Jelenleg

24
látogatónk van

2017. június 12. 13:02

0.9.19.1 néven érkezik majd a következő verzió

(4 szavazat)
21 hozzászólás

A 0.9.17-es verzióhoz hasonlóan a 0.9.19-hez is kapunk egy ún. köztes patch-et 0.9.19.1-es számozással, ami valamikor július közepén érkezik majd. A következő fő verzió a 0.9.20-as lesz, ami a várva várt HD térképeket és a fejlesztett grafikát hozza majd el nekünk.

A 0.9.19.1-es verzióról elvileg néhány napon belül kikerül a hivatalos bejelentés is, remélhetőleg a részletes változási listával egyetemben. Az új patch első nyilvános teszt szervere egyébként június 21-23., míg második teszt szervere június 28-30. körül várható.

Utoljára frissítve: 2017. június 12. 13:11

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bedohaza
    • Tankos
    · 6 éve
    grafika módosítás WG módra.
    Ne csakhogy új térképeket adjunk, adjunk mellé HD verziót is. Ez eddig rendbe van. Viszont emlékszik még valaki az ilyen térkép átalakításokra? Idézek egy hozzájuk fűződő párbeszédet (nem saját):
    K: -Tettetek be láthatatlan falakat a játékba ebben a patchben?
    V: -Nem
    K: (videó elküldve)
    V: - Jó, párat talán mégis tettünk be
    Ráadásul egyszerre akkora változásokat hoznak be hogy esély sincs arra ennyi idő alatt, hogy akár teszt szerón kijöjjön az összes hiba. Belelövök az előttem levő szikla sarkába pedig nem is mutatja a játék.Azt javasolták nyomjam fel az élsimítást. Kipróbáltam gyakorlóba. Ugyanez a helyzet. És ez rendszeres hiba nem csak nálam.
    Tehát van egy hibáktól hemzsegő grafikai mechanika. Erre ráhúzunk egy HD modellt és fejlesztett grafikát (itt bármit is jelentsen ez).
    Én most fogadni merek hogy a patch utáni 1 hétben akkora bakik jönnek ki mint még sose és megint a játékosok szívnak. Egyszer feltette valaki a kérdést de hát mért nem voltál akkor teszt szerón.
    Egyrészt voltam és már ott is láttam de természetesen a kliensben nem lehet küldeni "reportot" még akkor sem ha az teszt kliens.
    Másrészt amikor külön küldtem el supportba annyit kaptam hogy ők ezt nem észlelik. WTF? Most akkor minek vannak a teszt szerók ha már a játékosaiknak sem hisznek?

    Mellesleg ha ennyire a teszt szeró és a sandbox hívei mért nem próbálják ki mondjuk egyszer hogy az RNG-t kisebbre veszik egy ilyen kliensben?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Fudo_Yusei
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="easypc"]

    u.i: De lehet visszafejlesztik csak...[/quote]

    Artynak a régi sebzését kérem vissza, vagy vegyék ki a francba őket... Magam részéről inkább idegesítő ez a kábítás, meg hogy egy ellenséges arty oldalát telibevertem, és hagytam neki 100hp-t a 440ből (gwe100 gold repesz)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gwr
    • Tankos
    · 6 éve
    Mert megtehetjük... :P
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyopa
    • Tankos
    · 6 éve
    Mikropeccs= rohadt nagy sírás. Olvasom itt a kommenteket, mint a fürdősqrvák.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="BoB B Seal"]" A következő fő verzió a 0.9.20-as lesz, ami a várva várt HD térképeket és a fejlesztett grafikát hozza majd el nekünk."
    És akkor talán eltűnik a sok falmászó b....zi aki jellemzően ha velünk van akkor Havasi gyopárt szed, ha meg az ellennél van akkor spotolatlanúl lövi és spotolja a tankjainkat. Már lassan az összes pályán van ilyen.[/quote]
    Főleg az életszerű, hogy egy 45 tonnás tank pókember módjára felkúszik a házra vagy sziklára. Map editor, terrain editorjával megrajzolt domb oldalán való eltaknyolás oké, mert az még reális ( sok tank borult fel az árokba való belehajtás miatt stb.) de egy tereptárgyon ne csússzon el egy több tonás harci szekér.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BoB B Seal
    • Tankos
    · 6 éve
    " A következő fő verzió a 0.9.20-as lesz, ami a várva várt HD térképeket és a fejlesztett grafikát hozza majd el nekünk."
    És akkor talán eltűnik a sok falmászó b....zi aki jellemzően ha velünk van akkor Havasi gyopárt szed, ha meg az ellennél van akkor spotolatlanúl lövi és spotolja a tankjainkat. Már lassan az összes pályán van ilyen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KDenes
    • Tankos
    · 6 éve
    Előbb tudjuk mikor lesz új patch, minthogy halvány gőzünk lenne róla mi is lesz benne. Lehet tesztszerver sem lesz olyan gyorsan jön be bughalmazzal megtűzdelve, amit heti mikropöccsökben keserítenek meg. :taps:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Snoke"]Már várom, hogy mi lesz buffolva, mi lesz nerfelve. Most sokan rákattantak a Mausra, mert azzal akarják a rankedet tolni. Nehogy pofáraesés legyen belőle, mikor nerfelik egy kicsit.[/quote]
    Besza-behu lesz ha Type 5-öt nerfelik, épp elég azon a fejlesztési úton elcammogni.

    De egy biztos a magyar tankokat és a Skoda (kartontank) T40-et azt nem buffolják. :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Skjenngard
    • Tankos
    · 6 éve
    Hidd el, mennék én tier 10-es tankkal, ha lenne. Épp ezért grindolok most, de kb. k*rvára abba fogom hagyni megint 1-2 hónapig (holnap úgyis GTA DLC), mert elegem van abból ami most is volt: M46 Patton, TOP TIER (32 meccs után most látok először hetes tankokat), Prokhorovka, felmegyek a dombra, egy IS jön velem, a többi top tier heavynk középen, a T29, T30, T32 pedig... igen, a sarokban a másik oldalon, a TD-k MÖGÖTT. Meccs közepe táján írok a chatre, hogy kéne jönni, mert át lesz nyomva a hegy, az összes ellenséges tank spottolva, kivéve két TD, legalább a sínekig jönnének, hogy a hegyet lőjék. A válasz a szokásos shut up noob. Átjöttek a hegyen, 4200 sebzéssel, 1 killel, 2k spot damage-el és High Caliber medállal zárom a VESZTES kört. A tehetésges játékosaink 300 körül. A csapatomban 9 embernél sebeztem többet, 9 ember helyett játszottam. Jutalmam 530 XP. Úgyhogy ja, mennék én már az M48 Pattonnal, de így egy kicsit sokáig fog tartani.
    És amin korábban is dühöngtem: nem zavarna, hogy veszítünk, ha a rendszer jutalmazná amikor 7-8-9-10 ember helyett sebzel, spottolsz, játszol. De most kevesebb XP-t kaptam, mint a nyertes csapat 10. helyezett O-Ni-ja, aki kemény 400-at sebzett egész meccs alatt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 6 éve
    De unom már ezeket a mikropeccseket.....ilyenkor mindíg sok a "kíváncsi" játékos.....aztán használhatatlan az egész meccs vagy 3 napig..... :wb: :pinch:
    .HAGYJANAK NYUGODTAN, nem kell semmi újdonság :rofl:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.