Jelenleg

21
látogatónk van

2017. január 26. 07:54

0.9.17.1 szuperteszt - Az érkező változásokról

(22 szavazat)
143 hozzászólás

Elindult a 9.17.1-es verzió szuperteszt szervere, mellyel változások érkeznek a Tech Tree-be, a harckocsi összehasonlításba, érkezik a bekapott sebzés log, néhány tank erősítése és gyengítése és így tovább, íme a részletek:

Változások a Tech Tree-ben

Mint már korábban említettük, felgyorsítottuk a Tech Tree-t érintő fejlesztéseinket. A 9.17.1-ben ez a top tierek felé történő haladás finomítását jelenti, különösen a német, amerikai és japán ágakon, plusz néhány fajsúlyos egyensúlyozást és néhány új tankot is kapunk majd.

Német Tech Tree

Hogy teljes szerkezetét következetesebbé tegyük, a német fejlesztési fa kapni fog két teljesen új nehéz tankot a VK100.01P (Tier VIII) és a Mäuschen (Tier IX) személyében. Ezen masszív, erősen páncélozott tankok lesznek, melyeket az erős ágyú és tisztességes páncél védelem mellett gyenge mobilitás jellemez majd. Játékstílusukat tekintve jobban hasonlítanak majd a Maus-hoz, mint a mostani VK 45.02 (P) Ausf. A és VK 45.02 (P) Ausf. B., ezért Maus átkerül a Mäuschen fölé. Emellett rövidebb újratöltési időt és egy kezesebb ágyút, valamint vastagabb frontpáncélt is kap majd.

Ugyanakkor mivel a VK 45.02 (P) Ausf. A és VK 45.02 (P) Ausf. B igen csak hajaz a VK 72.01(K)-ra, ezért létrehozunk egy ahhoz nagyon hasonló tankot és behelyezzük tier X-be az érintett ágon. Ha már megszerezted a 72.01-et a CW csatározások alkalmával, ekkor egy speciális járműként láthatod majd azt viszont a garázsodban: továbbra is használható lesz legénység képzésre (mint egy prém tank), illetve kap egy speciális álcafestést és felszereléseket is.

A  következő Tech Tree változatban a német nehéz tankok kapnak némi harci paraméter változtatást is, ahogy a közepes tankok is számos fejlesztésen esnek majd át. Ezekről részletes lista hamarosan...

Japán Tech Tree

A Type 4 és Type 5 HEAVY tankokat igen ritkán látni a csatamezőkön, mivel mobilitásukat tekintve valamivel gyengébbek mint szinttársaik. Ez nem maradhat így sokáig. Mint tudjátok, a tier V-VIII japán nehéz tankok védjegyei a HE lőszerek és ágyúk, így visszaadjuk ezeket az előbb említett két tanknak is.

Amerikai Tech Tree

Sokat változott a globális játékmenet, mióta a T28, T28 Proto és a T95 kigurultak a csatamezőkre. Ezen tankok rossz mobilitása mára jelentős hátránnyá vált, ezért jelentősen megnöveljük a sebességüket, ezáltal felkészítve őket a dinamikusabb harcokra.

Tank egyensúlyozások

Folyamatosan figyeljük a harci statisztikákat, minek eredményeként egy sor tank paramétereit megváltoztatjuk:

T110E5

  • A kupola páncél védelme lecsökken.
  • A lánckereket mögötti oldal páncél vastagsága 254-ről 76,2 mm-re csökken.

Grille 15

  • A motor ereje 900-ról 850 LE-re csökken.
  • A tolatási sebesség 20-ról 15 km/h-ra csökken.
  • A 15 cm PaK L/63 ágyú töltési ideje 16,5-ről 18 mp-re nő.
  • Az ágyúsüllyedés mértéke -8-ról -7 fokra változik.
  • A Pzgr. lőszer sebessége 1350-ről 1200 m/s-ra csökken.

