Jelenleg

29
látogatónk van

2016. március 21. 07:26

Magyar klánok bemutatása: -HOT-

Írta:
(20 szavazat)
14 hozzászólás

-HOT-

Hungarians on Track!


Aki válaszol: Zolika_tm- -HOT- parancsnok

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2011. júniusában hoztam létre az account-ot. Pár hónappal előtte egy újságban olvastam a játékról, de akkor még teljesen kiment a fejemből a WoT. Ma már ilyen nem fordulhat elő. A napi dupla, az napi dupla :)

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Az évek és a csaták nagy részét a páncélvadászok, nehéz tankok és önjárólövegek bűvöletében töltöttem. A garázsban található kb. 70 db tank nagy része ebből a 3 ágból kerül ki. Az utóbbi időkben - szerintem a WG által kicsit sem befolyásolva - a könnyű és közepes tankok váltak a csataterek "nagy vadjaivá". Intenzíven ismerkedem a mozgékony tankokkal, de legbelül még mindig a "lassú víz, partot mos" elv áll közel hozzám, ezért is imádom pl. a T95-öt. Egy jó páncélvadász vagy éppen önjárólöveg is lehet csata döntő tényező. Azzal játszom, amivel szeretek, nem pedig azzal ami "húzza" a stat-ot.

Emlékezetes, feledhetetlen csata amire büszke vagy?

Több is van, amire büszke vagyok. Pl. még a "régi" Tigrissel egy 11 kill-es meccs, de nagy kedvencem a T95-tel egy Pool és Kolobanov medált érő csata is! :)

Van kedvenc pályád?

Nehéz tankban ülve a zárt, városi pályák jönnek be ahol biztonságban vagyok a tüzérektől. Ha én tüzérkedem, vagy az egyik kedvenc TD-mben ülök, akkor a nyílt, nagy látótérrel rendelkező pályák jönnek be.

És olyan amit utálsz?

A Pilsen nevű pályával nagyon nem vagyunk barátok. Nem szeretem a sablon pályákat, főleg ha azokból van őszi, téli, nyári verzió is... Tétmeccsen Mines sem kedvenc.

Pár mondatban össze tudnád foglalni a klán múltját és történetét?

A klán 2012. márciusában alakult meg, egy baráti társaság ötleteként. Más klánok hibáiból okulva próbáltunk egy olyan klánt létrehozni és üzemeltetni, ahol jól érzik magukat a játékosok. Így 4 évre visszatekintve, azt hiszem ez sikerült.

Nem voltunk és nem is vagyunk profik a játékban. Az átlagéletkor is olyan 30 év körül van, amiből következik, hogy a klán nagy része dolgozik vagy éppen a családjával tölti az idejét. Sokan személyesen ismerik egymást vagy éppen munkatársak.

Olyan tagjaink vannak és olyanokat keresünk, akik elég érettek a játékhoz és az élethez is. A játék és a harckocsik iránti szeretet mindig közös volt, amihez egy minimális, de szükséges elvárás társult a klán tagság miatt.

Az évek alatt szinte minden Funcup-on jelen voltunk, több Magyar Ligán is (volt ahol számunkra szép eredménnyel). Klán háborúkon is képviseltetjük magunkat, jelenleg kevesebb sikerrel, de volt olyan időszak, hogy több területet is birtokoltunk és még zsold osztásra is futotta. Folyamatosan volt és lesz lehetőség tankszázadra, osztag és erőd csatákra. A lényeg, hogy nem felejtjük el azt, hogy ez csak egy játék.

És hogyan tovább?

Mindenképp folytatni a megszokott és bevált eszméket és elvárásokat a klánon belül. Megtartani azt a légkört, ami miatt évek óta vannak velünk tagok. Talán a csapatjátékon belüli összhang fejlesztését emelném ki, mint jövőbeni célkitűzés! Erre megvannak a tagjaink akik ezt a vállukra vették. Dolgozunk rajta, hogy majd ennek a fejlődésnek az eredménye az elért sikerekben is nyomon követhető legyen. Úgy érzem, hogy az aktivitással kapcsolatban kicsit szigorúbb fellépésre lesz szükség, mint az eddig megszokott. Természetesen egy aranyközéputat megtartva.

Kiket vártok?

A jelenlegi elvárás a min. 1000+ wn8-as érték. Szükséges, hogy legyen VI, VIII és X-es tank a garázsban. Elsőre kevésnek tűnhet, de még így is a "nagy WoT átlag" feletti játéktudást feltételez ez az érték. A tagok használják a TS-t és a weboldalt! A profiknak nem mi vagyunk a megfelelő klán!

