Jelenleg

25
látogatónk van

2016. június 21. 08:44

Magyar klánok bemutatása: -TEK-

Írta:
(17 szavazat)
26 hozzászólás

-TEK-

TankElhárító Kommandó


Aki válaszol: FrankMartin01 - Hadműveleti tiszt

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

Először is köszönjük a lehetőséget a bemutatkozásra! 

Jómagam 2014 februárjában hoztam létre egy accountot, egyik jelenlegi klántársam meghívására. Az első időszakban, kb. 3000 csatát csak bohóckodtam, lőttem mindenre, ez meg is látszott a statisztikámon, amit a mai napig is "nyögök". Az első időszakban az angol TD ágat "húztam". Ez a mai napig vissza is köszön a játékstílusomon. Fél évvel később a barátomat felvették a -TEK- klánba, ahova nem sokkal később én is "bekéreckedtem". Ekkor kezdtem el igazán játszani, tanulni. A klánélet megtetszett, elég aktív tag lettem, egy egyszerű honlapot készítettem, klánlogót terveztem, ezért a közelmúltban a klán vezetősége előléptetett. Rólam elég is ennyi.

Pár mondatban össze tudnád foglalni a klán múltját és történetét?

Klánunk  több  mint  két  éve alakult. Elsősorban baráti társaságként, akik  a klánháborúkban és az erőd csatározásokban szerettek volna részt venni. Amikor bekerültem, amolyan kocsma hangulatú klán volt, majd 100 taggal. A jó hangulat megmaradt, eközben próbáltunk erőd csatározni, klánháborúzni, majd 2015 végén elég szervezetten, aktívan működtünk, így a WOT. ranglistán az 549. helyezésig jutottunk, ami azt jelenti, hogy több mint 18.000 klánt utasítottunk magunk mögé.

A klánban zömmel 25 év felettiek vannak, de van több fiatal is, a legfiatalabb tanulónk talán 12 éves. Magyarországról, a környező országokból is vannak tagjaink, sőt Európából több országból is csatlakoztak hozzánk hazánk fiai. 

A tavasz sajnos több változást is hozott, többen továbbléptek nagyobb, jobb klánokba. Sajnos a folyamatos aktív csatázáshoz nagyobb, aktív taglétszám kell, ezért jelenleg is van tagfelvétel. A klánt kicsit újraszerveztük, módosítottuk a szabályzatot, ami elsőre szigorúnak tűnhet, de valójában nem olyan véresen komoly.

A klán jövője?

Mindenképpen szeretnénk megtartani a jó hangulatot, volt már néhány kisebb összejövetelünk is, de szeretnénk nyáron egy nagyobb klántalálkozót is összehozni, hogy személyesen is ismerkedjünk. Szeretnénk az elért pozíciót megtartani, sőt tovább lépni. Nálunk nincs katonaság, ha vagyunk elegen és van kedvünk is, akkor csapatban játszunk.

Kiket vártok?

Az elvárások nem túl magasak véleményem szerint. Aktív játékosokat várunk, egyedileg bírálunk el mindenkit. Az alap elvárások kapcsán rugalmasak vagyunk, de nagyjából az irányvonal: 

 • 1 db tier 10-es tank (jó ha van IS-7, E-100, E5)
 • 1 db tier 8-as tank (jó ha van IS-3, 110, AMX 50-100)
 • 1 db tier 6-os tank (jó ha van Cromwell, T-37, Type-64)
 • kb. 5000 csata
 • 1000 feletti WN8 (utolsó 30 napban 1251 felett)
Mit nyújt a klán a játékosoknak?

Jó hangulat, rendszeres szakaszozás, gyakorlás, segítség tankok kifejlesztésében, küldetések teljesítéséhez. Klánháborúban, erőd csatákban való részvétel.

Saját Teamspeak szerver, saját honlap, saját Youtube csatorna, saját Facebook csoport. Alkalmanként házibajnokságot is szoktunk szervezni, ahol arannyal jutalmazzuk a győzteseket.

