Jelenleg 207 vendég és nincs tag online

2017. augusztus 2. 11:21

Prémium ajánlatok: Pudel tier VI-os lengyel közepes tank

Írta:
(14 szavazat)
52 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2017. augusztus 2. 11:25
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Purple__Potato1 · 3 éve
  Üdv! Akinek megvan mi a véleménye róla ? Megér a tank 4600 ft-t ? :thx2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pityke · 3 éve
  "We hit them hard" = "Kurwaaaa!", "We didn't penetrate their armor" = "Kurwa!", "We just dingded them" = "Kurwa!" , "Enemy armor destroyed = Kurwaa!" , "Our tank's destroyed = KURWAAAAA!!!!"
  [url]https://scontent.fqpj1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/20545637_333176523801841_4374277845691731791_o.jpg?oh=73378ad9a02df8cfaecfc8e57292305b&oe=59F951B8[/url]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vasembör · 3 éve
  [quote name="Kazmerka"]
  OFF: Ja, és még egy gondolat...amióta elkezdtem ezt a f*s Foch-155-öt grindelni, azóta mélyrepülést vett a statom (minden téren). Nemcsak az a baj, hogy a tankág nehezen játszható (szerintem), de itt nagy szükség lenne a jó csapattársakra. ...
  És még mielőtt megkapom, hogy "statpadder"...nem a színváltozás zavar, hanem a játékélmény vesztés. Az eredménytelenség elég hervasztólag hat rám.[/quote]

  Nagy lelkesen nekiálltam én is a hatoskájának, aztán pár nap után feltünt, hogy játszani sincs kedvem felmenni. Nem rossz a tank, ha van csapat hozzá, de hogy mindig 2-3an maradunk 10-re mert a többi megy ész nélkül meghalni és löni se merek tölük, mert kék leszek ...
  inkább nekiálltam a HT No. VI-nak (igaz megvan), jó lesz az a 1,5 milla kredit majd valamire, legalább olyan tankokkal játszhatok, amivel lehet érvényesülni, rugalmasabbak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 3 éve
  valahol valamelyik kommentben olvastam, hogy várja az első 1hit es pulit...hát most komolyan rámozdultam, eddigi max amit kapott tőlem egy pudli, az 771dmg egy kv2ből ha rendes lett volna az rng, akkor beaaadta volna, de nem am azt látom ezen a lengyel vason, hogy ez is papír, de viszonylag gyorsan tölt és kibebaszott pontos, vagyis kb minden lövése talál, az már más kérdés, hogy nem üt be.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kazmerka · 3 éve
  Vigyázzatok, nehogy addig örömködjetek milyen sz*r lett a PUDLI, hogy végül a lengyelek helyett Ti intézitek el a tank azonnali buffolását! :trollol:
  Én örülni fogok neki, mert megvettem (igaz nem mentem vele még), de hozzáteszem nem a tankbegyűjtés volt a fő oka a vásárlásnak. A tankot bónusznak fogom fel a sok hasznos dolog mellett, ami a csomagban van.

  Egyébként érdekes, hogy a legtöbben szeretnek úgy leszólni tankokat, hogy meg sincs nekik, de még csak ki sem próbálták, sőt videót se láttak róla. Az, hogy ki tudtatok lőni egyet az nem azt jelenti, hogy valami sz*rról van szó. Kilőtted, mert aki a tankot irányította nem volt a helyzet magaslatán, vagy cserben hagyta a csapata (mint mostanában engem). A tank lehet, hogy nem OP, de jó kezekben tud jól muzsikálni. És ez igaz majdnem minden tankra a játékban.

  OFF: Ja, és még egy gondolat...amióta elkezdtem ezt a f*s Foch-155-öt grindelni, azóta mélyrepülést vett a statom (minden téren). Nemcsak az a baj, hogy a tankág nehezen játszható (szerintem), de itt nagy szükség lenne a jó csapattársakra. A lightoknak spotot kéne adniuk, a medeknek meg védelmet. A legtöbb esetben egyik se történik meg. Itt érzem a csapatom teljes "hiányát". Egy fürge mozgékony tank könnyebben feltalálja magát önállóan is, de egy TD-ben elég "tanácstalan" tudsz lenni segítség nélkül .
  A lényeg a lényeg! Egy tank játszhatósága, nemcsak a játékos tudásától függ bizonyos tankosztályoknál. Ahol rá vagy utalva a csapattársak munkájára, ott már kezdődnek a problémák! És még mielőtt megkapom, hogy "statpadder"...nem a színváltozás zavar, hanem a játékélmény vesztés. Az eredménytelenség elég hervasztólag hat rám.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Artyom1986 · 3 éve
  [quote name="wotbarca"]2-3 skilles emberekkel már használható lesz.
  de addig eljutni :trollol:

  rekord 1900 dmg 1 osztály
  természetesen vereség[/quote]

  2k felett már simán tank ász,legalábbis tegnap ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wotbarca · 3 éve
  végülis ez pudli mentette meg a napom 30 meccsből 60%-ot hozott.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Skjenngard · 3 éve
  UDES-el ma lőttem magamnak egy hármas szakaszt. Lengyelek voltak és valószínűleg mérgesek. Az ammorack ennél is jól néz ki
  Artyval is kipróbáltam mennyit bír. M44 vs. Pudel... ahogy lentebb írták.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.