemcsak bizonyos játékmódokban és tierekben, de továbbra is teljesítményhez kötött lesz.

Tervezitek több térkép bevezetését is Grand Battles-ben?

Először visszajelzéseket szeretnének a Grand Battles-ről a fórumokon, minden későbbi változtatást ez alapján tervezünk.

Tervezitek-e, hogy valamikor a jövőben újra elérhető legyen a Foch 155?

Nem tervezzük hogy újra elérhető legyen a Fejlesztési fából, szóval meglehetősen valószínűtlen a visszatérése.


Fordította: bittus

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 6. 08:11

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bakkaroo
    • Tankos
    · 6 éve
    [i]"Tervezitek-e, hogy valamikor a jövőben újra elérhető legyen a Foch 155?
    Nem tervezzük hogy újra elérhető legyen a Fejlesztési fából, szóval meglehetősen valószínűtlen a visszatérése."[/i]

    Szóval a büdös életben nem lesz elérhető a fejlesztési fából. SOHA! esetleg majd karácsonykor a shop-ban, valami 100 eurós csomagban... talán... :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sics
    • Tankos
    · 6 éve
    #8Hunyadi_Loveszdandar
    Hunyadi Lövészdandár írta:
    >> Magyarul a pályák nem boosttal lettek balanszolva.

    Ennén nagyobb gond, hogy a boost pozíciókat nem minden tank tudja használni. Nem is minden játékos ismeri ... de simán adódhat olyan helyzet, hogy az egyik oldalon van olyan tank ami fel tud menni ilyen helyre, a másikon meg nincs.

    Szóval a nagy jelentőségű boost poziciók már csak ezért sem szerencsések.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Freepunk_Hun
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"]Grand Battles legnagyobb előnyét abban látom, hogy adott pillanatban az MM kivesz 60 tier 10-es tankot a várólistából. Elméletileg így a Tier8-9-es játékosoknak kedvezőbb MM leosztás kellene lennie. (Kevesebb tier10 elleni csata)[/quote]

    Szerintem pont ez az egyik fő cél. (legalább is remélem)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atis123Juve
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="bittus"][quote name="Snoke"]Boost helyeket sem vették ki. Még mindig a hegytetőről lövöldöznek a beccsetek. :sigh:[/quote]

    El Halloufon szembesültem vele minap, hogy van, ahova odatettek egy jó nagy sziklát (amúgy szerintem nagyon csúnyán oldották meg a lezárásokat), van, ahova meg simán fel lehet menni most is, különösebb erőlködés nélkül. [/quote]

    Az a vicc, hogy az nem is volt különösebben boost. A sacred valley-n még nem voltam. Korábban én is olyan véleményen voltam, hogy vegyék ki, de utána fogtam magam felmentem a kedvenc videómegosztónkra, és lecsekkolta,m hogyan leehet felmenni. Sajnos a Foch TD marathon miatt, nem igazán sikerült egyszer sem feljutnom, valami hülye mindig az utam állta. Többször nem is próbálkoztam, amelyik hülye meg egész meccset eltököli, hogy feljusson, az amúgy sem lenne hasznára a csapatnak. Szerintem ez az egész, csak az ilyen ál-gáncs nélküli lovagok siráma.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pap32
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Totti0727"]"meglehetősen valószínűtlen a visszatérése."
    Tehát 1-2 év múlva karácsonykor.....[/quote]
    Elsőre nekem is ez jutott eszembe...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Totti0727
    • Tankos
    · 6 éve
    "meglehetősen valószínűtlen a visszatérése."
    Tehát 1-2 év múlva karácsonykor.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 6 éve
    "Ha még vannak területek, amiket szerintetek nem szabadna elérni, jelezzétek a fórumon. Folyamatosan elemezzük a visszajelzéseiteket és a térképek statisztikáit azért, hogy a problémát az ellenőrzésünk alatt tartsuk."

