Jelenleg 248 vendég és egy tag online

2017. április 10. 09:06

Sandbox 3.0 - Frontline csatamód

Írta:
(10 szavazat)
26 hozzászólás

A mai napon elindult a Sandbox szerver 3. fázisa, mellyel az új Frontline játékmódot tesztelhetitek majd egy tök új, igen termetes térképen, melyről íme néhány további részlet:

 • Az Austrian Bongfish Studio-val együttműködve lett lefejlesztve.
 • Epikus 30 vs 30-as csaták lesznek benne, egy ugyancsak epikus, 3000x3000 méteres térképen.
 • Többfordulós játékmenet lesz, egyedi célkitűzésekkel mindkét csapat számára.
 • A játékban először 5 fős szakaszok is létrehozhatóak lesznek.
 • Garázs alapú csatarendbe állítás és szolgáltatás a csaták ideje alatt.

További infók Facebook oldalunkról: A Frontvonal játékmódban 30v30 játékos küzd egymás ellen Tier X-es járművekkel + Tier VIII-as könnyű tankokkal (a korlátozás azért van, mert a Sandbox kliense régebbi verziójú, és jelenleg még tesztelés alatt állnak a Tier X-es könnyű tankok. A későbbiek folyamán a Tier X-es felderítő tankok is részt vehetnek majd a játékmódban), akár 5 fős szakaszokban is. Mint azt sejthetitek, ennyi tank nem férne el a már jól megszokott 1 km2-es pályákon. Éppen ezért a játékmód miatt bevezetünk egy 3x3 km-es, azaz 9 km2-es pályát, ami 9 szektorra lesz osztva. Minden szektorban az egyik oldal védekezik, a másik pedig támadni fog. A csata szakaszai meghatározott szektorokban fognak lezajlani. A támadás során el kell foglalni a területet, míg védekezés során ezt meg kell akadályozni. A WG egy külsős céget kért fel a játékmód kidolgozásához, de természetesen felügyelik a fejlesztést és készen állnak segíteni a cégnek, ha bármiféle probléma merülne fel.

A játékmód tesztelése április 10-én fog kezdődni a Sandbox szerveren. Kérjük minél többen jelentkezzetek, mert szükségünk lesz egy masszív játékosbázisra, akikkel tesztelhetjük az elképzeléseinket.

Utoljára frissítve: 2017. április 10. 19:29
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lacika222 · 3 éve
  Szerintem túlságosan bonyolult ez az egész. Lehetne nagy térkép. Én ezt úgy tudnám elképzelni, mint az encounter módot. Két csapat indul a sarokból, középen 3 bázis. A bázisok elfoglalásuk után tudnának javítani és lőszert feltölteni. Ennyi kéne. A 3 bázis elfoglalása győzelmet jelentene, de egyébként időre menne, mondjuk 30 perc max. A végén az győz, akinek több bázisa van, hasonló szám mellett meg a többet sebző csapat nyert és csókolom. Ha a tankot kilövik, akkor meg az szintén jó ötlet, hogy ne egy helyen jelenjen meg a tank, hanem legyen 3 megjelenési hely és ki lehessen választani, mert ezzel sok szívás volt korábban, amikor odament az ellenség a megjelenési ponthoz.

  Most komolyan olyan játékosoktól várják el ezt az elsőre, de másodikra sem túl egyszerű játékmódot, akik kis túlzással a tank elejét nem tudják megkülönböztetni a hátuljától és még a normál random csata is óriási szellemi kihívás nekik? Nonszensz.

  Titkon azért remélem, hogy bejön ez a játékmód, mert jó lenne a változatosság, de attól komolyan tartok, hogy kihalt lesz. Túlságosan bonyolult. A WG úgy látszik soha semmiből nem tanul. Arról nem is beszélve, hogy CIF videójába belenézve láttam, hogy iszonyú nehéz pluszosra kihozni egy csatát. Tábornok szintet ment és prém nélkül keményen veszteséges. Prémiummal is csak akkor nyert volna valamit, ha nem használ prémium kaját. Hangsúlyozom a csapat legjobbja volt, ami neki lehet hogy gyakori, de másnak ritka teljesítmény lesz, úgyhogy kredit ügyben nem bíztató ez a mód.

