Jelenleg 213 vendég és nincs tag online

2016. december 8. 08:50

Napi adventi ajánlat: 8. nap

Írta:
(9 szavazat)
30 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2016. december 8. 09:37
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  antonovits · 4 éve
  Elolvastam az elemzését (amúgy frankó, köszi), megnéztem pár videót de csak Tier VIII- ban pörögnek vele, IX- X- es csatát nem találtam. Tier limites?
  Bekérdeztem a hülyeséget, mi?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rosszpenz
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 éve
  Az kéne még az E5 HD modell után, hogy még kupolán keresztül csak 25-30%-os alfasebzés legyen! Mekkora poén lenne a 320-390-es alfájú ágyúkkal 80-100-akat trade-elni ellene! (Persze csak minden második-harmadik lövésre, ami bemegy azon a szaron.)

  Egyébként a tank a wotban is használható marad kupolatalálat után...


  [quote name="Angelus1991ster"]De nagy gyengéje, ahogy az amerikai változatának a T95E2-nek. Jó lenne ha megcsinálnák azt a lehetőséget, hogy ha kupolát lövünk vagy kupolánkat lövik, akkor az okozott vagy kapott sebzéseknek csak a 1/3-át, vagy negyedét írná csak jóvá. Világháborúban ha a parancsnoki kupolát eltrafálta a lövedék , akkor még a tank használható volt még a harctéren. Oks, hogy árkád játék, de sok valóságot tartalmazó elem közt is szerepelhetne ez a "fícsör".[/quote]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 éve
  [quote name="HUN_Sector"]Az elc amx 5-ös light ilyen alapon a fűből sem látna ki [/quote]
  Lightnál nyilván magasabb prioritású ez a paraméter, osztályon belül pedig t10 medeknél nekem olyan fura ez az eltörpülő különbség.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 4 éve
  [quote name="Nortonor"] elég abszurd, hogy egy orosz vagy kínai med csak 10-20 méterrel lát kevesebbet, mint a kb 1,5x olyan magasan ülő Patton vagy 30B commander.[/quote]
  Az elc amx 5-ös light ilyen alapon a fűből sem látna ki
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 éve
  [quote name="Medden_EU"]Pont így is van, a WG is így gondolta. M48A1 Patton 420 látótáv, 59 Pattonnak pedig 400, ami a saját tierjében a legnagyobb a medek között.[/quote]
  A Pattonnél rendben is van (az AMX 30B-nél már nincs), de pl t8-ban meg ott van a T32 és a Pershing is szintén 400 méteres látótávval, tumor nélkül.
  De egyébként t10-ben is elég abszurd, hogy egy orosz vagy kínai med csak 10-20 méterrel lát kevesebbet, mint a kb 1,5x olyan magasan ülő Patton vagy 30B commander.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Medden_EU · 4 éve
  [quote name="Nortonor"]
  Egyébként az ilyen extra tumorkupolás tankoknál én a "fícsört" inkább egy nagyobb látótávban látnám (+10-20 méter)
  .[/quote]
  Pont így is van, a WG is így gondolta. M48A1 Patton 420 látótáv, 59 Pattonnak pedig 400, ami a saját tierjében a legnagyobb a medek között.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 éve
  [quote name="Angelus1991ster"]... de [b]sok valóságot tartalmazó elem [/b]közt is szerepelhetne...[/quote]
  Valóságot tartalmazó elem a WoT-ban? Azigen, ez most tetszett. :great:
  Onnantól kezdve hogy a tankoknak HP-juk van és egy átütőt találat esetén, ahol a lövedék a küzdőtérben robban, nem válik harcképtelenné a jármű, na onnantól el lehet felejteni a valóságot tartalmazó elemeket.
  Ezt nem a játék felé irányuló szemrehányásként írom, hiszen ahogy írtad is a WoT egy árkád játék, és épp ezért a "sok valóságot tartalmazó elem" kifejezés ebben a környezetben lássuk be, igen csak röhejesen hat.
  Egyébként az ilyen extra tumorkupolás tankoknál én a "fícsört" inkább egy nagyobb látótávban látnám (+10-20 méter), vagy egy kupolaméret nélküli, nettó toronymagasságból számolt camo értékkel oldanám meg a balanszot.
  Egyébként ésszel játszva és mozgatva vagy eldugva a kupolát, szinte semmi hátrányt nem okoz a minitorony. Annyi a trükk hogy az ilyen jó gundepes, de kupakos tankokkal kissé keresztirányban kell felbukkanni egy bucka mögül, hogy a kupola ne csak vertikális, de horizontális mozgást is végezzen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 4 éve
  Mondjuk jöhetne olyan adventi ajánlat is, hogy JU-87 Stuka

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.