    Jó, akkor legyen szerintem az egész pálya egy nagy alagút, beállunk szembe aztán megtömjük egymást goldammóval aki kevesebbszer pattan vagy gyorsabban tölt az nyer....ennyi.
    istenem... :rofl:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    shaman
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="F3rmi"][quote name="Hunyadi_Loveszdandar"]A boostokkal igazából nem az a baj, hogy vannak. Hanem, hogy pályától és oldaltól függően más-más eredményt lehet elérni. Magyarul a pályák nem bootstal lettek balanszolva. Ezért vagy ezt figyelembevéve balanszolják a pályákat, vagy vegyék ki teljesen a boost lehetőségét a játékból. Minden más köztes megoldás csak feszültséget generál, tehát rossz.[/quote]

    Ezek a hegymászó bakkecske idióták az agyamra mennek nekem is. Vannak olyan helyek, amik egyáltalán nem vagy csak nagyon-nagyon ritkán befolyásolják egy csata kimenetelét - ezek nem zavarnak, hagyják meg az ilyeneket a retardoknak. De azok, ahova felmennek a BC-k, Leo-k, STRV TD-k, aztán kiszedhetetlenül szétvágnak mindenkit a pálya azon részén - az qrvára zavar. Ezeket a helyeket mielőbb meg kell szüntetni, nem értem mit vacakolnak annyit vele. Minden pályán tudja a WG nagyon jól hol vannak ezek a helyek, most tényleg akkora mutatvány odarakni egy-egy sziklát ezekhez is ahogy tették más mapokon?[/quote]
    Nem az itt a probléma, hanem hogy ezek akkor érnek valamit, ha taktika és csapat van köré rendelve. Ezzel szemben Mit csinál a 8-900-as tomato?! húúú láttam videóban a srác ott nagyot lőtt, felmegyek én is. 3-4 perces csatában kettő három percet azzal szarakodik, hogy felmenjen egy olyan helyre ami ahogy írtad is nem feltétlen befojásolja a csata kimenetelét és persze top tier emberünk. Majd észre veszi, hogy már 3:14 az eredmény, de ő legalább felért oda ahová szeretett volna.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maxi8072
    • Tankos
    · 6 éve
    Grand battle vicc
    Hósszú szünet után visszatértem de csak pár napra.
    Elég is volt 60 70 csata 1x adott be és 3 td volt,ami azért furcsa 30 tanknál.
    Obj 260 nál 2 uccsó küldim van med ill td.
    Normál csatában utánna mikor tdvel mentem 8 azaz NYOLC TD NÁLUNK 9 ELLENFÉL és encounter mod
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BiO_rOo_BOT
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"]A boostokkal igazából nem az a baj, hogy vannak. Hanem, hogy pályától és oldaltól függően más-más eredményt lehet elérni. Magyarul a pályák nem bootstal lettek balanszolva. Ezért vagy ezt figyelembevéve balanszolják a pályákat, vagy vegyék ki teljesen a boost lehetőségét a játékból. Minden más köztes megoldás csak feszültséget generál, tehát rossz.[/quote]

    Ezek a hegymászó bakkecske idióták az agyamra mennek nekem is. Vannak olyan helyek, amik egyáltalán nem vagy csak nagyon-nagyon ritkán befolyásolják egy csata kimenetelét - ezek nem zavarnak, hagyják meg az ilyeneket a retardoknak. De azok, ahova felmennek a BC-k, Leo-k, STRV TD-k, aztán kiszedhetetlenül szétvágnak mindenkit a pálya azon részén - az qrvára zavar. Ezeket a helyeket mielőbb meg kell szüntetni, nem értem mit vacakolnak annyit vele. Minden pályán tudja a WG nagyon jól hol vannak ezek a helyek, most tényleg akkora mutatvány odarakni egy-egy sziklát ezekhez is ahogy tették más mapokon?
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.