T-34-85M

  • A lőszerek a Rudy által használtakra lesznek cserélve:
    • UBR-365K (160/126) helyett UBR-365KBM (180/144)
    • UBR-365P (160/167) helyett UBR-365PBM (180/194)
    • UOF-365K (280/43) helyett UOF-365BM (300/44)
  • Látótávja 350-ről 360 méterre nő.
  • Pontossága 0,42-ről 0,37 m/100m-re javul.
  • Célzási ideje 2,5-ről 2,2 mp-re csökken.

Centurion Mk. I és Centurion Mk. 7/1

  • Végsebessége 40-ről 50 km/h-ra nő.
  • A OQF 20-pdr Gun Type A Barrel töltési ideje az Mk. III tornyon 8-ról 7,5 mp-re csökken.
  • A 105 mm Royal Ordnance L7A1 töltési ideje az Mk. 9 tornyon 12-ről 11,2 mp-re csökken.

FV4202

  • Végsebessége 40-ről 50 km/h-ra nő.

Bekapott sebzés log

Továbbra is építjük be a kliensbe a kedvenc mod-jaitok leghasználhatóbb elemeit. Ezúttal a csata felület kap egy újabb fejlesztést, minek részeként - a már meglévő sebzés log mellé - bekerül a részletes sebződés log is, mely tartalmazni fogja a kár összegét, a lőszer típusát, a kritikus találatokat és a tank nevét és típusát, mely eltalált minket. Emellett eltávolítjuk azon jelzéseket, melyek nem túl hasznosak, konkrétan a gépágyúk találatainak részletezését (csak összesítve fog látszani).

Végezetül a 9.17.1 kap egy új beállítást, mellyel a dinamikus sebzés indikátorok lesznek állíthatóak (a bekapott és blokkolt sebzés összegének kijelzése).

Jármű összehasonlítás

Sokatok kérésének eleget téve tovább fejlesztettük az tankok összehasonlítását. Az új verzióban már lehetőség lesz a felszerelések, fogyóeszközök és a legénység testreszabására is.

Technikai karakterisztika kijelzés

A tankok technikai adatlapja is tovább lesz fejlesztve, egyszerűbbé és informatívabbá válik. Az új verzióban a lőszerek átütésének már az átlaga lesz megjelenítve a jelenlegi min-max tartomány helyett.

Hangok

A 9.17.1-es verziótól a játék hang állományai ismét elérhetővé válnak a mod készítők számára, minek köszönhetően ismét szinte az összes hang megváltoztatható lesz majd a játékban.

Átdolgozott kistérképek

Stronghold

Az erődítmény csatákba is érkezik néhány módosítás, ezekről itt olvashattok részletesebben.

Utoljára frissítve: 2017. január 26. 16:24

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    borniex
    • Tankos
    · 7 éve
    :taps:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    wotman4000
    • Tankos
    · 7 éve
    Egy kérdés.Most akkor német résznél a Tiger ll.-vel mi lesz??Megmarad???
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Master_of_Artyllery
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Jacktor"][quote name="szkzs76"]a legénység ne felejtsen, tehát, ha már egyszer kiképezted egy tankra a legénységet, akkor abba a tankba később is visszarakhasd őket, képességvesztés nélkül.[/quote]
    Ez így lenne logikus, de gazdasági okokból soha sem lesz megvalósítva (értsd: képezd csak át szépen aranyból).[/quote]

    Itt viszont egy tank nem permanens, hanem állandóan buffolják, nerfelik, rakosgatják az ágakon. Most egy japó, ha visszateszed egy másik ágyúcsős verzióba, miért legyen a lövésznek 100%-a hisz nem is gyakorlatozott azon a csövön. Most néz át rajta először
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ElCid
    • Tankos
    · 7 éve
    Ha jól saccolok akkor így a Grille dpm-je kisebb lesz mint a 9-es Wt.Pz.IV/watta/-é...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tomax96
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="szkzs76"][quote name="Jacktor"][quote name="szkzs76"]a legénység ne felejtsen, tehát, ha már egyszer kiképezted egy tankra a legénységet, akkor abba a tankba később is visszarakhasd őket, képességvesztés nélkül.[/quote]
    Ez így lenne logikus, de gazdasági okokból soha sem lesz megvalósítva (értsd: képezd csak át szépen aranyból).[/quote]
    De úgy is ki kellene őket képezni minden tankra, amibe be akarod ültetni őket, csak nem felejtenék el az előzőt.[/quote]