  Nem arra gondolok, hogy itt kreditet lehessen farmolni, de mondjuk a top 10 tank ne veszítsen kreditet prém előfizetés nélkül sem, bukott csatában sem. Ha mínusz lenne, akkor módosítják nullára. Ez segítené szerintem ezt a módot, mert normál randomban szinte lehetetlen a tier10 tankot plusszosra kihozni prém fiók nélkül és emiatt én pl kevesebbet játszom tier10-ben, mint szeretném. Tudom, hogy az üzletpolitika miatt kell, de ebben a módban brutálisan sok kreditet el lehet bukni egy-egy gyengébben sikerült csatában. Kinek lesz kedve hozzá, kérdezem?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CSKA · 3 éve
  Ja, a Scheff videót nézve sokminden világossá vált.

  De van az R.f.Manual:

  http://sandbox.worldoftanks.com/en/news/frontline-guide/

  csak hogy ne kelljen mindent kitalálgatni....

  Egyébként szerintem érdekes új színfolt lehet a már kicsit "lerágott csont" játékban. Sokkal nagyobb taktikai lehetőségekkel, mint az eddigi random, vagy csapatozás. igazából ha sikerül összehangolni a 3 külön 10-es csapat taktikáját, akkor érdekes játékokra van lehetőség (pl védők lerohannak egy támadószelvényt, mert át is leheet menni egyik szelvényből a másikba) De itt is az a problémám ami már a csapatozásnál is; sokkal éetszerűbb lenne, ha a csapatparancsnoknak (taktikus) lenne egy +1 spectator státusz fenntartva, tehát neki nem kellene tankban ülve lövöldözni, hanem valóban a taktikai irányítással foglalkozhatna. Ennél a módnál ez méginkább hiányozni fog, sőt itt akár 1-3 ilyen taktikusi státusz is jól jönne. Vélemények?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tomat · 3 éve
  Egyet játszottam most. Őszintén bevallom, hogy előzetes felkészülés nélkül halvány elképzelésem sem volt, hogy mi történik a pályán. Iszonyú kaotikus, és mivel egy fél megye a pálya, így segíteni se annyira könnyű átszaladni egyik helyről a másikra (persze, ha egyáltalán észlelem, hogy mi hol van, és hol van gáz ). Gyakorlatilag annyit tudtam tenni, hogy lőttem, amit láttam, és néha észleltem, hogy valamit elfoglaltak a támadók.
  Majd nézek videókat.
  Néha kiírta, hogy már csak 3 perc maradt, majd ez a szám időnként mégis nőtt. Úgy láttam, hogy 5x lehet visszamenni a csatába, és mintha az etapok minimum négy percesek lennének, szóval hangsúlyozom: szerintem 20 perc egy meccs.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  NightShadow · 3 éve
  Letöröltem ma és újra leszedtem a Sandbox-ot, de ugyan az a hiba...
  Elindítom a csatát és amikor megy a visszaszámláló kilép a játék aztán újra elindul visszalépek és ugyan ez...
  Valaki ötlet hogy mi lehet a gond?
  Winfos 10-em talán ez nem tetszik a játéknak vagy mi lehet a gond mert én már nem tudok mire gondolni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CSKA · 3 éve
  Scheff is ezt nyomja:
  https://www.youtube.com/watch?v=iRjrxUvDvis#t=2121.070741
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagabond · 3 éve
  Videó az új csatamódról:

  https://www.youtube.com/watch?v=9xP6kwwg5Mw
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zoli1000 · 3 éve
  [quote name="NightShadow"]Nekem nem működik...elinditom a csatát és amikor elindulna a visszaszámláló akkor megdöglik a game kidob a szerverről visszajelentkezek és ugyan ez előről[/quote]

  Nálam szintén ugyan ez a hiba
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CSKA · 3 éve
  ooops, van itt kredit, el is lehet adni a sok 10-es tankból , na megyek mégegyet, de nehéz úgy elemezni, ha közben sz@rrá lőnek....
  újabb infó:
  ha egy bázist befoglalunk, visszaugrik a lefelé számláló óra valamennyit... (nem figyeltem mennyit, talán 1:30... bocs), a lényeg, hogy most valahogy nyertünk támadóként, tehát ez sem lehetetlen;
  azt írta ki 0:57-kor, hogy victory, miután valami destroyed lett.
  na, ez a király, kit érdekel a nerf, meg a buff, amikor azt se tudod, hogy hol vagy... én pl. csak azután vettem észre, hogy az orosz td-t hoztam, és nem az artyt, miután sehogy sem tudtam arty nézetbe váltani

  (azért most pihenek egy kicsit az 5-ös prém artymmal normál randomban, akár tetszik, akár nem...) Hajrá, fiatalok!!!

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.