Jelenleg

30
látogatónk van

2016. máj. 25. 09:52

Hivatalos infók: Szakasz büntetések, bónuszok

Írta:
(15 szavazat)
29 hozzászólás

A WG hivatalosan is közzétette a szakaszokat érintő fejlesztések (bónuszok/büntetések) részletes leírását, úgymint a konkrét XP bónuszok és büntetések %-os mértékeit, a tier korlátokat, stb.:

XP bónuszok és büntetések a csatában

A 9.15-ös verzióval az intenzívebb szakaszozásra is ösztönözni fogják a játékosokat, mégpedig azzal, hogy ha a szakaszok tagjai ugyanolyan tierű tankokkal indulnak csatába, akkor bónusz XP-ben részesülnek majd az adott csaták után.

Emellett azonban azon szakaszok, melyek tagjai olyan tankokkal indulnak csatába, melyek tierje több mint 3-mal eltér, büntetésben részesülnek, melynek mértéke az eltéréstől függ majd. Ha ilyen felállással akarnak a játékosok csatába indulni, minden esetben kapni fognak egy figyelmeztető jelzést is ezzel kapcsolatban:

A csata után kapott XP bónusz mértéke a csata eredményétől, a győztes/vesztes csatától, illetve a szakaszban lévő tankok tierjétől fog függeni. A csata közben létrehozott dinamikus szakaszokra az adott csatában nem vonatkozik ez a bónusz, a következő együtt lejátszott csatától azonban ugyanúgy élni fog. Ugyanez vonatkozik az olyan játékosokra is, akik egy már meglévő szakaszhoz csatlakoznak majd (azaz csak a következő csatától él a bónusz).

A következő táblázatban a bónusz XP %-os mértékét láthatjátok a tankok tierjének és a csata kimenetelének függvényében:

Ez a táblázat pedig az XP büntetés %-os mértékét mutatja a szakaszban lévő tankok korláton felüli (max. 3 tier) tier különbségének függvényben:

A kapott bónusz vagy büntetés mértéke a csata eredmény ablakon is fel lesz tüntetve:

 

Utoljára frissítve: 2016. máj. 25. 10:13

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GregoryEgo
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="pitzen"]#28[/quote]

  "Nagyon szép táblázatot tudni kéne olvasni, meg számolni. De segítek!
  10 = \= 8 -> nincs bónusz
  10 - 8 = 2 -> nincs büntetés"

  A kérdésedre ezzel megadtam a választ, és még kezdetben nem is voltam annyira durva. Beérhetted volna ennyivel is, de te ezt oly' sértőnek találtad , hogy elkezdtél megint csak hülyeségeket írogatni.
  A fenti két táblázatot hivatalosan a wg.wot adta ki, nem kell ide ritát keverni, meg mindenféle konspirációt. A tényekre figyelj!

  [i]"Amit leírtál, arra valami véletlen folytán már első körben rájöttem"[/i]
  Bocs, de nem ez jött át. Te írtad: [i]Azt esetleg tudja valaki, hogy mi van akkor, ha pl. egy 8-as light és 10-es bármilyen tank megy be szakaszban? [/i]
  ==> [i]#25 1. ...megkockáztatom azt, hogy te nem vagy képes arra, hogy azt fogalmazd meg, amit akarsz![/i]
  Vagy igazam volt, és tényleg nem tudod leírni a kis gondolataidat értelmesen, vagy annyira besérültél gyerek korodban, hogy azóta is csak mentegetőzöl, de ennek a feltárását inkább rá hagyom a terapeutádra.

  Tehát a [b]feltett[/b] kérdésedre a választ megkaptad. Azért, mert nem cukormázban szolgáltam fel, még benyelheted, nem kell hülyét csinálnod magadból. Az én természetem meg ilyen, de segítek, ahogy tudok.
  Szívesen máskor is, nem kell megköszönnöd.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pitzen
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="GregoryEgo"]...
  [/quote]

  1. Választ vártam, nem kioktatást.

  Amit leírtál, arra valami véletlen folytán már első körben rájöttem (sikerült hosszadalmas munkával értelmeznem a táblázatot ops: )... unbelievable... :pinch:

  A kérdésem arra irányult, hogy figyelembe veszik-e pl. a light MM besorolást ezeknél a bónuszoknál, vagy csak akkor jár, ha a 13 90-em mellé IS-3akat hoznak? Erre annyit vártam, hogy:
  a.; nem derül ki, ergo a táblázat alapján igen, csak akkor kapok bónuszt
  b.; figyelembe veszi, .... alapján (ami mondjuk ebben a táblázatban nincs, de valahol van rá bejegyzés (mondjuk Ritánál, amit nincs időm olvasgatni...)

  én beértem volna ennyivel is.

  c.; megjön Mr. Ego és beokádja a frankót...
  [quote]Nagyon szép táblázatot tudni kéne olvasni, meg számolni.[/quote]
  [quote]te nem vagy képes arra, hogy azt fogalmazd meg, amit akarsz![/quote]
  [quote]Már ismétlem magam, de minek? Úgy sem érted...[/quote]
  [quote]Az egyszerű paraszt megérti, hogy azonos tier esetén jár a bónusz, ha tud számolni, akkor azt is érti, hogy 4 tier különbségnél már bünti jár, de te ezt nem akarod megérteni, elfogadni.[/quote]

  Mesélj még kérlek... gj :-x

  OFF
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mir4g3
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Rallyefan81"]
  Vagy ha nagyon salamoniak szeretnének lenni: 3 tier különbség felett inaktív "csata" gomb. Ez szerintem nem bonyolult.... [/quote]

