Jelenleg

23
látogatónk van

2017. január 30. 13:16

Szuperteszt: T110E5 páncél változások

(16 szavazat)
62 hozzászólás

Forrás: https://gamemodels3d.com (thx D_r_a_X)

Utoljára frissítve: 2017. január 30. 13:26

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Camper03
    • Kiképző
    · 7 éve
    [quote name="hifimumus"]Camper03

    Nem hittem elsőre,hogy valamiben egyet fogok veled érteni. De most megkövetlek...
    E-25,Type 59,121B, Vk72.01k, (T44-100)....
    Ezek a gépek mostanra kuriózumnak számítottak,vagy rég voltak kaphatóak, vagy csak megnyerhetőek voltak... A wg is ezt kommunikálta sokáig. Aztán profit győzött... Volt az a pénz amiért megkurvultak... Csak elképzelni tudom azt a cw-kampány játékost aki tolta a cw-t ezerrel a vk-ért, a megszerzett tank egy jó teljesítmény jele volt sokáig.... Most egy hónap múlva meg tucatárú lessz.... Majd kiszúrják a szemét valami "különleges" festéssel,amit egy átlag játékos észre se vesz...A T-44-100 ért is volt mit tenni,de az már melegében is vehető volt bárkinek.... Nekem a profitért bármit hozzáállással van bajom....[/quote]

    A profithoz hozzáállásukkal nekem is bajom van. A különleges tankokat sose szabadna megvehetővé tenni. Az lenne a minimum, hogy ha nincs meg valakinek minden CW tank, de a VK igen, akkor választhatnak egy olyat, ami még nincs meg, de szeretnék. Ha meg mind megvan, akkor nem tudom, gold kompenzálás, vagy ilyesmi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hifimumus
    • Tankos
    · 7 éve
    Camper03

    Nem hittem elsőre,hogy valamiben egyet fogok veled érteni. De most megkövetlek...
    E-25,Type 59,121B, Vk72.01k, (T44-100)....
    Ezek a gépek mostanra kuriózumnak számítottak,vagy rég voltak kaphatóak, vagy csak megnyerhetőek voltak... A wg is ezt kommunikálta sokáig. Aztán profit győzött... Volt az a pénz amiért megkurvultak... Csak elképzelni tudom azt a cw-kampány játékost aki tolta a cw-t ezerrel a vk-ért, a megszerzett tank egy jó teljesítmény jele volt sokáig.... Most egy hónap múlva meg tucatárú lessz.... Majd kiszúrják a szemét valami "különleges" festéssel,amit egy átlag játékos észre se vesz...A T-44-100 ért is volt mit tenni,de az már melegében is vehető volt bárkinek.... Nekem a profitért bármit hozzáállással van bajom....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Camper03
    • Kiképző
    · 7 éve
    [quote name="hifimumus"]Camper03

    Nyugi-nyugi... Karácsonykor én is wot közelben voltam, sőt wotinfóközelben is... Az hogy csak alap az angoltudásom, még nem akadályozott meg abban,hogy akkor a többek által magyarra fordított e-25 előzményeket anno elolvassam és értelmezzem. Látom neked is az utóbbi nem megy. Te is csak egy sort olvastál el abból amit írtam,aztán jöttél beokoskodni... taps-taps... Oké az adventi kalendárium(különleges alkalom: pipa),de utána még beküldik a prémshop-ba asszem még egy hétre, hogy hadd tejeljen még a nép... Szánalmas,de igen eredményes eurókipaszírozás a játékból. A kassza tele,a brand meg leszarva... [/quote]

    Annyit elismerek, hogy karácsonykor/után berakni egy hétre nem volt jó döntés, mert az már kimeríti a "különleges alkalmak" fogalmát. Viszont akkor sem értem, minek itt a rinya, hogy be merte rakni a WG az E-25-öt. Érdekes, akik akkor megvették, vagy már korábban megvolt nekik (mint nekem is) már megtapasztalták, hogy azért messze nem annyira OP a masina, mint amennyire hypeolják azok, akiknek nincs meg.

    Ez olyan, mint a Type 59. Még mindig a legnagyobb presztízzsel rendelkezik a játékban, pedig sok nyolcas med majdnem mindenben ráver egy kicsit. Mégis, akiknek nincsen meg, azok valahogy tudnak pofázni miatta (nem mindenki persze). Az nekem sincs meg, viszont nem is kell nekem, mert porig van nerfelve, a T-34-2 vele egy szinten van, csak az nem tierlimites.
    Ne értsd félre, nem azért rántottam most ide a Hype 59-et, hogy mocskolódjak, csak azért, mert koránt sem éremes ekkora felhajtást keríteni ennek. A hülyék úgyis eladják majd a francba az E-25-öt, mert nekik nem működik olyan jól, akik meg tudnak vele játszani, nagy többségüknek eddig is megvolt.