    WG szerintem rohadt kapzsi cég,akik még pofátlanok,bunkók,és a hazudozás sem áll messze tőlük. Örülj hogy nem kell etetni,itatni a legénységet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Jacktor"][quote name="szkzs76"]a legénység ne felejtsen, tehát, ha már egyszer kiképezted egy tankra a legénységet, akkor abba a tankba később is visszarakhasd őket, képességvesztés nélkül.[/quote]
    Ez így lenne logikus, de gazdasági okokból soha sem lesz megvalósítva (értsd: képezd csak át szépen aranyból).[/quote]
    De úgy is ki kellene őket képezni minden tankra, amibe be akarod ültetni őket, csak nem felejtenék el az előzőt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 7 éve
    [quote name="szkzs76"]a legénység ne felejtsen, tehát, ha már egyszer kiképezted egy tankra a legénységet, akkor abba a tankba később is visszarakhasd őket, képességvesztés nélkül.[/quote]
    Ez így lenne logikus, de gazdasági okokból soha sem lesz megvalósítva (értsd: képezd csak át szépen aranyból).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ElCid
    • Tankos
    · 7 éve
    Nerf a Grille szemszögéből
    - Grille 15 nerf, /nem volt OP, erős volt/, de azért csavarjuk lejjebb egy olyan 10%-al kb

    + erősítsünk fel /ezáltal elszaporítva/ olyan tankokat (Type 4 és 5) amik majd 1 lövéssel elintéznek -mármint ,hogy az arty-k nagy sebzésű TD-k mellett mert eddig is volt a játékban olyan aki 1* kellett eltaláljon -

    -Illetve az SB2-ből tesztelés után emeljük át a pontosság és penetration nerfet a játkba így kiegyensúlyozva a tankunkat...


    Na szóval akkor ezúton szeretném Minden WG dolgozó sajtós és a cég nevében nyilatkozó ember számára megtiltani a Balance nevű kifejezés használatát.
    Korábban már voltak hasonló problémáink a "történelmi hűség" kifejezéssel, ahol szintén hasonló megoldást vezettünk be, legalább nem veszik a szájukra.
    Mégpedig azért mert nem tudjátok mit jelentenek ezek a szavak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76
    • Tankos
    · 7 éve
    Szerintem a már szinte unalomig emlegetett változtatni valókon (pl. MM...) túl a legénységképzésen kellene egy olyan alapvető változtatást csinálni, hogy a legénység ne felejtsen, tehát, ha már egyszer kiképezted egy tankra a legénységet, akkor abba a tankba később is visszarakhasd őket, képességvesztés nélkül. Maradjon meg az arra a tankra képzett skill, perk stb. Sok tankommal azért játszok keveset, mert az utódba átraktam a már több skilles legénységet ezért abba újra kell kezdeni a legénységképzést, úgy viszont nem túl jó játszani vele.
    Pl: T54-ből kifejlesztettem a T62A-t, a T62A-n most van egy 4 skilles legénységem, a T54-ben meg egy első skilles, ezért a T54-el alig játszok. De ugyan ez igaz az IS-3-ra is, mert annak a legényei meg mentek a T-10-be (IS-8), és még sorolhatnám. Ezt nagyon utálom!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lidercnyomas
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Toydolls2"]Mondtam én, hogy 30! :w00t: Majdnem...
    T28 Prototype
    – Maximum speed forward changed from 18 km / h to 28 km / h
    – Maximum reverse speed changed from 7 km / h to 10 km / h[/quote]
    Legalább nem borzolja a hajadat nagyon össze a menetszél! :rofl:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.