Jelenleg 317 vendég és 3 tag online

2017. április 18. 09:12

0.9.18 - Release note

Írta:
(28 szavazat)
158 hozzászólás

Az előzetesen beharangozott információknak megfelelően a mai napon megérkezett a 0.9.18-as verzió az amerikai szerverre. Ha minden jól megy és tartani tudják a menetrendet, akkor mi és az oroszok 1-2 hét múlva kaphatjuk majd meg az új verziót.

Íme a 0.9.18 által hozott részletes változási lista:

Új MM

 • Mintázat-alapú MM: A random csaták új MM-je előre meghatározott mintázatokra épít majd. A mintázat csapat jellegzetességek összessége, beleértve a csapatlista alsó/középső/felső részébe kerülő járművek számát, a szakaszok számát, és az egyes tankosztályok képviseleti számát is. A csapatok mindig a következő szabályok szerint lesznek összeállítva: a csapatlista alsó felébe kerülő járművek számának meg kell haladnia a középső vagy felső traktusba kerülő tankok számát. Az elsődleges mintázat a 3 tieres csatákhoz a 3-5-7-es felállás, míg a 2 tieres csaták az 5-10-es mintázatra építenek majd elsősorban. Az egy tiert érintő csaták csak akkor lesznek lehetségesek, ha nem teljesülnek az előbbi két esetet érintő bizonyos feltételek.
 • Kizárólag az azonos tierű tankokat tartalmazó szakaszok lesznek engedélyezve.
 • Az SPG-k száma nem haladhatja meg a hármat csapatonként.
 • Az SPG szakaszokban történő használata letiltásra kerül.
 • Az MM figyeli a könnyű tankok és TD-k számát is.
 • A különbség a két oldal szakaszai közt nem lehet több egy teljes (3 fős) szakasznál.
 • A középső és felső traktusba kerüléskor előnyben részesül az a játékos, aki az előző néhány csatáját a csapatlista alján kényszerült lejátszani.
 • Fejlesztve lett a térkép sorsolás mechanizmusa is, így még kisebb eséllyel kerülünk majd ugyanarra a térképre egy napon belül.

Új SPG játékmenet

 • Kábítási mechanizmus: A kábítás átmenetileg legyengíti azon ellenséges járművek paramétereit (harci értékét), melyek a találati rádiuszon belül tartózkodnak. A kábítás általi sebzésért (amit a csapattársak visznek be az általunk elkábított tankokba) XP és kredit is jár számunkra.
  • Az SPG képesek lesznek a legénység elkábítására is.
  • A kábítás alatt lévő járműveknek lecsökken a tűzereje és mobilitása.
  • A kábításból fennmaradó időt jelző visszaszámláló (a tank fölött) minden játék által látható lesz, aki rálát az adott tankra.
  • A kábítás hatása azonnal megszüntethető az elsősegélycsomag használatával (akkor is, ha a legénység egyébként nem sérült).
  • A kábítás általi sebzés jutalmazása a felderítés általi sebzés analógiájához hasonlóan működik majd.
 • Az SPG lőszerek sebzése csökkentve lesz.
 • A pontosság és célzási idő javítva lesz.
 • A töltési idő csökkentve lesz.
 • A robbanási sugár növelve lesz.
 • Minden robbanási sugár nélküli lőszertípus (AP, APCR, HEAT) el lesz távolítva minden SPG-nél.
 • Alternatív "Röppálya célzónézet": A normál és az új célzónézet közt alapértelmezetten a G billentyűvel lehet majd váltani. Az új nézet a lövedék röppályájának szögéből mutatja majd a csatateret.
 • Célterület megjelölés: Megmutatja a szövetséges játékosoknak, hogy az SPG mely területre céloz éppen (alapértelmezetten a T lenyomásakor). A jelölés 3D-ben is ki lesz rajzolva, valamint a chatben is közzé lesz téve.

Többször használatos fogyóeszközök

 • Minden (normál és prémium) fogyóeszköz, amit kézzel kell aktiválni (javító, elsősegély, tűzoltó) többször felhasználható lesz egy csatában.
 • Miután felhasználtál egy fogyóeszközt, az ismét elérhetővé válik, ahogy újra feltöltődött.
 • Az újratöltődés ideje 90 másodperc a normál és 60 másodperc a prémium fogyóeszközök esetében.
 • Az elsősegély csomag mindkét verziója (nagy/kis) 90 másodperces újratöltési idővel rendelkezik.
 • Mindegy hogy egy adott fogyóeszköz típust hányszor használsz egy csatában, a csata végén csak egyet kell majd kifizetned.

Tank módosítások

Az egyes tankok részletes módosítási listáját itt nézhetitek meg.

Utoljára frissítve: 2017. április 18. 10:36

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  beerpocak · 4 éve
  Az új MM. nekem nem jött be...
  "A csapatok mindig a következő szabályok szerint lesznek összeállítva: a csapatlista alsó felébe kerülő járművek számának meg kell haladnia a középső vagy felső traktusba kerülő tankok számát"
  Ja 4 db tier 6, 4 db 5 tier 7 tier 4.

