Jelenleg 386 vendég és nincs tag online

2017. június 4. 15:27

1920.06.04

Írta:
Értékelés:
(56 szavazat)
63 hozzászólás

"Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját."

Apponyi Albert Gróf, a Magyar Delegáció vezetője

Utoljára frissítve: 2017. június 4. 17:52
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyadi_Loveszdandar · 3 éve
  [youtube]MB96IBEUEpU[/youtube]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ace of spades · 3 éve
  [quote name="Sunhair"][quote name="kukázoltán"][quote name="Sunhair"][quote name="kukázoltán"]Sunhair:
  Amiben kérdőre vonhatnál az a stílus, és hidd el ha nem agyhalottazot volna le több százezer embert akkor nem ilyen stílusú választ kapott volna! Persze attól, hogy nem vagyok "aktív" ezen a fórumon attól még olvastam már pár "okulásodat" sokszor igazat mondasz azonban a modor, hangnem nagyképű és lenéző!!![/quote]


  látod látod :shaking: :beer2: ...Megfejtetted a Sunhair effektust...Normálisan írok ha normálisan írnak...
  és adom...Arról nem tehetsz, hogy azt is kaptál. De legalább inmáron békésen meg tudtuk beszélni miért is tartom helytelennek ha negatívan nyílvánulunk meg arról aki "Nem"-mel szavazott...Én is arra szavaztam...És ezzel unokatesómtól is elvettem volna ezt.....De egyiksem vagyok azok közül akinek mondanak....Pusztán ABBAN a formában én nem járultam volna hozzá, most sem.....Egy másikban én vígan X-elek igent. Mert nektek az az állampolgárság többet jelent mi mi hinnénk...nekünk pedig az jelentett volna többet ha azok a szavazatok nem oda futnak ahova futottak....méghozzá jobban mint hinnétek.....A másikra ha nem baj nem reagálok. Látom érted mit akarok mondani..En pedig hidd el értem amit te.....Rokonaim vannak kint..meg lesznek is...[/quote]
  Barátom, te a tényeket sem ismered, és úgy osztod itt az észt. A magyar állampolgárság és a szavazati jog más dolog. Ha az ominózus szavazáson nemmel szavaztál, vagy nem voltál tisztában a kérdéssel, vagy nem akartad, hogy a határon túli magyarok állampolgárságot kapjanak. A választási törvény jóval az érvénytelen népszavazás után módosult úgy, hogy a határon túli magyar állampolgárokat is megilleti a szavazati jog, tehát még egyszer: te nem arról szavaztál, hogy ne kaphassanak választójogot, mivel az akkor hatályos választási törvény szerint az nem illette volna meg őket. Egyébként az ebbe a topicba leírt mondanivalódból a határon túli magyarokat megillető kérdésben egyetértek veled, sem választójogot, sem társadalombiztosítási ellátást nem adnék nekik.

  A Trianon kérdésben, illetve úgy általában a nemzeti/keresztény hagyományok kérdésében sajnálom, hogy így vélekedsz. Azért azt tegyük hozzá, hogy például Jézus születése 2017 éve-, a halála 1984 éve volt, mégis megünnepeljük a karácsonyt vagy a húsvétot (bár lehet, hogy nálatok ez sem szokás), az államalapítás 1017 éve volt, augusztus 20-án mégsem dolgozunk és így tovább. Ha nem tudod megérteni, hogy ezek mit jelentenek, miért fontos események, akkor őszintén sajnállak. Furcsa módon amikor én a holokauszt kérdésben vélekedek úgy, hogy nem érdekel, akkor rögtön náci leszek, pedig én nem értek egyet vele, csak egyszerűen arról van szó, hogy magyar vagyok és nem zsidó, ezért ez nem az én gyásznapom...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KopiBDW
  • Tiszteletbeli tag
  · 3 éve
  Azért egy valamit elfelejt itt mindenki!
  1-Nem mi kértünk szavazati jogot, nem hiszem valakinek kellet volna az is.(én nem igényeltem állampolgárságot nem is fogok sem)
  2-Ez a határon túli magyaroknak adott állampolgársággal járó szavazati jog együtt jár, mert e nélkül semmit nem ér a Magyar vezetésnek, ha nem láttak volna sok százezer szavazatot a dologban eszükbe sem jutott volna. Csak úgy testvéri szeretetből légy nyugodt.
  3- A fent soroltakért ne minket szidj ,hanem aki ezt ki találata, mellesleg azt nem nem mi választottuk nektek annak idején, ti szavaztatok rá annak idején.
  4- Te tényleg azt hiszed el fognak menni mind szavazni, mikor a saját országukban sem mennek el, a saját jövőjükért sokan???
  5- Nem mi kapunk munkanélküli segélyt potyára, hanem más kisebbségek akik már eleve állampolgárnak születtek pedig, na ő miattuk nem jut a kaszából elég pénz nyugdíj alapra,e egészségügyre, stb.
  6- Nyugdíj alappal mindenhol gond van, mivel jelenleg a nyugdíjasok többen vannak mint dolgozók például nálunk majd 6 millió!!!! Munka könyvel itthon dolgozók nem vagyunk 5 millióan, én már tudom nálunk még 6-8 évet tudnak nyugdíjt adni aztán el apad a pénz. Szóval csak potyára fizetem mégsem háborgok mert akik most a pénzemből kapnak azok már meg dolgozták a maguk részét.

