Jelenleg

25
látogatónk van

2017. április 3. 08:00

Magyar klánok bemutatása: S_I_C

Írta:
(16 szavazat)
8 hozzászólás

S_I_C

Székely-Magyar Páncelosok


"Nem fajult el még a székely vér, minden kis cseppje drága gyöngyöt ér!" - Petőfi Sándor

Aki válaszol: Soma87 – S_I_C parancsnokhelyettes

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2011. július 1-től kezdtem el játszani a játékkal, az akkori kollégáim találták a játékot és kezdtek el játszani vele és engem is felcsigáztak és azóta is játszom vele! Az elején nem tudtam mi a lényeg, akkor még 3 db kis egyes tank volt T1 Cunningham (konzervesdoboz), MS-1 és Leichttraktor. Az első kettes szintű tankom a BT-2 volt, annyira gyors volt az egyes szintűekhez képest hogy folyton csak azzal játszottam, 2000+ csatát mentem vele míg rájöttem hogy lehet kéne húzni nagyobb tiert is és így kezdődőtt el az egész játékbolondéria!

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Én az elején Heavy és TD párti voltam, de mostanság a médiumot és a lightot preferálom, nagyon várom már a tier tízes lightokat. Aprócska kis kedvencek a T67, a tier 5-ös szovjet T-34, a Fury és az Object 416 (palacsintasütő).

Van kedvenc pályád?

A kedvenc pályám Prokhorovka, de nagyon sok pályán szeretek játszani, de leginkább a nagy erdős, mezős, dombos pályákat kedvelem.

És olyan amit utálsz?

Kb. ilyen pálya nekem a Paris.

Pár mondatban össze tudnád foglalni a klán múltját és történetét?

Mivel majdnem 6 éve játszom, ezért van egy kis régiségem és már 5 éve, hogy valamilyen klán tagja vagyok és minden klánból tapasztalatot és jó barátságokat gyűjtöttem. Az első klánom a PPD volt, ahol már aktívan cw-ztünk tízes tierben és ahol nagyon sok mindenre megtanítottak, akkor hallottam elsőként a WN7-ről/XVM-ről és barátaikról.

A PPD bukása után a TEAM-hez csatlakoztam, ahol már nagyon odafigyeltem mindenre, CW taktikára, a parancsnokra és hatalmas sikereink is voltak: a klán benne volt a Top 150-ben, nagyon sajnáltam mikor összeomlott. A TEAM bukása után sokat keresgéltem, kipróbáltam más klánokat, de sehol nem éreztem igazán jól magam, ekkor döntöttem úgy, hogy megpróbálom megvalósítani régi álmomat és létrehozom saját klánunkat, a S_I_C (Székely Magyar Páncélosok) klánt. Nagyon sok barátom és ismerősöm volt akkorra már a játékban, nagyon sokat személyesen is ismertem és sokan közülük olyan nagy klánok tagjai voltak mint az OHG, MBZ, HUNS, de mivel tudtam hogy nagy részük erdélyi, így számíthatok majd rájuk; így alakult meg a klánunk. Hamar felduzzadt létszámunk 30-40 főre és már területet is foglaltunk és tartottunk meg a Global Mapon. Sajnos azóta már sok ügyes játékosunk abbahagyta a játékot család vagy külföldi munkából kifolyólag, de most újult erővel vetjük magunkat bele a harcba, újra toborzunk, sh-zunk és cw-zünk.

És hogyan tovább?

Toborzási fázisban vagyunk, felvettük a kapcsolatot kisebb és inaktív klánok aktív tagjaival, folyamatosan bővülünk, a csapat és a hangulat nagyon jó. Erődünkben az épületek nagy része 8-as szintű, folyamatosan indítunk kredit és XP növelő bónuszokat.

Kiket vártok?

Elsősorban tapasztaltabb játékosokat várunk, de nem zárkózunk el fiatalok és tanulni vágyó emberektől sem. Aki szeretne sh-zni, egyelőre 6-os és 8-as tierben cw-zni és egy jó csapat és baráti társaság tagja lenni, azt szívesen várjuk!

Mit nyújt a klán a játékosoknak?

Elsősorban egy nagyon jó hangulatú segítőkész baráti társaságot, ingyenes TS3 használatot, XP és kreditnővelő bónuszokat!

Kinél illetve hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezni a játékban Soma87-nél vagy Zsolty_35-nél lehet, valamint a TS szerverünkön: ts3.hostingbazis.hu:5099 (jelszó: sic).

Mit javasolnál azoknak akik szeretnének csatlakozni a klánhoz, de mégsem érik el a felvételi követelményeket?

Azt javaslom mindenkinek aki szeretne csatlakozni, hogy mindenképpen keressenek meg és keresünk olyan megoldást amivel fel tudjuk venni csapatunkba, jelentkezzenek bátran mert nem fognak csalódni!

Üdvözlettel: Soma87 – S_I_C parancsnokhelyettes

Utoljára frissítve: 2017. április 3. 08:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz
  • Tankos
  · 5 éve
  Én es! :d2:
  Nem tudtam h ennyi erdélyi magyar van a wotban, eddig hol lapultatok a fű alatt... :w00t:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pocok00
  • Tankos
  · 5 éve
  Éljenek a székelyek ! Én is Erdélyi vagyok! ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dam95
  • Tankos
  · 5 éve
  Éljenek a székelyek ! Erdélyi vagyok, aranyosszékről, az elfelejtett szék...., ha hamarabb felfedezlek titeket tuti hozzátok mentem volna, de hű maradok az NPH-hoz, már lassan 2 éve. Nem vagyok klán jumper, ha ne adj Isten kiraknának , első dolgom hogy felkereslek titeket. Hajrá véreim.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  • Tankos
  · 5 éve
  Emlékszem, még annak idején csak látatlanban bár, de nagyon szimpatizáltam ezzel a klánnal. Nem ismertem senkit, csak olvastam amit írtak, plusz nagyon tetszett a klánlogó is.

  Lévén benne voltak abban a 3 klánban ahová be szerettem volna lépni valamiért, nagy meglepetés, pláne öröm volt olvasni ezt az interjút.

  Köszönet érte és sok sikert!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mr_Rossi
  • Tankos
  · 5 éve
  Tetszetős :beer2: :taps:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  harckocsizoo
  • Tankos
  · 5 éve
  Szuper kis csapat, jó hangulat! ;-) :beer2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  • Tankos
  · 5 éve
  Hehehehe :taps: :beer2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tóth Zoltán · 5 éve
  "NINCS MÉG VESZVE MAGYARORSZÁG.........."
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.