Jelenleg 281 vendég és egy tag online

2016. december 9. 06:41

Napi adventi ajánlat: 9. nap

Írta:
(6 szavazat)
19 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2016. december 9. 07:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tatala77 · 4 éve
  [quote name="Jacktor"]Elvileg ugyanaz a bónuszuk (először bugzott de 'tán javították), pláne hogy ezt le sem tudod cserélni (nem lehet a tankra másik festést rakni).
  De ennyi pénzért lehet hogy van jobb t8-as prém med is, de majd a többiek kijavítanak ha tévednék.[/quote]

  Igen, ez bennem is felmerült: Pz 58 Mutz, Panther 88, 59 Patton vagy FV lenne a legjobb?
  Idáig a német közepes legényeket a Skoda T25-ben képeztem, de lehet h váltanék nagyobb németre... amcsinak ott van a SP (bár tényleg minden belövi... a csúcs menet közben szemből egy másik SP rekesz 3x egymás után...), angolnak meg a Cromwell B van meg.... KÖszi!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pótkulcs · 4 éve
  [quote name="b30wu1f"]
  Elvileg már nem lesz többet kapható a Fury, mert a film miatt a jogok a Sonynál vannak. Egyébként ne bánd, elég trágya tank, nem sok köze van az Easy8-hoz; lassú, lomha. Amiben hasonlít, hogy ugyanúgy belövik, meg ugyanaz a vacak ágyú van rajta, amivel szinte semmit nem ütsz be magabiztosan, még az arannyal sem. Ja, és gyakran van tier 8-ban (éljen a 128/177 átütés, meg a 0.4-as pontatlanság...)[/quote]

  Igy talan mar nem is banom annyira
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  b30wu1f · 4 éve
  [quote name="Pótkulcs"]Ezek az ajánlatok... miért nem lehet csak a tankot megvenni? Eddig nem is volt 9k alatti ajánlat. Még a t5-ös tankok is 10k körül vannak -.-" Anno a fury is csak csomagban volt elérhető, pedig simán beszereztem volna. Nekem nagyon bejött a sima E8, a film is tetszett (kivétel a vége)... De hát ez van... Remélem idén is beteszik a naptárba, 12,5k-ért -.-"

  És a 24-i új tank a krupp lesz várhatóan? Erről van valakinek infója?[/quote]

  Elvileg már nem lesz többet kapható a Fury, mert a film miatt a jogok a Sonynál vannak. Egyébként ne bánd, elég trágya tank, nem sok köze van az Easy8-hoz; lassú, lomha. Amiben hasonlít, hogy ugyanúgy belövik, meg ugyanaz a vacak ágyú van rajta, amivel szinte semmit nem ütsz be magabiztosan, még az arannyal sem. Ja, és gyakran van tier 8-ban (éljen a 128/177 átütés, meg a 0.4-as pontatlanság...)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfreshfishb · 4 éve
  Jó ez a Mutz így mindent összevetve? pl egy Panther2-höz lépest?
  *Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő kérdőjeles napon. (Szerintem kihagyom a Mutz-t)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 4 éve
  [quote name="Kasz4s"]Köszi!! Jó tanknak tűnik. Most gondban vagyok a kérdőjelek és az új prem tank miatt. Kíváncsiság lehetne a 8. fő bűn , egyébként ezek a festések tartalmazzák a bónuszokat, vagy meg kell venni hozzá a szokásos terep festést?[/quote]
  Elvileg ugyanaz a bónuszuk (először bugzott de 'tán javították), pláne hogy ezt le sem tudod cserélni (nem lehet a tankra másik festést rakni).
  De ennyi pénzért lehet hogy van jobb t8-as prém med is, de majd a többiek kijavítanak ha tévednék.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kasz4s · 4 éve
  [quote name="Jacktor"]Ez a Panzer 58 Mutz, csak fekete festéssel. Itt egy összehasonlító videó (CDC) és egy kör vele:
  http://youtu.be/HZrKHjtPSEY
  http://youtu.be/UCKctkECmek[/quote]
  Köszi!! Jó tanknak tűnik. Most gondban vagyok a kérdőjelek és az új prem tank miatt. Kíváncsiság lehetne a 8. fő bűn , egyébként ezek a festések tartalmazzák a bónuszokat, vagy meg kell venni hozzá a szokásos terep festést?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pótkulcs · 4 éve
  [quote name="HUNterRichie"]Ezek szerint működik ez a (feketéző) parasztvakítás? Gondolom, nem csinálnák, ha nem hozna bevételt. Olyan cuki a Wg, hogy féláron odaadná nekem. Egy, csak EGY, érv kellene, hogy miért is vegyem meg a "sima" Mutz mellé a feketét? Mert fekete? Vagy magasabban van a "csúszka"? 8)[/quote]

  Pont ugyan azert kene megvenned, mint a draga csomagokat. +bevetel wgnek. Jatekosnak jo mert kap uj skint (van akinek ez is szamit) wgnek jo mert minimalis erobefektetessel profital. Win-win. Nagy szamok torvenye alapja ugyis lesz aki megveszi. Mellesleg en is orulnek ha lehetne egyedi festeseket venni tankokra, persze csak a festes arat kifizetni. Mint pl hots-ban a skinek. Lehetne pl annyi mint a tank komplett alcafestese goldert. Azzal kilora megvennenek nagyon sok jatekost :O en biztos kiadnek par eurot egyedi skinekert :O
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNterRichie · 4 éve
  Ezek szerint működik ez a (feketéző) parasztvakítás? Gondolom, nem csinálnák, ha nem hozna bevételt. Olyan cuki a Wg, hogy féláron odaadná nekem. Egy, csak EGY, érv kellene, hogy miért is vegyem meg a "sima" Mutz mellé a feketét? Mert fekete? Vagy magasabban van a "csúszka"? 8)

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.