    Az lenne az igazi kicseszés, ha a Pz II J-t egyszer mondjuk csak egy 50 eurós csomagban raknák be, az tényleg mocskosul OP a saját szintjén, és azzal még egy hülye is képes érvényesülni.

    Ez túl hosszú lett, csak nem értek egyet az E-25 hisztivel teljes mértékben (de elismerem, hogy van benne ráció).

    És természetesen elnézést a masszív offért.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    antomysm
    • Tankos
    · 7 éve
    Nemrég adtam el a T32-t és hagytam félbe ezt az ágat. Ezek szerint jó döntés volt
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zics911
    • Tankos
    · 7 éve
    pedig kezdtem reménykedni, hogy lesz vmi változás....nah, akkor megy kb. +6 hónap
    kihagyás az elmúlt lassan 2 év mellé.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hifimumus
    • Tankos
    · 7 éve
    Camper03

    Nyugi-nyugi... Karácsonykor én is wot közelben voltam, sőt wotinfóközelben is... Az hogy csak alap az angoltudásom, még nem akadályozott meg abban,hogy akkor a többek által magyarra fordított e-25 előzményeket anno elolvassam és értelmezzem. Látom neked is az utóbbi nem megy. Te is csak egy sort olvastál el abból amit írtam,aztán jöttél beokoskodni... taps-taps... Oké az adventi kalendárium(különleges alkalom: pipa),de utána még beküldik a prémshop-ba asszem még egy hétre, hogy hadd tejeljen még a nép... Szánalmas,de igen eredményes eurókipaszírozás a játékból. A kassza tele,a brand meg leszarva...

    Sherman0070

    Bazz... Aki belerak egy ágba 2-3hónap játékidőt,hogy meglegyen a kiszemelt tX tankja, meglessz neki és még csípí is a játékot vele, aztán jön egy nerf ami után egy kupac sz.r lessz belőle. Na az az ember joggal dühös asszem... Pontosan és nagyot vág???? Nem kell eléállni, vagy tessék kifejleszteni....

    Ez utóbbi

    a grille 15-re állt...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tomax96
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="dudi10"]Mi a problémátok a két orosz heavyvel?Imádom őket.Szerintem marha jó mind a két 10-es(az IS-4 ágyúja szerintem az egyik legjobb cső a játékban még anno az IS-8-on szerettem meg).Gyors,pontos,nagy az átütése igaz az alfa nem nagy szám de én jobban preferálom a kisebb alfát+nagy tűzgyorsaságot mint fordítva).Mondjuk nekem az IS-7 ágyúját ért kritikák sem igazán érthetőek nekem rendesen működik.[/quote]

    Jó neked,hogy működik az is-7 ágyúja is. Annak a 400 wn8-as játékosnak is működött ma aki 2/2x belőtte AP-val az E5 kupoláját. Nem lesz sok változás nekem,mert eddig se nagyon pattantak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dudi10
    • Tankos
    · 7 éve
    Mi a problémátok a két orosz heavyvel?Imádom őket.Szerintem marha jó mind a két 10-es(az IS-4 ágyúja szerintem az egyik legjobb cső a játékban még anno az IS-8-on szerettem meg).Gyors,pontos,nagy az átütése igaz az alfa nem nagy szám de én jobban preferálom a kisebb alfát+nagy tűzgyorsaságot mint fordítva).Mondjuk nekem az IS-7 ágyúját ért kritikák sem igazán érthetőek nekem rendesen működik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Giromarton
    • Tankos
    · 7 éve
    Nem lesz használható heavy. AZ IS 7 már most használhatatlan, az IS 4 pedig sosem volt az. Az angol gyenge a német E100, Maus meg japó heavykről meg jobb, ha nem is beszélek. Meddel érdemes már csak játszani. :cry:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kvantumfizikus
    • Tankos
    · 7 éve
    Szerintem túlhypeoljátok a dolgot. Most az E5 ugyanolyan heavy lesz, mint az IS4,7 vagy a német, angol heavyk. Egyszerűen kilógott a nehezek közül, mert volt használható páncélja a frontján és nem lehetett mindig begoldozni sem.A sorsa az volt, hogy visszatérjen a többiek sorába. De nem kell aggódni, egy csomó tankot buffolnak, lesz kedvetekre játszadozni való. ....amíg azokat is nem balancolják újra :trollol:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.