Jelenleg

27
látogatónk van

2017. augusztus 24. 07:20

Magyar klánok bemutatása: -MMK-

(11 szavazat)
3 hozzászólás

-MMK-

Magyar Mennydörgők


"Harc nélkül nincs győzelem"

Aki válaszol: Morionhun – Magyar Mennydörgők (MMK) parancsnok

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2015. április 18-tól kezdtem el játszani a játékkal, egyik rokonom játszott vele, majd úgy döntöttem kipróbálom, bár ez az egyetlen tankos játék amivel játszok. Kaptam segítséget, de nagyon sok mindenre magam kellett rájönnöm, hogy mit hol találok a játékban, utólag belegondolva nagyon sok XP maradt a kis tankokon mert az elején nem fejlesztettem őket csak játszottam. Mára ez persze változott.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

A legjobban ami a szívemhez a legközelebb áll a kifejleszthető Matilda. Sok érdekes csatám volt vele. Talán a legnagyobb dolog - ami persze szerintem a véletlen műve volt - mikor az akkori klántársaim segítettek egy küldetésben és felvittek tier 10-be, nem kell mondanom a csapatom nem nagyon örült neki hogy egy Matilda 10-es tankok között menetel. Viszont egy IS-7 3x pattant le a tornyomról és a meccs alatt lőttem 55 sebzést is. Nekem a Matilda a legkedvesebb tankom, sok jó csata van a hátam mögött vele, persze emellett nagyon sok jó tank van számomra és célom hogy kipróbáljam mind!

Van kedvenc pályád?

Nagy kedvenc konkrétan nincs, de szeretem azokat a pályákat ahol bármilyen tankkal lehet érvényesülni, azok az igazán jók.

És olyan amit utálsz?

Kb. ilyen pálya nekem Paris és Fjord.

Pár mondatban össze tudnád foglalni a klán múltját és történetét?

Úgy kezdtem el a játékot, hogy azért játszok mert szeretnék egy klánt összehozni, bár voltam előtte egy másik klánban, sok tapasztalatot gyűjtöttem ott, mégis mikor megalakult a sajátom (2016.03.02.) akkor döbbentem rá, hogy mennyi mindennek utána kell néznem még mi és hogyan működik. Tehát akik gondolkoznak egy klán alapításán, azoknak azt javaslom, gondolják meg kétszer!!! :)

Szerencsére már az első hetekben is 2 osztaggal tudtunk játszani napi szinten, volt annyi játékosunk. Időközben lettek szövetséges klánjaink is (0-99, HUNNS, GYB, TURUL...) akikkel együtt gyakorlóztunk. Kérvényezték a klántagok, hogy legyen CW, ahol volt területünk több is, meg is védtük őket, viszont rájöttünk, hogy ha tournamentekre járunk, hamarabb lesz aranyunk és ott védekezni sem kell csak egy kicsit teljesíteni.

A klán időközben rendelkezett maximum létszámmal is, de sok embert el kellett küldeni inaktivitás és egyéb okok miatt. Jelenleg minden területen harcolnak a tagok, amihez csak kedvük van: tournament, osztag, csapat, random szakaszok, egyéni random; ha pedig CW-hez van kedvük hát oda mennek. Nyilván nálunk is vannak problémák mint minden klánban amiket azért szerencsére jól kezelünk.

És hogyan tovább?

Célom, hogy minél jobban összekovácsolódjon a csapat és az új tagok hamar beilleszkedjenek. Tehát törünk felfelé, reméljük pár csapatunkat nagyobb versenyekre is el tudjuk majd juttatni, emellett pedig célunk még hogy mi legyünk a legerősebb magyar klán, de melyik klánnak nem ez a célja?

Kiket vártok?

Akik egy családias hangulatbú klánba vágynak. Mindenkit szívesen látunk, ha tud emberhez méltóan viselkedni és hasonlóan beszélni a klántársaival!! Ha gyengébb játékos, akkor segítünk neki fejlődni!!! Tehát aki kedvet kap a klánunkhoz, keressen meg minket és mindent megbeszélünk.

Mit nyújt a klán a játékosoknak?

Elsősorban egy nagyon jó hangulatú segítőkész baráti társaságot, ingyenes TS3 használatot, XP és kreditnővelő bónuszokat!

Kinél illetve hogyan lehet jelentkezni?

Elsősorban nálam (Morionhun), de ha ránézel a klánlistára, bármelyik ott látható tiszttel beszélhetsz.

Üdvözlettel: Morionhun – Magyar Mennydörgők (MMK) parancsnok

Utoljára frissítve: 2017. augusztus 24. 10:33

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNsandor1100
    • Tankos
    · 6 éve
    Így igaz. Aki klánt kíván alakítani jól gondolja meg. Számoljon azzal, hogy a játékra fordítható idejének 60%-a elmegy a klán fenn tartására. HUNsandor1100 /0-99/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Boby19890222
    • Tankos
    · 6 éve
    Köszi az èszrevètelt!Javították!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bittus
    • Tankos
    · 6 éve
    Ez az MMK klán:

    https://wot-life.com/eu/clan/mmk/

    Amiről a cikk szól, az az -MMK- klán:
    https://wot-life.com/eu/clan/-MMK--500072735/
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.