Kinél illetve hogyan lehet jelentkezni?

Várjuk a jelentkezéseket a játékban, vagy Teamspeak-en illetve email-ben. Toborzó tisztek a játékban: harcimod, sotakova, FrankMartin01.

A részletek megtalálhatóak a honlapunkon: www.tankelharito.hu vagy a hivatalos oldalon: http://eu.wargaming.net/clans/500044980/

Köszönjük a lehetőséget!

Utoljára frissítve: 2016. június 21. 08:52

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 6 éve
  [quote name="Sveryxx"]
  Alapesetben a TS használata azért jó -mert ha még nem is szakaszol az adott klánbol éppen senkivel vagy nem sh-ol vagy cw-el hanem valami másik haveroddal nyomjátok- mert sokkal könyebben elérhető vagy. Tehát ha csinálnak sh-t és mondjuk kell egy ember hidd el elöbb utol érnek mint a játék közös chetjén. én pl mindíg fent vok csak le vagyok némítva és bármikor rám tudnak poke-ni hogy figyelj már kellenél.
  Alapvetően szabályok és szabályzatok kellenek egy klánba még akkor is ha népszerü a klán és szivesen járnak az emberek játszani benne mert szabályok nélkül Anarchia és káosz fog eluralkodni a klánban.
  Aki ezt nem tudja megemészteni az ne menjen klánba [/quote]

  Ez tényleg praktikus, de ha épp publikozol úgyis befejezed. Klánchaten beírod sh +1. Akit érdekel, beírja +1. Ha 5-en vagyunk, t8 esetén 6-an akkor megkreáljuk. Ha elég online van a maradék szinte azonnal megvan, ha nincs akkor össze szedjük akár ismerősökkel. Annyira azért nem nehéz. Főleg ha TS le van némítva. Onnantól kb ugyanaz, sőt. Mindenkit végig poke-ni még macerásabb is (márha nincs grouppoke ).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sveryxx
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Videotop13"]
  Pont errol probaltam beszelni alabb....egy jonak szamito klanban a hangulat kell . hogy vonzza a jatekost....nem pedig a "kotelezo" ez meg az....en azert leptem ki a klanbol,mert szamonkertek,hogy le vagyok maradva 34 kockaval a havi "kotelezo" menyisegbol.....akkor mondtam....kell ez nekem??? hat nem,koszonom....A kotelezo TS-re meg ugy gondolom,hogy szukseges szakaszban ,SH, vagy CW-n...ami logikus es ertheto.... :-*[/quote]

  Alapesetben a TS használata azért jó -mert ha még nem is szakaszol az adott klánbol éppen senkivel vagy nem sh-ol vagy cw-el hanem valami másik haveroddal nyomjátok- mert sokkal könyebben elérhető vagy. Tehát ha csinálnak sh-t és mondjuk kell egy ember hidd el elöbb utol érnek mint a játék közös chetjén. én pl mindíg fent vok csak le vagyok némítva és bármikor rám tudnak poke-ni hogy figyelj már kellenél.
  Alapvetően szabályok és szabályzatok kellenek egy klánba még akkor is ha népszerü a klán és szivesen járnak az emberek játszani benne mert szabályok nélkül Anarchia és káosz fog eluralkodni a klánban.
  Aki ezt nem tudja megemészteni az ne menjen klánba
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VonHunor
  • Tankos
  · 6 éve
  üdv!

  uj klán bemutatkozó.
  ez szinte egyenlő az uj lehetőség a trolkodásra mondattal.
  ki mit visz CW-re melyik tank a jobb.. stb.
  ugyan már!
  ŐK jol érzik magukat, szeretnek játszani.
  TI meg okoskodni!
  szerinted melyik a jobb?