  A baj ott van mint nálatok , nálunk, és még sok országban ebben a térségben egy normális családra ha jut egy gyerek! ami nagy baj mert hátulról nem jön az utánpótlás, míg kisebbségiek (gondoljátok kikre gondolok) 10 gyereket is csinálnak, és ezért még segíti is őket az állam! A másik baj e mellet az, hogy úgy nálunk mint nálatok sokan ki mentek dolgozni és kint adóznak egy idegen államnak, na ők sem sokkal segítik az országot, ha így vesszük, pedig állampolgárok.

  Ui: Biztosan nem menne senki külföldre dolgozni ha a saját kibaszott országa megfizetné annyira, hogy normálisan meg éljen belőle, ezért őket sem lehet hibáztatni! Még mielőtt valakin félre értené a diaszpórából!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BoB B Seal · 3 éve
  Húúúúha .........tudjátok mit Hajrá Magyarok bárhol is vagytok és van-e papírotok vagy nincs nem baj, igazából az számít te mit gondolsz magadról, mit szeretnél de, hogy más mit gondol kit érdekel!!!!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyadi_Loveszdandar · 3 éve
  Sunhair többek között az baj, hogy összekevered a szezont a fazonnal... és ahogy látom menthetetlen vagy.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 3 éve
  [quote name="CrawlingChaos"]Én az állampolgárságot leválasztanám a szavazati jogról. Szerintem mi sem természetesebb, hogy az állampolgárságot meg kapja minden határon kivül élő magyar. Szavazati jog? Más téma, de még nem is csak lakcímhez kötném. Bár nekem szélsőséges soviniszta véleményem van ezzek kapcsolatban, mert utóbbit nem csak adófizetéshez, de IQ teszthez is kötném.[/quote]Ejsze akkor sem az aktuális munkanélküliek, de ffőleg a segijjváró cigányok nem szavazhatnának?? Te piszok rasszista, meg kirekesztő :trollol:

  Sunhair meg, elhiheted h MI, határon túli MAGYAROK nem vagyunk hülyék 8) , sem politikailag tájékozatlanok. Arra szavazunk, aki a leginkább megérdemli :d2: . Arról meg nem tehetünk h a normálistól balra levő pártocskáitok egytől egyik a béka s.gge alatt vannak mindenféle mértékkel.... Majd ha mutattok valami alternativát, azt is számitásba vesszük.
  de amugy, amig a kétharmad simán megvan a magyarországi szavazatokból is, sokat nincs mit nekünk felhánytorgass....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sunhair · 3 éve
  [quote name="kukázoltán"][quote name="Sunhair"][quote name="kukázoltán"]Sunhair:
  Amiben kérdőre vonhatnál az a stílus, és hidd el ha nem agyhalottazot volna le több százezer embert akkor nem ilyen stílusú választ kapott volna! Persze attól, hogy nem vagyok "aktív" ezen a fórumon attól még olvastam már pár "okulásodat" sokszor igazat mondasz azonban a modor, hangnem nagyképű és lenéző!!![/quote]