  +2 tierben már nem 39 %-ban hanem 45 %-ban vagyok....annyi változás van hogy nem 11-12 erősebb tank van "csak" 8-9.
  +1 tier 21 %-ról 26-ra nőt...
  azonos tier továbbra is 5%

  "az MM figyeli a könnyű tankok és TD-k számát is"
  tier 3-5-ben "5-6 repülő tank mindkét oldalon " az eredmény őrült mad max...

  "A középső és felső traktusba kerüléskor előnyben részesül az a játékos, aki az előző néhány csatáját a csapatlista alján kényszerült lejátszani" 6 Tier td-vel 4 egymást követő csata 6-8 Tierben, és utána csak kettő 6-7-ben, majd megint 6-8 négyszer...

  hát van még mit csiszolni : :zzz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 4 éve
  Kicsit amiatt vagyok morci, hogy a hatos SH-ra kihúzott T-37 kukázható. Na mindegy, majd átültetem a legényeket a T49-be...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  norbi215 · 4 éve
  Sziasztok!
  Érdekes változások lesznek, bár nem vagyok bizakodó, mert ha valamihez hozzányúlnak akkor valami mast is elbasznak. Nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan fogja befolyásolni a wn8-at az arty talalat, ha spot dmg-kent fog megjelenni, talan sehogy, sőt wn8-tomboló lesz, mert bem lesz dmg...továbbá mivel nem a konkrét találat a lényeg, igy a találati arány esetleg növekedhet is, de ez csekély vigasz. Majd meglátjuk mi sül ki belőle, viszont annak örülök, hogy majd a fogyó eszközöket többször lehet majd használni.
  Ez viszont a profi játékosokat hátráltatja, mert direkt oda szoktak lőni amivel le lassíthatnák egy tankot( töltés, lövész, motor stb). 90 ms es aktív. Buszon akik próbálnak érvényesülni , azoknak lehetőségük lesz arra, hogy ha már életben maradtak, akkor talalan le is hozhatják a csatát. Várom már a fejlesztést...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Varacskos · 4 éve
  [quote name="bulkin2734"]
  Ne legyen igazam..[/quote]

  Megnyugtatlak igazad lesz, amíg vannak tankok amik baromi gyorsan odaérnek bárhová, ugyanolyan pontosak mint egy(fix tornyos) td az átütésük is ugyanakkora távoltól is és mindez kiváló (többiekéhez képest) álcával és látótávval párosul vajh mi a fityfirittyért is vállalnák be a test test elleni közelharcot, mondjuk ha nem teszik nem értem miért jobb az agilitásuk tracking-jük és végsebességük is, de ez már mellékes az fentiek fényében.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bulkin2734 · 4 éve
  [quote name="averfarkas"]Akkor nem csak sunyit majd hátul a bokorban,hanem a fogyóeszközt tölti és neki ehhez joga van...lehet hogy nem is lesz rossz.[/quote]
  Félek katasztrófa lesz. Az mindenesetre szerintem látszik, a light tank ág meghalt, vége, lehet temetni, eddig is WN8 farmra használták, minden másra, többek közt a saját szerepére horda f*s (ráadásul nerfelték a látótávolságukat)..
  Ha a maradék normális játékos is hátul sunyit, mert tölti a fogyóeszközt, meg lehet vaszni..
  Ne legyen igazam..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  averfarkas · 4 éve
  Miután felhasználtál egy fogyóeszközt, az ismét elérhetővé válik, ahogy újra feltöltődött.

  Akkor nem csak sunyit majd hátul a bokorban,hanem a fogyóeszközt tölti és neki ehhez joga van.
  Az arty full nobos lesz ha nem arra lő amerre én vagyok mert ugye látni fogjuk.stb.stb.
  Szóval a játékmenet nem keveset fog változni lehet új taktikákat kitalálni lehet hogy nem is lesz rossz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CSKA · 4 éve
  [quote name="phurges00"]Én a tankmestert hajtom mindig. Érdekesebb mint a mit fejlesztettem ki dolog. Van egy klántársunk, minden tankon t1-t10-ig végigment . alig van néhány ami nincs meg neki. Talán 1 vagy 2 ág fele. Prém tankok nagy része is meg van nála.
  Ha jól tudom el sem adta egyiket sem. Mind ott porosodik.
  Ez azért elég elérhetetlen a többségnek.[/quote]

  Szerintem is a tankászok aránya, illetve száma az egy jó mutató, de már többször próbáltam kideríteni, hogy azt meg ehet-e tudni, hogy összesen hány tank-ászt mentél egy adott tankkal. van olyanom, amin elég sok lehet, de sehol sem látom, hogy mennyi is.
  Azért van pár olyan csoda, amivel sose gondoltam volna, hogy összejön... (amx 40 pl )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 4 éve
  [quote name="Motosz"]Pl. most a T57 Heavyre, meg a 113-ra. Meg a heavykkel szeretek elől harcolni az ellennel. Ismerősöm nekem is volt, aki a tank ászokra hajtott; de számomra az nem fontos... még [/quote]

  Majd fogsz csodálkozni, ha T57 heavy-vel mész előre. :troll2:
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.