  összegezném a lényeget:
  hajrá srácok, jó játékot és sok sok siemka killt nektek! :beer2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 6 éve
  [quote name="Videotop13"]Hmm....a "kotelezo" SH meg CW nem hangzik jol... :-* Ebben a jatekban egyedul csak a TS lehet kotelezo ahhoz,hogy valaki szivesen jatsszon....Lehet pont tankot huzol amikor jon a meghivo: "kotelezzo SH !!!"...[/quote]

  Még az se kell legyen. Nálunk nincs kötelező TS-se. Sh-ra nem is használjuk, t8 CW-hez viszont már mindenképpen szükséges. De aki megy játszani az magától is belátja. Egy jó és nyugodt vezető nagyon hasznos. A többihez ha nem top 3% akarsz leni akkor gyakorlatilag nem kell. Két CW sszezonnal ezelőtt top 3% voltunk global mapon t6-ban. Tudom, ott a legkönnyebb, de mi vagyunk az élő példa, hogy lehet. Mondom, van az a szint ahol kell, de ott nem kell magyarázni annak, aki olyan szinten akar játszani. A többi alatt értelmetlen. Kötelező sh is. Mint lent is írták, alap a túljelentkezés, ha jó a csapat és bármikor lehet menni amikor elegen vannak. Ezt persze lehet koordinálni meg szervezni, de "világmegváltó tervek hiányában" anélkül is elég messze lehet jutni. Persze mindenhez kellenek a megfelelően motivált játékosok, akiket nem kell noszogatni. Értelmes klán 1400-1500 körüli átlagnál kezdődik, úgy, hogy nincs szélsőséges különbség a játékosok között. Ha van az hosszú távon életképtelen. Az alatt csak erőlködés megy. Akinek magának sincs 1800-2000 körüli wn8-a az 1000-el kit és mit akar irányítani? Tudom, biztos létezik kivétel, de összességében igaz.

  [quote name="bodzy"]Sigsauer ! Nem azt irtam hogy az enyém a gondolat, nekem is úgy küldte át egy Kedves COD2-es volt társam akivel a mai napig tartom a kapcsolatot. Miért baj az, hogy egy tömören és érthetően, ráadásul tökéletesen megfogalmazott filozofiát megosztottam itt ??? Nem értelek !!!!
  ja és az illetőt matidonak hívják !

  Diarmand ! ezzel én is tisztában vagyok sajnos, ritka az ilyen mint a valóvilágban is .....[/quote]


  Nekem már kijutott olyanból. Most is olyan van, és nem ő az első. Rengeteget számít! És a környezetemben is ismerek nem egy ilyet! Létezik, csak szerencse kell hozzá! Egyébként a jó főnök mindezt felismeri, a többi meg annyit is ér, és a csapata munkája is sokszor...... Az ő könyveiből például sokat lehetne tanulniuk: https://en.wikipedia.org/wiki/Lee_Iacocca .Fogalmuk sincs mit vesztenek, dehát, ugye a konpetencia szint saját határaink felismerésében, és továbbfejlesztésében kezdődik. Na csitulok mert minnyá törölnek félig offért!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  • Tankos
  · 6 éve
  Sigsauer ! Nem azt irtam hogy az enyém a gondolat, nekem is úgy küldte át egy Kedves COD2-es volt társam akivel a mai napig tartom a kapcsolatot. Miért baj az, hogy egy tömören és érthetően, ráadásul tökéletesen megfogalmazott filozofiát megosztottam itt ??? Nem értelek !!!!
  ja és az illetőt matidonak hívják !

  Diarmand ! ezzel én is tisztában vagyok sajnos, ritka az ilyen mint a valóvilágban is .....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Diarmand
  • Tankos
  · 6 éve
  Azért ez nem ilyen egyszerű.

  A klán azért klán, mert bónuszokat nyújt a játékosainak. Credit-bónusz, ami akár 50%-os is lehet, ami egyenlő egy prémfiókkal. Aranyat is szerezhetsz, ami egy nagyon jó klánban havi ezer felett is mozoghat, lásd egykori ZWACK.
  Csakhogy ezekhez tenni is kell valamit. Olyan ez, mint a fizetés. Örülsz annak ha van, de nem adják oda csak azért, mert bejársz beszélgetni. Értem én, hogy sokan nem szeretnek kötelezően csinálni valamit egy játékban, de akkor ne játssz, amikor a bónuszok aktiválva vannak vagy - és ugye ez a gyakoribb - ne foglald a helyet olyanok elől, akik felvállalják ezt a kötelezettséget.
  Az SH-s baszogatás meg ugye azért van, hogy mindenki egyenlő arányban vegye ki a részét a farmolásból, aminek az eredményéből ő ugyanúgy fog részesülni, mint azok, akik megtették érte a részüket.

