Jelenleg 223 vendég és nincs tag online

2017. augusztus 4. 08:17

Prémium ajánlatok: Lorraine 40 t, T26E5, AMX M4 mle. 49, T-28E with F-30

Írta:
(9 szavazat)
23 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2017. augusztus 4. 08:37
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kisvakond · 3 éve
  Sziasztok!
  Megvettem végül a T26E5 Patriot-ra!Mit érdemes rá tenni?T26E5-re az oldalon ezeket írják:

  Töltésgyorsító
  Ventilátor
  Stabilizátor

  Amúgy még ismerkedünk de már most nagyon tetszik.Elég jól hozza a pénzt is!De mondjuk most prémium fiókom van még 2 napig!Ez van egy prémium tankra hatással,vagy utána ,ha megszűnik ez a tank ugyanígy fogja hozni majd a pénzt?!

  Köszönöm!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 3 éve
  [quote name="bittus"][quote name="Grande__Reagel"]Sziasztok,

  Az lenne a kérdésem, h ezek hétfő reggel 7ig elérhetőek? Csak mert hètfőn reggel szeretném vmelyiket megvenni faternak születèsnapjára (szerda), mert ha hétfőn veszem, akkor mrglepetés is marad a kívánt időpontig. :-) viszont csak 6 után tudom meg venni, mert éjszakásból fogok hazajönni... szóval reggel 7, ugye? Köszi előre is[/quote]

  "and the following Premium Shop offers are available from 4 August at 07:00 (UTC+2) until 8 August at 07:00 CEST (UTC+2)." Szóval reggel 7, de nem hétfő, hanem kedd. Van időd. ;-)[/quote]

  Köszönöm!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bittus · 3 éve
  [quote name="Grande__Reagel"]Sziasztok,

  Az lenne a kérdésem, h ezek hétfő reggel 7ig elérhetőek? Csak mert hètfőn reggel szeretném vmelyiket megvenni faternak születèsnapjára (szerda), mert ha hétfőn veszem, akkor mrglepetés is marad a kívánt időpontig. :-) viszont csak 6 után tudom meg venni, mert éjszakásból fogok hazajönni... szóval reggel 7, ugye? Köszi előre is[/quote]

  "and the following Premium Shop offers are available from 4 August at 07:00 (UTC+2) until 8 August at 07:00 CEST (UTC+2)." Szóval reggel 7, de nem hétfő, hanem kedd. Van időd. ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  csuzda · 3 éve
  [quote name="FitymaKapitany"]Sziasztok! Liberte vagy Lorraine? Komoly véleményeket kérek! Köszi![/quote]

  Nekem mindkettő megvan. Liberté elég szép dolgokat tud pattintani, mind a testével, mind a tornyával. Sidescrape-re nem szeretem használni, mert elég gyenge az oldala. Nem egy gyors tank, de nem fogsz vele lemaradni a csatáról. Az ágyúja franciás, kicsit kevésnek érzem az alfát, de viszonylag gyorsan lő. A nagyon nagy gyengéje a tornyán egy óriási kupola. Mivel 60mm-es páncél, ezért mindenki belövi. Nekem volt vele olyan, hogy szégyen szemre egy cromwell szétkapott, mert rá látott a kupolára, én meg nem tudtam őt lőni. Máskor egy KV4 1vs1-ben teljes életről szétszedett amikor minden lövése átvitte a frontpáncél tetejét. Hiába forgattam, átlőtte... Sima lőszerrel. Utólag én nem venném meg, nem érzem olyan OP-nak mint mindenki más. Ennek ellenére jó vele játszani. (70 csatám van vele, 1623 átlag sebzés)

  Lorraine-re nem annyira éreztem rá. Nehéz vele játszani táras léte miatt. Gyors, papír, sokáig tölt, így kicsi DPM, franciás ágyú, de nagy átütéssel rendelkezik. 2,5 másodpercenként tölti be a tárból a lőszert és 2,48 másodperc alatt céloz (szellőzés + bia). (138 csata, 1613 sebzés)