  Akkor meg a support kapna 1000 + 1000 levelet hogy bugos a játék nem tud csatába lépni mert nem működik a csata gomb... :eek:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rallyefan81
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="treffhetes10"]Megy itt a szerencsétlenkedés. Akit nem érdekelt, hogy Tier 10 mellé beteszik a tier 1-es verdát, azt pont xp bünti fogja érdekelni. Megkérdem, különben mennyi xp-t kapna, mert sebezni, spotolni nem sokat fog.
  Tiltás és kész, szórakoznak itt.. :nono:[/quote]

  Vagy ha nagyon salamoniak szeretnének lenni: 3 tier különbség felett inaktív "csata" gomb. Ez szerintem nem bonyolult....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GregoryEgo
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="pitzen"]
  Először is tudni kellene értelmezni a kérdést, amit feltettem... :-* Ja, hogy 8as light meg 10es bármi más nem életszerű a WoT-ban, ezért az eddig egyébként teljesen rendben lévő szakasz bukja a bónuszt, és tapsoljon, hogy nem kap büntit! Hellyeah! :beer2:[/quote]

  1. Fejtsd ki, hogy mit értettem félre, de megkockáztatom azt, hogy te nem vagy képes arra, hogy azt fogalmazd meg, amit akarsz!

  2. Lényegében a "mi van akkor, ha" kérdésedre válaszoltam, legalábbis azt hittem, a bónuszra, büntetésre vonatkozott, amit teljesen levezettem, de tudod mit? Módosítom a válaszom: SEMMI nem változott, nyugodtan csináld a küldetéseidet a kis barátaiddal, úgy mint eddig. (Megfelel?)

  3. Azért, mert már most válaszoltam a nagyon okos kérdésedre másodszor is, de ettől még elsőre sem jelentette azt, hogy én kiforrott, tökéletes jutalmazó rendszernek találom. Ha már azt hiszed, tudod a véleményem, akkor rásegítek, hogy ne csak találgass. Szvsz én is a tankok MM-jét nézném, nem a tírjüket. Ha egy 8-as light-ot max 11-es csatába hív be, hasonlóan a 9-es és 10-es tankokhoz, akkor miért ne járna nekik bónusz? Vagy legalább a 8-as lightoknak + 9-es egyebeknek, hisz mind a kettő 'típusnak' 9-11 az MM-je. De azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy az átlag felfogású játékosból, kik majdnem hozzád hasonlók, nem nézik ki a wot fejlesztői, hogy egy összetettebb rendszert képesek lennének felfogni. Egyszerűbb azt mondani, hogy "hé paraszt, menjetek ugyanolyan szintű tankkal, és akkor kapsz bónuszt, az se baj, ha chaffee mellett is-3-ak ellen mehetsz a kv-1-eddel, amúgy se sebzel semmit 5-ös csatában, de legalább 10 xp-vel jobban jársz." Bocs, tévedtem. Az egyszerű paraszt megérti, hogy azonos tier esetén jár a bónusz, ha tud számolni, akkor azt is érti, hogy 4 tier különbségnél már bünti jár, de te ezt nem akarod megérteni, elfogadni.

  "Talán még az lehet, hogy a tank MM besorolhatóságát figyelembe veszi "
  Nem, nem veszi figyelembe. N tier, az N tier, nem N-1 vagy N+1.

  "Azt esetleg tudja valaki, hogy mi van akkor, ha pl. egy 8-as light és 10-es bármilyen tank megy be szakaszban? "
  10 = \= 8 -> nincs bónusz
  10 - 8 = 2 -> nincs büntetés
  Ugyan az, mint eddig.

  Már ismétlem magam, de minek? Úgy sem érted...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pitzen
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="GregoryEgo"]
  Nagyon szép táblázatot tudni kéne olvasni, meg számolni. De segítek!
  10 = \= 8 -> nincs bónusz
  10 - 8 = 2 -> nincs büntetés[/quote]

  Először is tudni kellene értelmezni a kérdést, amit feltettem... :-* Ja, hogy 8as light meg 10es bármi más nem életszerű a WoT-ban, ezért az eddig egyébként teljesen rendben lévő szakasz bukja a bónuszt, és tapsoljon, hogy nem kap büntit! Hellyeah! :beer2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunavaria
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Hunavaria"]"Örököltem" még az előző verzióból büntetést (bár nem tudom miért) és nem akar csökkenni. Na ez hogy van?[/quote]
  Ja, azt elfelejtettem, hogy csehül (vagy mit tudom én) oda van írva az ok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gmaster0o0
  • Tankos
  · 7 éve
  jah igen nincs 9es ligth
  lamaradt a "nem " szocska
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunavaria
  • Tankos
  · 7 éve
  "Örököltem" még az előző verzióból büntetést (bár nem tudom miért) és nem akar csökkenni. Na ez hogy van?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gmaster0o0
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="aron75"]Ha jól emlékszem a hangkezelés fut másik szálon...
  Na jó, a matek nem feltétlen az erősségük Ivánénak (kivétel persze van, marha jó hekkerek ). Arról lehet szó, hogy nem akarják megfosztani a gyengébb vassal rendelkező játékosokat sem a WoT élvezetétől... Gondolj bele micsoda számítási kapacitás kellene, hogy egyeztessen két egy és tíz közzé eső egész számot (battle tier)... DE megoldották! Dübörög a (nem, nem a magyar gazdaság) programozás szekere a WG-nél... [/quote]
  ez oke, hany olyan gep van ami egy processzoros? nekem 3 eves szegeny notebookom de abba is 4 van, es akkor mar sokadik generacio ment le ezekbol. Nem vagyok ezekbe otthon, de wiki szerinte 2006ba jott ki a core duo . Na szoval szerintem bar ez csak egy enyhe sejtes a jatekosok nagy % multi core procija van.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.