  [b]bodzy[/b]
  A gondolatmenet nagyon szép, de mind tudjuk, hogy a főnökök 98%-a nem így működik. Egy másik világban lehet, de a maiban nem.
  Minél többször olvasom, annál inkább nevetni támad kedvem és ez nem ellened szól bodzy, hanem a brutálisan utópisztikus hegyi beszéd ellen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SigSauer72
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="bodzy"]Pont tegnap tettem ki nálunk az FB-re egy COD2-es Klán parancsnok filozofiáját[/b][/i][/quote]

  Copy-paste
  Google nem hazudik... Nem árt néha egy-egy saját, önálló gondolat, még a középszerűeknek sem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Videotop13
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Caesar_cart"]
  Na pont erről beszéltem lejjebb. Egy jó klán sose kötelezi a játékosait ilyesmikre, hanem megadja a lehetőséget, hogy a játékot egy magasabb szinten játszd. Nem a WN8 közti különbségre, hanem az adrenalin közti különbségre gondolok mondjuk egy random és egy CW csata között.
  Persze ha nem vonz az ilyesmi akkor nincs miről beszélni, de egy jól felépített klánban általában túljelentkezés van a csapatban való játékhoz, nem pedig kötelező megjelenés. [/quote]

  Pont errol probaltam beszelni alabb....egy jonak szamito klanban a hangulat kell . hogy vonzza a jatekost....nem pedig a "kotelezo" ez meg az....en azert leptem ki a klanbol,mert szamonkertek,hogy le vagyok maradva 34 kockaval a havi "kotelezo" menyisegbol.....akkor mondtam....kell ez nekem??? hat nem,koszonom....A kotelezo TS-re meg ugy gondolom,hogy szukseges szakaszban ,SH, vagy CW-n...ami logikus es ertheto.... :-*
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Caesar_cart
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="wirazsime"]engem is hívtak már sokszor klánba, mindig visszautasítom, engem ne kötelezzenek semmire, se TS-re, se arra hogy órákig ott kempeljek a gép előtt,mert valamelyik majom megkívánja a klánból. azt az arany mennyiséget meg dugja fel magának a klán vicc. ez egy játék, nem munka.[/quote]

  Na pont erről beszéltem lejjebb. Egy jó klán sose kötelezi a játékosait ilyesmikre, hanem megadja a lehetőséget, hogy a játékot egy magasabb szinten játszd. Nem a WN8 közti különbségre, hanem az adrenalin közti különbségre gondolok mondjuk egy random és egy CW csata között.
  Persze ha nem vonz az ilyesmi akkor nincs miről beszélni, de egy jól felépített klánban általában túljelentkezés van a csapatban való játékhoz, nem pedig kötelező megjelenés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wirazsime
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="adrian360"]
  Áruljátok már el, hogy mi ez a kötelező TS mánia a WoT-ban ? voltam már pár klánban más játékokban, mindig csak akkor mentünk fel ha együtt játszottunk. De ha valaki solóban vagy más haverrel játszik minek menjen fel ? hogy egyedül kuksoljon a 23.chatszobában ?
  Itt meg félóránként megy a klánchatben az üzenet hogy "mindenki menjen fel a TS-re mert kötelező, különben kib@szunk a pics@ba".[/quote]
  engem is hívtak már sokszor klánba, mindig visszautasítom, engem ne kötelezzenek semmire, se TS-re, se arra hogy órákig ott kempeljek a gép előtt,mert valamelyik majom megkívánja a klánból. azt az arany mennyiséget meg dugja fel magának a klán vicc. ez egy játék, nem munka.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.