Mit tudtok nyújtani az új játékosoknak?

Naponta CW van VI-VIII tier-ben. Osztag és erőd csaták. Szakaszozási, gyakorlási lehetőség. Saját TS-3 szerver, weboldal, Youtube csatorna. Funcup-on, Magyar Ligán és egyéb versenyeken indulási lehetőség. Ezen felül pedig ahogy egy tagunk mondta, egy "család barát" klánt és társaságot.

Kinél illetve hogyan tudnak jelentkezni?

Jelentkezésre keressétek a toborzóinkat  XRobertX, Vegita95), írjatok a www.hungariansontrack.hu weboldal nyitott szekciójába. Komoly szándék esetén lehet TS3 elbeszélgetés, majd próbaidő.

Mit javasolnál azoknak akik szeretnének csatlakozni a klánhoz, de mégsem érik el a felvételi követelményeket?

Fontos, hogy az alapokkal tisztában legyenek. Ehhez nagyon sok weboldal és videó csatorna/stream áll már rendelkezésre, akár magyar nyelven is. Az első pár ezer csatámat mindenféle tudás nélkül, modulok, felszerelések nélkül játszottam. Biztosan ismerős sok embernek a játék elején az érzés, amikor jobban örül a kill-nek, mint annak, hogy 1800-at sebzett... Saját hibán tanulni drága mulatság. Ti, akik nemrég kezdtétek el a játékot ne essetek ebbe a hibába. Amennyiben a 30 napos eredményed eléri vagy meghaladja a kb. 1200 wn8-at, akkor keress meg minket.

Bővebb infók: http://hungariansontrack.hu/index.php?page=Bemutatkozas

Köszönöm, hogy elolvastad! Jó játékot!

Utoljára frissítve: 2016. március 21. 14:07

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Arnyek4523
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="viktor9421"]
  KV-1, T-43, KV-13, AMX 12t, O-I Exp ezek is jól hozzák [/quote]
  Én is nagyon ajánlom ELC-t valami brutális 5 sebzést okozó lövésér, 1.2k sebzésér már bőven unicum jár.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GregoryEgo
  • Tankos
  · 6 éve
  Hová lyukad megint a "beszélgetés"? A statra. Valahol szomorú, h erről szól már ez a játék...
  (Amúgy O-I exp, tényleg könnyen hozzá a sok ezres wn8-at!) xd

  támpont: [url]http://www.targetdamage.com/nations/[/url]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  viktor9421
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="HUN_Sector"]
  Nem az elc? [/quote]

  KV-1, T-43, KV-13, AMX 12t, O-I Exp ezek is jól hozzák
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Mir4g3"]Mikor a klán parancsnok bemutatja a klánját, akkor elég nehéz személyes véleményként értelmezni, és nem arra gondolni amire utal a mondandó.

  [i]Egyébként statot húzni olyan tankokkal lehet amivel a többség gyengébben teljesít. Ha mindenki kibacotul tudna az orosz medekkel játszani akkor 3K sebzés meg 2 kill kellene a lila stathoz. Amúgy a M48A1 Patton az 1ik legnagyobb statpader tank..... szerinted? [/i][/quote]

  Nem az elc?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mir4g3
  • Tankos
  · 6 éve
  Mikor a klán parancsnok bemutatja a klánját, akkor elég nehéz személyes véleményként értelmezni, és nem arra gondolni amire utal a mondandó.

