Jelenleg

40
látogatónk van

2016. szeptember 2. 08:23

Mi várható a 0.9.16-os verzióban?

(27 szavazat)
158 hozzászólás

Úgy tűnik a Wargaming egyre több és több információt oszt meg velünk. A 9.16-os verzió már meg is érkezett a supertest szerverre és hivatalos release note is készült hozz, mely tartalmazza az új verzió sok újítását (első svéd tank, egy új térkép, változtatások a chat-en, prémium tank visszavásárló felület, fejlesztett felderítési rendszer, új beépített MOD-ok, stb), íme a részletek:

Az első svéd tank

Augusztus közepén már találkozhattunk gamescom-os videókon az új svéd tankokkal. Az új verzióban már elérhetővé is válik majd az új nemzet első tankja a tier VI-os Strv m/42 Alt. A.2 prémium közepes tank formájában, aminél gyakorlatilag egy AMX 13 tornyot építettek rá egy Strv m/42 alvázra. Ez a tank lesz az első társa prémium közepes tank.

A tank legénysége 3 fős, ezáltal alkalmas lesz majd a svéd magas tierű nehéz tankok legénységének húzására is.

Új térkép: Párizs

Párizs térkép eredetileg a Rampage módhoz készült, de mára olyan átalakításokon esett át, hogy felépítése már a random csaták játékmenetéhez is illeszkedik.

A térkép 3 fő részre osztható:

  • Város: alkalmas terület a közelharcra
  • Nyíl terület a Szajna mellett: mobilisabb tankok fő játszótere
  • Főtér: a legveszélyesebb terület, ahonnan mindenhová lehet majd lőni, de épp emiatt bárhonnan be is kaphatunk lövéseket

Harci chat módosítások

A WG olyan visszajelzéseket kapott, hogy a harci chat már nem csak a sértegetések és szitkozódások forrása lehet, hanem a csalásokhoz is felhasználhatják azt. A csapatok közti chat érzelmileg sokszor túlságosan felfokozott és provokatív vagy arra használják, hogy felfedjék saját csapattársaik pozícióját vele. Mindezek megelőzése érdekében a WG úgy döntött, hogy letiltja a csapatok közti chatelés lehetőségét (kivéve csapat csatákban).

Ettől függetlenül a saját csapaton belüli chatelés is igen toxikus lehet, ezért ez a mód is kap egy új funkciót: mikor egy játékos neve vagy üzenete fölé visszük a kurzort, a megjelenő menüben már nem csak a játékos feljelentésére vagy feketelistára tételére lesz lehetőség, hanem üzeneteinek blokkolására is a csata idejére. Ez azt jelenti, hogy a némított játékos ugyan tud majd üzeneteket írni, de aki lenémította őt, nem fogja azokat látni.

Prémium tankok és legénységek visszaszerzése

Sokunkkal előfordult már, hogy utólag megbántuk egy dühünkben eladott prémium tank eladást... vagy egyszerűen csak véletlenül nyomtunk rá az eladás gombra és legénységestől, mindenestől ment a levesbe a tank... az új opció ezt kívánja orvosolni:

Fejlesztett felderítési mechanizmus

A WG folyamatos erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy optimalizálja a szerver kódok teljesítményét. Nagyon sokat javult a felderített tankok megjelenítésének ideje is.

Járművek összehasonlítása a garázsban

Az új modulnak köszönhetően már lehetőségünk lesz közvetlenül a garázsban a tankok összehasonlítására.

 

Népszerű MOD-ok kliensbe építése

A játékosok már nagyon régóta kérik ezt, így az új verzióval bekerülnek a kliensbe a következő igen népszerű MOD-ok is:

Több soros tanklista a garázsban (carousel)

Három beállítási lehetőség lesz elérhető: Standard, Duplex és Minimalist (lásd a képeken). A kliens 900px-es képernyőfelbontás alatt automatikusan a Minimalist opcióra vált majd át.

Damage indicator - bekapott találat irányjelzője

Lehetőség lesz majd egy extra panel aktiválására, ami a következő opciók lesznek láthatóak:

Új kistérképek

Végezetül újabb 15 térkép minimap képe lesz felújítva: Cliff, El Halluf, Ensk, Erlenberg, Fisherman’s Bay, Kharkov, Lakeville, Malinovka, Arctic Region, Murovanka, Prokhorovka, Swamp, Paris, Widepark és Westfield.

Új HD modellek

T2 Light Tank, FCM 36 Pak 40, AMX 50 Foch, 112, Pz.Kpfw. III Ausf. E, Leichttraktor, Pz.Kpfw. III / IV, Pz.Kpfw. V / IV, Pz.Kpfw. V / IV Alpha, Pz.Kpfw. 740 B2 (f), Pz.Kpfw. I Ausf. C, Douchebagwagen 2, VK 30.02 (M), Crusader 5.5-in. SP, Type 5 Chi-Ri, T-26, C-51, Matilda IV, HF-220-2 Beta Test, A-43, M4A2E4 Sherman