  Én jobban szeretek nehéz tankkal játszani, de inkább a lorrainet venném meg. Nagyon utálom a Liberté kupoláját. Remélem tudtam valamit segíteni. Egyébként a patriotot jobban szeretem mint a két franciát, de már régen játszottam vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 3 éve
  Sziasztok,

  Az lenne a kérdésem, h ezek hétfő reggel 7ig elérhetőek? Csak mert hètfőn reggel szeretném vmelyiket megvenni faternak születèsnapjára (szerda), mert ha hétfőn veszem, akkor mrglepetés is marad a kívánt időpontig. :-) viszont csak 6 után tudom meg venni, mert éjszakásból fogok hazajönni... szóval reggel 7, ugye? Köszi előre is
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M_E_T_A_T_R_O_N · 3 éve
  T28 megvéve :d2:
  Pont lejárt a prémem is, a gold is fogyóban volt :taps:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tanthalus · 3 éve
  [quote name="FitymaKapitany"]Köszi benyto! Patriot már garázsban... félek hogy defender nem lesz... azt hallottam liberte meg lorr is OP tank! Mind a kettőhöz van tizesem... de csak egyikre van pénzem... nagy a dilemma... segítsetek[/quote]
  Szia,

  Mind a négy megvan (most már) a 3 tier nyolcas korábbról. Nem vagyok egy jó játékos, de nekem közülük a sorrend Lorr. 40., Patriot, Liberté.
  -Az első számomra a Lorr. 40.: a megfelelő mozgékonysága, álcája és átütése miatt univerzálisan használható, a tár és az intraclip töltési ideje lehetne picit jobb, a célzása tipikus franciás, van hogy menetből 250 méterről, teljes sebességen, fordulás közben négyből négy lövés bemegy a superheavykbe, máskor meg 20 méterről mellélő a Holdnak. De inkább a pontos találatok a gyakoribbak. Jó, hogy nincs rajta gyenge pont, mert ott már a szél is befújna... ... szóval páncél, na az nincs. Csodás lepattanók vannak, de páncél nincs.
  -A második a Patriot.: Bunker toronyfront, gyors töltés, korrekt átütés, pontos, gyorsan céloz, heavyhez képest jó mozgékonyság. Az azért túlzás, hogy medes mozgékonysága lenne (kivéve, ha a medekből a viszonyítási alap az SP meg a Matilda), de rugalmasan mozgatható. A teste eléggé gyenge. Hulldownban jól használható, sokat pattint.
  -A harmadik a Liberté: A teljes frontja erős, nem csak a torony, de akkora kupolája van (amit összesen két játékos, azaz boldog-boldogtalan ismer és könnyen belövik), hogy a Type59-Pattonom kis túlzással röhögve ujjal mutogat rá. Ha bal oldalát mutatod a frontnak, akkor könnyen gyűlik az Acélfal medál. Jó átütés, beszűkülve pontos is. A töltés és célzási idő rosszabb a Patriotnál, az alfa kicsit magasabb.
  Mindhárom tank hozza az ezüstöt szépen, ha tudsz sebezni, vagy felderíteni.
  Szigorúan saját tierben a Patriot lenne az első a listán.
  Viszont már több, mint egy hete, hogy ezekkel a tankokkal 7-es tierbe tartozó tankot láttam volna. A teli 8-as csata is igen ritka, legtöbbet 9-10-be dobálja őket. Ott pedig a Patriot és a Liberté átütése már kevés gold nélkül a superheavyk ellen, illetve ott már a nagy TD-k beütik őket az erősebb részeken is, elég gyakran. A Lorr. 40-et ez nem érinti, mert azt bárki belövi, ezért nem okoz változást.
  Viccen kívül, mindhárom tank jó, jól használható, a pénzt termelik, a legénységet képzik. Ami miatt a legmozgékonyabbat javaslom közülük, az az, hogy túl sokat látnak tier 9-10 nehézfiúkat, ott pedig már inkább a mozgékonyságuk tartja őket életben, nem a páncél.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FitymaKapitany · 3 éve
  Köszi benyto! Patriot már garázsban... félek hogy defender nem lesz... azt hallottam liberte meg lorr is OP tank! Mind a kettőhöz van tizesem... de csak egyikre van pénzem... nagy a dilemma... segítsetek

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.