  [i]Egyébként statot húzni olyan tankokkal lehet amivel a többség gyengébben teljesít. Ha mindenki kibacotul tudna az orosz medekkel játszani akkor 3K sebzés meg 2 kill kellene a lila stathoz. Amúgy a M48A1 Patton az 1ik legnagyobb statpader tank..... szerinted? [/i]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zolika_tm
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Kopasz"]
  Ez még igaz is lehet, de ha pl. egy tényleg unicum és egy átlag játékos ül egy lomha td ben ugyan olyan körülmények között fogadok, hogy 10 böl 8 a tényleg unicum jobb teljesitményt fog nyujtani. Nem nézem le kisebb wn8 al rendelkező játékosokat, mert nem a wn8 teszi az embert és ez csak egy játék ahol mindenkinek más a célja. Viszont attól, mert valaki kiváló játékos nem kell stattpader legyen csak egyszerün sokkal jobb nálad és nálam és a játékosok 99% nál. Azon játékosok 99% akik szidják a tényleg unicumokat(nem rád célzok), ha újrakezdenék a játékot akkor sem tudnák hozni a tényleg unicumok szintjét, mert nincs annyi tehetség bennük ehez a játékhoz. Ezzel sincs semmi baj csak ne legyünk képmutatóak.
  u.i
  A cikk klánról szól, mindazonáltal csak remélni tutdom, hogy nem minden klántag gondolkodik úgy mint te. Nem vagyok klánban, de ilyen gondolkodású parancsnokot nem is szeretnék.[/quote]
  Ööö.. azért azt tisztázzuk az elején, hogy a saját - magán - véleményem és a Klán vezetési "mentalitásom" aztán végképp nem függ össze egymással!
  Nem is értem, hogy a számomra kicsit azért "csípkelődőnek" érzett soraidban miért nem vonatkoztatod el a kettőt egymástól. De nyugi, ezen nem fogunk összeveszni!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  carpmaster11
  • Tankos
  · 6 éve
  Szerintem ez jókora tévhit. El lehet hinni, hogy az unicumok sem játszanának olyan tankokkal amikkel nem élvezik a játékot. Azért játszanak a jó játékosok gyors tankokkal mert kihívás és élvezet velük menni, emellett (pont azért mert nehezebb a tankosztály fortélyainak elsajátítása) még a statot is jól hozza, mert az átlag playerek nem tudják elég jól használni őket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kopasz
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Zolika_tm"]
  - a játéktudás és a választott jármű harcértéke nem minden esetben függ egymástól. Pl. egy lomha TD-ben - amivel szeret játszani az illető - ülhet akár amatőr, vagy pro játékos is, nem fogja tudni úgy befolyásolni a csata kimenetelét, nem tud annyi sebzést kiosztani, mint egy mozgékonyabb, jó paraméterekkel rendelkező, "népszerű" tankban ülve. [/quote]

  Ez még igaz is lehet, de ha pl. egy tényleg unicum és egy átlag játékos ül egy lomha td ben ugyan olyan körülmények között fogadok, hogy 10 böl 8 a tényleg unicum jobb teljesitményt fog nyujtani. Nem nézem le kisebb wn8 al rendelkező játékosokat, mert nem a wn8 teszi az embert és ez csak egy játék ahol mindenkinek más a célja. Viszont attól, mert valaki kiváló játékos nem kell stattpader legyen csak egyszerün sokkal jobb nálad és nálam és a játékosok 99% nál. Azon játékosok 99% akik szidják a tényleg unicumokat(nem rád célzok), ha újrakezdenék a játékot akkor sem tudnák hozni a tényleg unicumok szintjét, mert nincs annyi tehetség bennük ehez a játékhoz. Ezzel sincs semmi baj csak ne legyünk képmutatóak.
  u.i
  A cikk a klánról szól, mindazonáltal csak remélni tutdom, hogy nem minden klántag gondolkodik úgy mint te. Nem vagyok klánban, de ilyen gondolkodású parancsnokot nem is szeretnék.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zolika_tm
  • Tankos
  · 6 éve
  Köszi a reakciókat. Mindenkinek igaza van valamilyen szinten!
  [i]( ugyanakkor bízom benne, hogy a kommentek nem fognak a különböző fórumokon megszokott "unikum vs. noob párharc" felé elmenni! ) [/i]
  A cikk és a bemutató tényleg nem erről szól, hanem egy Klánról!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FrankeeHUN
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Rbza"]
  Én erre azt reagálnám hogy mint minden kompetitív játékban itt is vannak meghatározó, a játékosok többsége által használt elemek. Ez fps játékokban lehet egy kaszt, egy fegyver. Wot esetében például az orosz medek hordozzák magukban a legtöbb potenciált, de ez nem jelenthető ki ilyen nyíltan hiszen pályafüggő is lehet a teljesítmény hiszen egy csőpályán jobb eredményt lehet menni HT-al mint MT-al.
  Más kérdés hogy a jó játékosok nem a tank miatt jó játékosok, hanem mert megtanulták a pozicionálást és ismerik a játék fizikáját. Szerintem.[/quote]

  Ezzel én is egyetértek, unicomoknak (azoknak legalábbis,akik tényleg unicumok) nincs statpadder tank. Pl. sokan játszanak 50b-vel, orosz medekkel,stb. amik abszolute nem statpadder tankok... ... és 3-4k+ az átlag dmg-ük.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.