Utoljára frissítve: 2016. szeptember 8. 08:18

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kesumisu
    • VIP
    · 7 éve
    Játszottam a teszt szerón, feltettem az xvm-et, s ezt hoztam össze:
    [img]http://kepfeltoltes.hu/161003/shot_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
    Small beállítással 5 sorban :beer2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunter9956
    • Tankos
    · 7 éve
    Töröltem minden konteót(és hozzá kapcsolódó hozzászólást).
    Itt lehet összeesküvés-elméleteket gyártani:
    http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/duhongo-re/1759-konteozzunk-nem-ujoncnak-valo-videk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    F1rst
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="porter"]Ezt most komoly h egy ellenfél, ami nincs spoton beléd lő.. és kiírja h mi volt az???
    Ezt túltolták Béláim sztem.[/quote]
    Ez eddig is megvolt, csupán 1 modot kellet feltenni,ugyan ugy, mint a részletes dmg panel, vagyis látod ki mivel lőtt meg:AP,APCR,HE....) .Ez csak azoknak újdonság, akik azt sem tudják mi az a mod, és mire való(meg ne sértődj, ezt nem konkrétan rád irtam, csak ugy általánosságban)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    porter
    • Tankos
    · 7 éve
    Ezt most komoly h egy ellenfél, ami nincs spoton beléd lő.. és kiírja h mi volt az???
    Ezt túltolták Béláim sztem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tiger
    • Tankos
    · 7 éve
    Én mondjuk csak bele-bele olvasgattam a kommentekbe és azt hittem,hogy veled beszélünk el egymás mellett,de most ahogy válaszolsz,már látom,hogy kb. egy a véleményünk.Bár én nem szándékoztam személyeskedni senkivel sem csak úgy nagy általánosságban írtam,ami a gyengébb játékosok véleménye szokott lenni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maksoo95
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="tiger"]Persze,hogy szeret versengeni,ez az egész erről szól.Versenyzel az enemy tagjaival és sokszor a saját csapatoddal is.Én nem is erre gondolok,hanem arra,hogy elő van hozva időnként,hogy ha valaki jobb annak jobb leosztásai vannak meg több találati aránya.Ez szerintem hülyeség.Basszus valamiért jobb játékosok nálunk és nem a két szép szemükért,tehát valamit csak jobban tudnak nálunk ebben a játékban mint mi és nem azért,mert segíti Őket fentről egy gonosz erő meg %-os arány.Egyszerűen csak jobbak és kész.Ezt nem tudom megérteni,hogy sokan ezt miért nem tudják elfogadni.[/quote]
    Igen ez a kifogas.txt-ben kéne maradjon minden embernél, csak hát bevallani magunknak, hogy esetleg valaki jobb az utolsó dolog általában Ugyanez vonatkozik a Goldammo, Premium tank, Premium fiók, Aimbot sírógörcsös egyénekre is. Szerencsére van kivétel. Én sem vagyok egy unicum, de ha az lennék, [s]meginnám magam[/s] is ugyanez lenne az elv
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tiger
    • Tankos
    · 7 éve
    Persze,hogy szeret versengeni,ez az egész erről szól.Versenyzel az enemy tagjaival és sokszor a saját csapatoddal is.Én nem is erre gondolok,hanem arra,hogy elő van hozva időnként,hogy ha valaki jobb annak jobb leosztásai vannak meg több találati aránya.Ez szerintem hülyeség.Basszus valamiért jobb játékosok nálunk és nem a két szép szemükért,tehát valamit csak jobban tudnak nálunk ebben a játékban mint mi és nem azért,mert segíti Őket fentről egy gonosz erő meg %-os arány.Egyszerűen csak jobbak és kész.Ezt nem tudom megérteni,hogy sokan ezt miért nem tudják elfogadni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maksoo95
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="tiger"]Én csak azt nem értem,hogy ha ezt a játékot is,mint minden másikat a saját szórakozásotok miatt játsszátok,akkor miért kell forszírozni,hogy a WG mit hoz ki az adott csatátokból,ami valószínű amúgy sem igaz csak a pillanatnyi érzésen alapul.A statisztika egy adat,nem egy játék,ha valaki a statisztikai adatok miatt játszik,akkor rossz útra tévedt a véleményem szerint.Magyarul ha csak azért játszik valaki,hogy a statisztikája szerint hupilila legyen az már nem is játék és nem is kikapcsolódás.Nem is beszélve arról,hogy azt a kiváló minőséget fent is kell tudni tartani,nem elég csak elérni.Ez vagy jön magától vagy nem.Nekem speciel nem.Bár még nem próbáltam a World of Stats-ot. :beer2:[/quote]

    Az ember szeret versengeni, ebből kifolyólag győzni. Én speciel azt nem élvezem, hogy megyek egy tankkal, lövök kettőt és megmurdelek. Nekem az szórakoztató, ha a lehető legtöbbet megteszem a győzelemért, és van is értelme Senki sem azért játszik, hogy lila legyen, hanem azért, hogy jó legyen - ebből kifolyólag sokszor nyerjen. Szerintem ez így van rendjén. Ha valakinek az kikapcsolódás, hogy bemegy az enemy arcába, jó esetben lő kettőt aztán до свидания, áldásom rá, de attól én hadd élvezzem már azt, ha jobban teljesítek másoknál
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tiger
    • Tankos
    · 7 éve
    Én csak azt nem értem,hogy ha ezt a játékot is,mint minden másikat a saját szórakozásotok miatt játsszátok,akkor miért kell forszírozni,hogy a WG mit hoz ki az adott csatátokból,ami valószínű amúgy sem igaz csak a pillanatnyi érzésen alapul.A statisztika egy adat,nem egy játék,ha valaki a statisztikai adatok miatt játszik,akkor rossz útra tévedt a véleményem szerint.Magyarul ha csak azért játszik valaki,hogy a statisztikája szerint hupilila legyen az már nem is játék és nem is kikapcsolódás.Nem is beszélve arról,hogy azt a kiváló minőséget fent is kell tudni tartani,nem elég csak elérni.Ez vagy jön magától vagy nem.Nekem speciel nem.Bár még nem próbáltam a World of Stats-ot. :beer2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zedetu
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Káposztaarcú"]:banana: :banana: :banana:[/quote]

    szia vigyori :-)

    nyomjál már egy pluszt a lenti koommentjeim mellé, mert a WG még aszt hiszi, hogy hazánkban csak átlag jánosok vannak és senki sem használja az agyát.

    Köszi :banana:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.