Jelenleg 349 vendég és 2 tag online

2017. április 26. 12:15

0.9.18 - Verzióváltás

Írta:
(21 szavazat)
478 hozzászólás
0.9.18

Ma érkezik a sokak által várt vagy már előre utált, igen sok, jelentős újítást hozó 0.9.18-as verzió.
Újítások: Új MM, új SPG mechanizmus, tier X-ig húzott könnyű tank ágak | SPG-kről részletesen itt

Utoljára frissítve: 2017. április 27. 07:28
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  benyto013 · 3 éve
  Skorpion G-nél olyat csinál,hogy a periszkópot és az álcahálót mindig leveszi és a raktárba teszi. Minden egyes csata előtt vissza kell tennem.
  Kinek lehet ilyen hibát jelezni?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rezi0 · 3 éve
  Gyerekek nem tudom ki hogy van vele de verzió "váltás óta a játék nem az igazi.
  Kapcsolódik akár 10 percen keresztül és semmi olvastam napokkal ez előtt hogy más is járt így és nem lehet át jelentkezni a másik szerverre sem mi a sz*r ez??

  Most meg be sem lehet jelentkezni a játékba ezér vegyek prémium járművet meg fiókot??
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CSKA · 3 éve
  Tegnap próbáltunk szakaszolni a gyerekemmel... hát nem volt egyszerű abből az 1-2 megmaradt megfelelő tankból még értelmesen is választani. Elég hamar meguntuk.
  ja, még egyszer az artykról:
  no szakasz
  sebzés 1/2
  átütés 1/3
  látótáv -30% !!! (és ezt eddig nem nagyon sérelmezte senki: )
  a lényeg, hogy végjátékban ezelőtt még legalább volt esélyed néha egy lövésre, most már csak úgy lőnek ki, hogy még csak azt se látom ki és merről.... (tudom, kölcsön kenyér visszajár...)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wotman4000 · 3 éve
  Nem is az artyk miatt lett elcseszvel nagyon most a játék.Ok,néha zavaró ez a kábitásos marhaság.Még mindig a csapatösszeállitással van a legnagyobb gond.Amelyik tanknak megvan a szerepe hogy mire van,ép nem azt csinálják,arra használják.TD-k még mindig orrba szájba kempelnek,jóó..jogos egy részen.De most a heavyk is elkezdték a nagy semmittevést meg kempelést.van hogy olyan csapatba vagyok hogy pl velem együtt van 6-7heavy.2-3an megyünk a megfelelö pozicióra,és tényleg heavyként müködünk,de a többi maradék kempel,vagy ép semmit se csinál.Igy lehet tök egyforma is a csapat hogy úgyanannyi heavy,td,med,arty van ha a csapat 70% semit se csinál,nem veszi ki részét a csatába.van hogy okés az hogy 2-3 tank frankon lehozza a nyerö csatát,ez max szerencsén mulik,meg azon hogy béna az ellen.De mikor azt a 2-3 normálisan játszó emberkét az ellen lerohanja,akkor semmit se lehet tenni.Más tészta az is ha pl csata elején x-y játékosnál gond van,akad,vagy beragadt,vagy ép nem tud meni a csatába net gond mitt.Ez okés,úgye ezt a csapatlista ki is jelzi mert nem úgyanolyan a név szine,világosabb.na de ha a 15 játékosból nincs ilyen,mikor lehet látni hogy mindenkinek aktiv a kapcsolat,és 3-4 emberke semmit se csinál.áll,les,tanknak szépen mozgatja a csövét,tornyát,azt ennyi.Az ilyen selejteket,potyalesökel kellene csinálni valamit.Mert úgye az ilyen töketlen,ha részt venne a csatába,lehet máskép alakulna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  beerpocak · 3 éve
  Az új Spg mechanizmus bevezetése óta nem artyzom mert
  - átütni és sebezni csak a nyitott tetejű td-ket és lightokat tudnám de ezt elvből nem akarom,
  - sebezni és fragolni szerettem, nem béna kacsákat csinálni másokból és megölni a játékot.

  Ami nekem nagyon gáz, hogy a WG miért nem számolt azzal, hogy az artyzó gamerek egy része nem akarja elfogadni a támogató szerepkört és a papír td-ket és a megbénult ligtokat kezdik kinyírni, mert sebezni és fragelni akarnak.
  Tier 4-6-ban az arty csak a könnyű papír td.ekt lövik, medeket, lightokat lövik... ma spottolás után 3 arty (2 grille, amx 105) 9szer lőtt az Su85 b-re, és a végén egy lövéssel garázsment lett a vége..... a régi Spg mechanizmusban nem a leggyengébbeket lőtték.
  Nem ebbe az irányba akarték terelni a játékot de a legkisebb ellenállás felé mozdul a story..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wotfather · 3 éve
  Sziasztok!
  Most is (9.18) a táras ágyút érdemes a Bulldogon használni?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfdelta1 · 3 éve
  [quote name="antomysm"] Vagy épp mint az imént szikla mögé ver be ahova nem is számítok.[/quote]

  [i]Már a szikla sem akadály, előbb városi pályán 3 rom mögött volt kb 5 nehéz tank, 2 oldalról támadták őket... egyikre se láttam rá, csak 1 ici pici résen, gondoltam odalövök... hát nem jött be, fenn akadt a résen, de nem is baj, mert a fal másik oldalán robban a lövedékem, ennek ellenére mind az 5 tank kábítva lett + még sebzés is jött... szal ennyit a fedezékről
  Grat WG![/i]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  antomysm · 3 éve
  Najó, hivatalosan is átálltam a "vesszen az arty" táborba.
  Eddig tartózkodó állásponton voltam várjuk ki mi lesz stb. de ez egy kalap sz@r ami most megy. Ha van valami hivatalos petíció, vagy fórum ahova lehet menni sírni a WG -hez és amit olvasnak is akkor linkeljétek be légyszi és írom a panaszáradatot, mert erre már nincsenek szavak.

  Folyamatosan teszik tönkre az izgalmas végjátékokat. Van egy jó taktikus csata végre amit le lehetne hozni és mivel már csak pár játékos van hátra csattog az arty jobbról balról, lehetetlenné téve a normális játékot. Menjenek a nénikéjükbe.

  Eddig ki lehetett mozogni legalább, de már azt sem, mert type 64-el menet közben is kiszednek. Vagy épp mint az imént szikla mögé ver be ahova nem is számítok. Majnem full hp-n voltam a type 64-el. (1 lövést kaptam egy chaffe-tól.)....

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.