  A Stílus egy dolog..a Mondandó egy másik....
  1. Én nem tehetek sem a szerbek sem az ukránok bűneiért
  2. Ha a Magyar állam nem allt ki egyik esetben sem, az a magyar állam bűne...
  3. Mondtam én hogy könnyű? mondtam hogy egy leány álom?
  4. Nem tudhatod engem ér e atrocitás mert magyar vagyok vagy mert az vezeti az államot aki vezeti...
  5. A papírt magát nem sajnálom...tőlem díszkeretbe is kaphatjátok...azt viszont sajnálom hogy szavaztok
  6. És az hogy szavaztok és AHOGY szavaztok az viszont a ti bűnötök...És itthon én szenvedek. Az én családom , cégem szenved tőle...én szivom a bizonyost...a ti szavazataitokèrt is...Az én pénzem, egzisztenciám, jövőm...És nem igazán szívlelem ha erről az dönt akire ez nem vonatkozik....
  7. Ha a stílus fájt elnézést...nekem sem esik jól másé...Nekem is vannak rokonaim kint..(Nem Szerbiába) ettől független és ez talán neked sem ismeretlen családom es a magam érdeke előrébb való...tehát sajnálom de míg az Állampolgárság és a szavazati jog együtt jár én nem adnék...Jàrjon külön és saját kezüleg viszem ki neked díszkötesbe viszek ha szeretnéd túró rudit vagy amit kint nem lehet kapni és "Honi" mert akkor az állampolgárság az lesz aminek lennie kell az összetartozásunk...és nem az ami jelenleg...egy mocskos politikai fogás mások érzelmeinek kihasználása pár "x-ért"[/quote]
  Na így már egyet tudok érteni, DE nem az én bűnöm az hogy a hatalom szavazati jogot is adott (amit nem mellékesen én magam is f@szságnak tartok, pedig ahogy mondtad nem az én pénzemmel, egészségemmel, vagyonommal játszanak) éppen ezért ne gyűlölködjünk! Igen politikai marketing fogás ez is igaz![/quote]

  látod látod :shaking: :beer2: ...Megfejtetted a Sunhair effektust...Normálisan írok ha normálisan írnak...
  és adom...Arról nem tehetsz, hogy azt is kaptál. De legalább inmáron békésen meg tudtuk beszélni miért is tartom helytelennek ha negatívan nyílvánulunk meg arról aki "Nem"-mel szavazott...Én is arra szavaztam...És ezzel unokatesómtól is elvettem volna ezt.....De egyiksem vagyok azok közül akinek mondanak....Pusztán ABBAN a formában én nem járultam volna hozzá, most sem.....Egy másikban én vígan X-elek igent. Mert nektek az az állampolgárság többet jelent mi mi hinnénk...nekünk pedig az jelentett volna többet ha azok a szavazatok nem oda futnak ahova futottak....méghozzá jobban mint hinnétek.....A másikra ha nem baj nem reagálok. Látom érted mit akarok mondani..En pedig hidd el értem amit te.....Rokonaim vannak kint..meg lesznek is...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kukázoltán · 3 éve
  [quote name="Sunhair"][quote name="kukázoltán"]Sunhair:
  Amiben kérdőre vonhatnál az a stílus, és hidd el ha nem agyhalottazot volna le több százezer embert akkor nem ilyen stílusú választ kapott volna! Persze attól, hogy nem vagyok "aktív" ezen a fórumon attól még olvastam már pár "okulásodat" sokszor igazat mondasz azonban a modor, hangnem nagyképű és lenéző!!![/quote]

  A Stílus egy dolog..a Mondandó egy másik....
  1. Én nem tehetek sem a szerbek sem az ukránok bűneiért
  2. Ha a Magyar állam nem allt ki egyik esetben sem, az a magyar állam bűne...
  3. Mondtam én hogy könnyű? mondtam hogy egy leány álom?
  4. Nem tudhatod engem ér e atrocitás mert magyar vagyok vagy mert az vezeti az államot aki vezeti...
  5. A papírt magát nem sajnálom...tőlem díszkeretbe is kaphatjátok...azt viszont sajnálom hogy szavaztok
  6. És az hogy szavaztok és AHOGY szavaztok az viszont a ti bűnötök...És itthon én szenvedek. Az én családom , cégem szenved tőle...én szivom a bizonyost...a ti szavazataitokèrt is...Az én pénzem, egzisztenciám, jövőm...És nem igazán szívlelem ha erről az dönt akire ez nem vonatkozik....
  7. Ha a stílus fájt elnézést...nekem sem esik jól másé...Nekem is vannak rokonaim kint..(Nem Szerbiába) ettől független és ez talán neked sem ismeretlen családom es a magam érdeke előrébb való...tehát sajnálom de míg az Állampolgárság és a szavazati jog együtt jár én nem adnék...Jàrjon külön és saját kezüleg viszem ki neked díszkötesbe viszek ha szeretnéd túró rudit vagy amit kint nem lehet kapni és "Honi" mert akkor az állampolgárság az lesz aminek lennie kell az összetartozásunk...és nem az ami jelenleg...egy mocskos politikai fogás mások érzelmeinek kihasználása pár "x-ért"[/quote]
  Na így már egyet tudok érteni, DE nem az én bűnöm az hogy a hatalom szavazati jogot is adott (amit nem mellékesen én magam is f@szságnak tartok, pedig ahogy mondtad nem az én pénzemmel, egészségemmel, vagyonommal játszanak) éppen ezért ne gyűlölködjünk! Igen politikai marketing fogás ez is igaz!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.